- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
eczanelerde ne kadarki ben normal aptamilide eczaneden alıyorum 27 lira 400 gram 50 lira 900 gramben migrosa falan baktım yoktu netten aldım n11 den eczanelerde çok pahalı çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eczanelerde ne kadarki ben normal aptamilide eczaneden alıyorum 27 lira 400 gram 50 lira 900 gramben migrosa falan baktım yoktu netten aldım n11 den eczanelerde çok pahalı çünkü
sen iyi almışsın canım bizi kazıklamışlar demekki eşim doğum yaptığımda hastanede sütüm inmedi o zaman aldı 400 gramı 45 liraya almış netten ben tanesini kargo dahil 23 liraya aldımeczanelerde ne kadarki ben normal aptamilide eczaneden alıyorum 27 lira 400 gram 50 lira 900 gram
Cocuk doktorunuz kim canim ben ayni hastanede mucahit fidana gidiyorum ama memnunmuyum emin degilim.biz ilk ay 1150 gr aldık doktor mama vermeyebilirsin kilo alımı iyi dedi ama kızım mümkün değil yani açken durmuyo kolik çocuk zaten ağlıyo bide ondan ağlatamam şimdi süt ağırlıklı gidiyoruz gece kesin veriyorum ama gün içinde ihtiyaç olmazsa vermiyorum sanırım 900 gram falan alcak maksimum süt minimum mama yapıyorum ama illa veriyorum ama bi yerde bitiyo sütüm mama verince o arada birikiyo
canım ilk işitme testine falan orhan köksala gittik bi aylık kontrolünde hem askeri hastaneye hemde sultandaki abdülmelike gittik üç doktor da aynı şeyleri söyledi birebir memorial doktor olarak gidilebilir ama tahliller falan çok pahalıya geliyor rutin kontrollere askeri hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım memnun kalırsam devam ederim allah korusun hasta olursa memoriala giderimCocuk doktorunuz kim canim ben ayni hastanede mucahit fidana gidiyorum ama memnunmuyum emin degilim.
sütünün yetip yetmediğini kilo alımından doktor söylüyor ama gazdanda kaynaklanıyor olabilir[/Q
Aynen canim kilo alimi cok iyi ama bazi gunler aksamlari sutum kalmayinca cocuk ac mecbur bikere mama veriyosun..bazen gece sutum cok olursa sagip aksam yetmediginde onu veriyorum oyle boyle gidiyoruz nekadar az mama verebilirimz diye elimizden geleni yapiyoruz..biz ilk ay 1150 gr aldık doktor mama vermeyebilirsin kilo alımı iyi dedi ama kızım mümkün değil yani açken durmuyo kolik çocuk zaten ağlıyo bide ondan ağlatamam şimdi süt ağırlıklı gidiyoruz gece kesin veriyorum ama gün içinde ihtiyaç olmazsa vermiyorum sanırım 900 gram falan alcak maksimum süt minimum mama yapıyorum ama illa veriyorum ama bi yerde bitiyo sütüm mama verince o arada birikiyo
UOTE]
Bir iki gün oldu doktora gideli bebek için kremler var ama ben kullanmak istemedim. Bebek yağından biraz sürdüm. eğer işe yaramaz sa araştırma yapıcam. Bir de sıcak olursa da yüzünde öyle çıkıyor çok sıcak olmasın dikkat et .Ne ile nemlendiriyorsun canım?
Canim aslinda silikon ucla daha uzun emiyo ama bana sanki silikon ucla yeterince sut gelmiyo gibi geliyo ucsuz likir likir gittigini duyuyorum ama ucla okadar gelmiyo sanki..senin nasil..ben ucu oyuzden cikardim..aslinda yaralarada iyi geliyodu o ama onla gogogsumu bosaltamiyordu sanki cocuk..canım bende aynıyım bazen artıyo sütüm genel olarak akşam geceye doğru yetmiyo kızım durmazsa eğer gün içinde de azaldığı oluyo süt bitince benimki de hemen kızıp kafayı çekiyo şakır şakır süt içmeyi seviyo damlama şeklinde olunca sevmiyo. benim de göğüs ucum olmadığından silikon uçla başladım ama benim kızım hazırcı kendii ucum küçük olduğundan almadı hala silikon uçla emiyo ben sinirlendiği zaman ama veriyorum hep biberonla verdim alışmadı canım mama verceksem bile önce meme veriyorum sütü içiyo sonra biberon veriyorum öyle bi dene sende canım durumumuz aynı sinirlendiğinde ver mamasını kendini üzme hiç o da sütü etkiliyo çünkü
Teşekkür ederim. Garmastan var evde gogus için kullanmıştım deneyeyim o halde inşallah ise yarar. Ben aslında ilerlerse ameliyat gerekirse diye korktum yaAynı dertten muzdaribiz canım ama benim doğum öncesinde sadece makat çatlağı vardı, doğumla hemoroide dönüşmüş, birkaç gündür kanama oluyor tuvalette. Ne yazık ki iyileşmesi çok zor oluyor, beslenmene dikkat etmen lazım, kesinlikle kabız olmamalısın, onun dışında ılık suyla taharet almak, dayanabileceğin ısıda suyu leğene doldurup içinde oturmak rahatlatıyor. Hamilelikten önce genel cerrah bana garmastan krem önermişti gerçekten iyi gelmişti hem meme başı için kullanıldığından zararsız bebeğe, ben kullanmaya başladım tekrar.
