2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de forumda okuduklarımdan sonra çok tedirgin gitmiştim çatı mauyenesine. Öyle şeyler okumuştum ki hastaneyi çığlıklarında ayağa kaldırdım diyor biri, bir diğeri sırf çatı muayenesi olmamak için sezeryan yapıcam diyor. Birisi doktorum beni sezeryana zorlamak için mahsustan canımı yaktı diyor. Ama öyle abartıldık gibi birşey değilmiş. Sadece biraz tedirginlikle kendini kasıyorsun ister istemez. Doktor onu anlıyor zaten. Bana sorun yok sadece kendini kastığın için ufak bir olumsuzluk oldu ama aslında bir sorun yok dedi. Hiç de öyle acılar, bağırmalar vs yok. Hadi Allah kolaylık versin :)

biz de şimdi kontrolden geldik minik baturalpim hala dönmemiş 3100-3200gr arasında dedi bence artık dönmesi çok zor garibim yeri yok ki suyu filan iyimiş nst de önce problem çıktı hareket etmiyordu sonra tatlı bişiyler yiyip tekrar gittim düzelmişti sancımız yok suyumuz iyi ağrılar filan hepsi normalmiş o gelen şey de gerçekten nişanmış atar artık tamamını dedi haftaya cuma biz de kavuşucaz inşallah gerçekten şu son günler hiç geçmiyormuş

Benim eşim alp olsunda önü arkası ne olursa olsun dedi alp Türkçe olduğu için çok seviyordu konuralp Alperen alpertunga bile dedi sonunda Kerem alp de anlaştık ben çok ısındım çok içime sindi umarım oğlum da çok beğenir adını

Bızde kontrolden geldık. Once nst ye baglandık. Hıc sancı cıkmadı. Sonra ultrasonda baktı doktor. Ikı hafta once 3300 olan kılosu bu gun 4100 cıktı. Soka gırdım tabı. Doktorda ınanamadı ve tam dort kez Ölçtü. En son 3900 civarı ama kilolu bir bebek dedi. Catı olcumunde de 1cm acılmam varmıs. Dar kalçalı bir yapım oldugunu normal doguma daha 1. Haftam oldugunu bu surecte bebegın daha da kilolanacagını soyledı. Çok panik oldm. Kafam karmakarısık eger istersen yarın sezeryanla kucagına alırsın dedı. Beklemek ıstersemde haftaya ptesiye kontrol verdı. 4 kilo ustunde normal dogum nasıl olur nasıl yaparm heyecandan panıkten migdem bulanıyo. Ne zormus karar vermek
Normal dogumu epıdural normal dogum olarak konusmustuk bu arada. Bebek kılolu bıle olsa epıdural normal dogum yardımcı olur mu acaba

Alp Tuna bizim bebiş in ismi Alp ler çoğaldı :)

epidural ile doğum yaptım. ama ben epidural işini anlamadım açıklığım 7 cm di ve bebeği çıkışını omzu takıldığı için atılan dikişi hissettim .

Doğuma gelince bebeğin iri olması kendini daha iyi itmesi için olumlu bir etken 3750 gramdı kızım doğurduğpumda

Canim benim çok üzüldüm bu kadar ugraslarina rağmen boyle olumsuzluk. Yasamana
Ama canini sikma önemli olan bebeği saglucakla kucagina alman
Normal.doğum sirasinda da allah korusun bir anarmallik cikabilirdi.
Sezeryani kafamda ne kadar buyutursen o.kadar olumsuzluk yasarsin
Hakkında hayirlisini dinle ve Dr una guven bu saatten sonra

saat 10 gibi uyandım canlar evin içinde hiçbirşey yapmadan ordan oraya yuvarlanıyorum ya
aslında yapılacak çok işim var ütülerim var ama yapmak istemiyorum yaaaa iyice tembelleştim ben
Canim doğum sirasinda ve sonrasında yeterince enerji harcayacagiz
Bende tembellik yapiyorum bu yuzden hep
Canim bende 36. Haftada gittim bebek donememis hala. Son 1.5 aydir dönmedi göç.
Dr çarşamba gel sezeryan tarihi verelim desi ama biz p.teaiyo bekleyip.gidecez. hala bebek donmemisse sezeryan tarihi alacagiz.

