Aynısını bende bankadan gelen size kart gönderelim mi aramasında yapmıştım. Tüm bankalar tez zamanda batsın diye beddua ettim. Çalıştığım banka bile değil nerden buldunuz numaramı diyorum, müsait değilseniz sonra arayayım diyor hala. Sonra falan arama istemiyorum ilgilenmiyorum diye kapattım. O sinirle bir daha uyuyamadım da.Neredeyse iki gündür uykusuz olduğum şu günde oğluşun uyumasını fırsat bilip daldığım uykunun 5. dksında yanlışlıkla kapıyı çalan kargocu, bildiğim tüm küfürler sana gelsin
Amin ii insanlarla karşılaştırsın rabbim ben bu konuda şanslıyım çok şükür ama hakkımı yemiyeyim bende onlara karşı çok iyiyim geçinip gidiyoruzkusura bakma canım ya maşallah allah daim etsin sende bana dua et allah kaynanamın içine merhamet koysun
Teşekkür ederim kilosu 5 boyu 57 cm. O zaman 3-6 ay alayım.ben alıyorum ordan cnm kilsu kaç . 3-6 ay al cnm benm oglanın boyunun kilosunun masallahı var ama 3-6 tam oluyor 6-9 buyuk gelebilir cnm .
Tamam sağolCanim 3-6 ay al biraz buyuk olur ama absurt durmaz, bende 3-6 kullaniyirum suanda tam oluyor..
Benimki de elini emmeye başladı birkaç gündür özellikle. Eldivenlerini ıslatıyor sürekli. Hatta omzuma alsam omzumu emiyor. Ama emzik verince atıveriyor ağzından. Ben elini emince aç olarak nitelendiriyorum hep. Sütümde yetmediği için elini emince mama yapıyorum, içiyor da. Geçen gün yıkadıktan sonra havluya sardık o anda öyle bir emdi ki elini cuk cuk ses çıkarıyordu. Anne karnında öğrendikleri refleks desek neden sonradan başladılar, nereden öğrendiler bunu yahu?
slm
slm canim benimde oglum emiyodu cok.korkmustum emzik falandq almamisti sukur dis cikarna doneminde birakmisti ama bi kuzenim var 24 yasinda hala gizli gizli emiyomus ve parmagi baya bi ince bildigim kadariyla iki yasina kadar mudahale etmeyin diyolar kendini kesfediyoda olabiliyor emmeye basladiginda eldiven mi taksan acaba aglayincada emzigini veririsin. ayagindakide muhtemelen varistir kalp damar cerrehisine gitmen lazim
Indir havuc kürü nasıl yspiliyomus canımBen de çoğu zaman umutsuzluğa kapılıyorum, sonra elimden daha ne gelir diye düşünüp savaşımı sürdürmeye karar veriyorum. Dün tüm gün uyumadı çok huzursuzdu, o yorgunlukla bir uyudu bayağı uzun saat uyanmadı, o sırada sütümün fazlaca biriktiğini hissettim, emzirdim emzirdim ama hala ağlıyordu. Mama oranını düşüreyim sütüm iyi gibiydi dedim ama yine doymadı hala elini emmeye çalışıyor yavrucak. Anlıycan kendimi kandırıyormuşum. Bugün yeni bir küre başladım. Incir havuç kürü, 21 gün tekrarlanmalıymış, güya süt arttırıyormuş. Diğerleri pek işe yaramadı ama yine de bir umut. Mama olarak da ama nın anne sütüne daha yakın olduğu ve diğer mamalardan farklı olarak şekersiz olduğunu öğrenince ona başladım. Şimdilik elimizden gelen en iyi şeyler bunlar sanırım.
Eki Görüntüle 1443004
konak için bi tarak nasıl?
Ben aldım bundan canım henüz konak yok ama fırçasını kullanıyoruz harika.... mustela konak önleyici şampuanı çok övüyorlar bir de.Eki Görüntüle 1443004
konak için bi tarak nasıl?
