günaydın anneler,,,
dün doktora gittim, çatı muayenesi oldum, öyle korkulucak bir şey değil,,, can acıması da yok,,, çatım uygunmuş normal doğuma ama rahimimde tuhaflık olduğu için normal doğum şansım pek yokmuş gibi görünüyor,, doktor sezetyan tarihi belirleyelim dedi,, ben biraz daha beklemek istiyorum eğer mümkünse dedim,, bir hafta daha bekleyeceğiz, haftaya sezeryan tarihi alacağız,,, yani 10 gün içinde normal doğurdum doğurdum yoksa sezeryan,,,
suni sancı sordum doktora,, başarısız olur dedi,,, rahim ağzımda şekil bozukluğu olduğu için,,
çatı muayenesi de tetiklemez dedi,,,
şimdi yazdıklarımı sezeryan yapanlar yada istiyenler yanlış anlamasın lütfen,,,,
dünden beri kendimi sarhoş gibi hissediyorum,, o kadar üzüldüm ki sanki bu 9 ayı eksik tamamlayacağım gibi geliyor,,, hatta dün gece rüyamda rahmimi gördüm,,,,
hep hayalimdi, bebeğimi normal doğurmak, hemen göğsüme yatırmak hemen emzirmek,, hatta gittim bir sürü araştırdım kesi yapmayan normal doğum yanlısı olan doktor buldum,,,
haftalardır kmlerce yol yürüdüm, squadlar çekdim,,perine masajları yaptım,, bebeğim 30, haftasında döndü,,, son haftalarda bebeğim tosuncuk oldu, az yedim az kilo alsın diye,, doktor bu kadar kilo alırsan normal zor dedi,, son 2 aydır sadece 2 kilo aldım,,, yani elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyor,,, ,
kendimi bu kadar eksik hissedeceğimi düşünmezdim,,,,
sadece içimi boşaltmak istedim,, çünkü eşime anlatmaya kalksam,,, saçmalama falan diyecek,, kızızcak üzülüyorum diye,,
anneme yada arkadaşlarıma da anlatamadım,,,
yazdım böyle içimi boşaltma adına,,,