Iste bebek sahibi olmanın gerçek yüzüOrtadan dalıyorum, okuyamadım kusura bakmayın...
Doğum yapan anne var mı hiç? Ini kolau geçer:.
Beneğimiz çok Gazlı hiç uyumuyor Kafayı yemek üzereyiz gazsancısı 10 günden önce olmazdı hani(
Bir de Dikiş ağrısından ölüyorum tecrübeli anneler ne yapılabilir lütfen yardım
Elimizde olmadan doğumla ilgili hayal kuruyoruz canım, sonra ufak aksilikler olunca hayal kırıklığı yaşıyoruz, önemli olan sağ salim bebeklerimize kavuşmak bunu unutma. Kimseye anlatamadıklarımızı buraya rahatça yazabiliyoruz o nedenle buradan kopamıyorum, seviyorum sizi canlargünaydın anneler,,,
dün doktora gittim, çatı muayenesi oldum, öyle korkulucak bir şey değil,,, can acıması da yok,,, çatım uygunmuş normal doğuma ama rahimimde tuhaflık olduğu için normal doğum şansım pek yokmuş gibi görünüyor,, doktor sezetyan tarihi belirleyelim dedi,, ben biraz daha beklemek istiyorum eğer mümkünse dedim,, bir hafta daha bekleyeceğiz, haftaya sezeryan tarihi alacağız,,, yani 10 gün içinde normal doğurdum doğurdum yoksa sezeryan,,,
suni sancı sordum doktora,, başarısız olur dedi,,, rahim ağzımda şekil bozukluğu olduğu için,,
çatı muayenesi de tetiklemez dedi,,,
şimdi yazdıklarımı sezeryan yapanlar yada istiyenler yanlış anlamasın lütfen,,,,
dünden beri kendimi sarhoş gibi hissediyorum,, o kadar üzüldüm ki sanki bu 9 ayı eksik tamamlayacağım gibi geliyor,,, hatta dün gece rüyamda rahmimi gördüm,,,,
hep hayalimdi, bebeğimi normal doğurmak, hemen göğsüme yatırmak hemen emzirmek,, hatta gittim bir sürü araştırdım kesi yapmayan normal doğum yanlısı olan doktor buldum,,,
haftalardır kmlerce yol yürüdüm, squadlar çekdim,,perine masajları yaptım,, bebeğim 30, haftasında döndü,,, son haftalarda bebeğim tosuncuk oldu, az yedim az kilo alsın diye,, doktor bu kadar kilo alırsan normal zor dedi,, son 2 aydır sadece 2 kilo aldım,,, yani elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor,,, ,
kendimi bu kadar eksik hissedeceğimi düşünmezdim,,,,
sadece içimi boşaltmak istedim,, çünkü eşime anlatmaya kalksam,,, saçmalama falan diyecek,, kızızcak üzülüyorum diye,,
anneme yada arkadaşlarıma da anlatamadım,,,
yazdım böyle içimi boşaltma adına,,,
Canım hayırlısı olsun tabiki hiç bir şeybelli olmuyorki gayet normal giden bir hamilelikte sezeryan olabiliyor son dakikada ..saglıklı olsunlarda önemli olan o inanki normal sezeryan bunlara takılma.:)günaydın anneler,,,
dün doktora gittim, çatı muayenesi oldum, öyle korkulucak bir şey değil,,, can acıması da yok,,, çatım uygunmuş normal doğuma ama rahimimde tuhaflık olduğu için normal doğum şansım pek yokmuş gibi görünüyor,, doktor sezetyan tarihi belirleyelim dedi,, ben biraz daha beklemek istiyorum eğer mümkünse dedim,, bir hafta daha bekleyeceğiz, haftaya sezeryan tarihi alacağız,,, yani 10 gün içinde normal doğurdum doğurdum yoksa sezeryan,,,
suni sancı sordum doktora,, başarısız olur dedi,,, rahim ağzımda şekil bozukluğu olduğu için,,
şimdi yazdıklarımı sezeryan yapanlar yada istiyenler yanlış anlamasın lütfen,,,,
dünden beri kendimi sarhoş gibi hissediyorum,, o kadar üzüldüm ki sanki bu 9 ayı eksik tamamlayacağım gibi geliyor,,, hatta dün gece rüyamda rahmimi gördüm,,,,
hep hayalimdi, bebeğimi normal doğurmak, hemen göğsüme yatırmak hemen emzirmek,, hatta gittim bir sürü araştırdım kesi yapmayan normal doğum yanlısı olan doktor buldum,,,
haftalardır kmlerce yol yürüdüm, squadlar çekdim,,perine masajları yaptım,, bebeğim 30, haftasında döndü,,, son haftalarda bebeğim tosuncuk oldu, az yedim az kilo alsın diye,, doktor bu kadar kilo alırsan normal zor dedi,, son 2 aydır sadece 2 kilo aldım,,, yani elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor,,, ,
sadece içimi boşaltmak istedim,, çünkü eşime anlatmaya kalksam,,, saçmalama falan diyecek,, kızızcak üzülüyorum diye,,
Anestezici ve çocuk Dr u yoksa sezeryan yapmiyorlar evet
İnşallah normal olur bunlara hic gerek kalmaz
Maşallah canim
Benim de annem geldi bebegin çeyizini serdio hafta sonu
Ablam 2 ay önce göndermişti aldiklarini bir valiz
Bir valizde kaynanamdan gelecek :)
Bebeklerimiz sansli masallah
Normal doğum sancisi agrisi unutulmayacak bir agri olsaydi 2.yi normal.yapmazdi kimse sanirim canim.
