Cnmmmm Allah yar ve yardimcin olsun, rabbiyessir vela tuhassir rabbi temmim bin hayir bol bol bunu oku
Bu gece hatta vakia suresi ve fetih suresi okuyacagim bende,sonra la ilahe illa ente subhaneke inni kunti minezzalimiyn bunuds bol bol oku
Ama en onemlisi ki bu dogum suresi zaten,abese suresinin 19. Ve 20. Ayeti doguma giderken dogum masasinda okunmaliymis
Min nutfetin ,halekahu fekadderehu,summessebiyle yesseru (1 damla sudan yaratip ona sekil verdin,sonra yolu ona kolaylastir)
Cnmm insallah,ama icimden bir ses yyrn dogum yapicaksin dio,fanfiniyi olse yapmax benimki,zaten bugun iki kere parmaklandim hemde epey bir derinliklere fanfiniye gerek kalmaz sanirim :) insallah eflalim Allahin izniyle bu yolda basaririm insallah
Cnmmm cok saolll,banada hep oyle geliyordu da iste hep bir o yolu sunuyo bir bu yolu sunuyo bak iste ben sezeryanci degilim gibisinden ama iste 1,5 yildir gidiyorum ya birakamadimda ama bugun halen sezeryana alicam demedi,3-4 gun daha bekliyelim dedi o lafindan guc aldim iste,bakalim hakkimizda hayirlisi artik, bir bakmisiz yrn normal dogum yapmisim kismetttt