Bana doktor yanilmis gibi geldi ama yarina kadar abakalim peki gozleri kirmiI falan miydi burnu akip surekli hapsuruyo yada oksuruyor muydu ilk kez arabada mi oldu canm benimki mesela hasta olmuatu 3haftalikken hasta oldugu bariz belliydi suan nasil oglunTesekkurler cnm yrn bakalim dr umuz ne dicek,yazdiklarinin hemn hmn hePsini uyguluyoruz,havaniN durumu evin sicakligina gore giydiriyorum bu haftw mesala cok soguk tu kadife giydirdim hep ama erjek cocuk cok sicak sevmez derler ,asirida kat kat asla giydirmiyorum evimiz 24-25 derece cunku en kisik kaloriferde bile bu derecede cunku,annm yaklasik 3 hafta kaldi 4 coxuk buyutmus o ne derse o nasil giydir dediyse yikamasi bile ona uydum valla insaklh yrn hayirli hbrlerle gelirimde bugunku dr yanilmis olsun
Tesekkurler cnm yrn bakalim dr umuz ne dicek,yazdiklarinin hemn hmn hePsini uyguluyoruz,havaniN durumu evin sicakligina gore giydiriyorum bu haftw mesala cok soguk tu kadife giydirdim hep ama erjek cocuk cok sicak sevmez derler ,asirida kat kat asla giydirmiyorum evimiz 24-25 derece cunku en kisik kaloriferde bile bu derecede cunku,annm yaklasik 3 hafta kaldi 4 coxuk buyutmus o ne derse o nasil giydir dediyse yikamasi bile ona uydum valla insaklh yrn hayirli hbrlerle gelirimde bugunku dr yanilmis olsun[/QUOTE
Çok geçmiş olsun cnm kimbilir nasıl korktun emerken süt kaçınca bile nasıl telaş ediyorum senin halini düşünemiyorum Rabbime emanet bebeklerimiz Bize bağışlasın rabbim inş kıyafet meselesine gelince bizim evde 23 24 derece ben atlet zıbın ve kıyafeti giydiriyorum ve bebeğim suratıns kadar isilik oldu O kadar giydirme diyorlar ama hasta olyr diye korkuyorum doktorumuz da üşümekten değil terlemekten hasta olur bebek dedi ve benim bebeğinim uyandığında sırtı sırılsıklam oluyor hemen sarıyorum napsam ince olur üşür diye korkuyorum yanlış yapıyorum sanırım
Tesekkurler cnm yrn bakalim dr umuz ne dicek,yazdiklarinin hemn hmn hePsini uyguluyoruz,havaniN durumu evin sicakligina gore giydiriyorum bu haftw mesala cok soguk tu kadife giydirdim hep ama erjek cocuk cok sicak sevmez derler ,asirida kat kat asla giydirmiyorum evimiz 24-25 derece cunku en kisik kaloriferde bile bu derecede cunku,annm yaklasik 3 hafta kaldi 4 coxuk buyutmus o ne derse o nasil giydir dediyse yikamasi bile ona uydum valla insaklh yrn hayirli hbrlerle gelirimde bugunku dr yanilmis olsun[/
Çok geçmiş olsun cnm kimbilir ne hale geldin bazen emzirirken süt boğazına kaçınca bile nasıl telaş ediyorum seni düşünemiyorum bile Rabbime emanet kuzularımız Allah bize bağışlasın yokluklarını göstermesin inş kıyafet konusuna gelince ev 23. 24 derece ama bende çok giydiriyorum atlet zıbın kıyafet alt patikliyse içten bi çorap çocuğun her yeri isilik oldu ama napayım üşür diye çok korkuyorum kardeşim bronşit olmuştu çok zordu kaç sene uğraştı annem hastanelerde zor toparladı bilmiyorum yanlış mı yapıyorum acabaSlm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
benim de oğlum iki aylık. Biz iki üç hafta önce aldık. Şimdilik çok memmunuz. 15-30 dakika arası oyalanıyor oğlum orada. Oyuncaklara bakarak elini kolunu oynatıyor, ayaklarını ittiriyor, heyecanlanıyor :) Bizimki tiny love tekmele ve oyna çok güzel ama herkesin dediği gibi tekmeleme aparatı biraz sert henüz oğlum çalıştıramıyor.Selam kızlar bu oyun halìsındaan bahsediyorsunuz nasıl ise yarıyormu?benim oglusum 2 aylık acaba bende alsammì? alırsam hangi markayı alayım?
