- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
Hangi marka aldin canim? Benim kizimda bu hafta masallah donencesiyle ilgileniyor aynen senin oglun gibi ilk basta az ama bugun nerdeyse yarim saat ordaki boru bocege guldu :))
Benim kizim neden hic oyalanmiyor acaba kizlar hic ilgisini cekmiyo 9 haftalik olduk. .Gerçi oyun halimiz yok ama hic ümitli diilim..Aynen bende 1 haftadir oyun halisina yatiriyorum cok heyecanlaniyo elleriyle vurup ses ciktikca hosuna gidiyo renkler cok ilgisini cekiyo kendi kensine sesler cikariyo :)orda oyalanirken bi isimi yapiyorum bende
Cnm markası nedir ve nerden aldın bizde düşünüyoruz oyalanması içinbu arada bayanlar ben oğluşuma oyun halısı aldım,,, geçen hafta ,7. haftasında , oynuyor bayanlar , ilk başlarda 5 dk oynuyordu bugün 25 dk çıkdı,,,, birde ayna var oyun halısında aynaya bakıyor,,, kendini inceliyor,,,, çok tatlı...:)))
tavsiye ederim,,, hatta pişman oldum, 6. haftasında almadığıma,,,,
ben tiny love kick and play i aldım,,, ama tekmeleme aparratı çok iyi değil,,,ama üzerinde çok büyük bir ayna var o çok ilgisini çekiyor birde oyuncakları istediğin şek,lde yerini değiştirebiliyorsun,,,Hangi marka aldin canim? Benim kizimda bu hafta masallah donencesiyle ilgileniyor aynen senin oglun gibi ilk basta az ama bugun nerdeyse yarim saat ordaki boru bocege guldu :))
tiny love kick and play ama tekmeleme aparatı çok iyi değil,,, ama aynalı olması çok iyi,,,Hangi markanin hangi modelini aldin canim.bende arastiriyorumda
Maşallah, nasıl oynuyor? Yüzüstü mü bırakıyorsun halıya? Bu kadar küçükken oyuncaklar oynayacakları gelmedi aklıma. Bugün beni çok yordu, hiç uyumadı nerdeyse hep kucakta hep memede. Içimden Allahım oyuncakla oynacak zamana bari gelse azıcık kendi kendine oynasa diye geçirdim...bu arada bayanlar ben oğluşuma oyun halısı aldım,,, geçen hafta ,7. haftasında , oynuyor bayanlar , ilk başlarda 5 dk oynuyordu bugün 25 dk çıkdı,,,, birde ayna var oyun halısında aynaya bakıyor,,, kendini inceliyor,,,, çok tatlı...:)))
tavsiye ederim,,, hatta pişman oldum, 6. haftasında almadığıma,,,,
Benimde oğluşum var bende kv ve annem gibi kaynana olucam inş biz kv ile sinema tiyatro yemeğe kahve içmeye gideriz her zaman hediyeleşiriz hatta eşime karşı akıl verir bana öyle sürekli yemek yapma alışmasın der herşeyi dört dörtlük yapma beklentili olur hep öyle ister der :)) maşallah diyin lütfenmaşallah diyeyim,,, özendim walla,,, benimkilerde geldiler 2 haftalık lohusa hizmet ettim,,, yemeğidi çayıdı kahvesiydi,, birde odama dalarlar,,
benimde oğlum var, büyük ihtimal tek çocuğum olucak, bende pek sevmiyorum KV,, arada düşünüyorum aceb,, benim gelinde beni sevmez mi diye???,,, ama benim KV sevmeme sebeblerim var,,,, ben iyi olursam gelinim de beni sever herhal:))))
he he bebeşimi büyüttüm evlendirdim,, gelin tasası kaldı bir,,,,
Yok canim burdada her yerde fisher price, tiny love goruyorum, bide v tech diye bi marka var, kizimin donencesi v techben tiny love kick and play i aldım,,, ama tekmeleme aparratı çok iyi değil,,,ama üzerinde çok büyük bir ayna var o çok ilgisini çekiyor birde oyuncakları istediğin şek,lde yerini değiştirebiliyorsun,,,
sen yurtdışındasın belki daha fazla seçeneğin olur,, ama aynayı (büyük bir ayna ) kesinlikle tavsiye ederim,,,
ilk başlarda ağlayabilir ama sonra hoşlarına gidiyor,,,
Bana doktorum kullan dedi vitaminlerim emzirme ve hamilrlik icindi zaten, ama ben ihmal ediyorum malesef..Kizlar bu arada bisey sorcam hamileyken kullandiginiz vitamin haplarina devam ediyomusunuz?ben hamileyken omega3 falan kullaniyodum doktorum dogumdan sonra gerek yok dedi ama balik falan yiyemiyorum acaba tablet almanin zarari varmidir emzirme doneminde bileniniz varmi yada kullanan varmi?
