2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar birde çok terleniyor bol bol alt üst ihtiyacınız olacak
 
Teşekkürler cevaplarınız için. Annemin ilk iki doğumunda suyu doğum sırasında gelmiş. Genetikolarak ona çekme diye bişey varsa önce sancı ve nişan gelmesi lazım, annem doğum öncesi aynı gün içinde nişan geldiğini söylüyor. O yüzden ben de anneme gel benimle kal demedim. Eşimin iş yeri 30 km. Ama hastane 2km. Yani onubekleyeceğime kendim giderim diyorum ama eşim sabah işe giderken korkuyorum yalnız nasıl gideceksin diyip duruyor. Dediğiniz gibi en kötü hastaneyi arayıp ambulans istesem ambulans para alıyor mudur? Ya da taksi çağırırım diyorum. Umarım eşim evdeyken olur o da ayrı.
Ambulans para alır mi.hayir tabiki
 
evet evimiz yakın ama bi sorun var şu yaşıma kadar sincanla dalga gçtim durdum şimdi oğlumun nüfus cüzdanında doğum yeri sincan yazacak ya ona gülüyoruz babam ve kardeşimle 1 haftadır :KK70:
Ahahaahha benimkinde de Keçiören yazwcak o zaman bende Altındağ yazıyo ankara Hastanesi oldugu icin
 
@Girlboymom canım benim miniğin gözler çapaklandı sen yaşamışmıydın ilk oğlumun tek gözü akıyordu ondan göz kanalı darlığı vardı bunun iki gözüde çapaklandı :KK43: sütümden mi damlatsam, perşembe dr a gidicez o zaman kadar çare arıyorum
 
Slm kızlar... Dogum yapan arkadaslarımı tebrik ederim.. Rabbim analı babalı büyütsün..
Biz 8. Günümüzdeyiz.. Gaz mesaimiz basladı.. GAZamız mubarek olsun..
Hhihihi...
Kızlar sütüm yetmiyor benim oglana.. Sürekli bişiler yiyip içmem gerekiyo..özel bildiginiz corba karısım falan varsa tavsiyelernizi bekliyorum.. Hast lactamiş verdiler.. İçiyorum.. Hipp in süt arttırıcısını aldım..kayısıüzüm komp yaptım.. Ay su suyu 3 lt ye cıkarsam birde co iyi olucak..
Gögsüm catladı sag gögsüm yarıldı resmen.. Lansınoh kullanıyorum.. Bu sefer işe yarıyo sanki daha rahatım ama yarılan gögsüm cok acıyo.. Acıların hatunu oldum resmen...iki cocuklu anne olmak zor imiş:)))
Ama güzel:)) inş bu aıkıntılı günlerde geçicek:KK66:)
Bazen isyanlarda gibiyim.. Sonra şükrediyorum.. Evlatlarım saglıklı ben öle.. Bunlarda olcak.. İçcen yicen sütüm artcak.. Gerekırse sabaha kadar gaz cıkarcaz:))))))
Nedek anammm malum söz:))
ANNELİK KOLYY DEGİLL
Canım ben doğum öncesi hoşaf yapmıştım o sütüde artırıyor her gün içiyorum, gün kurusu kayısı, kuru incir,dut, hurma, kuru erik hepsini kaynatıp blendırdan geçirdim koyu kıvamlı oldu her gün iç işe yarıyor
 
@Girlboymom canım benim miniğin gözler çapaklandı sen yaşamışmıydın ilk oğlumun tek gözü akıyordu ondan göz kanalı darlığı vardı bunun iki gözüde çapaklandı :KK43: sütümden mi damlatsam, perşembe dr a gidicez o zaman kadar çare arıyorum

Canım sarı yeşil gibi irin oluyorsa antibiyotik başlatıyorlar.
Ilık pamukla sil sonra kuru pamukla sil
Anne sütü damlat ya da anne sütünü pamuğa damlat
Ve burun ile gözün birleştiği yere masaj yap Netten bak. Mutlaka sık sık yap. Açılır inş.

Aynı dert bizde de var.. Masaj masaj anne sütü dene mutlaka..
 
Ben aslında rahatım daha karnım aşağı inmedi. Göbekten aşağı çizgi olmadı daha doğuma baya var gibi geliyor rahatım. Tek rahat olmayan eşim. Ben de acaba mı dedim gidemez miyim.
Sen de inşallah feraha çıkarsın, işin en zor kısmını doğumu atlattın gerisi de zamanla hallolur. Oğluna da maşallah:)
Benim ilk gebeligimde cizgi olusmustuda bunda olusmadi
 
X