2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba güzel anneler 14:35te güzel kızımı kucağıma aldım.6 saat sunni sancı çektim anca 4 cm açıldı.miniğim dayanamadı kalp atışları çok düştü. Acil sezeryana girmek zorunda kaldık :KK43: Sezeryandan ne kadar korktugumu biliyorsunuzdur.Allah isteyince herşeyin sabrını veriyor.Kızımın minnak yarimin sesini duyup kokusunu alınca tüm acılar yok oldu.Allah herbirinizi kolay geçitlerden geçirsin inşallah.Sizleri seviyorum güzrl anneler :)kızım Adayla tanıştırayım sizi :)))Maşallah deyin fıstığıma :*
 
Merhaba güzel anneler 14:35te güzel kızımı kucağıma aldım.6 saat sunni sancı çektim anca 4 cm açıldı.miniğim dayanamadı kalp atışları çok düştü. Acil sezeryana girmek zorunda kaldık :KK43: Sezeryandan ne kadar korktugumu biliyorsunuzdur.Allah isteyince herşeyin sabrını veriyor.Kızımın minnak yarimin sesini duyup kokusunu alınca tüm acılar yok oldu.Allah herbirinizi kolay geçitlerden geçirsin inşallah.Sizleri seviyorum güzrl anneler :)kızım Adayla tanıştırayım sizi :)))Maşallah deyin fıstığıma :*
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyütün kızını
 
canım yine sen şanslisin bi kere kesilcek iki bebek çikacak : )) saka bi yana sezeryan gozunuzu korkutmasın bn çk kişi gordum sezeryn olup hemn ayaklanani . Hayırlısı neyse o olsun .
ay orasi öle canim ds benim agri esigim cok düsuk ya strese giriorm düsundükce bakalm nolacak
 
suni sanci benide çok urkutuyor canim yaa bnm ilk dogumda sancim tutmadı suni sanci aldim. Kendi sancım tuttu dogurdm diyenlere sasırıyrm bnde niye olmuyr o sancı . Oglumdaki gbi gene suyum gelirse sancım tutmassa off Allah hayırlı dogumlar nasip etsinn. Bunları duşune duşune stres yaptım. Hani yuruyuş falan yapsam dogumu tetiklesem diyorum ama nerde yuruycm her yer kar buz asagı insem kayar duşerim . Tam kar kışa denk geldi bizim dogumlarda.
insan disariya adim atmaya korkuyor bu karda kisda.eve tikildik valla yuruyemiyoruzda iice costu benim kilolar
 
Uzun zamandır giremedim kızlar.
10 Aralıkta saat 10:03'te 2500 gram ve 48 cm olarak güzel kızımız DERİN epidural sezeryan ile dünyaya gözlerini açtı çok şükür.38+0idik. İlk ve son halinin resmini de atıyorum sizlere. Fındık kurdum diye seviyorum onu :)RABBİM BU GÜZEL DUYGUYU İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAHHH :)
hayırlı olsun canım maşaallah kızına sağlıkla büyüt
 
İnşallah bir an önce emer bebeğin. Kilosu da güzel maşallah :nazar: rahat olmasına çok sevindim . Kv den Allah razı olsun . pompa almış olman çok iyi olmuş bende her ihtimale karşı aldım. :anneadayı:
sağol canım inşaallah emer çok zor böyle
inşaallah seninde doğumyn çok güzel olur
 
Günaydın kızlar :KK24: oyyy ne güzel doğuma gidecekler sancısı gelenler güzel haberlerini paylaşanlar var..Allah daim etsin. @bugdaytanesi82 ye çok üzüldüm Rabbim şifa versin ama daha önceden epilepsi var mıydı onda ve nasıl o kadar suyu kaybedip kriz geçirmiş yoksa preeklampsi yada eklampsi filan mıymış geçirdiği çünkü o da epilepsi tarzı kasılmalara yol açıyor ama çok daha ciddi bi tablo Allah korusun :KK43: ceylandan da daha haber yok sanırım azıcık geçmişe baktım da..dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden dualar bizi ayakta tutacak Allah'in izniyle :KK19:

