Merhaba arkadaslar planli sezeryanimiz bugundu ama oglus 24 saat bekleyemedi. 7 Ocak sabahi suyumun gelmesiyle ayni gun 12:10 da oglumu kucagima aldim..Bir arkadas sormustu bende hafif kahverengi lekelenmeyle birlikte geldi... spinal epidural kombin ile gerceklesti..Hastahane ile ilgili belli sorunlar yasasamda operasyon basariliydi.. agri kismina gelirsek bugun dune gore daha fazla dikis acisi yasadim ama kalcadan yapilan agri kesiciyle rahatladim. Aksam yapilan pansumanda tampon cikarildi ve gayet rahatladim..sezeryan bahsedildigi kadar aci verici ve sonrasinda bebeginizle ilgilenemeyecek durum gerektiren bir olay degil en azindan ben yasamadim..sezeryan tedirginligi yasayan annelere moral olabilir..Hast bezi ile rahat edemedim, hastahaneden kullan at lohusa camasiri verdiler son derece rahat.. hizli yaziyorum cumle dusuklukleri icin ozur..herseyi unutun ilk sesini duymak ilk dokunus omure bedel gerisi bos..ne temizlik, ne hediyelikler, ne kv kp sorunlari...bir tek siz ve bebeginiz..gerisi bos..anin tadini cikarin.. dogan bebislere saglik ve mutluluklar. Yolda olanlara basarili dogumlar:)