Canlarmo kadar alinti yaptm gitmis aklimda kalanlari yaziyim ...
@hihami canim arkadaslar cevaplxmis ama o tatli minik popodan kizimdada vardi buyuyunce cukurluj gecti kil dokuldu ama kizimin bide mor hafif dogum lekesi var orda cigere benziyor hic sevmem ama iste zaten dikkat etmeyince anlasilmiyor
sezin_uk masallah adin paşaya ozledik seni cok giremesende arada iyiyim de yeter cnm gecmis olsun ameliyat icin sunnet icin hastane fiyat yazarsan sevnrm bende ankaradym bu nisan gibi dusunuyorum
Meraklii iste hemsireninn soyledigi bicok seyi ikinci cocuk olunca yapiyormusum
bez konusunda ben hemen 2numaradan baslamistm sonra 3kullandm baktm gece 12den bese kadar acmiyorum altini oglumun kizimdada kirki cikinca oyle alistirmistm istisna olmazsa o yuzden geceleri +3 bagliyorm gundz 3;-) kiyafetlerindenbazeb bi kere giydigi tulum oldu uzuldum ama napiyim oglumun bacaklari kasmasnda
@ebrubirol canm nazar oayina cok inaniyorum ama yalan soylemekte iyi degil sahsen sirf nazar degecek diye gazi var dedigin cocukta bi anda gazli oluyor onun yerine sorulan sorulari gecistirmek daha iyi bence ;-)
@eflalim bende 3.yu dusunmuyorum diyorum hedefimkilo vermek diyorum esimde benim hedefim senden cocugum olsun istiyorum
diyor ilerde tabi...ama ben buyuk konusmayim susuyum