Masallah canim ne guzel Allah muhabbetinizi arttirsin. Benimde cok sukur kayinvalidem anne gibidir, seviyorim, ararim sorarim hep, birlikte alisverise filanda gitmisizdir, oda beni dusunur sagolsun terziligi var etek elbide filan dikti bana :). Oglum oglum diye kiskanclik yapmaz hic, cok sukur.. Ama bende esime hep annenleri uzme, ara filan diye hatirlatirim..Benimde oğluşum var bende kv ve annem gibi kaynana olucam inş biz kv ile sinema tiyatro yemeğe kahve içmeye gideriz her zaman hediyeleşiriz hatta eşime karşı akıl verir bana öyle sürekli yemek yapma alışmasın der herşeyi dört dörtlük yapma beklentili olur hep öyle ister der :)) maşallah diyin lütfen
Canim ne yapacaksın erkekleri inandırıyorlar onlara melekmiş gibi davranıyorlar benim kaynanam eşimle bir sorunu olsun veya ona kızsın eşime yansıtmadan bana şikayet eder bende çok kızarım git ogluna söyle derim al sana kavga edilecek birsey sonra kötü ben oluyorum oglunun hiç birseyden haberi yokbenimle aynıymışın sende : ) bence kaynanalık yapmak istedikleri için bizle yasamayı yada surekli gelmeyi istiyorlar . Çunku bnm kaynanam otekine kaynanalık yapamıyor . Benim ustume baskı uygulamaya çalışıyor . Yani en saçma bişeyde bile onun dedgi olacak yanlış bile olsa . Beni çok yonetmeye kalktı . Ama ben kimseye yonetilmem dogru neyse onu yaparım . Onun dedgi dogru olsun onu yaparım ama degil zihniyeti çok farklı . Sıradışı duşunceleri var . Mesela ornek vereyim bebegimin gozleri surekli çapaklanıyordu . Bunun için doktora goturelim bi geçmedi dedim . Sarılıktan oluyor o diyor sarılık geçnce oda geçecekmiş guya . Doktra gotrmemi istemedi . Kayınbabayada demiş doktra filn gotrmeyelim sarılıktan oluyr diye kocasıda ogluda o ne dese inanıyr . Bnde tabiki goturdum tahmn ettgim gbi tıkanıklık varmış . Bende doktrua kayınbabanın yanında bilerek sordum sarılıktan olabilirmi diye hiç alakası yok dedi . İyi oldu anladılar yanlış oldgunu .
Bi gunleri digerini tutmuyor cnm Benimki gunduz uyumadigi icin gece yine bi parca cok sukur..Berbat bi geceden gunaydin kizlar bu bebekler su hic bitmeyen enerjilerini nerdem buluyorlar biri bana soylesin
nerede oturuyorsun istanbul muSelam kızlar bende 2014 ekim annesiyim elimde tiny love dönence var hediye geldi oğlum ilgilenmedi pek sıfır kutusu herşeyi duruyor almak isteyen olursa satıyorum piyasa fiyatı 80 tl ben 55-60 a vericem 30 dk kesntsz müzik çalıyor klasik müzik foto altta
maşallah,,, bende özeniyorum böylesine....Benimde oğluşum var bende kv ve annem gibi kaynana olucam inş biz kv ile sinema tiyatro yemeğe kahve içmeye gideriz her zaman hediyeleşiriz hatta eşime karşı akıl verir bana öyle sürekli yemek yapma alışmasın der herşeyi dört dörtlük yapma beklentili olur hep öyle ister der :)) maşallah diyin lütfen
yüsüstü yanında durup bırakıyorum,,, yüzüstü bebekleri tek başına bırakmamak gerekiyor,,,Maşallah, nasıl oynuyor? Yüzüstü mü bırakıyorsun halıya? Bu kadar küçükken oyuncaklar oynayacakları gelmedi aklıma. Bugün beni çok yordu, hiç uyumadı nerdeyse hep kucakta hep memede. Içimden Allahım oyuncakla oynacak zamana bari gelse azıcık kendi kendine oynasa diye geçirdim...