Ah zaten bi rutin oluşsa biz de rahatlıcaz bebek de ne kadar çabalarsam Boşa hep tersine döndürüyor bebek
(( bi o kitabı okumamıştım:) özet alayım dedim:) Sağol canım sana da öok geçmiş olsun inş çabuk geçer..
Aslında yeni annelerin dört günde sütü gelirmiş kelimesi kelimesine aynısını yaşadık :)) anlamadım bile ama hastane hemşireler EP emzirmem için her şeyin yolında OLDUĞUNU söyleyerek yüreklendirdiler yurtdışının avantajı galiba bebeler mama almadı yoksa Çoktan dayanmışlardı burada sonra da emme zorluğu vs..
Ben yaptırmak istemiyorum ama tr de öok Salgın ve birçok bebek hastanelik oldu kararsızım. Bu özdl aşılar Korkutuyor beni İsrailliler hiç vurulmuyor aşıları :)) bence bir bildikleri vardır:/ ama Göze alamıyorum .
Mervecim geçmiş olsun erkenden Teşhis etmişsin fark edip de şükür ki.. Iki Yeğenim de oldu inş kolaycacık atlatırsın anne Yüreği kaldırmıyor alla yardımcın olsun..
Bende yaptırmak istemitorjm ama cesaret edemiyorum
( bu virüs nasıl bulaşıyor acaba
Tşkler canım sana da geçmiş olsun :)
Ben yaptırmak istemitorjm özel aşı diye zararlıdır diyorum ama elim mahkum sanırım korkudan yaptıracağım çünkü hastanelik olan bebekleri çok duyduk..
Geçmiş olsun canım neden oluyormuş bilgin var mı peki hani korusak bebeği de aşı yaptırmasak?
Fiyatlar ne kadar farklı:/ leblecim sen de Z. Yağı kullanıuordun sanırım Bebeğin kafasını a etkiliyor mu sence? Bir de bol mu sürüyorsun?
Parol veya öinoseti Ağrı kesici içebilirsin karanfil vs de derler tuzlu su ile kargada çok geçmiş llskn