2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
minione post: 39837098 .!.:
Cok resim paylastim instagramda aklima nazardsn baska birsey gelmiyor cok kizginum kendimee cokkk hic affetmicem kendimi
Canim kendine kizma senin ne sucun var nazar her turlu degiyor, bak ben bebegimin resmini hic bi yerse paylasmadim ama yine ayni olay oldu malesef, seni oyle iyi anliyorumki o an aklim.cikti bebegim ellerimden gidiyor sandim .inan butun gun bebegimin yuzune baktikca agladim, cok korktum insallah bidaha oyle bisey yasamayiz . Canim cok ilginc degilmi o kadar tukuruk cikmasi hala hayret ediyorum, sende asitli bisey yemismiydin dun? Banada ayni senin gibi sabah saatlerjnde oldu, midesinde biriken gaz miydi neydi o yaa

Ben de dogumdan bu yana gece lambasinda yatiriyorum, tam uyanmadan emiyor ama gece kaka yaptiysa altini degistirirken uyaniyor sonra 2 saate yakin dalmiyor...
evet bende kaka yaparsa değiştiriyorum, ama anne sütü alıyorsa kaka pişik yapmaz diyorlar,,,,
benim ki emzirirken yapıyor kakasını bazen, hemen altını alırsam kustuğu için 1 saat falan tutuyorum kakası ile, şimdiye kadar bir pişik falan olmadı,, sadece kakası yapışıyor ama zeytinyağı sürdüğüm içinde çok sorun olmuyor,,,,

Benimki de sadece gündüzleri omuzda uyuyor. Ama ağırlaştı da dakikalarca omuzda gezdirmek zor. Ne yapçam bilmiyorum.
ben,mk, de gündüzleri koynumda uyuyor,,,,
açıyorum bir diziyi,, kısık sesle oğlumuda alıyorum koynuma,,, üzerinede battaniye,,
yanıma da telefonları diziyorum,,, oturup keyif yapıyorum oğluşumla,,,
evler biraz dağınık, yemekler yarım yamalak ama doyamıyorum bunun kokusuna,,,,

evet bende de var o problem,,,, bütün çamaşırlarını elimde çitileyip atıyorum makinaya,,,,
eğer emzirmediysem kaka yapar yapmaz değiştiryorum altını,,, ama emzirdiysem birde kaka yparsa onlar taşıyor, altını değiştiriken kusuyor,,, birde çiş yapıyor annenin üstüne,,, olucak herhal bunlar diyorum,,,

çok geçmiş olsun,,,, umarım bir şey yoktur,, bu gittiğin doktorun abartısıdır,,, umarım iyi haberlerini duyarım yarın senden,,,

Kizlar oyun halisi siparis etmek istiyoeum ama.kararsiz kaldim fikir verir misiniz
Bunu gorsel olarak.cok begendim ama pek janjanli ddgil sizce bebegimin ilgisini ceker mi?
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00TH2ZRXM/ref=pd_aw_sim_by_2?refRID=1FYC1C2MGQE2CQ9W7FP9

Bunda muzikli oyuncak filan var, fiyat olarak daha uygun, kizimin donenveside bu marka ve bebegimin ilgileniyor
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00BXTZI9U/ref=pd_aw_sbs_by_4?refRID=1TKX3N30KNJR6W30GDWT

Bu biraz farkli ama ilgi cekici oyuncaklari var

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00ATLOSU8/ref=pd_aw_sbs_toy_8?refRID=03XW8029JB20Y8B01Q49

Ve cogu kiside olan tiny love tekmele oyna

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00068O1OC/ref=pd_aw_sbs_toy_10?refRID=03XW8029JB20Y8B01Q49

Bizimde hergun bi kaka macermiz olcak illa, gecen misafir geldi duzgun ilgilenemedim kadin kapidan girer girmez bizimki aciktigi icin aglamaya basladi emzirdim filan o arada kakasini yapti resmen sirtinin yarisi kaka oldu, onun degis bilmem ne yarim saat miaafirin yanina gidemedim :))

canım bnmde kardesim bronşit olmuştu annemle babam gunlerce hastanede kaldılar . Bende o yuzden korkuyorum sakınıyorum . Bazen bebekleryle serin havada dışarı çıkan anneleri goruyrm helal olsun diyorum valla bn korkuyorum . Hem çocuk kuçuk bagışıklıgı zayıf hemde havaların ısınması lazım ev sıcaklıgında en az 20 derece . Ozellkle terine çok dikkt ediyorum sabah kalktgnda çok terlrdyse ısıtıcı altnda degişiyrm azsa bez sokuyorum sırtına ve yataktan alınca hmn sırtna bsy ortuyrm . Sapkada takıyrm ozellkle bnyodan snra iyice kurulaynca. Giyime gelincede bir kollu zıbın ustune altlı ustlu takım eldiven sapka ve penye battaniye ye sarıyrm hafifçe yatrkn bu şeklde yatryrm yorgan ortuyrm ztn çk sıck oksa terler yada isilik çıkar bzm ev çok sck olmuo. Bu şekilde

Canım sen almanyada mı yaşıyordun?Bende aynı siteden baktım dün oyun halılarınada karar veremedim.Ben bunumu alsam diyorum bir göz at istersen :) http://www.amazon.de/dp/B000FFL58Q/...&ascsubtag=badace399c5dc5d6fd376253a9dccb02_S

kızlar günaydın, ben Şubat bası annesi olacakken 31 Aralık'ta dogum Yaptım, 35 haftalıkken. Bebeğimin reflekslerine bakıyorum geri mi kalıyoruz diye endişeliyim. Sizin bebişlerde refleksler nasıl? Gülme, göz kontağı vs..

Bizim kizinds bogazi kotu hsla nefes alırken balgam tikiyor cok öksürüyor dr vrrdigi olacta ise yaramadimi anlsmadimki gece saat basi kalkıyor yastigini yukselttim burnunu serum fizyolojik le temizliyom yinede ayni burun cekmr aparatim yok ondanmi acsba rahatlsmiyor cocuk.

sevil yigit 33 canım aspiratör şart

onunla çıkan sümüğe inanamazsın

bir bebekten bu kadar nasıl çıkar dersin

cold mix kullanıyormusun

çok güzel nefes açıyor

yakasına yastığına damlat

nazal aspiratör otri bebe aldırdım ben

burda kızlar onu önerdi

günaydın uyumuyor kızlar uyumuyor

hala saat başı emiyor

gece saat başı uyanıyor

gündüz en fazla 20 dk uyuyor

pilim bitti artık

günaydın uyumuyor kızlar uyumuyor

hala saat başı emiyor

gece saat başı uyanıyor

gündüz en fazla 20 dk uyuyor

pilim bitti artık
Benim oğlumda öyle dün arkadaşlar bebek görmeye geldi saolsun biri yardım için erken geldi bebiş uyanık tabi ben uyuturum dedi ii dedim uyut yarım saat sonra gittim odaya bizimki hala uyanık kız hayret etti bide yıkadık gamze nasıl uyumaz diyor inanın akşam 7 buçukta gitti bizimki daha uyumamıştı söylesen kimse inanmaz arkadaşım ama ben gördüm Allah yardımcın olsun dedi gitti :) arada çok zorlanırsan beni çağır diyor acıdı bana herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…