Biz de bugün tam 36+0 olduk teyzeleri bugün randevumuz var nstye de gideriz artik diye düşünüyorum bazen sancilarim bayağı sık ve ardarda oluyor bazense hic olmuyor inş. Nstye bağlıyken de olur da bari o kadar sancı değer olarak kaça tekabül ediyormuş gorebileyim :KK51: şimdi kahvaltı zamanı gidip hazirliyim bari 5ten beri yatağın içinde oturuyorum erken diye :p kahvaltıyı hazırladıktan sonra da kendime şöyle bi bakim yapiyim kizim gelir belki de belli mi olur boyle görmesin anasını :KK48: bebisler de çok soguklara denk geldi İzmir bile dun -2ydi donduk resmen Rabbim sokaktakilere yardim etsin
Ceylan iyi canım.. bebiş de bugun çıkacak inş. . :)

@glyzlm Hicc sorma bnmde cnm ck skildi hyr bn sende dogurmicaksam aylardir sana niye geldim ben kalkar baskasina giderdim zaten hastaneyi cok cok begenmiyorum sirf eve yakin diyeydi ,ben acaba medipole gitsem bu kadini birakirim vijdani yaparken kadin tek hamlede sildi yani ayrica sezeryan gibi planli bir is deilki cmt ye dogumun olacagi ne malum,ben beklerken bir kadin vardi 42 hsftasinda halen dogurmuyor,olabilir yani hersey,o lafina bilmiyorum cok sinir oldum ya,senin niye cuma bidaha cagirdi sancimi cikti?
Canim medipolde de Dr mesai saati dışında gelmiyo. :KK43: gecen hafta konuştum çok uzuldum. Beni rahatlatmak için diğer arkadaslarini övdü. Hepsi isinde profesyoneldir falan dedi.. yeri geliyo bende onların hastalarına doguma giriyorum sıkıntı etme dedi.. :KK43:
Bende anlamiyorum bu dr lar niye böyle yapiyor surda son gunlerimiz insani tuhaf laflariyla strese sokuyorlar:KK12:gecen hafta kontrolumde bana dedi ki cık catala bi bakayım normal dogurabilir misin dedi bende dedimki ben cok korkuyorum normal dogumdn dedim bana bi kızdı bana bak sonra ben sezaryen istiyorum diyeceksen beni hiç ugrastirma kendine de eziyet ettirme dedi sok oldum hic oyle bi tepki beklemiyordm eşim de şok oldu napayım korkuyorum ilk dogumum sonucta dedim...esim de istiyosan dr degistirelim diyor da surda kac gun kaldi ki:KK12:insan moral verir bana normal dogumun faydalarini falan anlat demi ama ugrastirma beni demek nedir ya:KK43:
Ahh bu anormal Dr lar! Bende sinir oluyorum böylelerine..
:KK15::KK15::KK15:
teşekkür ederim cnm aynende öyle valla,forumda zatwn gittiğim hastanede yapılmış doğumları okuduğumda nöbetçi giren dr ların çok daha hünerli doğum hıkayelerini bile okudum aslında ,ama mesala dr şunu söylüyor, en son doğum tarihi 21 ocak diyor,o güne kdr doğum oldu olldu olmadı diyor müdahale edicem,ne demek istiyor bak yıne düşinmiyim diyorum ama yıne biryerden kurcalıyorum işte:KK48: diorumki suni sancımı vercek sezeryanamı alır öyle bir durumdao_O
tmm tmm takmıyorumm sözzz,sadece dua ediyorum bol bol Allah hepimize hakkımızda hayırlı doğumlar yazsın inşallah tek temennim bu aryıkkk:KK19:
Neden gününden sonra bekletmiyor? Sonuçta 42 haftaya kadar doğum olabilir..
kızlar hepimiz son günlerimize yaklaştık biliyorum kafamıza hiç bişey takmamamız lazım doğuma odaklanmamız lazım ama bu aralar kafama taktığım bir konu var eşim normalde 20 günde falan annesiyle konuşurdu şimdi hergün konuşuyorlar o aramasa annesi arayıp konuşyr gün içinde benle 1 2 kelime edip yoğunum deyip kapatıyor ama annesiyle hergün konuşuylr ve eve geldiğinde yüzünde kocaman aptal bir tebessüm coşkulu mutlu hemen anlıyorum annesiyle konuşmuş niye bu kadar annesine düşkün oldu anlam veremiyorum:KK43: ve çok sinir oluyorum 1 gün beni arayıp hamileliğin nasıl gidiyor diye sormayan bir kadın oğlu hiç görmüyor bunları aşık oldu resmen annesine:KK43:
Canim sıkıntı yapma ya.. hep öyle değilmiş ve hep öyle devam etmez..
Herhalde bizden hamileliğin ve anneliğin zorluğunu görüp annelerinin değerini anlıyorlar.
Süper bi analiz.. tebrik ediyorum.. :)
Kizlar gecmisi maalesef okuyamiyorum.
eksik hissediyorum okuyamayimca ama idare edin inşallah herkes iyidir.

