2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok guzelmis adı allah adıyla yaşatsın saglıklı huzurlu ömürler versin rabbim

Valla bilmiyorumki o akinti bende uzun suredir var ama hic agrim olmadi. Arasira bebis toparlaniyo biyerlere yaslaniyo o kadar.

Reactions: oas
Evet hep oyle diyolar 15 gun diye duydum hatta ben. Kiyamam kuzucuga ya ne gaziymiski simdiden. Demek ki her gebelik gibi her bebekte farkli.

Reactions: oas
Canim normal dogumu kolaylastiriyomus oyle diyolar. Merdiven inip cikmak, yurumek, hurma, sicak dus ve sicak suya oturma, aslinda gogus masajida etkili olabilir yapsakmi bilemedim.

Bence bunu ihmal etme adet sancısı gibiyse ara doktoru bi
Bencede canim arasan iyi olur

İyi geceler kızlar sabah 8 de kontrolüm var ve benim hastalanacakmışım gibi çok sancım var. Belim ve kasıklarım bayağı ağrıyor. Hala uyuyamadım. Bebeğim çok hareketli akşam 9 dan beri hiç durmadı. Maşallah hareket etsinde bu doğum belirtisi mi? Nae yapsam şimdi mi gitsem şurada kalmış 4 saat sabah gittiğimde nst de belli olur mu?

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
tebrik ederim,,,sağlıklı mutlu nice güzel yıllara bebeğinle,,,

Aynı soru benim de kafamda. Annem gelenlere ne ikram edeceğiz börek meyve suyu falan dedi, ya gün mü yapıyoruz dedim ama bilemedim sora. Sizin kafanızda neler var?
lohusanın elinden bir şey yenmez,,, ( çünkü doğum yapmak çık yorucu bir şeydir bizim 40 gün dinlenmemiz üzülmemiz gerekir ki rahmimiz , vücudumuz kendini toplasın) ,,,
lohusa evine gelen zaten eli boş gelmez,, ama baktın ki eli boş gelmiş alırısn yarım kilo kuru pasta, birde çay,,, tamam oldu bitti,,,
zaten seni ikram yapamadı diye ayıplayacak olanın kendi ayıbıdr,,,,
hiç kasmayın hatunlar kendinizi,,,
bebeklerinizle , kendinizle ilgilenin,,, strese girmeyin,,,,

kolik bebekler için youtube da sesler var onları dinlet istersen,,,, ses diyorum müzik değil,,, bildiğin saç kurutma makinası sesi ama sakinleştiriyor bebekleri,,,
birde bebekler yeni doğduklarında masaj isterler,, düşünsene 2-3 aydır minnacık yerde sıkışık tepişikler, tutulmuşdur heryerleri,, gariplerim,,,,
bebek masajını da youtube dan bulabilirsin,,,

benş doktorum bana squad yapmayı önerdi,, birde pilates topunu duydum,,,
bunların dışında bol bol yürümek ve cinsel ilişki,,

güle güle kullan tatlım,, benimde bebeğin kıyafeti çok oldu,, ben bazı şeyleri giydirmeyeceğim,, koyacağım bir kenara,, belki hediye falan olarak saklarım diyorum,,,
yakışır annesi herşey yakışır bu miniklere,,, kendi kokuları yeter,,,,

yeni doğan bebeklere yastık kullanılmıyor,,, yorgan da kullanılmıypr çünkü evlerden uzak nefes yolunu kapayabilir,,,
ben yarım kundak yapacağım bebeği öyle uyutacağım,, baktım çok hareketli oldu o zaman bu uyku tulumlarından alacağım bir tane,,,

Canim normal dogumu kolaylastiriyomus oyle diyolar. Merdiven inip cikmak, yurumek, hurma, sicak dus ve sicak suya oturma, aslinda gogus masajida etkili olabilir yapsakmi bilemedim.
göğüs masajı tehlikelli olabiliyor diye duydum çünkü göğüslerin çok fazla uyarılması rahimde istenmeyen kasılmalara ( yada onun gibi bir şey) sebeb oluyormuş diye okumuşdum,,,

Günaydın herkese... Geçmişe baktım da artık ağrılar, akıntılarda nişan aramalar falan başladı, sona yaklaşıyoruz ya da başlangıca mı desem Benim de yarın kontrolüm var, çatı muayenesi yapacak doktor, inşallah korktuğum gibi olmaz da rahat atlatırım

Mevluttw gelenleri oyle yaparim bende canm bu alinanlari giydiririm teyzeleri uzulur cunku hemde kolaylik olur bana surekli yikamm gerekmez birikince yikarim kis zamani hepsini yikarim bugun artik 2 yada 3 makinada tamamdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…