- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
42 ye kadar sık sık kontrollerle beklemek normalmiş canım kilosuda normal . şimdi doktorlar çok pimpirikli risk almak istemiyorlar . Mesela iri bebek diye haftasından once sezeryanla bebegi aliyorlar ama bbk denildgi gbi iri olmuyor . Ben bunla ilgili bir yazı okumuştum iri bebegin sezeyan sebebi olmadıgı yazıyordu mesela. Ve 42 haftaya kadar beklemenin kontroller altında bi sıkıntı yaratmayacagı . Ama yinede insan ister istemez sıkıntı yapıyor doktorlar biraz aceleci oldugu için hafta dolduktan sonra yok iri bbk yok açilma olmadı vs diye sezeyana alınmaktan .bizde bugün kontrolden geldik.. açılma ve sancı çıkmadı . rahim ağzında yumuşama varmış sadece. 3158 gr olmuş oğlum .. eğer haftaya bugün olmazsa artık o ortam güvenli olmayacak dedi dr suni sancı yada sezeryandan bahsetmedi . eşim 42. haftaya kadar bekleyelim diyor. inşallah bu hafta içi olur. bu arada çatı muayenesi oldum. o kadar korktum ki sende vajinismus mu var dedi. hiç acımadı gidecek arkadaşlar sakın kendinizi korkutmayın . çok pişman oldum kastığıma ...