2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ben yonca bambam kullanıyorum beşik

gece yatak odama götürügece yatak odama götürügece yatak odama götürügece yatak odama götürüyorum

gündüz oturma odamda salonda mutfakta

otomatik sallanan
 
F fatvolege aynen canım büyük oğlum ağlamazdı

biz ağlama sesini bilmeyiz bebekken

hatta doğunca bile ağlamadı

bu oğlum karnımdan çıkarırlarken yıktı ortalığı

daha ilk gecemizde ameliyatlı halimle beni ayağa dikti

sallıyorum uyuyor on dk

sinirlerim harap oldu
 
minione geçmiş olsun canım

bende yeni atlattım

sütün korur bebeğini merak etme
 
kızlar adet olacakmışım gibi sancım var

bacağıma vuruyor

adet mi olucam yoksa

dünden beri sütümde az

adet olunca sütüm azalıyor
 
fiyat farketmez dedim ama bu kadarı farkeder heralde : ) almasına alırımda bu beşiklerin içinde fazla yatamıolar en fazla altı ay o yuzden bu kadar parayı veremem az kullanılack seye bide mobilya oldugu için bu kadar pahalı demir gbi olanlar fazla pahalı degiller en fazla 250 nette baktımda bide sizlere sorayım dedim kullanan birilernden marka hakkında yorum almk için.
 
otomatik sallanan almadığıma pişman oldum

sürekli sallıyorum çünkü
cnm bnde duşundum o sallanan beşikleride nette baktım çok kuçucukler puset gbi aynı . Benim oglan zaten tombik şimdi bile koysan sıgmaz içine o yuzden vazgeçtim daha buyukleri yok hep 45 e 80 . Fiyatlarda uygundu aslında , 200 - 250 arası.
 
cnm bi ara resim eklemiştin sen ama unuttum anımsayamadım tekrar atabilirmisin musait olunca .
 
Kızlar korse gobegi toparlıyr haberiniz olsun . İlk oglumda hiç takmamiştim çok sallıydı gobegim bunda taktım farkı goruyrm gobegim bayafçgı toparlandı sıkılaştı az bişey kaldı ayva gobegi gbi .
 
bnde ilk oglumdan çok iyi bilirim aglamayı . Bu ogkum masallah hiç,aglamıyor dogdugunda bile hemen aglamadı . Her bebek bir olmuyr kardes bile olsalar arada çok farklar oluyr . Mesela kaka yapmaları bile farklı ilk oglum gunde 8 10 kez sulu yapardı emdgi pk yaramzdı bu oglum gunde 2-4 kez katı yapyr ve kilo alımıda çok iyi .
 
Ben de bugün aldım,takayım bari, 20 gün oldu belli bir süre geçmesine gerek var mı acaba korse için?
 
Ben de bugün aldım,takayım bari, 20 gün oldu belli bir süre geçmesine gerek var mı acaba korse için?
yok cnm ne kadar erkn takılırsa o kadar iyi. Sezeryanlı olanlar için bir sure geçmesi gerekiyor takmak için . Sen normal dogum yapmiştin degilmi . Aldıgın korse nasıl giyilmelimi. Benimki gobek korsesi ve çok sıkıyor m beden benimki. Ne kadar sıkarsa o kadar iyi gevsek oldumu pk faydası olmuyr.
 
Kizlarr humana still tea kullanan ve faydasina şahit olan varmi.sutum az biliyorsunuz bide onu denemek istiyorum incir kürü, anne cayi.kuru uzum kompostosu vss bir çok şey denedim pek fayda etmedim.şuan suyu tuketiyorum fazladan.Still tea yi aksam yarar mi acaba.kizima mesele 10 ogunun sadece 3 unde sut verebiliyorum anca.en son gece 12 de sagmistim.gece 4 ile 6 arazi uyumadi mamadan sonra uyanik olduğu için emzirdim sabahtan emzirdim az önce pes peşe sagdim ancak iki göğüsten 60 ml cikti :-(
 
Sezeryanli olanlar için ne kadar geçmesi gerekiyor acaba.ben doktora sormayi unuttum da
 
Evet canım normal doğum yaptım, benim korse de belimi sarıyor sadece, S/M olandan aldım, çok küçük görünüyor ama sıkmazsa da bir işe yaramaz.
 
Hastanede kullanmaya başladım, 20. gün hala günde 2 bardak kadar içiyorum, sütümü arttırdı bence, sağmadığım için miktarı bilmiyorum ama kilo alımı iyiydi kontrolde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…