Sabah sabah ne oldu canım çok dertlisin :) vallahi benimde ikinci çocuk onuda çok zor büyüttüm yalnız sayılırdım yaramazlîgından aç kalırdım wc ye gitmek bir lükstü eeee gidemeyince kabız oluyorsun sonra ne oluyor hemoroid belası azıyor....ahh ahh böyle kısır bir döngüydü insanda sinir sistemi psikoloji çöküyor tabii.Birde süper anne sendromuna girersen işin yaş.Takmayın çok yaa mükemmel olmak zorunda degiliz ki biz.hem ben denedim inanki uyuyor diyosun uyumuyor uslu diyorsun azıyor çocuklar demeyin bir şey vallahi.elek gibiyiz kaka kac kere yapmali dedim malesef kabizdan brteriz gunde bi kez bile yapmiyor memede ikina ikina bi hal olduk mememin ucu aci icinde kaldi sallamak ne kelime yakinda oglani ucurucaz akillanmamiz gerekirken cildirdik kirkinda iyi olan cocugun kirki cccikinca dellendiui bizde dogru o zamanda kotuydu ama sukrediyordum daha da cocugum akilli dersem buda bana kapak olsun saf kadin bilmiyon mu cocugunun ne oldugunu hic kendi kendine sevinme sen .ilk cocugunida zor buyuttun Allah yardim etmese nolurdu bilmem bundada yalnizsn iki cocukla bi sene sonra bilmem nereye tayinin cikacak hala mutlu olmaya polyannacilik oynamaya calisiyon al bi kitap mitap baskasinin mutluluguyla mutlu ol kafani uyustur diyorum sonunda ne dertliymisim yahuu
Indir havuc kürü nasıl yspiliyomus canım
tamam canım sağol :)Benimkide usutmus ama normal yapti kakasını. Biri yazmisti usutunce yesil yarmis diye
aynen cnm elimizden geleni yapalim da kilo konusunda ben yeterince cabaliyorum ama boy biyere kadar snrm..
yalniz esimin ailesinde bayanlar bize gore kisa o tarafa cekmis olabilir. .
bitoss cnm bi arkadasim biz ceviz, cikolata, domates yediğimiz zaman bebisin kakasi yeşil oluyo demisti onun bebisi yeşil yapiyodu dr. Uyarmisti onu..asagidaki linkte fazla beslenmeden diyor yesil kakayi..
http://www.milliyet.com.tr/bebek-bakiminda-dogru-bilinen-10-pembenar-detay-bebek-1857594/
Ben de çoğu zaman umutsuzluğa kapılıyorum, sonra elimden daha ne gelir diye düşünüp savaşımı sürdürmeye karar veriyorum. Dün tüm gün uyumadı çok huzursuzdu, o yorgunlukla bir uyudu bayağı uzun saat uyanmadı, o sırada sütümün fazlaca biriktiğini hissettim, emzirdim emzirdim ama hala ağlıyordu. Mama oranını düşüreyim sütüm iyi gibiydi dedim ama yine doymadı hala elini emmeye çalışıyor yavrucak. Anlıycan kendimi kandırıyormuşum. Bugün yeni bir küre başladım. Incir havuç kürü, 21 gün tekrarlanmalıymış, güya süt arttırıyormuş. Diğerleri pek işe yaramadı ama yine de bir umut. Mama olarak da ama nın anne sütüne daha yakın olduğu ve diğer mamalardan farklı olarak şekersiz olduğunu öğrenince ona başladım. Şimdilik elimizden gelen en iyi şeyler bunlar sanırım.
Sutunu arttirmak isteyen arkadaslar, buradad bahsedilmisti emzirme kampi var, sut arttirmasi garantiymis, bi sitede vardi adini unuttum, onu bi arastirip uygulayabilirsiniz..
Haklisin canim seni alkisliyorum inan ayni seyleri ilk cocuktata yasadm bumdada yasiyorum ve daha da kotu yapip isleri berbat ettigimi dusunuyoum isin garibi mukemmeliyetcilik oynarken tirtatiyoum sen bunu soyleene kadar bunun bile farkinda degilm saol canm cok coook saol inan o kadar iyi geldi ki soylediklerin kardesimi cagirdim onu gorursem ins biraz duzelirim erkek ama olsun kiz kardesim bile yok iyiki burdakiler varSabah sabah ne oldu canım çok dertlisin :) vallahi benimde ikinci çocuk onuda çok zor büyüttüm yalnız sayılırdım yaramazlîgından aç kalırdım wc ye gitmek bir lükstü eeee gidemeyince kabız oluyorsun sonra ne oluyor hemoroid belası azıyor....ahh ahh böyle kısır bir döngüydü insanda sinir sistemi psikoloji çöküyor tabii.Birde süper anne sendromuna girersen işin yaş.Takmayın çok yaa mükemmel olmak zorunda degiliz ki biz.hem ben denedim inanki uyuyor diyosun uyumuyor uslu diyorsun azıyor çocuklar demeyin bir şey vallahi.