Ozaman ben eczaneye bakayım belki bulurum kullandıgim kutu biter bitmez alacam insallah yarar oglumasen iyi almışsın canım bizi kazıklamışlar demekki eşim doğum yaptığımda hastanede sütüm inmedi o zaman aldı 400 gramı 45 liraya almış netten ben tanesini kargo dahil 23 liraya aldım
Canım uç çıkınca ben de çıkardım kız almadı memeyi mecbur devam ediyorum komple yapıştırıyorum göğsüme iyi çekiyo canım boşaltıyo benimkiCanim aslinda silikon ucla daha uzun emiyo ama bana sanki silikon ucla yeterince sut gelmiyo gibi geliyo ucsuz likir likir gittigini duyuyorum ama ucla okadar gelmiyo sanki..senin nasil..ben ucu oyuzden cikardim..aslinda yaralarada iyi geliyodu o ama onla gogogsumu bosaltamiyordu sanki cocuk..
SAĞOL bu gün biraz daha iyiydi.. acaba çocuk memeyi bırakıyor mu dedim sütte azalınca.. arada mama takviyesi de yaptım doymayinca..Gecmis olsun tekrar emmeye bssladiyss artar inşallah
İnşallah canım forumlarda okuduk eşimle herkeste bi kaç gün içinde rahatlama olmuş inşallah bizim bebeklerde de yararOzaman ben eczaneye bakayım belki bulurum kullandıgim kutu biter bitmez alacam insallah yarar ogluma
Yapacan.mecbur doymasi lazımSAĞOL bu gün biraz daha iyiydi.. acaba çocuk memeyi bırakıyor mu dedim sütte azalınca.. arada mama takviyesi de yaptım doymayinca..
İnsallah ama ben gittim mamayı bu sefer 900gram aldırdımİnşallah canım forumlarda okuduk eşimle herkeste bi kaç gün içinde rahatlama olmuş inşallah bizim bebeklerde de yarar
İnşallah bir şeyi yoktur kuzunun.. ne zamandır bu şekilde.. internette okuduklarimda belirtisini 4 gunle 1 hafta sonra gosterebilir diyodu. ne kadar istemesem de bi care olur diye sildim karbonatla.. ama doktor ağız yarası için bitkisel bi sprey verdi onu kullanıyorum şu an çok şükür azaldı..Tedavisi nedir karbonatli suylada silmek isteniyorum eger bisi yoksa emmede sikinti yok emiyor zaten az evvel o mercimek buyuklugu yok olmus dilinde nokta nokta beyszliklar var suttendir umarim
Benim 53 gün sonra bittiselam kizlar, 40 i ciktiktan sonra halen kanamasi devam etmis olan varmi (adet durumu haric) :/
Anladım bende d.bakirliyim ama mersinde oturuyorumDoğu görevi icabı buradayız canım.
Aynen canım doymayinca uyumuyor zaten yastığa başını koyuyorum gözler hemen açılıyorYapacan.mecbur doymasi lazım
Bugun farkettim cnm cunku dilinin ucunda degil cok geride arkads sans eseri gordum karbonatli su ile siliyim dedim ama o kdr getideki ulasamiyorum ki oraya birde giguslerimi meme vermeden once surdum ins gecer gecmezse dr a giderimİnşallah bir şeyi yoktur kuzunun.. ne zamandır bu şekilde.. internette okuduklarimda belirtisini 4 gunle 1 hafta sonra gosterebilir diyodu. ne kadar istemesem de bi care olur diye sildim karbonatla.. ama doktor ağız yarası için bitkisel bi sprey verdi onu kullanıyorum şu an çok şükür azaldı..
Biz rota virüsünü 2. Ay diger asilarla aynı gun olduk sadece veremi yaptiramadik aynı gun..Veremi ertesi gun yaptırdım cunku ozel hastanede yapmiyorlarmis, saglik ocagi dr. Ile cocuk doktorum birbirine zıt seyler söyledi. .Cocuk doktorum verem Bakteri Asisidir ertesi Gun yaptirabilirsin dedi, saglik ocagi kabul etmedi hepsi ayni gun olacakti dedi..Nitekim baska bir saglik Ocağı ertesi gun yapti verem asisini. .merhabalar herkese.
bebegim bugun 2. ay asilarini oldu. aile hekimine rotavirus asisini sordum o da tavsiye etti. saglik ocagindaki hemsirede tam 1 ay sonrasina randevu verdi rotavirus icin.
ancAk eve gelip arastirdigimda rotavirus asisinin 12. haftadan sonra yapilmadigini gordum. bana randevu verdikleri tarihte oglum 13. haftayi bitiriyor.
e ne var simdi yaptir diyebilirsiniz ama benim yine netten okuyarak anladigim su. verem asisi da rota da canli virus asilariymis. bu yuzden ya ayni gun verilmeleri gerekiyor yada 1 ay arayla.
bir ay sonrada asinin gununu gecirmis oluyoruz.
saglik.ocaginin hemen karsisnda eczane var soyleselerdi orda hemen alir bugun yaptirirdik ama artik cok gec.
sizler rotavirusu yaptirdiniz mi? ne zaman yaptiracaksiniz? ayni durumda olan var mi benimle? bi akil verin lutfen cunku ben rotavirusu yaptirmak istiyorum. internette okuduklarimdan gozum korktu cunku.