- 12 Mart 2012
- 1.241
- 1.327
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni valla yuzumu bakiyo gozlerimin icibe baktikca agladimm bn seni kaybetseydim napardim diye dr muhtenelen sutun kacmis genizine dedi pazarin sabhinds erknden sokaklara cikarsaniz arabada sallanmktan olacagu buydu dediCanim kendine kizma senin ne sucun var nazar her turlu degiyor, bak ben bebegimin resmini hic bi yerse paylasmadim ama yine ayni olay oldu malesef, seni oyle iyi anliyorumki o an aklim.cikti bebegim ellerimden gidiyor sandim .inan butun gun bebegimin yuzune baktikca agladim, cok korktum insallah bidaha oyle bisey yasamayiz . Canim cok ilginc degilmi o kadar tukuruk cikmasi hala hayret ediyorum, sende asitli bisey yemismiydin dun? Banada ayni senin gibi sabah saatlerjnde oldu, midesinde biriken gaz miydi neydi o yaa
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, şu acil doktorlarına uyuz oluyorum, eşinle nöbetleşe uyuyun bence, zaten birazcık daha büyüyünce bu tehlikeler ortadan kalkacak, sabretmemiz lazım.Biz geldik kizlar tsmda tahmin ettigimgibi bisicigi yokmus brbegimin Allah o dr u bildigi gibi yapsin,dun dio akciger filmi cekilmeliydi dio o teshisi koymasi icin yooo dedim cekilmedi hmn cekin dedi sonuc hivbisi yokk tertemiz muhtemlen sutun genizinr kacti dedi,bu aylsr cok dikkatli olun dedi besik olumleri iste boyle oluyo dedi bundan sonra o uyudu bn uyuyum demk yok dedi nobet tutulcak dedi
Kafam karisti zaren gece 3-4 saat anca uyuyoruz baska uykum yok onuda nobetmi tutucamm,yataklarimizin arasi 1 karis zaten uykum cok hafig en hafif miklamasina kalkiyorum zaten
cok şükür canım ikimizin adınada sevindim önemli bişey olmadıgına, bizde doktora götürdük hiç bişeyi yok iyi demişti, bronşiti iyi uydurmuş o doktor, 24-25 derecelik evde bebek bronşit olmaz canım korkma sen, haftasonu hava burda biraz guzeldi bebeğime mont giydirmedim, peluş tulumu var onu giydirdim birazda üşürse diye korktugum için, iki kat giydirdim, tayt üstüne eşofman üzerine tulum gibi.. acık havada gezcektik bi magazaya girdim çocuk aglıyor filan, emzirdin yok hala mızmız, eşim geldi diyor cocuk yanıyor, yanakları ateş gibi olmuş... katkat giydirmek iyi değil, biz bile bunalıyoruz ferahlık istiyoruz..Ayni valla yuzumu bakiyo gozlerimin icibe baktikca agladimm bn seni kaybetseydim napardim diye dr muhtenelen sutun kacmis genizine dedi pazarin sabhinds erknden sokaklara cikarsaniz arabada sallanmktan olacagu buydu dedi
Cnm ben de oyle hissediyorum niyeyse cocuk doktoru basladi mi diye sordu ben de pek yok dedim , muayenede gulumsedi bebisim bundan bahsediyorum dedi, daha ne yapsın cocuk dedi..kızlar günaydın, ben Şubat bası annesi olacakken 31 Aralık'ta dogum Yaptım, 35 haftalıkken. Bebeğimin reflekslerine bakıyorum geri mi kalıyoruz diye endişeliyim. Sizin bebişlerde refleksler nasıl? Gülme, göz kontağı vs..
