2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar birsey sorcam. Hayatım boyunca hiç basur olmadım sadece duymuştum. Ama doğumdan sonra dışkı yaparken acı hissediyordum sonra kanamalar başladı acaba basur mu diye şüphelendim bugün baktım mercimek kadar bir sislik var basur olmuşum demekki. Dogum sezeryan ile olmuştu aslında. Bu hastalık hakkında hicbirsey bilmiyorum. Yaşayan var mı ? Yardimci olur musunuz ? Geçer mi ? Ne yapmam lazım ameliyat falan okudum yaa korktum. Beni bilgilendirir misiniz ? ne yapmam lazım. Eşime de söylemeye cekindim offf yaaa !!!
Aynı dertten muzdaribiz canım ama benim doğum öncesinde sadece makat çatlağı vardı, doğumla hemoroide dönüşmüş, birkaç gündür kanama oluyor tuvalette. Ne yazık ki iyileşmesi çok zor oluyor, beslenmene dikkat etmen lazım, kesinlikle kabız olmamalısın, onun dışında ılık suyla taharet almak, dayanabileceğin ısıda suyu leğene doldurup içinde oturmak rahatlatıyor. Hamilelikten önce genel cerrah bana garmastan krem önermişti gerçekten iyi gelmişti hem meme başı için kullanıldığından zararsız bebeğe, ben kullanmaya başladım tekrar.

kızlarr merhaba hepimiz kavuştuk sanırım yavrularımıza. ben 15 ocakta normal doğum yaptım nerdeyse iki aylık olcak kızım ama kolik bi bebek olduğundan foruma hiç giremedim nasılsınız neler yapıyosunuz
Merhaba canım, ben de Diyarbakırdan arkadaşlar vardı neredeler diye düşünmüştüm, ben de 18 ocakta normal doğum yaptım...

Geçmiş olsun canım.. öksürük var mı bebiş te.. Yinede aksatmadan doktora git bence ilerliyorsa eğer.. huzursuzlugu ondandir.. kendine dikkat et çocuklar için onların bize ihtiyacı var.. benim minik kizda rahatsız huzursuzdu emmiyor meme ile kavga ediyordu doktora götürdüm ağzı yara olmuş boğaza kadar :KK43: hiç emmiyor goguslerim şişti çektim süt sagma makinesi yle ama sonra da yara oldu fena su topladı :KK43: canım çok yanıyor.. Bu arada sutum de azaldı ya.. ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür bunlarla uğraşıyorum.. yardım edin kızlar tekrar nasıl arttırırım sutumu..
Gecmis olsun tekrar emmeye bssladiyss artar inşallah

Emmesi nasıl gidiyor canım eğer ememiyorsa huzursuzsa pamukçuk olmuş olabilir. Bizim kız geçen hafta olmuştu. Öyle uyandı bi gün emmemeye başladı birden bire ne oluyor diye şaşırdım bi gün uğraştım ama ertesi gün doktora götürdüm pamukçuk olmuş meğer :KK43:
Tedavisi nedir karbonatli suylada silmek isteniyorum eger bisi yoksa emmede sikinti yok emiyor zaten az evvel o mercimek buyuklugu yok olmus dilinde nokta nokta beyszliklar var suttendir umarim

kızlarr merhaba hepimiz kavuştuk sanırım yavrularımıza. ben 15 ocakta normal doğum yaptım nerdeyse iki aylık olcak kızım ama kolik bi bebek olduğundan foruma hiç giremedim nasılsınız neler yapıyosunuz
mrb canım bizde kolikliyiz bende 8 ocakta doğum yaptım hala bu kolikten çekiyoruz dahada böyl gidecek gibi duruyor

minione minione hirsli hirsli emdiginden olabiliyor dedigin olay ben bi kac cay kasigi su verdim duzeldi dene istersen karbonatli suyu pamukcuga doktorlar onermiyor uzman tvde :KK66:
I ikrts hosgeldin tekrar canm hepimiz aynigaz bez meme ile vakit geciriyorz

Merhaba canım, ben de Diyarbakırdan arkadaşlar vardı neredeler diye düşünmüştüm, ben de 18 ocakta normal doğum yaptım...
buralardayız canım da kız müsaade etmedi ev kalabalıktı çocuk kolik ben loğusa giremedim şimdi dönenceye bakıyo kuzum oyun oynuyoruz vakit geçiriyoruz. memoralda doğum yapcaktın demi sende

Ben de 16 ocakta doğum yaptım malesef biz de koliğiz çok sıkıntılı
canım geçecek inşallah buda allahın bize verdiği bir sınav ben çocuğum olsun diye çok dua ettim rabbim kabul etti kısmetimede kolikl beebek verdi şükürler olsun.

canım geçecek inşallah buda allahın bize verdiği bir sınav ben çocuğum olsun diye çok dua ettim rabbim kabul etti kısmetimede kolikl beebek verdi şükürler olsun.
Şülürler olsun tabii işte bix uyutamıyoruz heke gğndğz sadece kucakta uyuyor gece yine uğraşa ığrsşa uyutuyoruz emzik de almıyor sallammıyoruz da biz

minione minione hirsli hirsli emdiginden olabiliyor dedigin olay ben bi kac cay kasigi su verdim duzeldi dene istersen karbonatli suyu pamukcuga doktorlar onermiyor uzman tvde :KK66:
I ikrts hosgeldin tekrar canm hepimiz aynigaz bez meme ile vakit geciriyorz
Hem ne hirs minik bir canavar oluyor emerken o cikardigi sesler meme ucunu koparcak gibi ucunu sagdan sola cekeliyo

benimki hic yara olmayan mememi mahvetti suyu dene ben cok fayda gordum :KK66:@minione

Şülürler olsun tabii işte bix uyutamıyoruz heke gğndğz sadece kucakta uyuyor gece yine uğraşa ığrsşa uyutuyoruz emzik de almıyor sallammıyoruz da biz
canım ben emzkte veriyorum sallıyorumda bede ilk aralar sallamadım olmuyor hem sallayınca en azından yatıyor

X