- 25 Haziran 2014
- 1.572
- 3.976
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım bnde bugunn kullandım iki saat snra faydası oldu. Uyuyor surekli , ssdece emmeye kalkıyor . Bende evi temizledim uç gundr elim degmiyordu. Her yer birbirine grmiş .halı bile sildim hihhoyt :)Evetttt canimm ben kullanıyorum duzenli kullaninca cik iyi oluyor kendi çıkarıyor
ayy çok guldum oglunun duşunupte bna alın daha buyugunu alın dedigine :) masallah .Selam anneler
Ben bir gazman annesiyim
Ben bir huysuz bebek, huysuz çocuk annesiyim
Ben uykusuz bir anneyim
Ben yorgun bir anneyim
lay lay lay
diye şarkı yazsam olur mu iğrenç oldu zaar
Hava güneşli mükemmel ama ben evdeyim nereye gidicem ki büyük oğlum arabada uyurdu bebek arabasına bayılırdı ki hala bebek arabasına biniyor arabasını kardeşine vermeye niyeti yok benimde işime geliyor inşaallah vermezde yeni alırız
Oyun halısını bir cesaret çıkardım minik bayıldı amaaaa tabi ki büyük oğlum o benim ben oynuycam diyor oğlum bak sen oyandın bebekken fotolarını gösterdim, şimdi kardeşin oynasın izin ver dedim, yoooook o benim diyor e napıyım kardeşine bir daha mı alalım diyorum alın diyor, sonra düşünmüş yok bana alın ama büyük olsun diyor
Bizimki bondigo marka işte bu, o zaman alelacele almıştık bir mağazadan
Eki Görüntüle 1445769
bende 1 gündür kullanmaya başladım, şuan için bişey anlayamadım, umarım işe yararİyi geceler kıZlar . Bebegmn gaz sancıları oluyordu birde kabızlık sorunu var . Zinco damla aldırdım kullanan varmı işe yarıyrmu ? Oglum hiç dogru durust uyuyamıyr gazdan gunduzleri.
Büyük geçmiş olsun canım, inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın, minik bebeklerimizi korusun Rabbim, bronşit olsa başka belirtileri de olurdu bence, içini ferah tut sütün etkilenmesin.Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Canim ben kendim sarki tùrkù ninni söylüyorum masallah çok hosuna gidiyor hemen uyuyor sesimde güzel olsa bariKızlar sizinle paylaşmak istedim uykuya geçmede zorlanan beneginiz varsa youtube da kolik bebek müzikleri var denedim gerçekten işe yarıyor denemekte yarar var
Ay canım çok üzüldüm. Evladın çok sağlıklıdır inşallah. Benim oğlumun da burnu tıkalı hep. Serum fizyoloji kullanıyoruz. Kusuğu boğazına kaçmış demek ki. Allah korusun miniklerimizi. İnsanın içi acıyor hep.Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Saol cnm amin insallahAy canım çok üzüldüm. Evladın çok sağlıklıdır inşallah. Benim oğlumun da burnu tıkalı hep. Serum fizyoloji kullanıyoruz. Kusuğu boğazına kaçmış demek ki. Allah korusun miniklerimizi. İnsanın içi acıyor hep.
Amin cnm,insallahBüyük geçmiş olsun canım, inşallah yarın doktordan hayırlı haberler alırsın, minik bebeklerimizi korusun Rabbim, bronşit olsa başka belirtileri de olurdu bence, içini ferah tut sütün etkilenmesin.
Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Saol cnm Allah razi olsun insallahcok gecmis olsun canim cok uzuldum insallah ciddi biseyi yoktur uzulme annesi.. Allah yavrularimizi korusun tum kaza,bela,hastaliklardan.