Doktorum bana bebegın kilolu olmasından kaynaklı dogum yoluna gırmedıgını soyledı. Catı dar, baş buyuk olunca boyle olur dedı. yınede cesaretlendım bıraz. Dikişi hissetmen kötü olmus. Aslında beklenen bısey olsa gerek cunku bıldıgım kadarıyla sadece rahım kaslrındakı agrıyı azaltma ıslemı uygulanıyomus. Tam anlamıyla hıssı kesmıyorlarmıs. Genel olarak dikiş hissediliyo anladığım kadarıyla...

doktoruna güveniyorsan ne diyor ise onu yap.
benim doktorum bana sana epidural takmayacağım diyen birisiydi taktırmamış bile olabilir hiç bilmiyorum :)
Doğumum herşeyi ile mükemmeldi. doktor yapamazsın zor diyorsa inat etme sakın olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsin

arkadaşım herkesin bünyesi farklıdır ağrı eşiği farklıdır bir çok farklı sebep vardır ...ben geçen hafta çatı muayenesi oldum ve o kadar canım yandıki 2 gün yürüyemedim kasıklarımın ağrısı bacağıma vurduğu için... insan başına gelmeyince bilemiyor tabi kendininki kolay geçince de acı çekenlerinkini abartı olarak bulabiliyor!

merhaba cici annelerr bizde biraz önce drdan geldik 2 aydır normal doğum pozisyonunda olan bıdık hala çatıya yerleşmedi inmiyor aşağıya 3600 olmuş kilosu kafası büyükmüş biraz dr doğum şekline karar verelim dedi aşağıya 37. haftadan itibaren yerleşmesi gerek son haftasıda sancıyla falan normal doğum başlar ve doğar dedi ama bizim bebekte tık yok gelmiyor aşağı bende drdan bi kaç gün daha istedim karar vermek için cuma tekrar gidecez eğer hala inmemişse ameliyat olacam ve ,nanılmaz korkuyorum sizde de böyle oldumu hiç ? ilk bebeğim benim ilkte 37 ve 38. haftadan itibaren yerleşirmiş dr öle söyledi ama ben bi umut inermi acaba diye bekliyorum bu arada çatı kontrolüde iyi geçti her hangi bi darlık vs. yokmuş ayyyyyy kısaca herşey normal ama bizim kızımız inmiyor aşağı ayy naapıcaam bennn

Canım umudunu kırmış olmak istemem ama artık zor döner bize 2500grken filan döner diyordu bugün gittik 3200 olmuştu ve artık dönmesi imkansız gibi biliy dedi gerçi benim çok da umurumda diil

Bşz de başta alpertunga düşünüyorduk sonra baturalpe karar verdik osman baturdan dolayı ben osmanı istemediğim için baturalp oldu

Arkadaşım da aynı bu nedenden dolayı 40. haftada sezaryen oldu, hakkında hayırlısı olsun canım, arkadaşımın bebeğinin inmeme nedeni kordon dolanmasıymış, sende öyle bir şey olsa söylerdi doktorun.

evet söylemedi canım gayet normal her şey inmiyor aşağı sadece inş. hayırlısı ama çok tedirginim

Çağan Alp de bizimkinin adı olacak Allah'ın izniyle Alp çok karizmatik geliyor bana.
Çağan ismini çok seviyorum bizde Çağan alp ile Kerem alp Arasında kalmıştık da Kerem ağır bastı alp de karizmatik Çağan da karizmatik bir isim oyyy bi de kucağımıza Alıp sevseydik alplerimizi

arkadaşlar evde yanlızım panik oldum tuvalete gittim eşofmanım dahi su olmuştu avuç içi kadar bu sumu birde karnımın altına vuran sancılar gelmeye başladı hastaneyi aradım dr yokmuş bugun bu suyun hepsi bi andamı geliyor azar azar mı

Sanırım 6 tane Alp'imiz var oyyy kuzucuklarımız gelsinler sağlıkla sıhhatle de sevelim koklayalım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…