2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Neredeyse iki gündür uykusuz olduğum şu günde oğluşun uyumasını fırsat bilip daldığım uykunun 5. dksında yanlışlıkla kapıyı çalan kargocu, bildiğim tüm küfürler sana gelsin
Aynısını bende bankadan gelen size kart gönderelim mi aramasında yapmıştım. Tüm bankalar tez zamanda batsın diye beddua ettim. Çalıştığım banka bile değil nerden buldunuz numaramı diyorum, müsait değilseniz sonra arayayım diyor hala. Sonra falan arama istemiyorum ilgilenmiyorum diye kapattım. O sinirle bir daha uyuyamadım da.

Kızlar oğlumun kafasında konak oluşmuş dün banyo yaptırmıştım oluşmasına diye yağ sürdük ama banyodan önce sürülecekmis ben sonra sürdüm yaaa bu sabah ta baktım konak olmuş. İnternette yağ sürun bekletip fırçalayin ve yikayin diyor. Daha dün banyo yaptı ev soğuk hasta olur diye korkuyorum arada öksürüyor zaten bir de yalnizim tek basina yikayamam ki.şYaglayıp tarasam ama yıkamasam olmaz mı? Siz böyle bir durum yaşadınız mi? Ne yaptınız ????????????????

canim ic gudusel bir davranis olabilir herkeste varmis baksana sorunca anladm ama benimki dunden beri kaka yapmiyor ondan sanirim

Indir havuc kürü nasıl yspiliyomus canım

oy oy inanin agzimi acmaya korkar oldum ne desem berbat durumdayz sizin fikrinizi aliyim diye actigim su şom agzi herseyi dahsda berbat ediyor kendime de kizar oldum

elek gibiyiz kaka kac kere yapmali dedim malesef kabizdan brteriz gunde bi kez bile yapmiyor memede ikina ikina bi hal olduk mememin ucu aci icinde kaldi sallamak ne kelime yakinda oglani ucurucaz akillanmamiz gerekirken cildirdik kirkinda iyi olan cocugun kirki cccikinca dellendiui bizde dogru o zamanda kotuydu ama sukrediyordum daha da cocugum akilli dersem buda bana kapak olsun saf kadin bilmiyon mu cocugunun ne oldugunu hic kendi kendine sevinme sen .ilk cocugunida zor buyuttun Allah yardim etmese nolurdu bilmem bundada yalnizsn iki cocukla bi sene sonra bilmem nereye tayinin cikacak hala mutlu olmaya polyannacilik oynamaya calisiyon al bi kitap mitap baskasinin mutluluguyla mutlu ol kafani uyustur diyorum sonunda ne dertliymisim yahuu

Sabah sabah ne oldu canım çok dertlisin :) vallahi benimde ikinci çocuk onuda çok zor büyüttüm yalnız sayılırdım yaramazlîgından aç kalırdım wc ye gitmek bir lükstü eeee gidemeyince kabız oluyorsun sonra ne oluyor hemoroid belası azıyor....ahh ahh böyle kısır bir döngüydü insanda sinir sistemi psikoloji çöküyor tabii.Birde süper anne sendromuna girersen işin yaş.Takmayın çok yaa mükemmel olmak zorunda degiliz ki biz.hem ben denedim inanki uyuyor diyosun uyumuyor uslu diyorsun azıyor çocuklar demeyin bir şey vallahi.

Aşa
Indir havuc kürü nasıl yspiliyomus canım

Aşağıdaki gibi canım:

Kür 4:
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz - dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Sutunu arttirmak isteyen arkadaslar, buradad bahsedilmisti emzirme kampi var, sut arttirmasi garantiymis, bi sitede vardi adini unuttum, onu bi arastirip uygulayabilirsiniz..

Merhabalar herkese
40 imiz ciktigindan beri giremedim.Mevluttu,hazirlikti,temizlikti derken epey aksattim.çok şükür atlattik hepsini. Ama benim kizin huy değişti nerdeyse artik buyuyo sanirim ondan.mevlutten sonra 2 gün ne gündüz ne gece doğru uyuydu yatağa koyuyom kalkiyo ayakta uyucak.neyseki dun düzeldi.toplum içine gelecek çocuk değil sanirim artik sestende uyumuyo.önceden bi yere gidince misil misil uyurdu o kadar sese rağmen.Allaha şükür gazimizda fazla olmuyo tek sorunumuz sanirim kaka yapamaması.zeytinyagima devam,sut durumumuz hala ayni.önce emziriyorum doymuyo bagiriyo cagiriyo peşine mama veriyom mamada bitiyor.parmaklarini emmeye bizim kizda başladı 2 3 gündür.
Geçmişi pek okuyamadim malum 50 sayfa olmuş kahvaltim yarim kaldi şuan kizin ayagimda salliyom uyumakla uyumamak arasında gidip geliyor
Bu arada doğumdan sonra ki ilişki olayini benim akilli kocam saniyo ki 40 cikacak ben adet olacam öyle ilişkiye gircez bunu duydum, şoka girdim delirdinmi sen dedim eğer onu beklersen çok beklersin bende diyom bu adam niye bana yanaşmıyor gerçi kirktan sonra mevlit falan derdken yanasamazdi ama benim adet zaten düzensizdi sen daha cok beklersin dedim sanirim o yanlis anlamis ertesi gün yanasti

Benimkide usutmus ama normal yapti kakasını. Biri yazmisti usutunce yesil yarmis diye
tamam canım sağol :)

anladım canım bende duymuştum ama sanırım üşütmekten oldu çünkü iştahı yok iki gündür emmiyo pek :/

Ayni hikayeler hep.. butun mamalarin icerigi uc asagi bes yukari aynI ama bizde kaka problemi var 4 gunde yapiyordu..Evolvia kullanmaya basladim bir arkadasimin dr yenidogan prof o onermis..ispanyol markasi iyilerdir diye dusunuyorum..kokusuZ sma nin kokusunu benim bile midem kalmiyordu..kaka yapmasinada yardimci oluyor gibi..

Haklisin canim seni alkisliyorum inan ayni seyleri ilk cocuktata yasadm bumdada yasiyorum ve daha da kotu yapip isleri berbat ettigimi dusunuyoum isin garibi mukemmeliyetcilik oynarken tirtatiyoum sen bunu soyleene kadar bunun bile farkinda degilm saol canm cok coook saol inan o kadar iyi geldi ki soylediklerin kardesimi cagirdim onu gorursem ins biraz duzelirim erkek ama olsun kiz kardesim bile yok iyiki burdakiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…