hayda ya bir yürü git kaynana derim ben!! Ayyy canım ona ne sakın onun lafıyla hareket etme canım sakın, sonra bebeğinle ilgili her konuya burnunu sokar, bak benim kv çok iyidir ama asla çocuk yetiştirmeme karıştırmam hayır ben böyle yapıyorum diye kestirip atarım, şimdi dedesi dahil herkes annen izin verirse yapalım ya da annen ona izin vermiyor diyorlar, baştan çiz bu konuda sınırını
ne demek ağlayınca alma, her bebek kendine özel, büyük oğlum ne kucak severdi ne yanımda uyumayı, bu oğlum sürekli kucak istiyor demek ki ihtiyacı var bana
ne kusuru canım ya iki çocukla ne demek anlıyorum Allah kolaylık versin
sağol canım amin, öyle güzel ve zor:)
canım annelikte öğrendiğim en güzel şey ona buna değil annelik iç güdüne bakmak, ben bebeğimin başını açınca hemen burnu üşüyor hapşuruyor, içimdeki ses ört diyor, eldiven takmayı sevmiyorum doğru bulmuyorum eller çok önemli bebek için, tamam biz lohusayızda evde ki başka ahaliye bakarak giydiririz bizde:)
hani hani nirde nirde o bebek
he he şimdi öyle düşünmek çok normal şöyle iki sene geçsin o zaman yeni doğan bebek kokusu burnunda tütüyor, hayırlısı:)
ne mazuriyeti canım sor tabi aşkolsun
ayy eşinin hedefini beğendim:) çok romantik buldum:) canım adam bakıyor ki süper bir karısı var dördüncüye bile bakar benim hatun diyor
oy oy yumoşta lafmı, mübarek mağaralarda ki sarkıtlar gibi
ilk oğlumdan sonra sezaryan göbeği nasıl dümdüz olur diye çok araştırmıştım, o zaman biri yazmış nefret ediyorum göbeğimden koyun kuyruğu gibi sallanıyor diye aynen böyle gülmüştüm
gülme komşuna gelir başına şimdi benimki o halde
güzel bir tespit yapmış eşin
canım ya benimde kafam karışık, sağıp verirken ne içtiğini görüyordum şimdi beş dk en fazla on dk emiyor, dediğin gibi sütde çıkıyor, yetmiyor mu diyorum ne bileyim şaştım kaldım
canı m artık gaz sancıları başlamıştır ondan
ses konusunda tavsiye hafifte olsa uykusu ses yap yanında süpürge aç çamaşır makinasını çalıştır ilerde çok çekersin, ne misafirliğe gidebilirsin ne misafir gelsin istersin, büyük oğlum öyleydi eşim şişşt ses yapmayın diye diye o hale getirmişti, baktım ben hiç bir yere gidemiyorum, onu uyuturken çamaşır makinasını açmaya başladım sese alışsın diye, alıştı öyle öyle
canım emzirdikçe kullanılacağını düşünüyorum bence zararı olmaz
canım sen kokulu bir şey yediysen, lahana karnabahar gibi, o zaman kokulu oluyor kakaları
iki kere kestim
canım demek ki tok o yüzden ağlıyordur
ayy uykuda mı öyle derin uyuyan bebiş nerde uyusa keşke:)
kesinlikle katılıyorum