2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sevindim eger bir parça rahatlattıysam seni.Ben ilkinde hem bebeğime bakarįm hem kendime evimide dörtdörtlük yaparım diye kendimi yormaktan hastanelik oluyordum.Bu seferde tabiki çocuk biraz uyuyunca kendi kendime evimi temizlesem yok şurayımı yerleştirsem yok efendim buradanmı başlasam yoksa dinlensemmi diye düşünüp duruyorum.sonra biraz ortalıgı toplayıp önemli şeyleri yapıp bende dinleniyorum.Haa yok evim pasaklımı degil tabiki ama bebekten önceki gibide degil :)Ne yapayım saglıgımdan önemli degilya.önümüz yaz inşallah o zamana bebişler uslanır baharın gelmesiyle yavaş yavaş toparlanırız hepimiz ruhsal olarakta.Bizim bebekler kış bebegi haliyle pek dışarı çıkamıyoruz eee insan bunalıyor zaten bebek bakmak zor bir iş.Takmayın kızlar sağlık en önemlisi her şey çok daha güzel olacak.

Bu kür gercekten işe yarıyor ben sadece 1 gün yaptım göguslerim ilk defa dolgunlasmisti sızlamıştı süt gelmişti ama 2 saat falan sürmüştü sonra gene mama vermek zorunda kaldım bi de beyaz dutu tavsiye ederim 1 kere kaynatın 10 dakika bekletin süzüp icin oda cok güzel süt yapmisti

gazı var,,, bizimde öyle savaşlarımız oluyor,,,, ben zorlamıyorum,,, kucağıma alıp sakinleştiriyorum,, sonra gene kucağımda karnını saat yönünde hafif hafif ovuyorum,,, birde eğer ben çok stres olursam daha da bağırıyor ınun için sakşnliğimi de korumaya çalışıyorum,,, sonra yeniden deniyorum,,, emiyor ama :)))

benimle aynıymışın sende : ) bence kaynanalık yapmak istedikleri için bizle yasamayı yada surekli gelmeyi istiyorlar . Çunku bnm kaynanam otekine kaynanalık yapamıyor . Benim ustume baskı uygulamaya çalışıyor . Yani en saçma bişeyde bile onun dedgi olacak yanlış bile olsa . Beni çok yonetmeye kalktı . Ama ben kimseye yonetilmem dogru neyse onu yaparım . Onun dedgi dogru olsun onu yaparım ama degil zihniyeti çok farklı . Sıradışı duşunceleri var . Mesela ornek vereyim bebegimin gozleri surekli çapaklanıyordu . Bunun için doktora goturelim bi geçmedi dedim . Sarılıktan oluyor o diyor sarılık geçnce oda geçecekmiş guya . Doktra gotrmemi istemedi . Kayınbabayada demiş doktra filn gotrmeyelim sarılıktan oluyr diye kocasıda ogluda o ne dese inanıyr . Bnde tabiki goturdum tahmn ettgim gbi tıkanıklık varmış . Bende doktrua kayınbabanın yanında bilerek sordum sarılıktan olabilirmi diye hiç alakası yok dedi . İyi oldu anladılar yanlış oldgunu .

Benim kastettiğim kaynanalardaki psikoloji nasıl birşey bu evlatların mutluluğundan rahatsız oluyorlar evt benim kv çok iyidir anne kız gibiyiz maşallah diyin bize :)
maşallah diyeyim,,, özendim walla,,, benimkilerde geldiler 2 haftalık lohusa hizmet ettim,,, yemeğidi çayıdı kahvesiydi,, birde odama dalarlar,,
benimde oğlum var, büyük ihtimal tek çocuğum olucak, bende pek sevmiyorum KV,, arada düşünüyorum aceb,, benim gelinde beni sevmez mi diye???,,, ama benim KV sevmeme sebeblerim var,,,, ben iyi olursam gelinim de beni sever herhal:))))
he he bebeşimi büyüttüm evlendirdim,, gelin tasası kaldı bir,,,,