Ben bugun saat 10 u 10 gece spinal-epidural anesteziyle dogum yaptim.
hem igne hem katater.

3.730 gr. 50 cm dunyalar guzeli ama dunyalar guzeli bi oglumuz oldu elhamdulillah.
Bakmalara seyretmelere doyamiyoruz.


Emzirme savasi veriyoruz. Ama hemsireler israrci. Mutlaka ogrenec3k emmeyi diyorlar
Su an gayet iyi gidiyor.

Ancak bir hirilti problemimiz var. Bugun 3 saat benden ayri tuttular.
dinlendiriyorlar ve takip ediyorlarmis.
simdi yine aldilar maalesef.
mak o kadar zorkii
o kadar guzelkiii
o kadar guzel kokuyorkiii
ne kadar sukretsem az elhamdulillah

Ameliyatla ilgili dusuncelerimi baska zaman paylasirim.
birde kistim kanamis bebek cikarken doktorum kanamayi durdurmakla ugrasti miyom varmis cok fazla kistten dolayi yapisiklik varmis vs
bildigimiz seylerdi zaten
O yuzden ameliyat uzun surdu biraz.
baska doktorum elinde olsaydim yumurtaliklarimi alirdi heralde şok olup.

Amaa simdi cok iyiyim elhamdulillah.
Dua edin bize iyilessin gecsin inlemesi melegimin insallah

Hepinizi öpüyorum insallah hepiniz cok iyisinizdir
gene yazmaya calisacagim
Canim hayırlı olsun inş Boll bol sütun olsun. :)
Çok canım sıkılıyor ya daraldım iyice durup durup ağlıyorum bunaldım iyice
Tek değilsin canım.. Bende aynı..
Merhaba arkadaslar planli sezeryanimiz bugundu ama oglus 24 saat bekleyemedi. 7 Ocak sabahi suyumun gelmesiyle ayni gun 12:10 da oglumu kucagima aldim..Bir arkadas sormustu bende hafif kahverengi lekelenmeyle birlikte geldi... spinal epidural kombin ile gerceklesti..Hastahane ile ilgili belli sorunlar yasasamda operasyon basariliydi.. agri kismina gelirsek bugun dune gore daha fazla dikis acisi yasadim ama kalcadan yapilan agri kesiciyle rahatladim. Aksam yapilan pansumanda tampon cikarildi ve gayet rahatladim..sezeryan bahsedildigi kadar aci verici ve sonrasinda bebeginizle ilgilenemeyecek durum gerektiren bir olay degil en azindan ben yasamadim..sezeryan tedirginligi yasayan annelere moral olabilir..Hast bezi ile rahat edemedim, hastahaneden kullan at lohusa camasiri verdiler son derece rahat.. hizli yaziyorum cumle dusuklukleri icin ozur..herseyi unutun ilk sesini duymak ilk dokunus omure bedel gerisi bos..ne temizlik, ne hediyelikler, ne kv kp sorunlari...bir tek siz ve bebeginiz..gerisi bos..anin tadini cikarin.. dogan bebislere saglik ve mutluluklar. Yolda olanlara basarili dogumlar:)
Hayırlı olsun.. :)
Ya kizlar hala dis eti kanayan var mi fircalarken? Bi de bel agrisi artik regl agrisi gbi sanciyla ufaktan hissettirio :) psikopat miyim ne sevdim ben bu agriyi sanki oglumu yaklastirio :)
Ben yumuşak bi şey yerken bile dış etlerime degince kanıyor. Çok kötü oldu.. :KK43:
Kızlar ben doğum yaptım dün çok şükür oda bende iyiyim.Darısı bekleyenlere olsun Hayırlısı ile inşallah.
Hayırlı olsun.. :)

