montumuz yok cnm aynen seneye artik insallah..Arkadaşlar havalar gittikçe güzelleşiyor. Bebeklerinizi dışarı gezdirmeye çıkarıyor musunuz?? Ben artık gezmelere çıkartmak istiyorum ama ne gydirsem?. Mont almadım hep battaniyelere sardık çıkardıgımızda
Cnm su asamada öncelik bebisin..Yorullllduuuuuuuum esim hasta çocuk durmuyor burnu tıkanıyor evi dezenfekte etmemlazim tozdan ismimi yazabiliyorum yemek yapnam lazım çocugu doyurmam lazim altini degistirmem lazim bunlari yapa bilmem icin kaç kollu olmam lazim kol tekte yetmez kaç ayak lazim yardim
Ben gelenleri takmìyorum canim bebisim icin temizlik yapıyorum meuburum esimideiyilestirmem lazim ogluma bulasmadin diye annelerin gücü adınaCnm su asamada öncelik bebisin..
Digerlerini bosver, artik eskisi gibi olamayiz gelen de ona gore gelsin biliyolar sonucta durumumuzu..
Ahh canım sorma bizdede durum böyle ilk aylar zor gerçekten insan yetişemiyor herşeye zaten bebekle ilgilenmek başlıbaşına bir iş.ama geçecek zamanla...annelik ne zor işmiş yaaaYorullllduuuuuuuum esim hasta çocuk durmuyor burnu tıkanıyor evi dezenfekte etmemlazim tozdan ismimi yazabiliyorum yemek yapnam lazım çocugu doyurmam lazim altini degistirmem lazim bunlari yapa bilmem icin kaç kollu olmam lazim kol tekte yetmez kaç ayak lazim yardim
Senin ilk bebek sanırım benim ikinci tabiki sorumluluk dahada artıyor.çevremde 3,4 çocugu olanlar var aralarındaki yaş farkı az olup diyorum bu anneler nasıl başa çıkıyorlar herşeyle yoksa benmi beceriksizim diyorum kendi kendime :))Ben gelenleri takmìyorum canim bebisim icin temizlik yapıyorum meuburum esimideiyilestirmem lazim ogluma bulasmadin diye annelerin gücü adına
Sorma canım ya esim simdi serum takmaya gitti iyi olur insallah çocuk gibi üstünü açıyor bebek yokken sabaha kadar üstünü örterdim simdi isim 2 ye katlandı allah yardimcimiz olsunAhh canım sorma bizdede durum böyle ilk aylar zor gerçekten insan yetişemiyor herşeye zaten bebekle ilgilenmek başlıbaşına bir iş.ama geçecek zamanla...annelik ne zor işmiş yaaa
Evet canim ilk bebegim canim herkesin bebegi bizimkiler gibi gazman degil ben abime gittim yengem allah sana sabir versin dedi ben kızımı emzirip bırakırdım yatardi iste böyle bizimkini yiyiyorsa birak apartam basimiza gelirSenin ilk bebek sanırım benim ikinci tabiki sorumluluk dahada artıyor.çevremde 3,4 çocugu olanlar var aralarındaki yaş farkı az olup diyorum bu anneler nasıl başa çıkıyorlar herşeyle yoksa benmi beceriksizim diyorum kendi kendime :))
benım kızımın uykusu cok hafıfya.hemen dalamıyo.daldıdamı horluyo :)besıgnde uyumuyo.uyanınca ana kucagna getıryorum uyutup gerı goturuyorum.sut de sagdgm ıcın cok sık kalkıyorum.cok kalkmak benı sersem salak yapıyoMeraba kızlar . Bizde gece 11 12 gbi uyuyoruz 2,5 ta emziriyorum sabah tam 6,5 ta kalkıp tekrar emip uyuyor ve 9,5 ta tam kalkıyor yatakta cilveleşiyrz biraz snra içeriye goturuyrm . Bizim gece seruvenimiz boyle degişmesse . Gece uyansada emip geri uyuyor uyanık durmuyr bnde uykumu alıyorum . İlk oglum çok sık kalkardı bu sefer rahatım ama gunduzleri çok uzun uyumuyor yarım saat uyup uyanıyor . Kabızlıgı devam ediyor . Gazıda var . Devit damla kabız yaparmıki kızlar . Devitin yerine baska kabız yapmayan damla verirlermiki
Biz bugün çıktık çok fazla kalmadık ama alıştıra alıştıra kadife tulum üstüne yeltl üstüne mont :)) abarttım belki ama hava serindi ama hep uyudu oğlumArkadaşlar havalar gittikçe güzelleşiyor. Bebeklerinizi dışarı gezdirmeye çıkarıyor musunuz?? Ben artık gezmelere çıkartmak istiyorum ama ne gydirsem?. Mont almadım hep battaniyelere sardık çıkardıgımızda
Ayy ne iyiymiş yaa neden o bebeklerden bize çatmadı hiçç :) Şaka bir yana ne yapalım saglıklı olsunlardaEvet canim ilk bebegim canim herkesin bebegi bizimkiler gibi gazman degil ben abime gittim yengem allah sana sabir versin dedi ben kızımı emzirip bırakırdım yatardi iste böyle bizimkini yiyiyorsa birak apartam basimiza gelir
Aynen cnm benimki de arada cokuk gibi oluyo..farkettigimde ben de senin gibi düşünmüştüm ama normal snrm..Ya benim bebeğimin bıngıldağı bazen göçük gibi gelio bazen normal, emziriyorum die su vermiyrm ama ondan mıdır acaba ? Ya da normal midir sizin durumlar nasıl ???
OlabilirCnm ben gece kapatmiyorum ara sira kontrol ettigim icin kusmugunu yutar filan diye..Aslinda biliyorum melatonin gece salgilanir ama korkuyorum bi sey olur diye..
biz 65 gunluk filan olduk bugun adet oluyor gibi karnim filan agridi azicik lekelenme oldu..Adet icin erken diye endiselendim emzirenler de erken adet olabiliyor mu acaba