2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yorullllduuuuuuuum esim hasta çocuk durmuyor burnu tıkanıyor evi dezenfekte etmemlazim tozdan ismimi yazabiliyorum yemek yapnam lazım çocugu doyurmam lazim altini degistirmem lazim bunlari yapa bilmem icin kaç kollu olmam lazim kol tekte yetmez kaç ayak lazim yardim

montumuz yok cnm aynen seneye artik insallah..
ben alt ust tkm giydiriyorum üstüne de polar ceketi vardı onu giydiriyorum en son battaniye örtüyorum ustune..Burda sicaklik 17 derece filan..
Yarin nasipse acik havada dolastiricaz insallah tabii hava acik olursa..

Cnm su asamada öncelik bebisin..
Digerlerini bosver, artik eskisi gibi olamayiz gelen de ona gore gelsin biliyolar sonucta durumumuzu..

Cnm su asamada öncelik bebisin..
Digerlerini bosver, artik eskisi gibi olamayiz gelen de ona gore gelsin biliyolar sonucta durumumuzu..
Ben gelenleri takmìyorum canim bebisim icin temizlik yapıyorum meuburum esimideiyilestirmem lazim ogluma bulasmadin diye annelerin gücü adına

Ahh canım sorma bizdede durum böyle ilk aylar zor gerçekten insan yetişemiyor herşeye zaten bebekle ilgilenmek başlıbaşına bir iş.ama geçecek zamanla...annelik ne zor işmiş yaaa

Ben gelenleri takmìyorum canim bebisim icin temizlik yapıyorum meuburum esimideiyilestirmem lazim ogluma bulasmadin diye annelerin gücü adına
Senin ilk bebek sanırım benim ikinci tabiki sorumluluk dahada artıyor.çevremde 3,4 çocugu olanlar var aralarındaki yaş farkı az olup diyorum bu anneler nasıl başa çıkıyorlar herşeyle yoksa benmi beceriksizim diyorum kendi kendime :))

Ahh canım sorma bizdede durum böyle ilk aylar zor gerçekten insan yetişemiyor herşeye zaten bebekle ilgilenmek başlıbaşına bir iş.ama geçecek zamanla...annelik ne zor işmiş yaaa
Sorma canım ya esim simdi serum takmaya gitti iyi olur insallah çocuk gibi üstünü açıyor bebek yokken sabaha kadar üstünü örterdim simdi isim 2 ye katlandı allah yardimcimiz olsun

Evet canim ilk bebegim canim herkesin bebegi bizimkiler gibi gazman degil ben abime gittim yengem allah sana sabir versin dedi ben kızımı emzirip bırakırdım yatardi iste böyle bizimkini yiyiyorsa birak apartam basimiza gelir

benım kızımın uykusu cok hafıfya.hemen dalamıyo.daldıdamı horluyo :)besıgnde uyumuyo.uyanınca ana kucagna getıryorum uyutup gerı goturuyorum.sut de sagdgm ıcın cok sık kalkıyorum.cok kalkmak benı sersem salak yapıyo az kaldı.hep bole olmuycak,he bıde yatak keyfı yapamyruz kalkmak ıstıyo

Biz bugün çıktık çok fazla kalmadık ama alıştıra alıştıra kadife tulum üstüne yeltl üstüne mont :)) abarttım belki ama hava serindi ama hep uyudu oğlum

Evet canim ilk bebegim canim herkesin bebegi bizimkiler gibi gazman degil ben abime gittim yengem allah sana sabir versin dedi ben kızımı emzirip bırakırdım yatardi iste böyle bizimkini yiyiyorsa birak apartam basimiza gelir
Ayy ne iyiymiş yaa neden o bebeklerden bize çatmadı hiçç :) Şaka bir yana ne yapalım saglıklı olsunlarda

Selam kizlar dertler sıkıntlar hep ayni ayni telaslar vicdan azaplari derken bugun emzirme onlugunu dokunarak bakarak aldm kargo parasida vermemis oldum birde kendime kitap aldim cok hos cok tavsiye ederm ilk sayadan duygulandm kitabin ismi KIZIMI YETISTIRIYORUM YAZARI MINE IZGI aynisinin oglumu yetistiriyorum versiyonuda var cok sevdim kizim suan 3yainda gec kalmis sayilmam ama zaten dogum anindan evlendirene kaar gecen zamani kapsiyor oglum 2aylik bi haftada onu biirip oglumu yetistiriyoruma gecicem insan mrslek olarak okuyor tabi bu kitaplari ama anne olarakta mutlaka okunmaliymis

S ssule07 canım ben her sabah dediğin gibi

tereyağında yumurta yerim

hem ben severim hem oğlum sever

kv de demişti

doğum yaptığımda tereyağında yumurta

birde tahin helvası yedirirlerdi bana kızım diye

iki aydır yiyorum:)

dün miniğimin aşısı vardı

çok ağladı

büyük oğlum hasta öksürüyor

anneme gittim bugün

tövbe gitmiycem daha

büyükle baş edemiyorum artık

çok yaramaz hep bağırdı

küçüçü korkuttu

ben yaza kadar eve mahkumum

benım kızıma dokunmadı hc ası.banada dokunmams annem oyle dıyo.kızlar bız tetenozun 3.dozunu ne zaman vurulcaz

Ya benim bebeğimin bıngıldağı bazen göçük gibi gelio bazen normal, emziriyorum die su vermiyrm ama ondan mıdır acaba ? Ya da normal midir sizin durumlar nasıl ???

Olabilir

İyi geceler kıZlar . Bebegmn gaz sancıları oluyordu birde kabızlık sorunu var . Zinco damla aldırdım kullanan varmı işe yarıyrmu ? Oglum hiç dogru durust uyuyamıyr gazdan gunduzleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…