Uzun zamandır giremedim kızlar.
10 Aralıkta saat 10:03'te 2500 gram ve 48 cm olarak güzel kızımız DERİN epidural sezeryan ile dünyaya gözlerini açtı çok şükür.38+0idik. İlk ve son halinin resmini de atıyorum sizlere. Fındık kurdum diye seviyorum onu :)RABBİM BU GÜZEL DUYGUYU İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAHHH :)
Amin hayırlı olsun :)
Kızlar bende 5 ocak saat 5te egepol hastanesinde oğlumu dünyaya getirdim. Foruma daha önce hiç yazmamıştım şimdi oğlumu kucağıma aldım rahatladım yazıyorum. Oğlum 3.650 kg 51 cm doğdu. Allahım tüm anneleri çocuklarına kavuştursun bian önce sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun.. :)
bugun dogum yaptim ama kizimi direk yogun bakima aldilar enf varmis solunumu kotuymus:KK43:( nolurr dua edin teyzeleri cok ihtiyacimiz var
Allah yardimciniz olsun canım.. ama merak etme solunum sıkıntısı olabiliyor böyle. . Bi arkadaşımızın bebeğini de bağladılar Birkaç gün önce. Bugün çıkıyor inş. Gayet iyi.. üzülme canım sütun etkilenmesin..
selam herkese sonunda telden siteye giriş yapabildim fırsat buldukça okuyordum ama yazamıyordum sinir olmuştum artık
en son larkinimin doğum yaptığını okuyabildim çok şükür sağlıklılar
buğdaytanesine çok üzüldüm
pc ye geçince uzun uzun alıntı yapıcam çok özledim sizleri ama hiç vaktim yok
ne ilk oğlumda lohusa yatağımda yatabildim ne şimdi sürekli süt sağıyorum mama yapıyorum annem kv dönüşümlü duruyorlar ama gece hiç onları uyandırmıyoruz eşimde benld beraber ayakta bebek için çok yardım ediyor beslerken vs mamasını hazırlıyor ama bans karşı hiç özeni yok yine ruhum ıssız... Baş ağrım felaket yatarsam ağrımıyor ams biride sen lohusasın yat demiyor... nasılsa ben güçlüyüm her işe yetişirim... Doğumdan önce yaptığım yemekler çok işime yarıyor
annem de her işimi yapıyor muhtemelen ablamlar konuştu... Yine şansıma kv de herkes hasta kv de olur gelemez bana
evdd giymek için polar sabahlık mutlkaka alın çok soğuk hanımlar
tek alt üst atlet bol olsun ter ter ter...
Her emzirme öncesi sonrası mutlaka su için gece mutlska süt için muz yiyin emzirirken yani
abartmada n tatlı şeyler yiyin kan şekeriniz düşüyor
ikinci gün tartıldım 8 kilo gitmişti
bebeğin ultrason ölçümlerine güvenmeyin üç yediyüzü geçer denilen oğlum 3350 doğdu başı büyük dendi küçücük
ara ara yazmaya çalışıcam
Annenin yardimci olmasına çok sevindim. Bak korktuğungibi olmadı.. Eşine de çok kızıyorum! Böyle bi zamanda hala nasıl davranıyor.. boşver sen bebişine odaklan.. miss miss kokla.. :)

Kizlar 6 ocak ta 9 saat suni sancidan sonra aci şokuna girip genel anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Çok şükür simdi iyiyim ama bebeğimi 1 2 saat içindekuveze aldilar. Kani koyu cikti tahlilde. GGöbekten serumla kan inceltici tedavi uygulanıyor. Pazartesi cikacak inşallah kuvezden. Allah kimseyi evladindan ayirmasin eve bomboş dönmek çok zormus. Ama sukrediyorum ki cani sağ. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin.
Allah yardimciniz olsun canım.. :KK43:
Grip oldum çok kötüyüm
Dis etlerim çekiliyor
Burnum sürekli akiyor
Bebeğinde hareketleri azaldi gibi
Pazartesi kontrole gidecektim.
Bugün öğleden sonraya kadar hareketlerini kontrol edip olmadi öğleden sonra gidecem
Geçmiş olsun canım.. Bize de yaz gidersen habersiz bırakma..
Merhaba güzel anneler 14:35te güzel kızımı kucağıma aldım.6 saat sunni sancı çektim anca 4 cm açıldı.miniğim dayanamadı kalp atışları çok düştü. Acil sezeryana girmek zorunda kaldık :KK43: Sezeryandan ne kadar korktugumu biliyorsunuzdur.Allah isteyince herşeyin sabrını veriyor.Kızımın minnak yarimin sesini duyup kokusunu alınca tüm acılar yok oldu.Allah herbirinizi kolay geçitlerden geçirsin inşallah.Sizleri seviyorum güzrl anneler :)kızım Adayla tanıştırayım sizi :)))Maşallah deyin fıstığıma :*
Hayırlı olsun canim.. :) Ne yaptın ettin doğurdun.. :) Minik fıstığı da kokla miss miss benim yerime de..
 