çok geçmiş olsun canım . Sırtına vurdnmu cnm oksururken . Muhtemelen doktrun dedgi gbi vronşit olmş olabilir . Çunku bbkler hmn uşuyrlar cnm altını degşirkn bile bebegmn dudagı titriyr . bi ara bi resim koymuştun bebeginin usttunde sadece tulum vardı ev çok sıck diye sarmıyrm demiştin ama mutlaka ine bi battaniye olsada sarılmalı yada kalın kadife gydrilmeli . O zmn soylicktim ama vazgeçtim belki yaniştr aksini soylynler olabilir diye ama bnm fikrim boyle . Mesela ben uykudan kalkınca beşikten alırkn hmn bişeye sarıyorum teri soguyupta hastalamasın diye . Dışarıya çıkarırkn iyice sarıyrm araba ısınınca açiyr terlemesn diye . Bunlara dikkt etmk lzm . İlk çocuk oldgu için norml cnm bnde çok hastalttm inşllh seninki bidaha hastalamaz yada belkide dedgn gbi hastane paracı oldgu için oyle demiş olabilirler . İnşllh olmz ama ihtimale karşi yazdım . Mesela banyoda surekli su dokulmeli vucuduna uşumessn diye ve bnyoya grmeden once oda ısıtıcyla ısıtılmalı . Çunku biz bile bnyodan çıkınca usuyoruz . Tekrar geçmiş olsun cnm bnm ..Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
cnm paylasan kisi 9 kadar kucuk resim paylasmisti 1 resmin Icinde..Telime kaydettim saniyodum ama bulamadimCanim @sezin_uk paylasmıstı renkli muffin kalıplarından yapmıştı benim cok hosuma gitmişti baska da yapan hatirlamiyorum
kalabalik bi grupmus cnm zor Oluyo hepsi ayni anda gelince iyi yani bi anda kurtulmus oluyosun..Bugün bizim 40 ımız çıkıyor birazdan da 4 aile toplam 17 kişi bebek görmeye gelecekler iyi hoş gelinde boyle topluca gelenlere sinir oluyorum tek tek gelin ulannn bende insanımallahtan annem yanimdabana yardim edecek aksama artik banyosunu yaptiririz
gecmis olsun cnm, kendi doktoruna danisman iyi olmus. .Insan ne yapacağını sasiriyo, Rabbim korusun miniklerimizi..Slm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Canim ya inan korktum anlatiklarini okurken Allah bilir ne hissettn Allah sia versin ins olmamistir oyle bile olsa arkedilmeside cok iyi oldu cok cok acil sifalar Allah bi daha yasatmasin naxarlardan saklasinSlm arkadaslar bugun cok kotu bir gun gecirdim yawrumu kaybediyordum az kalsin Allahimm ne buyuk bir aciymis onrumden omur gitti neden bu is basimiza geldi halen anlamis degilim sabah kv ye kahvaltiya gidecektik 7,5 tan 8 e kdr emzirdim 8,5 ta serum fizyolojik siktim burnuna 9 da giydirdim baytaniyeye sardim evden ciktik port bebe gibi polardan bir sey var ona koyuyorum hastaneye annmlere goderken hmn 2 dk da uykuya daldi,kucagimda agzinda emzik uyuyordu ama sirt ustuydu tabi kafada sapka arabada soguk agizda emzik o port bebede sagada donemedi birden oksurdu bebegim hmn emxigi cikardim yana cevirdim alninikasindan yukari asagi o hareketi yaptim ters cevirdum yokk oksurdukce oksuruyo agzi kopurdu tukurukler cikmaya basladiii esime dedim cabykkk acileee cocuk dedim gidiyo kizardi Allahtan hastane cok yakindi o sekilde 5 dk da hastaneye yetistik hmm gogsunu dinlediler burnuna bugar tutuldu 20 dk hmn cocuk dr u geldi dr u goresiye hic swvmedim les gibi sigara kokuyordu,uykulu uykulu