oo dokuz ay dogru sizin dusuk vardi onceden temkinliydn ama biz herseye ragmen enbastaki tehliklere ragmn devam mantar kadar ileri degil saniri ama korkuyorum altta bakwrsa iyi alisti doktor her gitmemde elliyor
37den beri 5.gun kontrolude oldk gerek yok dedi kirk sonunda gelmene simdi o istemeden bn elletmeye gidemem hayr yeter gayri o benim kisisel alanim hamileyiz diye bu ne kamusalliktir:)
canim simdi dini yonunu o isle ilgilenenler daha iyi bilir anck birax arastrdm saglik acisi ve dini yonunu bbi bayanintamamen lohusaligi kanama bitince olurmus bu kadndan kadina degisrms senin 7 gun benim 30gun mrsela dinen en uzun surede 40gunmus herhengi bi durum yani hastalik oldugu anlasilsndiye reglin 10gunden uzun surmesi hastalik oldugu gibi yani bi belirtidir..senin altta aci yokta ondan bu kadar istahlisin benm kanama bitti 35civari ama be. Kocacicimi 43e kadar oyaladm ama sezeryan olaydm eminsem kanama bittigine olurdu buda 35.gun :)
Gerci aciklamaya gerek kalmams sende is bitmisss catladm gulmekten
ayyy cok komik ya tek cocukla bi sure sonra uyuyunca kendinle basbada kalirsin iki cocukta ikisi de uyuycakta loto toto misali olmasi zor piyango:)
ilk dogum sonrasi bemde oyleydm cnm bnm ama kacis yokk hatta esimin desteh
Ve zorlamasi olmassa vajinusmus olurdum ama bunda acimadi dikislerin iltihapli mi bak oyleyse onlem al ondan aciyor. Bnm bunda aci cok olmadi ilk gecede kolydi
masallah barekallah harikasnz resim konusundaki basarini biliyrm sana pembe cok yakisiyor :)