geçmiş olsun inşallah oğlunun bir şeyi yoktur.Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Iyi bari sevindimsagol canım bnde bugunn kullandım iki saat snra faydası oldu. Uyuyor surekli , ssdece emmeye kalkıyor . Bende evi temizledim uç gundr elim degmiyordu. Her yer birbirine grmiş .halı bile sildim hihhoyt :)
Ayy canim suan okuyunca sok oldum cubku ayni olay gecen carsamba bizim basimiza geldo, agzindan kopuk kopuk bi suru tukuruk cikti ve nefes alamadi yavrum, ben agliyorum yanimda kimse yok, esim yeni cikmisti evden, bixde doktora gittik kulagina bakti gogsunu dinledi bisey yok dedi.. Sana bronsit demis.. Benim odum patladi epilepsi nobetimi filan diye butun gunum aglamakla gecmistiSlm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Gecmisolsun benimkide gecen oyle oldu cok korkkorktum gribal enfeksiyon dedi drSlm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Tskler canim yarim saatde iyi en qzindan yorulur sonra uyurbenim de oğlum iki aylık. Biz iki üç hafta önce aldık. Şimdilik çok memmunuz. 15-30 dakika arası oyalanıyor oğlum orada. Oyuncaklara bakarak elini kolunu oynatıyor, ayaklarını ittiriyor, heyecanlanıyor :) Bizimki tiny love tekmele ve oyna çok güzel ama herkesin dediği gibi tekmeleme aparatı biraz sert henüz oğlum çalıştıramıyor.
sagol canım bnde bugunn kullandım iki saat snra faydası oldu. Uyuyor surekli , ssdece emmeye kalkıyor . Bende evi temizledim uç gundr elim degmiyordu. Her yer birbirine grmiş .halı bile sildim hihhoyt :)
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.Çocuk büyütmek zor canım insanın ömründen ömür gidiyor.Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Canim lutfen yarin doktor ne dicek banada soyle okur mu, inan bende aynisini yasadim, emzik yoktu agzinda, normL uyuyordu bebegim, sukurki yanindaydim, hala aklima geldikce kotu oluyorumSlm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Tmm gelesiye hbr vericem cmmCanim lutfen yarin doktor ne dicek banada soyle okur mu, inan bende aynisini yasadim, emzik yoktu agzinda, normL uyuyordu bebegim, sukurki yanindaydim, hala aklima geldikce kotu oluyorumo gunden beri gozumun onunden ayiramiyorum bebegimi yine oyle olursa diye korkuyorum, insallah olmaz bidaha oyle bisey lutfen yaz buraya cok merak etrim, o kadar tukuruk nasil cokti kucicik bebekten, acaba midesondeki gaz miydi diue duaundum ben, bide bi gun once portakal yemistim asit acaba mideyi mi bozdu bilmemki
M miss_curious bende cok begenmistim o fotoyuNego paylasmisti hatta oglumun bir ayligini kacirmistim ama iki ayliga yaptim bende ama ilginc olmasada mavi bi renkli kagitla 2 rakamini a4 kagit boyutunda yazip kestim sonumada .ay yazdim belki fikir olur bez bana ilham oldu cupe kek kagitlarim yetmemisti bu ayda bezle deneyim bakalim :)
Cnm Süpersin hemen kaydediyorum bu defa..M miss_curious aradim taradm buldum banada lazimdo foto sarfansari paylasmis 5428.inci sayfada
oyalanacagini bilsem 1 dk durmam alirim cnm ama fiyati da az degil napsam bilemedim aslında oyun halimiz var hediye ama onda oyuncaklar asılı degil..benim de oğlum iki aylık. Biz iki üç hafta önce aldık. Şimdilik çok memmunuz. 15-30 dakika arası oyalanıyor oğlum orada. Oyuncaklara bakarak elini kolunu oynatıyor, ayaklarını ittiriyor, heyecanlanıyor :) Bizimki tiny love tekmele ve oyna çok güzel ama herkesin dediği gibi tekmeleme aparatı biraz sert henüz oğlum çalıştıramıyor.
Tamam cnm cok sagol girlboymom bulmus resmin sayfasini..M miss_curious canım o fotoları paylaşan
@sarfansari hatta @Mrssuperfine bebeğinin
bir aylık fotosunu ekliycekti
ona fikir olsun diye eklemişti
Cok resim paylastim instagramda aklima nazardsn baska birsey gelmiyor cok kizginum kendimee cokkk hic affetmicem kendimiAyy canim suan okuyunca sok oldum cubku ayni olay gecen carsamba bizim basimiza geldo, agzindan kopuk kopuk bi suru tukuruk cikti ve nefes alamadi yavrum, ben agliyorum yanimda kimse yok, esim yeni cikmisti evden, bixde doktora gittik kulagina bakti gogsunu dinledi bisey yok dedi.. Sana bronsit demis.. Benim odum patladi epilepsi nobetimi filan diye butun gunum aglamakla gecmisti(. Cok saskinim aynisi sanada olmus hayret bisey..
İnss cnmmmgeçmiş olsun inşallah oğlunun bir şeyi yoktur.
Yok cnmBana doktor yanilmis gibi geldi ama yarina kadar abakalim peki gozleri kirmiI falan miydi burnu akip surekli hapsuruyo yada oksuruyor muydu ilk kez arabada mi oldu canm benimki mesela hasta olmuatu 3haftalikken hasta oldugu bariz belliydi suan nasil oglun