Son düzenleme:
Selam güzel anneler. Çok şükür bugün bende kızımı kucağıma aldım. 3200 gr doğdu. Dönmedigi için sezaryen le doğdu minigim. Sezaryen sırasında ya uyuşmazSam diye korkuyodum ya hatta burda paylaşması. Tamda dediğim gibi oldu ve ikinci defa iğne yemek zorunda kaldım. Aklımdan geçen başıma geldi neyse.. çok şükür bebeğim sağlıklı şimdi uyuyor.benimde hafif ağrılarım var. Ama hersey çok güzel allah im hepinizin yavrularını sağ salim kucağına almasını nasip etsin.[/QUOTE
Selam güzel anneler. Çok şükür bugün bende kızımı kucağıma aldım. 3200 gr doğdu. Dönmedigi için sezaryen le doğdu minigim.
Selam güzel anneler. Çok şükür bugün bende kızımı kucağıma aldım. 3200 gr doğdu. Dönmedigi için sezaryen le doğdu minigim. Sezaryen sırasında ya uyuşmazSam diye korkuyodum ya hatta burda paylaşması. Tamda dediğim gibi oldu ve ikinci defa iğne yemek zorunda kaldım. Aklımdan geçen başıma geldi neyse.. çok şükür bebeğim sağlıklı şimdi uyuyor.benimde hafif ağrılarım var. Ama hersey çok güzel allah im hepinizin yavrularını sağ salim kucağına almasını nasip etsin.[/QUOTE
Selam güzel anneler. Çok şükür bugün bende kızımı kucağıma aldım. 3200 gr doğdu. Dönmedigi için sezaryen le doğdu minigim. Sezary
 
Teşekkürler arkadaşım 38+4 için söyleyeceğim hayırlısı inşallah hepimiz meraktayız E="PINAR45, post: 38759963, member: 552876"]2350 olmus cnm 1 haftada 50 gr almış anca:KK43:[/QUOTE]
Anladım canım durum biraz farklı o ned2nle doktora güvenip kararları ona bırakmak endoğrusı olacak hayorlı dogumlar net tarih falan belli mi ?

Hamileler benim ikinci bebeğim ve sezeryan yerimde incelme var doktor pazarresi gün verecek bi şey anlatmıyo erken almak istiyo Allah biliyo ya bu gebeliğimde en çok pimpiriklendiğim konu 39u geçerek aldırmaktı.bemde hiç istemiyorum Sİzce doktorla pazarlık yapayım mı 3 gün 5 gün dite yoksa ne derse o mu olsın offf[/QUOTE]
doktorun ne diyosa onu yap canım sonra keşke dememek için . İstersen bi sor 39 u doldurmasında bi sakınca varmı diye o zaten bebegin ve senin durumuna gore en dogru kararı verecektr.[/QUOTE]
Teşwk
 
Doktor bana muayene sonrasında lekelenme olabilir dedi, sancıları takip et bence de, gerçi nişan mukuslu oluyormuş.
Sanci yok hala canm lekeymis
Nişandır o, ben de salı çatı muayenesi oldum baya acıdı ama leke gelmedi.
Canim sancim yok hala muaneden demkki
Selam güzel anneler. Çok şükür bugün bende kızımı kucağıma aldım. 3200 gr doğdu. Dönmedigi için sezaryen le doğdu minigim. Sezaryen sırasında ya uyuşmazSam diye korkuyodum ya hatta burda paylaşması. Tamda dediğim gibi oldu ve ikinci defa iğne yemek zorunda kaldım. Aklımdan geçen başıma geldi neyse.. çok şükür bebeğim sağlıklı şimdi uyuyor.benimde hafif ağrılarım var. Ama hersey çok güzel allah im hepinizin yavrularını sağ salim kucağına almasını nasip etsin.
Goxun aydn canm
Kizlar gecmisi maalesef okuyamiyorum.
eksik hissediyorum okuyamayimca ama idare edin inşallah herkes iyidir.

Ben bugun saat 10 u 10 gece spinal-epidural anesteziyle dogum yaptim.
hem igne hem katater.

