2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
prense 39527902 .!.:
Biz çektirdik çok kısa bebek yan duruyor bacagi karnına çekik vaziyette anne bacağını tutuyor normal ultrason ile bakıyor her iki bacaktan kalçaya doğru karnınin her iki yani koltuk altından kalca ya kadar bir de karnına falan baktı iç organlar için bebeğin alt kısmını soyuyorsun bez kalıyor sadece. Neden fazladan para isterler anlamıyorum normal bildiğin ultrason du yani. Ben Malatya dayım özel hastanede 20 tl ödedik. Sehire gore fiyat cok fark ediyor.sigorta karşıladı mi bir kısmını bilmem .
Merhaba bende nalatyadayim bahsettigini z hastane hangisi birde hangi çocuk drun a gidiyorsunuz biz şimdilik devlet hast. Gidiyoruz
 
Pinking Tree Pinking Tree canim bizim yatakta donence asili ama kizim hic ilgilenmiyor, uyku arkadasinisa aldim bi heves oda 3.aydan sonras kullanilirmis. Simdilik ben konusuyorum, uzerinde resim olan kitap koyuyorum onu inceliyor, bazen elime alip anlatiyorum kitaptaki resimleri, kikitap, Kuran okuyorum daha erken ama yinede yapiyorum ben :)
 
Kızlar sütümü yağlandıran ve artıran tariflerimi yazıyım dedim:) ben geçmişe bakayım hemen:)

Gün kurusu kayısı( çok koymayın gaz yapıyor), hurma, incir, dut hepsinden aynı miktar koyuyorum kaynatıyorum sonra blendırdan geçiriyorum koyu bir kıvamı oluyor, günde 2-3 bardak içiyorum hem tatlı oluyor hem de çok süt yapıyor ve süt daha yağlı oluyor, tecrübe ettim içmediğim günler sütüm daha duru

Tavuk çorbası arapaşı çorbası var ondan bolca yapıp dolaba koyuyorum her gün içiyorum, bu da sütü yağlandırıyor

Bulgur çorbası, tavuk suyu ya da et suyuyla yapıyorum, iki tane orta boy kuru soğanı kavuruyorum bir kaşık salça ekliyorum yine kavuruyorum:) sonra 4 ya da 5 çorba kaşığı ince bulgur koyuyorum, 5 bardak su( et ya da tavuk suyu ) ekliyorum kaynıyor , soğan bulgur malum süt yapıyor, et suyu tavuk suyu da yağlı yapıyor

Soğan yahnisi, bunu da bir kaç soğanı yemeklik doğruyorum, biraz sıvıyap biraz tereyağda kavuruyorum, sonra domates konservesi ya da salça ekliyorum, üstüne yumurta kırıyorum kahvaltıda tüketiyorum, yumurta yerine kıyma da olur, her gün yemiyorum tabi:) güzel süt yapıyor
 
Canlarım dönence ye vs geçen var mi? Ya da bebek uyanıkken neler yapıyorsunuz?

Ben konuluyorum masaj yapıyorum vs vs öEl bir şeyim yok ama neler Yapılıyor Merak ediyorum

Eşim seli gibi valiz topluyor:)) eve dönüyoruz çok şükürr
Benim bebegim uyanik oldugu her saniye emmek istiyor ve kesinlikle baska hicbir seye kanmiyor ve surekli agliyor. Me yapacagimi sasirdim. Saatlerce emziriyorum. Kucakta besikte falan da durmuyor. Emzigi agzindan firlatip basliyor aglamaya
 
Canlarım dönence ye vs geçen var mi? Ya da bebek uyanıkken neler yapıyorsunuz?

