- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
Soramadim cnm ama tahminim suanCeylan iyi canım.. bebiş de bugun çıkacak inş. . :)
Canim medipolde de Dr mesai saati dışında gelmiyo. gecen hafta konuştum çok uzuldum. Beni rahatlatmak için diğer arkadaslarini övdü. Hepsi isinde profesyoneldir falan dedi.. yeri geliyo bende onların hastalarına doguma giriyorum sıkıntı etme dedi..
Ahh bu anormal Dr lar! Bende sinir oluyorum böylelerine..
Neden gününden sonra bekletmiyor? Sonuçta 42 haftaya kadar doğum olabilir..
Canim sıkıntı yapma ya.. hep öyle değilmiş ve hep öyle devam etmez..
Süper bi analiz.. tebrik ediyorum.. :)
Canim hayırlı olsun inş Boll bol sütun olsun. :)
Tek değilsin canım.. Bende aynı..
Hayırlı olsun.. :)
Ben yumuşak bi şey yerken bile dış etlerime degince kanıyor. Çok kötü oldu..
Amin hayırlı olsun :)
Allah yardimciniz olsun canım.. ama merak etme solunum sıkıntısı olabiliyor böyle. . Bi arkadaşımızın bebeğini de bağladılar Birkaç gün önce. Bugün çıkıyor inş. Gayet iyi.. üzülme canım sütun etkilenmesin..
Annenin yardimci olmasına çok sevindim. Bak korktuğungibi olmadı.. Eşine de çok kızıyorum! Böyle bi zamanda hala nasıl davranıyor.. boşver sen bebişine odaklan.. miss miss kokla.. :)
Allah yardimciniz olsun canım..
Geçmiş olsun canım.. Bize de yaz gidersen habersiz bırakma..
Hayırlı olsun canim.. :) Ne yaptın ettin doğurdun.. :) Minik fıstığı da kokla miss miss benim yerime de..
Ceylan iyi canım.. bebiş de bugun çıkacak inş. . :)
Canim medipolde de Dr mesai saati dışında gelmiyo. gecen hafta konuştum çok uzuldum. Beni rahatlatmak için diğer arkadaslarini övdü. Hepsi isinde profesyoneldir falan dedi.. yeri geliyo bende onların hastalarına doguma giriyorum sıkıntı etme dedi..
Ahh bu anormal Dr lar! Bende sinir oluyorum böylelerine..
Neden gününden sonra bekletmiyor? Sonuçta 42 haftaya kadar doğum olabilir..
Canim sıkıntı yapma ya.. hep öyle değilmiş ve hep öyle devam etmez..
Süper bi analiz.. tebrik ediyorum.. :)
Canim hayırlı olsun inş Boll bol sütun olsun. :)
Tek değilsin canım.. Bende aynı..
Ben yumuşak bi şey yerken bile dış etlerime degince kanıyor. Çok kötü oldu..
Amin hayırlı olsun :)
Allah yardimciniz olsun canım.. ama merak etme solunum sıkıntısı olabiliyor böyle. . Bi arkadaşımızın bebeğini de bağladılar Birkaç gün önce. Bugün çıkıyor inş. Gayet iyi.. üzülme canım sütun etkilenmesin..
Annenin yardimci olmasına çok sevindim. Bak korktuğungibi olmadı.. Eşine de çok kızıyorum! Böyle bi zamanda hala nasıl davranıyor.. boşver sen bebişine odaklan.. miss miss kokla.. :)
Allah yardimciniz olsun canım..
Geçmiş olsun canım.. Bize de yaz gidersen habersiz bırakma..
Hayırlı olsun canim.. :) Ne yaptın ettin doğurdun.. :) Minik fıstığı da kokla miss miss benim yerime de..
doktor beklememe sebebi ni sormadım ama tahmınım 2 gün önce bebeğim 38+2 de 3600 çıkınca heralde 41.haftalarda 4 kg yu geçmesinden endişe ettiği için bırakmak istemıyor,valla bende çok bıktım zaten,doğsun artıkk,karnımı taşıyamıyorum,koltuklara sığamıyorum malesef