- 29 Ağustos 2014
- 301
- 486
- 35
saol canm evet cok minikler tutmaya lorkuodm alistim:)Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) darısı bizlere allah korumuş sizi miniklerdir onlar yaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canm evet cok minikler tutmaya lorkuodm alistim:)Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) darısı bizlere allah korumuş sizi miniklerdir onlar yaaa :)
saol canm tesekkurlergeçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün bebişlerini
pes etme canım kendi tutup emene kadar ugras elinde sonunda emecektir. Sakın sagdıgın sutu biberonla vermeye kalkma bu seferde hiç tutmaz memeni. İlk gun sut olmaması normal ama sutunun gelmesi içinde emmesi şart pompayla olurmu bilmyrm.Kizlar dun sabah sezeryan oldum
Ve sutum.hala yok
Bebek ise hic emmiyor o kadar ugrasiyoruz agzinda tutuyor
Makine ile sut sagiyorum 15 dk da 1 damla geliyor.
Ne yapacam ben
Günaydın canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt. Bence lavman kullanma canım. Lavman bağırsaklarını tamamen boşaltacak. Tekrar wc ihtiyacının gelmesi uzun sürecektir. Bu da tuvaletini sertleştireceği için tekrar sorun yaşayanilirsin. İlaç adı önerebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben yaklaşık bir aydır doktorumun tavsiyesi ile bir şurup kullanıyorum. Kabızlık sorunu için. Emziren annelerde de kullanılabiliyor. Günlük tuvalete çıkarıyor. İstersen doktoruna bir danış. Seni çok iyi anlıyorum wc benim için de son bir aydır tam bir kabus ((Gunaydin kizlar biliyosunuz pazar gunu normal dogum yaptim, dikislerim var, buyuk abdest konusunda endiseliyim, sivi agirlikli besleniyorum ama cekiniyorum yapnaya, lavman geldi aklima zarar verir mi yapsam?
Doğum yaptim Allaha şükür kizlar
Minik.kizim 2850 gr 48 cm sabah 9.10 da doğdu
Genel anezsteziyle doğum yaptim
10 gibi de ben uyandim odaya geldim
İlk 2 saatim çok sancili geçti
Allaha şükürler olsun bebegim saglikli
Su an tek sorunumuz mememi tutmuyor.
Emziramedim doğru düzgün hic. Sutum de fazla gelmedi. Daim arkadasimin sut sağma makinesini getirdi. Gündüz sagdim 3-4 damla geldi. Simdi yine sagacagim.
İnşallah bu emme problemini de cozebilirim
ahh be eflalim hepsi aynı değildir ama emin ol hiçbirimiz 4 4 lük kocalara sahıp değiliz,tam 3 haftadır sırtımın ağrısından ölücem,şuan bile ağlamamk için zor duruyorum acısından,ben böyle bir ağrı yaşamadım soğukmu aldım,üstüm açıkmı kaldı ,aile hekımım hamılelıkten duruş bozukluğundan diyor ne hap ne bişey veremem sadece masaj öneriyorlar,yalvarıyorum allah rızası için ov dıorum,yemın ederim en fazla 30 sn oda kaşıyor bırak msjı ,ama dıorum baştan savma yapıosun offfff diyor,banane yaa,ayyy ben o hasta olduğu zaman o pis ben gay kremle saatlerce sırtını ovardım,grip olsun göğsüne sırtına vicks sürerim,hele bir gün işyerınde gözüne birşey girdi gözleri göremedi 3 gün boyunca,onu acile yemın ederim sırtımda götürdüm koca adamı,merdivenleri öyle indik,ama bu adam o kdr gaddar acımasız olduki hamıleliğimde bende anlamadım,hastaneye dul kadın giibi hep teeekk gittim,valla doğumdan sonrada hiç ümidimm yok,bundan beter olur yani,ne kucağına alır ne yardım eder,hep merhamet et allahım dıyorum,sevgı saygı ver dıyorum ama odun gelmiş odun gidecek,ama hep kv yüzümden,tek kardeş babasını gencecık yaşta kaybetmiş kadın kocasına tapar,genç yaşta evlenınce hep kocası hukmetmiş kocasınada oğlunada senelrdir hep hurmet etmiş,ıkı buklum köle olmuş onlara,halen ağzına besler,gözünün içine bakar,sonra kalk bizde koca lık beklıyoruz bebek gibi bakılmış erkeklerden
Canlar Merhaba.ne guzel doguran anneler var hayirlisiyla.pek okuyamadim.
yarinda Allahin izniyle sabah 8.30da bende kizimi kucagima alicam.sezeryan ile korkuyorum o yuzden tercih ettim Allah utandirmasin insallah pismanlik duymam.Girebilirsem eger durumumuzu haber veririm.bize dua edin nolur. .Bu arada kizim gecen hafta pzt 2940 di geçtiğimiz cumada 2800 dedi ama bugunde ozelde 2300 civari dedi ama benim cihazm geri olcuyo 200 gr hata payi olur dedi 2500 dedi doktorda cok iyi doktor olcumleri tam tutturuyomus saglikli olsunda Allahin izniyle baska bise istemiyorum.sizleride dua edicem Allahin izniyle..
Ilacin adini ogrenebilirmiyim canim doktorumu arayip kullanayimmi diye sorayimGünaydın canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt. Bence lavman kullanma canım. Lavman bağırsaklarını tamamen boşaltacak. Tekrar wc ihtiyacının gelmesi uzun sürecektir. Bu da tuvaletini sertleştireceği için tekrar sorun yaşayanilirsin. İlaç adı önerebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben yaklaşık bir aydır doktorumun tavsiyesi ile bir şurup kullanıyorum. Kabızlık sorunu için. Emziren annelerde de kullanılabiliyor. Günlük tuvalete çıkarıyor. İstersen doktoruna bir danış. Seni çok iyi anlıyorum wc benim için de son bir aydır tam bir kabus ((
Canim.hic uzme kendini sut dogumdan hemen sonra gelmez 3-4 gun beklemen lazim, benimde 4 gun sonra geldi bebegim 2 gece aglamisti, simdi sutu bitiremiyor. Bol su ic, hosaf, sutlac ye insallah tez zamanda gelir.Kizlar dun beklemzeryan oldum
Ve sutum.hala yok
Bebek ise hic emmiyor o kadar ugrasiyoruz agzinda tutuyor
Makine ile sut sagiyorum 15 dk da 1 damla geliyor.
Ne yapacam ben
Canim cekinme benimde dikislerim vardi, ama canim acimadi yaparken. Yirtiklarin cok mu ileri boyutta benimki hafif siyrikGunaydin kizlar biliyosunuz pazar gunu normal dogum yaptim, dikislerim var, buyuk abdest konusunda endiseliyim, sivi agirlikli besleniyorum ama cekiniyorum yapnaya, lavman geldi aklima zarar verir mi yapsam?
Duphalac şurup canım.Ilacin adini ogrenebilirmiyim canim doktorumu arayip kullanayimmi diye sorayim