Ben konuluyorum masaj yapıyorum vs vs öEl bir şeyim yok ama neler Yapılıyor Merak ediyorum

Eşim seli gibi valiz topluyor:)) eve dönüyoruz çok şükürr
Sakin kaldığı an çok az benimkinin ama o anlarda dizime yatırıp farklı tonlamalarla konuşuyorum, dinliyor bir de elimi takip etmeyi seviyor, diğer nesnelere henüz ilgisi yok, 2 aylık olunca oyun halısı alıcam.
 
canını sıkan seyler olmuş ama sonu güzel şükür olgusuna da maşallah cnm
sağol canım
Nego Nego canim guzrl bi dogum olmus bebeginin ilk anlarini gorebilmissin, ve ozel hastaneyi sectigin icin pisman olmamana sevindim :)
evet canım doğru seçim yapmışım:) az ağrımadı başımız:)
album Yaptım 3fotolk Ahmet Paşa'dan :-) takip ettıklerm görebılır sız takıp ezdin bende sızı takip deyimi merak edenler;-)
canım pc yi şimdi açtım kaldırmışsın göremedim:KK43:
O konuda yurtdisinda olmanin avantajini yasadim canim kimse karisamadi, bebeklerinde mikroba bakteriye alismasi gerektigini dusunuyorum bikac ay sonra oral donem baslayacak ve ellerine gecen herseyi agizlarina sokacaklar o zamann nasil koruyacagiz hastaliktan.. İnsallah sutum korur deyip gezdim canim cok sukur biseyde olmadi.. 3 ay birak inan ben 10gun durdum evde ilk ciktigimda bayagi rahatlamis hissettim kendimi..

I imspecial canim telden giriyorum resim yuklemeyi beceremedim. İnsallah birgun firsat oluraa bilgisayatdan yuklerim :)
canım senin yaptığın en doğrusu kesinlikle, benim eşim pimpirikli canım o rahat olsa başka kimseyi takmazdım:)
Kizlar gece ne kadar degistiriosunuz bezleri? Ben cis yapmis da olsa degistiriorum uykusu bolunuyo aglio ama napim icim el vermio. Kaka yapsa da sabahi bekleyenler var. Siz napiosuniz
canım ya bir yas iki kere değişiyorum kaka yapmışsa tabi, bugünlerde gece 12 ya da 1 de değişiyorum eğer kaka yapmamışsa sabah beşte uyanıyor zaten o zamana kadar tutuyorum
Kizlar esim ve ben Grip olduk..
kizima da bulasir kesin napicam bilmiyorum hapsirip duruyorum..

I imspecial cnm ahmetpasaya kocaman masallah. .Buyumus annesi oglusun..
Nego Nego sana katiliyorum cnm bebisi uysal olanlar koy yatagina uyusun diyor kendileri o sekilde uyutmuslar bilmiyorlar ki onlarinki melek bebek grubunda..

Tracy hogg'un kitabini okumustum hamile iken su an kendime bakiyorum da kitapta yapmayin dedikleri cogu seyi yapıyorum. .
canım geçmiş olsun korkma bende atlattım bebişime geçmedi süt koruyor seninkide sürekli emiyor zaten:)

aynen canım uysal olanlar öyle, tracy hogg un yöntemlerini sevmiyorum ben canım, yani Türk annelerine ters, bebek ağlayacak bizde durucaz mümkün değil:)
:))) ck gzl Anlatmissin yine beni aldin goturdun dogum anima,yillarda gecse sanirim hicbirimx unutamayiz o anlari
:) ooo bitmez unutulmaz doğum hikayeleri:) daha ilk doğumum aklıma her anıyla:)
biz cok yasadık onları.hatta esım ısten arıyodu yaptmı dıe:)doktoruna bıle gotrduk.zeytnyagyla ıttır poposuna kulak cubugyla.agzındanda ver bı cay kasıgı.he bıde cok yedırme tecrubeyle sabıt hepsı:)
canım poposunu zeytinyağı vs gibi şeylerle uyarırsanın her zaman o şekilde kaka yapmak ister, doğru değil diye biliyorum
Aayy canim ya ne güzel bazi aksilikler olsa da o an muhteşem an paha biçilemez sanirim.Ameliyat taki korku benzese vardi sanki hissedicem o şekilde kesicekler beni duyucam gibi,basimda bekleyen biri vardi resmen yollamadim adami bi yere korkumdan ben geliyom şimdi diyo gitme diyom ama korkuyorum ben.sanki ilk ameliyatim ama sanirim içinden bi parcanin caninin gelecek olması farkli hissettirdiginden di bu korku :-)



