2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu arada bayanlar,, benim oğlum yavaşdan yavaşdan 5 saat kesşntisiz uyumaya başladı ama kalkınca çok aç oluyordu,,, onun içinde huzursuz,, memeye saldırıyordu,, sonra kusuyordu,,,
kendimce bir yol buldum,,,
3-4 saatte bir loş ışıkda uyandırmadan emziriyorum,,,yanıma yatırıyorum,, zaten memeyi hemen buluyorlar,, uyku halinde emiyor,, sonra kucağıma alıp sırtını sıvazlıyorum gazı varsa çıkıyor,,, sonra hooop uyuyor,,,, az emdiği için kusmada olmuyor,, sabahleyin kalkınca çok aç olmuyor,, ve 5 saatlik uyuma süremiz daha da uzuyor,, tavsiye ederim,,,
Ben de dogumdan bu yana gece lambasinda yatiriyorum, tam uyanmadan emiyor ama gece kaka yaptiysa altini degistirirken uyaniyor sonra 2 saate yakin dalmiyor...

bu arada bayanlar,, benim oğlum yavaşdan yavaşdan 5 saat kesşntisiz uyumaya başladı ama kalkınca çok aç oluyordu,,, onun içinde huzursuz,, memeye saldırıyordu,, sonra kusuyordu,,,
kendimce bir yol buldum,,,
3-4 saatte bir loş ışıkda uyandırmadan emziriyorum,,,yanıma yatırıyorum,, zaten memeyi hemen buluyorlar,, uyku halinde emiyor,, sonra kucağıma alıp sırtını sıvazlıyorum gazı varsa çıkıyor,,, sonra hooop uyuyor,,,, az emdiği için kusmada olmuyor,, sabahleyin kalkınca çok aç olmuyor,, ve 5 saatlik uyuma süremiz daha da uzuyor,, tavsiye ederim,,,
aman tanrım bes saatlik uyku mu :) masallah ben daha kızım doğdugundan beri kesintisiz 2 saatten fazla uyumadum gecen gece uc saat uyudu mutluluktan uctum resmen:KK70:

Bende de oldu anneannem demişti 40ı nda 3gun kadar kanama yada kahverengi akıntı olacak ondan sonra tamamen bitmiş olacak demişti. Bir haftada olsa kanama 40 ında öyle olur dedi benim 20 gün sürdü kanama sonrasında 3 gün temiz bir gün kahvemsi 2 gün temiz bir gün kanama oldu anne anneme sordum öyle dedi ve dediği gibi de oldu 48. Günümüzdeyiz.
Bende de oldu anneannem demişti 40ı nda 3gun kadar kanama yada kahverengi akıntı olacak ondan sonra tamamen bitmiş olacak demişti. Bir haftada olsa kanama 40 ında öyle olur dedi benim 20 gün sürdü kanama sonrasında 3 gün temiz bir gün kahvemsi 2 gün temiz bir gün kanama oldu anne anneme sordum öyle dedi ve dediği gibi de oldu 48. Günümüzdeyiz.

Ne ilginç yaa tam bitse de kurtulsak
bende bir regl olamadım 3 ay olcak nerdeyse emziriyorum da ama icimde bi sislik var sanki ah ah her ay regl olmak ne güzelmiş:KK70:

Sut artirmak isteyen arkadaslar icin yaziyorum;

Face grubunda bi arkadas onermisti ve deneyenler de etkili oldugunu soylediler. Sabahlari hakiki koy tereyaginda 1 tavuk ve 1 bildircin yumurtasini karistirip pisirerek yiyince hem sutun kalitesini hem de kendisini artiriyomus. Yalniz hakiki koy tereyagi olmazsa olmazmis. Bulamayankara da marketlerde satilan vakfikebir tereyagini onermisler. Bilginize...

Meraba kızlar . Bizde gece 11 12 gbi uyuyoruz 2,5 ta emziriyorum sabah tam 6,5 ta kalkıp tekrar emip uyuyor ve 9,5 ta tam kalkıyor yatakta cilveleşiyrz biraz snra içeriye goturuyrm . Bizim gece seruvenimiz boyle degişmesse . Gece uyansada emip geri uyuyor uyanık durmuyr bnde uykumu alıyorum . İlk oglum çok sık kalkardı bu sefer rahatım ama gunduzleri çok uzun uyumuyor yarım saat uyup uyanıyor . Kabızlıgı devam ediyor . Gazıda var . Devit damla kabız yaparmıki kızlar . Devitin yerine baska kabız yapmayan damla verirlermiki

Kızlar sabah oglum bi kalkti ki kulagindan sapsarı su akmis iltihap kokuyor kulagini mi usuttum acaba bi arkadasta kucuk bebeklerde olur o diyo takip et bi daha akmazsa önemli degil dedi sizin bebeklerinizin de kulagindan geldi mi böyle su gibi akinti

