Canimm çok şükür iyisiniz.Cok geçmiş olsun Allah seni bebeğine bağışlamış Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin.. Yenidoğan bebeklerin çoğunda emme sorunu sarılık filan oluyor sen onları dert etme yeter ki sağlıklı olun da.. Gerisi kolay
Aa hadi hayirli olsun.. detaylı doğum hikayeni de bekliyoruz iyi olunca.. :)
Canimm iyi olmana çok sevindim. Çok korkuttun bizi. Hamdolsun iyisin şimdi..
cumartesi günü ayın 3ü saat 9:30 gibi evde kanepede uzanmış tvbakıyordum
birden suyum geldi kocama suyum geldi diye haykırdım o heyecanla
hemen duşa falan girdim üstümü giyindim
apartopar cıktık evden
doktorum yokmuş hastanede başka bi doktor ultrason cekip hemen sezeryana hazırladı beni
bu arada 5 bardaga yakın suyum geldi ara ara durdu sürekli aktı gitti su
çok heyecanlıydı benim için herşey
ameliyata girdim koluma bi serum taktılar 1000cc lik ama yavaş gidiyordu
sürekli bende saglıkçıyım falan diyordum cok ta ilgilendiler sagolsunlar hatta spinal sezeryan eglenceli gecti durmadan sohbet ederek güldük şakalar falan
ameliyat esnasında beni titreme tuttu ama hemşireler 1 saat sonra gecer dediler,
odaya gectik kocam odayı süsledi
bebegimi doğurdugumda saat 23:05ti
titreme hep devam etti kolumda 4000cc serum vardı hepsini yolladılar ama sondada idrar cıkışım fazlaymış saat 4:20 gibi
en son birden başım fırılfırıl dönmeye başladı kocama kaynanama ben bayılıyorum galiba korkmayın sakın dedim
ondan sonrası bende herşey koptu hiçbirşey hatırlamıyorum
epilepsi krizinine benzer bi kriz geçirmişim
kocam hemen doktorları hemşireleri çağırmış
kaynanam dişlerimi kilitlediğim nefes alamadığım için cenemi acmaya calışmış
medilife hastanesinde yoğun bakım yer olmayınca beni kendi çalıştığım hastaneye ambulansla acil sevketmişler
medilifede ki doktor epikrizime eklemsi krizi diye teşhiş koymuş
kendi hastanemde doktorlar eklempisi krizi tanısı değil demişler
ilkin sezeryana baglı beyine pıhtı atmış diye süphelenmişler cünkü sürekli görme kaybı ve hafıza kaybı tariflemişim
göremiyorum hatırlayamıyorum demişim
çalıştığım hastanede hiç bir arkadaşımı hiç bir doktoru hatta ailemi kocamı bile tanımamışım boş boş bakışarım varmış
mr cekmeye götürmüşler ama çok ajiteymişim 5 kere mr cekmeye calışmışlar bakmışlar kıpırdamadan duramıyorum iğneyle uyutmuşlar
sükürki beynimde pıhtıya rastlanmamış3gün boyunca hafıza kaybı boş bakışlar beni beyin cerrahi yogun bakıma almışlar
doçentler profesörler falan gelmiş
o kadar seviniyorum ki beni iyiki kendi hastaneme götürmüşler bütün hastanede seferber olmuş bana
doktorlarım arkadaşlarım
ailem çok memnun kalmış
kendime geldiğimde annem bana yemek yediriyordu ilkin ruya görüyorum zannettim
kendime gelmişim
doktorların bana yaptıgı acıklama vücüt aşırı sıvısız kalınca epileipsi krizi gibi krize yol açarmış bu durum
ve bu durum her 30 gebeden 1inde görülürmüş
daha öncede böyle vakayla karşılaşmışlar
herkes cok korkmuş ama şükür iyiyim
Allah ım bebegime bagışladı çok sükür
kocam hem bana hem bebege kurban kesip dagıtacak basımızın gözümüzün sadakası büyük bişey atlattım cünkü
iyiyim çok sükür
hikayem bu kızlar
Allah düşmanımın başına vermesin
cok duygusalım ailem görmeden geceleri o duygusallıkla aglıyorum zor bisey atlattım nebiliym belki ölebilirdim
allah ım sizlere saglıklı başarılı doğumlar nasıp etsin canlarım
kimler doğum yaptı heber bekliyorum....
saglıcakla kalın...