Hic sorma ya 3 gün oluyo bi yapiyo mübarek şey gibi :-). Ama ben dayanamıyorum o kadar sanci ceker diye 2 günde 1 zeytinyağı katiyorum mamasina kiyamam ki normal insan dayanamaz sancisina.resmen bende yapsin diye gözüne bakiyom en ufak kokudan kaka diye hemen popoya sariliyorum :-) ne hale geldik bi pirt yapmanin beni mutlki edeceğine inanmazdim :-) :-) :-)
he he evet canım bebeğim sağlıklı olacak mı endişesi zaten korkutuyor, birde Allah korusun normal ameliyat olsa ölüm olsa bebeğim ne olacak endişesi olmuyor ama doğumda o endişe var:)
Bebeğimin sesi kısıldı ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum sesini duydukça :KK43: neden olmuş olabilir 2 gündür çok huysuz az uyuyor yorgunluktan ya da ağlamaktan kısılmış olabilir mi? :KK43:
canım çok ağlamakatandır
Dün oğlum 6 kere falan kustu. Az önce de çok sıvı su şeklinde(sarı su) bol miktarda kaka yaptı karnı çok ağrıyor. Atesi 36.9 derece. Esim şehir dışında ne yapıcam bilmiyorum. Neden olmuştur acaba üşüttüüm mü mikrop mu kaptı ? ne yapmam lazım ciddi bir şey olabılır mi ?????ne yapmalıyım ???yardimci olun :KK17::KK17::KK17:
geçmiş olsun canım ateşi normal şimdi nasıl?
Çok duygulandim canim
Bende genel aneztezi olmak zorunda kaldim
Ama.Dr um kameraya izin verdi
Bebeğin doğuş anini silinisini benim odaya götürüp uyanisima kadar herşey kameraya alindi
Hala izliyorum çok guzel
canım kamera iyi fikirmiş:) ne güzel bebeğinde izler ilerde
1. ay aşımızı olduk vatana millete hayırlı olsun:KK9:Rota virüsünden bahsetti ebe, 3. ayda yaptırmaya karar verdim, 2. ay aşıları çok yoğun diye, siz yaptıracak mısınız rotayı?
:) canım göbeği nasıl oldu?
Bizimde kontrolumuZ vardi asimizi oolduk 3850 dogmustuk 200 gr vermistok ilk hafta 1 ayda 4750 ciktielbiselerle 4500 yazalkm dedi ebrmiz boyumuzda 59 cm olmus snne sutuylr besleniyor rota vitusunu Bizede sordu bakalim yapmayi dusimuyormusunuz kizlar
maşaallah canım
bugun burda kimsecikler yok:KK12::KK12::63:
okuyorum ama yazamadım canım:)
Arkadaslar bu kalca cikigi filmini cektirdinizmi kac dk suruyor ve ayrica 600 lira gibi bir fiyat duydum dogrumudur?
canım iki dk sürüyor, 600 mü daha neler biz devlet hastanesinde çektirdik gayet güzel çekiyorlar
Kızlar dış ağrısı beni bitirdi ya çekilmesi lazım ama doktor ne yaptıysa uyuşturamadi biraz kazidi dişi bir süre idare eder demişti 4 gün oldu yine başladı ağrı offf oğlumu bırakıp gidemiyorum dişçiye eşimde şehir dışında offf Allahım bana yardım et.
Dua edin kızlar lütfen en azindan eşim gelene kadar dis ağrım azalsa. :cry:
oğlum da çok güzel uyuyor o uyuyorken bende uyuyayim istiyorum ama saatlerdir ağrıdan uyuyamiyorum evin içinde dolaşıp duruyorum:KK42::KK42:
çok geçmiş olsun canım
Herkese merhaba taze anneler :)

