- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Anestezici ve çocuk Dr u yoksa sezeryan yapmiyorlar evetAminnnn canım durduk yerde canım sıkıldı işte Dr normal doğum esnasında bir sorun çıkarsa sezeryana nasıl alıcam anestezi uzmanı olmadan dedi eğer bi anestezici gelmezse bu karda Kışta acil 2 saatlik mesafeye sevk edecekler eşimde gelmedi henüz haftaya Başlıyor izni inşallah kuzum babasını bekler de yalnız yalnız uğraşmam bunlarla
İnşallah normal olur bunlara hic gerek kalmaz
Maşallah canimKizlar annem geldi bir valiz esya getirmis ablamlar blr iki komsu bir suru yelek ceket ormusler zibinlar coraplar annemde yapmis orgu esya doldu ev yarin hepsini yikarim hayirlisiyla anneannesiyle buyukbabasi bilezik yapmislar nasil guzel durur kimbilir
Benim de annem geldi bebegin çeyizini serdio hafta sonu
Ablam 2 ay önce göndermişti aldiklarini bir valiz
Bir valizde kaynanamdan gelecek :)
Bebeklerimiz sansli masallah
Normal doğum sancisi agrisi unutulmayacak bir agri olsaydi 2.yi normal.yapmazdi kimse sanirim canim.Şu ana kadar olanlar da sezeryan doğum sayısı normallerin iki katı gibi geldi bana normal dogurmak zor demek ki vlla
Dayanmak gerek işte o 3-4 saat sanciya
Yastik çok ince bir yastik kullanıyorDogum yapmis olanlara hayirli ugurlu olsun diyorum bekleyenlerinde Allah yardimcisi olsun insallah. Bende bugun bebegimin kalan kiyafetlerini nevresim takimini falan yikadim yarinda utuleyecem Allah izin verirse ama aklima bisey takildi bebege yastik kullanmayacgiz peki yorgan kullaniyormuyuz benim aslinda ikinci bebegim ama ilki bahar bebegi olunca kullanmamistim.
Yorgan evin çok soğuk değilse kullanilmiyir canim battaniye kullaniliyor daha çok.
Çok çok iyi yazmisinlohusanın elinden bir şey yenmez,,, ( çünkü doğum yapmak çık yorucu bir şeydir bizim 40 gün dinlenmemiz üzülmemiz gerekir ki rahmimiz , vücudumuz kendini toplasın) ,,,
lohusa evine gelen zaten eli boş gelmez,, ama baktın ki eli boş gelmiş alırısn yarım kilo kuru pasta, birde çay,,, tamam oldu bitti,,,
zaten seni ikram yapamadı diye ayıplayacak olanın kendi ayıbıdr,,,,
hiç kasmayın hatunlar kendinizi,,,
bebeklerinizle , kendinizle ilgilenin,,, strese girmeyin,,,,
Arkadaşlar bence de ne ikram edecem gelenlere diye kaybolan masonlar
Lohusa yanina bos gelinmez, gelinde de çok ikramliklar beklenmez
Kaygi etmesin kimse.