3.730 gr. 50 cm dunyalar guzeli ama dunyalar guzeli bi oglumuz oldu elhamdulillah.
Bakmalara seyretmelere doyamiyoruz.


Emzirme savasi veriyoruz. Ama hemsireler israrci. Mutlaka ogrenec3k emmeyi diyorlar
Su an gayet iyi gidiyor.

Ancak bir hirilti problemimiz var. Bugun 3 saat benden ayri tuttular.
dinlendiriyorlar ve takip ediyorlarmis.
simdi yine aldilar maalesef.
mak o kadar zorkii
o kadar guzelkiii
o kadar guzel kokuyorkiii
ne kadar sukretsem az elhamdulillah

Ameliyatla ilgili dusuncelerimi baska zaman paylasirim.
birde kistim kanamis bebek cikarken doktorum kanamayi durdurmakla ugrasti miyom varmis cok fazla kistten dolayi yapisiklik varmis vs
bildigimiz seylerdi zaten
O yuzden ameliyat uzun surdu biraz.
baska doktorum elinde olsaydim yumurtaliklarimi alirdi heralde şok olup.

Amaa simdi cok iyiyim elhamdulillah.
Dua edin bize iyilessin gecsin inlemesi melegimin insallah

Hepinizi öpüyorum insallah hepiniz cok iyisinizdir
gene yazmaya calisacagim
Gozun atdin canim mis kokuyodr bebegin
Hemn iyilesin de evinize gidin ins
Gecmis olsn yni zmnda iyi dr a denk gelmssn
Ne bicim doktormus ya birak git hastani bi de.ozel olacak o kadar para veriyo.bu insan sana
Hastaneden prasini alamadigi icn bask hataneye gecti canm
Canolar ben dün tekrar gittim doktora hareketli sanci yok dedi nstye girdim sadece zaten... nstde sanci olana kadar muayene yapmayacam dedi sağolsun zaten korkuyorum o da.bunu.biliyo...
yarin tekrar gidecem dün sanki biraz kasik agrim vardi ama o bence yatmaktan yatmaya alışık degik vücut benim
bugün evi supurdum ütü yaptım daha dinç im.valla
Hayirlisiyla doguralm artik bizde cnm
arkadaşlar ilk doğum olacak inş..bende hala tık yok..sancı nasıl olacak birden olup mu bitiyor yoksa 2-3 gün sürer mi ilk olduğu için..birde pazartesi süremiz bitiyor..pazartesiye kadar doğmazsa ne kadar daha bekleriz ki..ben artık çok sabırsızlanıyorum bugün kalktım çenem hep sivilce dolmuş stresliyim galiba ..:KK43:
Aynn canim ya hayirlisiyla alalim bebisleri kucagmiza ins
Merhaba arkadaslar planli sezeryanimiz bugundu ama oglus 24 saat bekleyemedi. 7 Ocak sabahi suyumun gelmesiyle ayni gun 12:10 da oglumu kucagima aldim..Bir arkadas sormustu bende hafif kahverengi lekelenmeyle birlikte geldi... spinal epidural kombin ile gerceklesti..Hastahane ile ilgili belli sorunlar yasasamda operasyon basariliydi.. agri kismina gelirsek bugun dune gore daha fazla dikis acisi yasadim ama kalcadan yapilan agri kesiciyle rahatladim. Aksam yapilan pansumanda tampon cikarildi ve gayet rahatladim..sezeryan bahsedildigi kadar aci verici ve sonrasinda bebeginizle ilgilenemeyecek durum gerektiren bir olay degil en azindan ben yasamadim..sezeryan tedirginligi yasayan annelere moral olabilir..Hast bezi ile rahat edemedim, hastahaneden kullan at lohusa camasiri verdiler son derece rahat.. hizli yaziyorum cumle dusuklukleri icin ozur..herseyi unutun ilk sesini duymak ilk dokunus omure bedel gerisi bos..ne temizlik, ne hediyelikler, ne kv kp sorunlari...bir tek siz ve bebeginiz..gerisi bos..anin tadini cikarin.. dogan bebislere saglik ve mutluluklar. Yolda olanlara basarili dogumlar:)
Gozun aydin canm faydali bilhiler vermssin saol moral oldun
Kızlar ben doğum yaptım dün çok şükür oda bende iyiyim.Darısı bekleyenlere olsun Hayırlısı ile inşallah.