0-3 aylık dönemi yolaydık bile çok şükür, hamilelikte zaman geçmiyordu oysa:)

minione minione dediği gibi en Anlamsız Şeyler puset vs içinize sinmeyen Şeyler oldu galiba bebek gelince hepsini unuttuk:) hem onun güzelliğinden hem dee yorgunluktan tabi

Biİm kızım pasaportu çıktı karı falan beklemeyeceğim gideceğim inş karşı havalarda uçak çok sarsıyor ama olsun evimizi ailemizi özledik gidelim kavuşalım lohusa yatağı göreyim hehe:)
hadi canım gözünaydın vuslat zamanı:)
Aynen cnm ya:)) ama halen cepten girdigim icin reklamlarda arabalar ciktikca aklima gelmio degil yeni bi tane almsk,o kdr cok masraf ciktiki dogdugundan beri,yok burnu tikali buhar makinesi oksliptus yagi,cold mix damlasi serim fizyolojik stogu :) humanasi lactamili,ev tipi muzikli ana kucagi yine az alinmis yetmedigi icin alinan giysiler,hep bisiler devam edio valla ama gel gelelim onla goz goze gelmekk,asik olmuslar gibi birbirinize bakiyoruz :)) baska ask yokk cunku,kocami bile cogu zmn varkigi bisey ifade etmiyor,dun bir ara aylsrdir opmedigimi farkettimbebekde koltukta uyuyo du dedim opeyim seni,yapma dio kafayi yrdin galiba coxugun yaninda dio ayip:)) ayy ck guldum,hepimizi degistirdi velasil oglumun gelmesi,o uyurken kalk kasini al,bacagini al,manikur yap,yokk hemn pc yi aciyorum bastan sona dogum fotolari tekrar tekrar bakiyorum,sonra dayanamayip sap sup opuyorum,dr lar opmeyin dio ama napimm ben dogurdum onu umrumda degilki,hele bezinidegistirirken o kuru baldirlarini opmekkk,ayskk parmaklarini opmekk tarifsizzzz bir duyguuu,sarki bile besteledim,bmm cnm oglum ben seni sevyrm sen benm herseyinsin seni iyki dogurmusm :KK66:) cok mutlu oluyo dans edip oona bunu soyluyorum hrp
ay kız güldürdün beni eşinde komikmiş yani:KK48: biz daha bir şey yapmadık öpüşmek mi o da ne:KK70::KK70: unuttum aylardır:KK70: kırkımız çıktı ama bizim de canımız çıktığı için gece uyku daha tatlı geliyor:KK70:
Canlarım dönence ye vs geçen var mi? Ya da bebek uyanıkken neler yapıyorsunuz?

Ben konuluyorum masaj yapıyorum vs vs öEl bir şeyim yok ama neler Yapılıyor Merak ediyorum

Eşim seli gibi valiz topluyor:)) eve dönüyoruz çok şükürr
ah canım uyanıkken hep ağlıyor:rolleyes: konuşursam duruyor e benim çene büyüğe laf anlatmaktan yoruluyor ona laf kalmıyor:KK70: dönencemiz yok istiyorum ama büyük bey ona bırakmaz:rolleyes:
Benim bebegim uyanik oldugu her saniye emmek istiyor ve kesinlikle baska hicbir seye kanmiyor ve surekli agliyor. Me yapacagimi sasirdim. Saatlerce emziriyorum. Kucakta besikte falan da durmuyor. Emzigi agzindan firlatip basliyor aglamaya

canım benimkide aynı birde abisi var fenalardayım:rolleyes:
 
oğlumu babannesine gönderdim arada yapıcam yoksa sıyırıcam:rolleyes::rolleyes: miniği sallıyorum bir yandan da buraya bakıyorum ohh be:KK48:

oyun halısı tavsiye ederim kesinlikle, büyük oğluma bandigo marka almıştık üç aylıkken kullanmaya başlamıştım, üç aylıkken dönüyordu gelişimine çok faydalı

