Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim takip ettim sizlerde beni ekleyin bende resim yukledim sadece takip edenlere acikminione fotoları mecburen kaldırdım
sizler görebilesiniz diye herkese açık yaptım
sitede tanımadığım bir sürü kişi gördü
nazar olacak diye korktum
birbirimizi takip listesine alsak iyi olur
Maşallah barekallah canım size, cok guzelsiniz, anne ogul huzurunuz mutlulugunuz daim olsun.Tatlim takip ettim sizlerde beni ekleyin bende resim yukledim sadece takip edenlere acik
Aynı acı bende de oldu,bende normal doğum yapmıştım ve dikislerim vardı, sende de olduğunu görünce sanirim normal bir durum diye düşünüyorum ama kokuyu bilmiyorum canım.Nego cocuklar korur ha cok guldumbeni kimse durduramadi bende soracaktm ya kirki cikan normal doguran daha bi bnm sanrm ama soraym belki benm unuttugum vardir
Benim dikislerim cok guzel iyilesti dista hic sikinti yok ama iliskide icim yara gibi acidi ilk seferde normaldr ama bi kac kere oldugundada oldu bide haff koku vat neyden acaba
Ya o işi kırktan önce yapsak olmuyo mu çıldırıcam ben dün ya herro ya merto dedim de adam durduNego cocuklar korur ha cok guldumbeni kimse durduramadi bende soracaktm ya kirki cikan normal doguran daha bi bnm sanrm ama soraym belki benm unuttugum vardir
Benim dikislerim cok guzel iyilesti dista hic sikinti yok ama iliskide icim yara gibi acidi ilk seferde normaldr ama bi kac kere oldugundada oldu bide haff koku vat neyden acaba
masallah selvi boylu dogmuş senin kızda : ) en çokta hevesle aldıgım guzelim tulumlarıma uzuldum hiç gydiremeden kuçulmuş .Bizim kizda oyle 55 cm bazi tulumlar olmuyor olanlarida 40 cikana kadar ancaa giyerr☺
cnm nazar olabilir herkese açma bn çok inanırım . Geçn gorumcemler bebegn fotosunu istediler gondermedim bir suru kişiye gosterckler ne gerek var. Dogdugunda bakmaya gelenler oldu kaç kilo diye sordular kaynanam soyşemedi nazar deger diye 4 400 çocuga 3 100 dedi : ) tabi kimse inanmadı fazla attı.minione fotoları mecburen kaldırdım
sizler görebilesiniz diye herkese açık yaptım
sitede tanımadığım bir sürü kişi gördü
nazar olacak diye korktum
birbirimizi takip listesine alsak iyi olur
canım çok sağol yeniden ekliycem takip ettiklerim görsün sadece diğer türlü herkes görüyor, sende eklesene, bende o yüzden merak ediyorum o kadar konuştuk doğunca nasıllar diye:)Maşallah barekallah canım size, cok guzelsiniz, anne ogul huzurunuz mutlulugunuz daim olsun.
Nego maşallah barekallah sizede Allah sana bagislasin evlatlarıni canim çok guzeller.
Aylarca burda yazip durduktan sonra simdi bebisleri görünce çok duygulandım.
canım dini inancını bilmiyorum dini yönden olmaz zaten tıbbi yönden de olmaz, tıbbi zararı olanlar dini yönden de yasak oluyor, rahim kendini 40 günde toparlıyor çünküYa o işi kırktan önce yapsak olmuyo mu çıldırıcam ben dün ya herro ya merto dedim de adam durdu
cnm nazar olabilir herkese açma bn çok inanırım . Geçn gorumcemler bebegn fotosunu istediler gondermedim bir suru kişiye gosterckler ne gerek var. Dogdugunda bakmaya gelenler oldu kaç kilo diye sordular kaynanam soyşemedi nazar deger diye 4 400 çocuga 3 100 dedi : ) tabi kimse inanmadı fazla attı.
Maşallah size canım, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin yavrularına...yeni albümler hazır takip ettiklerim görebilir, hem büyük paşamı hem küçüğü hem kendimi koydum kendim bir şeye benzemiyorum ama