- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
gördüm canım maşaallah çok yakışıklı:) benim kuzu gibi kaşları çatmış:)Nego simdi dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gördüm canım maşaallah çok yakışıklı:) benim kuzu gibi kaşları çatmış:)Nego simdi dene
canım ben evde kendi tartımda tartınca farklı çıkıyor yanlış çıkıyorminione canim ev tartisinda tartincabide normal tartida tartinca oglusunu arada nasil bi fark oluyor sana zahmet bi soyler misin M miss_curious
canım ben üç aylık iğne düşüyorum kondoma güvenemem artık bebek istemiyorum çünkü:)
Kizlar uyku tulumu kullanan var mi, ben bebeginlm ellerini kundaktan cikarmaya baslayinca uyku tulumuna gectim, gece uykusuna gecerken giydiriyorum sadece. Gunduzleri surekli kontrol ettigim icin giydirmiyorum. Bugun ellerini yorganin altina sokmustum, kizim yorgani yuzune cekmis bide yorgani meme gibi emmeye calisiyor. Biraz daha gec kalsaydim iyice altinda kalabilirdi allah korusun . Uyku tulumu kullanin derim hem ucun kollu olanlari kollarida sicak tutuyor..
canım ben peluş battaniye kullanıyorum, tulum varda bir yaş için denemedim hiçKizlar uyku tulumu kullanan var mi, ben bebeginlm ellerini kundaktan cikarmaya baslayinca uyku tulumuna gectim, gece uykusuna gecerken giydiriyorum sadece. Gunduzleri surekli kontrol ettigim icin giydirmiyorum. Bugun ellerini yorganin altina sokmustum, kizim yorgani yuzune cekmis bide yorgani meme gibi emmeye calisiyor. Biraz daha gec kalsaydim iyice altinda kalabilirdi allah korusun . Uyku tulumu kullanin derim hem ucun kollu olanlari kollarida sicak tutuyor..
ben masaj yapıyorum, konuşuyorum, şarkı söylüyorum,, doğduğundan beri hep evi gezdirip ona evi tanıtıyorum,,Canlarım dönence ye vs geçen var mi? Ya da bebek uyanıkken neler yapıyorsunuz?
Ben konuluyorum masaj yapıyorum vs vs öEl bir şeyim yok ama neler Yapılıyor Merak ediyorum
Eşim seli gibi valiz topluyor:)) eve dönüyoruz çok şükürr
Cnm benim ev tartisi sıkıntılı bikac kez denedim hep az tartti 2 kg cikti kizim dusun yani o yuzden bebis tartisi aldim..minione canim ev tartisinda tartincabide normal tartida tartinca oglusunu arada nasil bi fark oluyor sana zahmet bi soyler misin M miss_curious
Allah korumus cnm ya ben de battaniyeyi besiginin yanlarina sikistiriyorum, kundagi sevmez oldu cadi kollarini basinin yanlarina alıp yatiyo sipa kaldiriyo oraya kadar..Ben mothercare den tulum almistim aslinda kalin onu mu giydirsem diodum bi türlü elim gitmedi baslasam mi acaba..Kizlar uyku tulumu kullanan var mi, ben bebeginlm ellerini kundaktan cikarmaya baslayinca uyku tulumuna gectim, gece uykusuna gecerken giydiriyorum sadece. Gunduzleri surekli kontrol ettigim icin giydirmiyorum. Bugun ellerini yorganin altina sokmustum, kizim yorgani yuzune cekmis bide yorgani meme gibi emmeye calisiyor. Biraz daha gec kalsaydim iyice altinda kalabilirdi allah korusun . Uyku tulumu kullanin derim hem ucun kollu olanlari kollarida sicak tutuyor..
cnm biraz geçsin azalir insallah benimki de meme delisi normalde ama bikac gundur oyalaniyo, konusuyorum kucakliyorum filan biraz zaman geciyo benimki 49 gunluk oldu biraz duzelme var sanki..Benim bebegim uyanik oldugu her saniye emmek istiyor ve kesinlikle baska hicbir seye kanmiyor ve surekli agliyor. Me yapacagimi sasirdim. Saatlerce emziriyorum. Kucakta besikte falan da durmuyor. Emzigi agzindan firlatip basliyor aglamaya
ben de oyle planliyorum cnm..Cnm haziranda seminerlere cocuklarla gitmeyi dusunuyorm sonrasi eylulde baslicm ins goreve
Canım bebeği emzirirken uyku arkadaşı ile birlikte göğsüne al sonra onlar birlikte Babasına ver ya da yatağına bırak.. Doğar doğmaz böyle kullanıyorlar burada hastaneye uyku Arkadaşı ile gelen bile var:)Pinking Tree canim bizim yatakta donence asili ama kizim hic ilgilenmiyor, uyku arkadasinisa aldim bi heves oda 3.aydan sonras kullanilirmis. Simdilik ben konusuyorum, uzerinde resim olan kitap koyuyorum onu inceliyor, bazen elime alip anlatiyorum kitaptaki resimleri, kikitap, Kuran okuyorum daha erken ama yinede yapiyorum ben :)
Benimki de öyle canım o Yüzden alternatif arıyorum ya neyle oyalayabiliriz diye :)) uyanınca kucak meme istiyorBenim bebegim uyanik oldugu her saniye emmek istiyor ve kesinlikle baska hicbir seye kanmiyor ve surekli agliyor. Me yapacagimi sasirdim. Saatlerce emziriyorum. Kucakta besikte falan da durmuyor. Emzigi agzindan firlatip basliyor aglamaya
Oyun halısını ben de düşüneyim iyi fikir oldu..Sakin kaldığı an çok az benimkinin ama o anlarda dizime yatırıp farklı tonlamalarla konuşuyorum, dinliyor bir de elimi takip etmeyi seviyor, diğer nesnelere henüz ilgisi yok, 2 aylık olunca oyun halısı alıcam.