şimdi miniğime çıkarıcamda abisi oynatmaz 1, yere miniği bırakamam abisi üstüne çıkar bu da 2:rolleyes: nasıl kullanıcam bilmem:KK43:
 
eflalim .!.:
oğlumu babannesine gönderdim arada yapıcam yoksa sıyırıcam:rolleyes::rolleyes: miniği saararum bir yandan da buraya bakıyorum ohh be:KK48:

oyun halısı tavsiye ederim kesinlikle, büyük oğluma bandigo marka almıştık üç aylıkken kullanmaya başlamıştım, üç aylıkken dönüyordu gelişimine çok faydalı

şimdi miniğime çıkarıcamda abisi oynatmaz 1, yere miniği bırakamam abisi üstüne çıkar bu da 2:rolleyes: nasıl kullanıcam bilmem:KK43:
Canim buyuk uyurken yada babannesindeyken ufakligi koyarsin oyun halisina, ben almadim henuz oyle bisey.


Kizlar bu arada bebegim suda cok hosuna gidiyor, parmaklarimla burnuna cenesine yanagin dokunuyorum bi yandanda burun dudak yanak seklinde kendim sarki soyluuorum, her yaptigimda gulumsuyor :) belki sizlerin bebekleride hoslanir bu oyundan..
 
Canim buyuk uyurken yada babannesindeyken ufakligi koyarsin oyun halisina, ben almadim henuz oyle bisey.


Kizlar bu arada bebegim suda cok hosuna gidiyor, parmaklarimla burnuna cenesine yanagin dokunuyorum bi yandanda burun dudak yanak seklinde kendim sarki soyluuorum, her yaptigimda gulumsuyor :) belki sizlerin bebekleride hoslanir bu oyundan..
artık öyle yapıcam canım mecburen:)
 
Nego Nego kaldirmadm resimleri duruyor
Bende oyin halisi kullandm kizimda hrkese tavsiye ederm el goz koordinasyonu acisndan ben tiny love almstm sonra oyuncklarni cikarip yere serip oynadi kizim bi ay sonra cikaricm:KK66:
Bu arada benim bebis uyanikken onla konusunca oda benimle konusuyr guu aguu gulmeler kalabalikta beni gorunce guluyor takili kaliyor gozler bende muthis bi duygu:-) praline praline senin oyun benimde favorim
Sonra dans ediyoruz beraber cingiraklari cikardim ama korkuyo suan :-)
 
Kizlar nasil korunmayi planliyorsunuz? Ben onceden dogum konttol hapi kullanirdim selulit yapti biraktim esim korunuodu geri cekilme takvim vs gibi. Smdi spiral mi taktirsam diorum ? Acio mu takarken pahali bisey mi
 
Nego Nego kaldirmadm resimleri duruyor
Bende oyin halisi kullandm kizimda hrkese tavsiye ederm el goz koordinasyonu acisndan ben tiny love almstm sonra oyuncklarni cikarip yere serip oynadi kizim bi ay sonra cikaricm:KK66:
Bu arada benim bebis uyanikken onla konusunca oda benimle konusuyr guu aguu gulmeler kalabalikta beni gorunce guluyor takili kaliyor gozler bende muthis bi duygu:-) praline praline senin oyun benimde favorim
Sonra dans ediyoruz beraber cingiraklari cikardim ama korkuyo suan :-)
canım ben göremiyorum fotoları
 
Kizlar nasil korunmayi planliyorsunuz? Ben onceden dogum konttol hapi kullanirdim selulit yapti biraktim esim korunuodu geri cekilme takvim vs gibi. Smdi spiral mi taktirsam diorum ? Acio mu takarken pahali bisey mi
canım ben üç aylık iğne düşüyorum kondoma güvenemem artık bebek istemiyorum çünkü:)
 
X