canım ya o dr saçmalamış nerden anlamış bir bakışta lütfen üzülme takma sen kendini bilmiyormusun, bebeğinede geçmiş olsun
canım aşırı yaramazlık hırçınlık var birde ağlama nöbetleri kardeşini yalnız bulsa halleder hep takipteyim, sürekli sevicem diyor ondan yana sıkıntı yok ben izin veriyorum eşim aşırı tepki veriyor kızıyor uyardım yapma diye o da pişman oluyor ki oğluma çok düşkündür eşim, beni uyar sen bir daha kızarsam dedi o da farkında yanlış olduğunun, hırçınlığı falan tamam geçerde 3,5 yaşında ve bir seneden fazladır kaka tutma problemi var çocuk gelişimciye götürdük en son tam düzelmeye başlamıştı kardeşi gelince yine tutmaya başladı ve hem büyüğü hem küçüğü altına yapıyor hadi diyorum yapsın altına normal bir tepki ama inan kaka konusu canımıza tak dedirtti tutuyor bir haftadır yapmıyor ne vaatlerde bulunduk tehdit ettik ben ağladım artık yok nafile, eşimin izni bitince ben ne yapıcam bilmiyorum yarım saat tuvalette geçiyor çünkü sonuç yapmıyor birde
hadi canım az kaldı kavuşmana sağlıkla doğsun
canım eğer göğsün sert kalırda yani sütün kalırsa sağarsın yoksa sağmana gerek yok onu anlarsın zaten merak etme
ahhh canım ya beni iyi anlarsın yukarda yazdım bizim durumu kaka sorumuzda var, birde eymen emmiyor beni o kadar zorlanıyorum ki boyun ağrım kollarıma vurdu oturduğum yerde koltukta zıplıyorum emsin diye dikiş yerimde az açılma olmuş
ayağa kalkıyorum uçla emziriyorum uçsuz veriyorum artık son çığlık ağlayana kadar direniyorum sonra ya sağdığım sütü ya da mama veriyorum kısaca emme sorunu olmasa büyükle daha rahat vakit geçiririm, sne yine vakit geçiriyorsun birde her zamankinden fazla vakit geçirmekten doğru değilmiş öncesinde düzenim neyse öyle devam etmeliymişsin, tam eymeni yatırıyorum süt sağmaya başlıyorum oğlumda haliyle kıskanıyor hep küçükle ilgi halindeyim istemeden
canım hayırlı olsun Rabbim şifa versin bebeğine
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt bebeğini