surtini dinledi hooppp hmn bu cocyk bronsit dedi bu arada gittigimz hastaneyi hic sevmem tam soyguncu bi hastanedir neyse hmn dedi igne vurylsun oksijene baglansin eger dedi duzelmezse hmn dedi yatircaz neyse hmn dr umu aradim dedi vurulun igneyi oksijen verilsin ama dedi yatirmayin sabh hmn bana getirin,20 dk oksijen verildi ardundan 3 defa 1o dk ara ile oksijenli mentol hava verildi sonra dr tekrar geldisabaha gore daha iyi dedi ama hergun takipe gelceksiniz dedi duzelmezse zature bile olabilir dedi,sprayli burun okyanus suyu ile antibiyotik vermis,dr yma gostermeden asla vermem bi kere okyanus suyu 2 yas coxuklsra veriliyor bebekler icin cok agir o,ayrica arkadaslar bnm beegim dogdugundan beri gun icinde burnu tikali onada gun icinde 4/5 defa serun fizyolojik siktim onun disunda ne atese ne burun akintisi ne oksuruk ne ishal ne halsizlik hicbirseyi yoktu bebegimin sapasaglamdi bronsit olsa bu belirtiler olmaZmi,cok ama cok korktumm onu kaybediyorum sandimm aglamktan cnm cikti sabhki yasasigim olay neydi genixine sutmu kacti agzinda emzik vardi nefes mi alamadi yoksa gercekten beonsitmi oldu yawrum ,yrn sabh bakalim dr umuz ne dixek dua edin hayirli haberle gelelim arkadaslar,rabbim birdaha yasatmasin hepimizin evladini bagislasin insallah
Allah razi olsun amin insallh cnmCanim ya inan korktum anlatiklarini okurken Allah bilir ne hissettn Allah sia versin ins olmamistir oyle bile olsa arkedilmeside cok iyi oldu cok cok acil sifalar Allah bi daha yasatmasin naxarlardan saklasin
Tesekkurler cnm yrn bakalim dr umuz ne dicek,yazdiklarinin hemn hmn hePsini uyguluyoruz,havaniN durumu evin sicakligina gore giydiriyorum bu haftw mesala cok soguk tu kadife giydirdim hep ama erjek cocuk cok sicak sevmez derler ,asirida kat kat asla giydirmiyorum evimiz 24-25 derece cunku en kisik kaloriferde bile bu derecede cunku,annm yaklasik 3 hafta kaldi 4 coxuk buyutmus o ne derse o nasil giydir dediyse yikamasi bile ona uydum valla insaklh yrn hayirli hbrlerle gelirimde bugunku dr yanilmis olsunçok geçmiş olsun canım . Sırtına vurdnmu cnm oksururken . Muhtemelen doktrun dedgi gbi vronşit olmş olabilir . Çunku bbkler hmn uşuyrlar cnm altını degşirkn bile bebegmn dudagı titriyr . bi ara bi resim koymuştun bebeginin usttunde sadece tulum vardı ev çok sıck diye sarmıyrm demiştin ama mutlaka ine bi battaniye olsada sarılmalı yada kalın kadife gydrilmeli . O zmn soylicktim ama vazgeçtim belki yaniştr aksini soylynler olabilir diye ama bnm fikrim boyle . Mesela ben uykudan kalkınca beşikten alırkn hmn bişeye sarıyorum teri soguyupta hastalamasın diye . Dışarıya çıkarırkn iyice sarıyrm araba ısınınca açiyr terlemesn diye . Bunlara dikkt etmk lzm . İlk çocuk oldgu için norml cnm bnde çok hastalttm inşllh seninki bidaha hastalamaz yada belkide dedgn gbi hastane paracı oldgu için oyle demiş olabilirler . İnşllh olmz ama ihtimale karşi yazdım . Mesela banyoda surekli su dokulmeli vucuduna uşumessn diye ve bnyoya grmeden once oda ısıtıcyla ısıtılmalı . Çunku biz bile bnyodan çıkınca usuyoruz . Tekrar geçmiş olsun cnm bnm ..