Gozun aydin

Uzun zamandır giremedim kızlar.
10 Aralıkta saat 10:03'te 2500 gram ve 48 cm olarak güzel kızımız DERİN epidural sezeryan ile dünyaya gözlerini açtı çok şükür.38+0idik. İlk ve son halinin resmini de atıyorum sizlere. Fındık kurdum diye seviyorum onu :)RABBİM BU GÜZEL DUYGUYU İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAHHH :)
Gozun aydin canim amiiin
bugun dogum yaptim ama kizimi direk yogun bakima aldilar enf varmis solunumu kotuymus:KK43:( nolurr dua edin teyzeleri cok ihtiyacimiz var
Gozun aydin canim rabbimden acil sifalarbdiliyorum
selam herkese sonunda telden siteye giriş yapabildim fırsat buldukça okuyordum ama yazamıyordum sinir olmuştum artık
en son larkinimin doğum yaptığını okuyabildim çok şükür sağlıklılar
buğdaytanesine çok üzüldüm
pc ye geçince uzun uzun alıntı yapıcam çok özledim sizleri ama hiç vaktim yok
ne ilk oğlumda lohusa yatağımda yatabildim ne şimdi sürekli süt sağıyorum mama yapıyorum annem kv dönüşümlü duruyorlar ama gece hiç onları uyandırmıyoruz eşimde benld beraber ayakta bebek için çok yardım ediyor beslerken vs mamasını hazırlıyor ama bans karşı hiç özeni yok yine ruhum ıssız... Baş ağrım felaket yatarsam ağrımıyor ams biride sen lohusasın yat demiyor... nasılsa ben güçlüyüm her işe yetişirim... Doğumdan önce yaptığım yemekler çok işime yarıyor
annem de her işimi yapıyor muhtemelen ablamlar konuştu... Yine şansıma kv de herkes hasta kv de olur gelemez bana
evdd giymek için polar sabahlık mutlkaka alın çok soğuk hanımlar
tek alt üst atlet bol olsun ter ter ter...
Her emzirme öncesi sonrası mutlaka su için gece mutlska süt için muz yiyin emzirirken yani
abartmada n tatlı şeyler yiyin kan şekeriniz düşüyor
ikinci gün tartıldım 8 kilo gitmişti
bebeğin ultrason ölçümlerine güvenmeyin üç yediyüzü geçer denilen oğlum 3350 doğdu başı büyük dendi küçücük
ara ara yazmaya çalışıcam
Gece
Uyanmicaklarsa ne sana eziyet yapiyolar tobe tobe
Tabi verirsin ole 8 kilo yorma kendini canm cek elni ayagini herseyden yapsinlar bosver
Kizlar 6 ocak ta 9 saat suni sancidan sonra aci şokuna girip genel anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Çok şükür simdi iyiyim ama bebeğimi 1 2 saat içindekuveze aldilar. Kani koyu cikti tahlilde. GGöbekten serumla kan inceltici tedavi uygulanıyor. Pazartesi cikacak inşallah kuvezden. Allah kimseyi evladindan ayirmasin eve bomboş dönmek çok zormus. Ama sukrediyorum ki cani sağ. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin.
Acil sifalar canm
Merhaba güzel anneler 14:35te güzel kızımı kucağıma aldım.6 saat sunni sancı çektim anca 4 cm açıldı.miniğim dayanamadı kalp atışları çok düştü. Acil sezeryana girmek zorunda kaldık :KK43: Sezeryandan ne kadar korktugumu biliyorsunuzdur.Allah isteyince herşeyin sabrını veriyor.Kızımın minnak yarimin sesini duyup kokusunu alınca tüm acılar yok oldu.Allah herbirinizi kolay geçitlerden geçirsin inşallah.Sizleri seviyorum güzrl anneler :)kızım Adayla tanıştırayım sizi :)))Maşallah deyin fıstığıma :*
Gizun aydin canm almissin hayirliiyla kucagina
 
Herkese günaydın içim sıkılıyor bugün hep ağlayasım var hayır olsun sizler nasılsınız doğum yapan herkese hayırlı olsun

Salı günü doktora gittim doğur artık kız dedi ehh inşallah ne diyelim

Kimler kaldı bekleyen az kaldı galiba sıkıntılı kimse yoktur inşallah geçmişe bakıcım Öğlen şu kızı okula gönderirim rahat bırakmıyor
 
X