Allah kolaylik versin bize..günaydın uyumuyor kızlar uyumuyor
hala saat başı emiyor
gece saat başı uyanıyor
gündüz en fazla 20 dk uyuyor
pilim bitti artık
Bana da acıyor gelenler uyusak bi gerisi hallolur insallah.Benim oğlumda öyle dün arkadaşlar bebek görmeye geldi saolsun biri yardım için erken geldi bebiş uyanık tabi ben uyuturum dedi ii dedim uyut yarım saat sonra gittim odaya bizimki hala uyanık kız hayret etti bide yıkadık gamze nasıl uyumaz diyor inanın akşam 7 buçukta gitti bizimki daha uyumamıştı söylesen kimse inanmaz arkadaşım ama ben gördüm Allah yardımcın olsun dedi gitti :) arada çok zorlanırsan beni çağır diyor acıdı bana herhalde :))
Canim bu oyun halisini kac ay kullanabiliyor bebeklerM miss_curious canım şimdi oyun halısına koydum
oyuncaklara gülüyor
alt pijamasını külotlu çorabını çıkardım
o zaman çok keyifli oluyor
ama elektrikli sobayı açtım
hemen hapşuruyor çünkü
oyun halısını deneyeceğib kimse yok mu
yani yakınında oyun halısı olan varsa
dene bir belki sever
İnsallah cnmm haklisin sicacik evdeyiz valla dun babamiz korktu daha ne resim koymuyosun evede kimse gelmesin sende gitmiosun yiksmakta yok dedi de o kdr da degil cocugunda yikaniP rahatlamasi lazim ben evdeykende 24 derece olsada penye kisa kollu ic atleti var agindan cit cit li onun usyune yine penye uzun kol bady ve altina penye oantolon ve en uste penye tulum giydiriyorumeger o ic pantolonu giydirmezsem iki cit cit arasi bacagi gozukuyo usur diye evham ediom aslinda erkekbebk kat kat giyinmeyi hicc sevmezmis ama napimm bn usudukce onu ortuyirmcok şükür canım ikimizin adınada sevindim önemli bişey olmadıgına, bizde doktora götürdük hiç bişeyi yok iyi demişti, bronşiti iyi uydurmuş o doktor, 24-25 derecelik evde bebek bronşit olmaz canım korkma sen, haftasonu hava burda biraz guzeldi bebeğime mont giydirmedim, peluş tulumu var onu giydirdim birazda üşürse diye korktugum için, iki kat giydirdim, tayt üstüne eşofman üzerine tulum gibi.. acık havada gezcektik bi magazaya girdim çocuk aglıyor filan, emzirdin yok hala mızmız, eşim geldi diyor cocuk yanıyor, yanakları ateş gibi olmuş... katkat giydirmek iyi değil, biz bile bunalıyoruz ferahlık istiyoruz..
canım bende uyuyorum ama aynı senin gibi bi mıklamasına hemen uyanıyorum, cocuga bakmak için uyumamızda lazım, ben uykusuz yapamam.. Allaha emanet artık, bidaha olmasın inşallah hiç bir bebeğe..
Cnm ben de oyle hissediyorum niyeyse cocuk doktoru basladi mi diye sordu ben de pek yok dedim , muayenede gulumsedi bebisim bundan bahsediyorum dedi, daha ne yapsın cocuk dedi..
Allah kolaylik versin bize..
Gece uyanmasi zor oluyordur cnm..
Bana da acıyor gelenler uyusak bi gerisi hallolur insallah.
sen bilirsi tabiki de ama sankin o en son giydirdiğin penye tulum çok gibi geldi :),,,,İnsallah cnmm haklisin sicacik evdeyiz valla dun babamiz korktu daha ne resim koymuyosun evede kimse gelmesin sende gitmiosun yiksmakta yok dedi de o kdr da degil cocugunda yikaniP rahatlamasi lazim ben evdeykende 24 derece olsada penye kisa kollu ic atleti var agindan cit cit li onun usyune yine penye uzun kol bady ve altina penye oantolon ve en uste penye tulum giydiriyorumeger o ic pantolonu giydirmezsem iki cit cit arasi bacagi gozukuyo usur diye evham ediom aslinda erkekbebk kat kat giyinmeyi hicc sevmezmis ama napimm bn usudukce onu ortuyirm
Canim bizim ev 20-21 derece oluyor, ben kizima soyle giydiriyorum iki kat uzun kollu badi-t shirt (uyudugu zamam kollarini ortmedigim icin uzun kolku atlet giydiriyorum) altina tayt ve esofman, ustunede yelek, benimkode biraz fazla mi yoksa sayinca simdi fazla gibime geldi :), bizim ev soguk sayilir sizinkine gore..İnsallah cnmm haklisin sicacik evdeyiz valla dun babamiz korktu daha ne resim koymuyosun evede kimse gelmesin sende gitmiosun yiksmakta yok dedi de o kdr da degil cocugunda yikaniP rahatlamasi lazim ben evdeykende 24 derece olsada penye kisa kollu ic atleti var agindan cit cit li onun usyune yine penye uzun kol bady ve altina penye oantolon ve en uste penye tulum giydiriyorumeger o ic pantolonu giydirmezsem iki cit cit arasi bacagi gozukuyo usur diye evham ediom aslinda erkekbebk kat kat giyinmeyi hicc sevmezmis ama napimm bn usudukce onu ortuyirm