Kizlar merhaba. Sabah gidip nst'ye girdim. Tam bagladi kemerleri cikti hemsire agrilar basladi. Belimden kasigima giren ama dayanamayacagim bir siddette olmayan agrilar. Agrilar surekliydi ilk basta. Nstde de gorunmedi ama. Nst sonucunu gosterirken doktoruma anlattim agriyi, hemen vajinal muayene yapti ve aciklik 2cm olmus dedi. Agrilari takip et bakalim duruma gore tekrar muayene edicem dedi. Bu arada ben de hastanedeki gebelik egitimine katildim. 3dkda bir gelen ama yine siddeti fazla olmayan agrilarim vardi. Seminer bitince doktoruma ugradim. Dedim ben yemek yiyip gelsem olur mu, tamam dedi, esimle yemege gittik. Tam yemege oturduk benim agridan eser kalmadi. Yemek sonrasi tekrar hastaneye geldik ve tekrar vajinal muayene yapti doktorum. Aciklik hala ayni dedi. Evin nasilsa yakin. Evine git dinlen, agrin olur ya da suyun gelirse hemen ariyosun dedi. Ama eger pztesiye kadar dogum olmazsa pztesi sabah erkenden geliyosun, suni sanciyla baslatiyoruz dogumu dedi. Bu arada sezeryana da sikintili normale de sikintili dediniz kafam allak bullak oldu dedim doktora, meger sezeryan yapmak istemedigini, suyun seviyesi bebegi tehlikeye atma noktasina gelmeden dogum olursa normal olmasindan yana oldugunu ancak saliya kadar gelmedigi takdirde bebegi riske atmamak adina sezeryana alacagini ifade etmeye calismis. Benden haberler boyle. Kizimin eli kulaginda, en gec pztesiye kadar insaallah gelecek teyzeleri.. dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim. Rabb'im hepimize saglicakla kolaylikla bir avazda dogumlar nasip etsin insaallah..