Canim gece boyunca acik birakmiyosun degil mi gece lambasini? Cunku buyume hormonu uyku sirasinda ve karanlikta salgilanir.
Cnm ben gece kapatmiyorum ara sira kontrol ettigim icin kusmugunu yutar filan diye..Aslinda biliyorum melatonin gece salgilanir ama korkuyorum bi sey olur diye..
Benimdr bitmişti temidlendim 40 cikti kuran okudum namaz kildim iki gin sonrs yine geldi akinti seklinde 46 gunluguz bekliyirzh
biz 65 gunluk filan olduk bugun adet oluyor gibi karnim filan agridi azicik lekelenme oldu..Adet icin erken diye endiselendim emzirenler de erken adet olabiliyor mu acaba

Cnm ben gece kapatmiyorum ara sira kontrol ettigim icin kusmugunu yutar filan diye..Aslinda biliyorum melatonin gece salgilanir ama korkuyorum bi sey olur diye..

biz 65 gunluk filan olduk bugun adet oluyor gibi karnim filan agridi azicik lekelenme oldu..Adet icin erken diye endiselendim emzirenler de erken adet olabiliyor mu acaba
canım adet iiçin neden erken ki ben bugün oldum sanırım 51 günlüğüz

Sut artirmak isteyen arkadaslar icin yaziyorum;

Face grubunda bi arkadas onermisti ve deneyenler de etkili oldugunu soylediler. Sabahlari hakiki koy tereyaginda 1 tavuk ve 1 bildircin yumurtasini karistirip pisirerek yiyince hem sutun kalitesini hem de kendisini artiriyomus. Yalniz hakiki koy tereyagi olmazsa olmazmis. Bulamayankara da marketlerde satilan vakfikebir tereyagini onermisler. Bilginize...
ben farkinda olmadan iyi bi sey yapiyomusum o zaman tam anlamıyla olmasa da, tereyaginda 1 ya da 2 yumurta yerim her sabah. .
Kızlar sabah oglum bi kalkti ki kulagindan sapsarı su akmis iltihap kokuyor kulagini mi usuttum acaba bi arkadasta kucuk bebeklerde olur o diyo takip et bi daha akmazsa önemli degil dedi sizin bebeklerinizin de kulagindan geldi mi böyle su gibi akinti
Cnm başıma gelmedi gecmis olsun istersen dr.unuza bi danis..

Arkadaşlar havalar gittikçe güzelleşiyor. Bebeklerinizi dışarı gezdirmeye çıkarıyor musunuz?? Ben artık gezmelere çıkartmak istiyorum ama ne gydirsem?. Mont almadım hep battaniyelere sardık çıkardıgımızda

Benimki de sadece gündüzleri omuzda uyuyor. Ama ağırlaştı da dakikalarca omuzda gezdirmek zor. Ne yapçam bilmiyorum.

Arkadaşlar havalar gittikçe güzelleşiyor. Bebeklerinizi dışarı gezdirmeye çıkarıyor musunuz?? Ben artık gezmelere çıkartmak istiyorum ama ne gydirsem?. Mont almadım hep battaniyelere sardık çıkardıgımızda
Ben de istiyorum artık çıkartmak. Ben uzay tulumu giydiriyorum ama baharda sıcak yapar. Battaniyeye sararım herhalde.

Ben de dışarı çıkarken ne giydireceğimi bilemiyorum, battaniyeye sardık şimdiye kadar, bu sene böyle geçer sanırım seneye mont alırım.

Slm millet herkes iyidir inşallah.bebeğim ayağımda sallarken aklıma gelenleri yazmak istedim sabahdan beri gaz sancısı var ıkınıyor ama çıkartamıyor ben de bezini açtım bacak hareketleri yaptık bir de poposunu ısıttım ve ayaklarını sonra rahatladı pırtlattı:))şimdi sakinleşti.özellikle akşamları çok yoğunlaşıyor.gündüz her emzirmede gazını çıkarmak gerekiyor.gelelim asıl konuya,bebeğimin burnu çok tıkanıyordu deniz suyu kullanıyordum fakat doktorumuz ağır olabilşr bebeğe dedi ve bildiğiniz serumu önerdi.eczaneden serumu alıp enjektörle 2cc sık dedi en pratik en ucuz yöntem dedi arada bir de aspratörle çek dedi.yapıyorum ve memnunum.neyle çekiyorsun derseniz o yuvarlak aspratörleri atın çöpe hiç güzel çekmiyor otri bebe ile bir çekiyorum çok güzel temizliyor.bugün biraz dışarı çıkardım kundak battaniyeye sarıp arabasında dolaştırdım yarım saat bana da iyi geldi.

X