Hehe eflalim kırk çıktı ama bizim de canımıZ çıktı demek ki :))geçmiş olsun canım ateşi normal şimdi nasıl?
canım kamera iyi fikirmiş:) ne güzel bebeğinde izler ilerde
:) canım göbeği nasıl oldu?
maşaallah canım
okuyorum ama yazamadım canım:)
canım iki dk sürüyor, 600 mü daha neler biz devlet hastanesinde çektirdik gayet güzel çekiyorlar
çok geçmiş olsun canım
hadi canım gözünaydın vuslat zamanı:)
ay kız güldürdün beni eşinde komikmiş yani biz daha bir şey yapmadık öpüşmek mi o da ne unuttum aylardır kırkımız çıktı ama bizim de canımız çıktığı için gece uyku daha tatlı geliyor
ah canım uyanıkken hep ağlıyor konuşursam duruyor e benim çene büyüğe laf anlatmaktan yoruluyor ona laf kalmıyor dönencemiz yok istiyorum ama büyük bey ona bırakmaz
canım benimkide aynı birde abisi var fenalardayım
Ben de alıcam sanırım aslında evi doldurmak istemiyorum ama kullanışlı demek ki sen de yatağın üstüne serip kontrollü kullanabilirsin büyük babaannedeyken..oğlumu babannesine gönderdim arada yapıcam yoksa sıyırıcam miniği sallıyorum bir yandan da buraya bakıyorum ohh be
oyun halısı tavsiye ederim kesinlikle, büyük oğluma bandigo marka almıştık üç aylıkken kullanmaya başlamıştım, üç aylıkken dönüyordu gelişimine çok faydalı
şimdi miniğime çıkarıcamda abisi oynatmaz 1, yere miniği bırakamam abisi üstüne çıkar bu da 2 nasıl kullanıcam bilmem
Kesinlikle :))İnsanın evi gibi yok değil mi :)
[/QUOTE]Nego kaldirmadm resimleri duruyor
Bende oyin halisi kullandm kizimda hrkese tavsiye ederm el goz koordinasyonu acisndan ben tiny love almstm sonra oyuncklarni cikarip yere serip oynadi kizim bi ay sonra cikaricm
Bu arada benim bebis uyanikken onla konusunca oda benimle konusuyr guu aguu gulmeler kalabalikta beni gorunce guluyor takili kaliyor gozler bende muthis bi duygu praline senin oyun benimde favorim
Sonra dans ediyoruz beraber cingiraklari cikardim ama korkuyo suan
ben senin kuzuyu göremedik eflalimgördüm canım maşaallah çok yakışıklı:) benim kuzu gibi kaşları çatmış:)
Ben de Doğduğu ilk günden beri kundakvari uyku tulumlarını kullanıyorum çok kullanışlı :))Kizlar uyku tulumu kullanan var mi, ben bebeginlm ellerini kundaktan cikarmaya baslayinca uyku tulumuna gectim, gece uykusuna gecerken giydiriyorum sadece. Gunduzleri surekli kontrol ettigim icin giydirmiyorum. Bugun ellerini yorganin altina sokmustum, kizim yorgani yuzune cekmis bide yorgani meme gibi emmeye calisiyor. Biraz daha gec kalsaydim iyice altinda kalabilirdi allah korusun . Uyku tulumu kullanin derim hem ucun kollu olanlari kollarida sicak tutuyor..
Canım nazarı taktıkça daha çok çekiyoruz inan ben de tr de anlı Şanlı Mevlüt yapmak istiyorum ama korkuyorum nazardan :)) düğünüm sonrasında da hep hasta olmuştum vs. En iyisi okuyup Allah a sığınmak :)kızlar ben nazara taktım
paronoya oldu artık bende
oğlumu kimse görsün istemiyorum
sizler nasılsınız bu konuda
dün kaynım gördü en az on kere kilosunu söyledi
bizimkine yetişmiş nasıl kilo almış diye
offf o söyledikçe okudum
Canım 40'a kadar yolumuz var hahaha:))Aynen ben zaten 34 yasimdayim ilk cocugumuz:) ikinci yastan dolayi dusunemem artik yine de rabbim bilir. Uc aylik igne nasil bisey ki?
bende aynısının pembesini vve kremini kullanıyorum çok da kullanışlı..Ben bunu geceleri kullanıyorum güzel uyuyor, kolları içeride olduğu için battaniyeyi yüzüne çekme riski de yok.
Ben de 32 yaşındayım ilk bebeğim. Allah ikinciyi de hayırlısıysa nasip etsin inşallah.Bir daha dogurmak nasip olursa su kundaklardan ben de alicam kizlar cok kullanışlı gorunuyo..
Bu arada e bebek te indirim var bugun yogurt yapma makinasi aldim kizlar nasip olursa ek gidaya gecince günlük yaparım yogurdumu..
2.bebise gelince ben de 30 u bitirdim ve ilk bebegim..ikinci icin fazla beklemeyi ddüşünmüyorum insallah ..
Cnm benimki cogu zaman oyle mlsf biraz uzun uyusa kontrol ediyorum bi sey mi oldu diye o derece..Zar zor uyutulan bir bebek gazi yoksa karni toksa alti kuruysa neden yarim saat bile dolmadan uyanirki yaa ( off ya bi turlu uyuyamadim