Dayanmak gerek işte o 3-4 saat sanciya
Yastik çok ince bir yastik kullanıyor
Yorgan evin çok soğuk değilse kullanilmiyir canim battaniye kullaniliyor daha çok.
Çok çok iyi yazmisin
Arkadaşlar bence de ne ikram edecem gelenlere diye kaybolan masonlar
Lohusa yanina bos gelinmez, gelinde de çok ikramliklar beklenmez
Kaygi etmesin kimse.
Merhaba kızlar...Benim dünden beri sancılar var kasılmayla birlikte..gecede pembemsi bir akı...geldi sancıların şiddetinin artmasını bekliyorum şuan çok hafif denilebilir.Dualarınızı eksik etmeyin..
günaydın anneler,,,
Evet canim Ceylan'in nisani geldi.
Evet ceylann
Demekki boşa pimpiriklenmemişim
anlayabiliyorum üzüntünü, ben de yaşadım aynı şeyi ama yapacak bir şey yok maalesef. hep normal doğum normal doğum diye dolanırken yapamayacağımı öğrendim. ilk geceler kabuslarla uyandım hem korkudan hem üzüntüden ama alıştırdım sonra kendimi bu fikre mecburen. hala ara ara sıkıntı yapıyorum düşündükçe ama kuzular sağlıkla gelsinler yeter ki, en önemlisi bugünaydın anneler,,,
Valla hareket takibi yapmayida biraktim ben psikolojim bozuluyo hic umursamiyorum artik,cunku kafaya taka takaaa daha cok stres oluyorum,ne zmn harekete odaklansam tik yok ne zaman umursamiyorum sanki icerde maytap la oynuyo bu cocuk,havai fisek gosterisi var sanki,hic bir saat hic bir saati tutmuyor,o yuzden biraktim artik takipikızımın hareketleri sabahtan beri çok düzensiz sabah hiç hareket yoktu kahvaltı yaptım pıt pıtladı
sanki yarım saattir hiç harkeet etmiyo gibi ne yapmalıyım sizce
Valla hareket takibi yapmayida biraktim ben psikolojim bozuluyo hic umursamiyorum artik,cunku kafaya taka takaaa daha cok stres oluyorum,ne zmn harekete odaklansam tik yok ne zaman umursamiyorum sanki icerde maytap la oynuyo bu cocuk,havai fisek gosterisi var sanki,hic bir saat hic bir saati tutmuyor,o yuzden biraktim artik takipi
Evet haklisin bnmama uzun süre hareket etmezse haber ver diyor doktor.. şu an hareketli mesela
bakalım sabah gidecem ne diyecek
hemen hastaneye git,, benim doktorum beni iyice tembihledi,,,,eğer bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi,,,,kızımın hareketleri sabahtan beri çok düzensiz sabah hiç hareket yoktu kahvaltı yaptım pıt pıtladı
sanki yarım saattir hiç harkeet etmiyo gibi ne yapmalıyım sizce
Adıyla yaşasın inşallah bebişin. Biz de uzun zamandır karar verememiştik. İki gün önce alp ismine karar verdik. İlk de kayra demiştik. Ben çok ısınmıştım kayraya ama eşim vaz geçti. Bundan da vaz geçmezse bir alp imiz olacak Allahın izni ile14. Haftaya kadar kızdı Zeynep Serra diye sevdim 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim eşim isim koyma Sırası bana geçti dedi 2 haftalık bi çekişme sonucu Kerem alp olmasına karar verdik keremi benden alp i babasından
sancı gelmez, suyun gelmez, doğum belirtisi olmaz, bebek 4 kiloyu geçer ve normal doğurursun. Neden umutsuzsun arkadaşım? 2 aralık günü 41+0 da sancı mancı olmadan, 4 kilo bebeği epiduralsiz falan doğurdum çok şükür Allah'ın izniyleL leble cim cnm hakkimizda hepimizin hayirli dogum yazilari olsun insallah,en kolay sekilde doguralim,bende kendimi hep normale odakladim sonrada diorumki ya sezeryana girersem hayal kirikligi yasarim,ona bile artik alistiriyorum kendimi cunku heran hersey olur,sanci gelmez dogum baslamaz zaten bnm bidik olmus 3500 40. Haftayi gecip 4 kg yu gecerse ister istemez sezeryana alir dr um heralde,offf bi cikarsaydik hayirlisiylaa,
@eflalim @bugdaytanesi82 kizlarrr cok ozledimmm siziiii bu arada