Dr gittik kuzum abisinden gribal enfeksiyon kapmış sesi kisildi nefes almakta zorlanıyor oksuruyor. Peditus ve bircly surup verdi nefesi açılsın diye birde serum fizyolojik aldık.iInşallah iyileşir yavrum gozuu açamıyor

benim bebeğimde öksürüyor bazen, acaba diyorum hasta mı oldu ??? ama emzirdikden sonra sanki boğazını temizlemek için öksürüyor,,,
soğuk algınlığının başka belirtileri nelerdir??

Iyi olmuş anlasinlar ben hastanede yattigim zsmsn ciktik eve Geldim cocuk orda sapur supur emiyor uyuyor cok rahat geçirdik tam cikmadan bi serum dahs verdiler bans oda brni rahatsiz etti farkettom gazim oldu ocukta durmadi gaz ustune gaz ağlıyor gorumcemde doymuyormu bu sutun az heralde ondan ağlıyor.bende sinir oldum olmasa 4 gun nssil durdu covuk hastanede dedim.eesimle icerde konusmular dfmekki iceri gittim baktım esim mama alalım diyor iyi dedim all mamaya alissin bakslim nolacak dedim. Gördük aldı kabiz olunca vr ayinda 1 kiloya yakın kilo alinca sustu iyiki vrmemisim 3 defa verdim mama duruyor öylece
benden

bu arada bayanlar ben oğluşuma oyun halısı aldım,,, geçen hafta ,7. haftasında , oynuyor bayanlar , ilk başlarda 5 dk oynuyordu bugün 25 dk çıkdı,,,, birde ayna var oyun halısında aynaya bakıyor,,, kendini inceliyor,,,, çok tatlı...:)))
tavsiye ederim,,, hatta pişman oldum, 6. haftasında almadığıma,,,,

benim bebeğimde öksürüyor bazen, acaba diyorum hasta mı oldu ??? ama emzirdikden sonra sanki boğazını temizlemek için öksürüyor,,,
soğuk algınlığının başka belirtileri nelerdir??
Valla bariz belli oluyor burnu tikali nefes almakta zorlanıyor halsiz sizin arada olan oksuruk normal dir hapsurukta öyle

Hangi markanin hangi modelini aldin canim.bende arastiriyorumda

kızım hicbi sekilde durmuyor artik ne pusette, ne besikte, ne muzikli ana kucaginda, ne de memede..onceden de oyleydi ama artti sanki Akşama kadar odada tur atiyoruz kucakta oyle bi parca işte. .
eskiden gogsumde durmak isterdi emmese de oyle dinleniyomusum meger yavas yavas onu da azaltti su an acken emiyor sadece..
gunduz cok nadir uyuyor, aksam 8 -11 arasi huysuzlukta tavan yapiyor gazi bi seyi de yok üstelik. .
napicami sasirdim artik, isim zor

Hangi marka aldin canim? Benim kizimda bu hafta masallah donencesiyle ilgileniyor aynen senin oglun gibi ilk basta az ama bugun nerdeyse yarim saat ordaki boru bocege guldu :))

L leble saol hatrlattgn icin benimde tiny love maymun adasi var cikarym da insallah oyalanr biz 9.haftadyz
@Miss_cuirous beterin beteri var bende oyle dusunerek mutlu oluyorum oyle dusun bebisin suan iyi

Aynen bende 1 haftadir oyun halisina yatiriyorum cok heyecanlaniyo elleriyle vurup ses ciktikca hosuna gidiyo renkler cok ilgisini cekiyo kendi kensine sesler cikariyo :)orda oyalanirken bi isimi yapiyorum bende

Ben de aldim bugun geldi hic ilgilenmez sanmistim baya ilgisini cekti, ustunde uyuyakaldi bir ara gun gectikce daha cok ilgilenecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…