- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Anestezici ve çocuk Dr u yoksa sezeryan yapmiyorlar evetAminnnn canım durduk yerde canım sıkıldı işte Dr normal doğum esnasında bir sorun çıkarsa sezeryana nasıl alıcam anestezi uzmanı olmadan dedi eğer bi anestezici gelmezse bu karda Kışta acil 2 saatlik mesafeye sevk edecekler eşimde gelmedi henüz haftaya Başlıyor izni inşallah kuzum babasını bekler de yalnız yalnız uğraşmam bunlarla
Maşallah canimKizlar annem geldi bir valiz esya getirmis ablamlar blr iki komsu bir suru yelek ceket ormusler zibinlar coraplar annemde yapmis orgu esya doldu ev yarin hepsini yikarim hayirlisiyla anneannesiyle buyukbabasi bilezik yapmislar nasil guzel durur kimbilir
Normal doğum sancisi agrisi unutulmayacak bir agri olsaydi 2.yi normal.yapmazdi kimse sanirim canim.Şu ana kadar olanlar da sezeryan doğum sayısı normallerin iki katı gibi geldi bana normal dogurmak zor demek ki vlla
Yastik çok ince bir yastik kullanıyorDogum yapmis olanlara hayirli ugurlu olsun diyorum bekleyenlerinde Allah yardimcisi olsun insallah. Bende bugun bebegimin kalan kiyafetlerini nevresim takimini falan yikadim yarinda utuleyecem Allah izin verirse ama aklima bisey takildi bebege yastik kullanmayacgiz peki yorgan kullaniyormuyuz benim aslinda ikinci bebegim ama ilki bahar bebegi olunca kullanmamistim.
Çok çok iyi yazmisinlohusanın elinden bir şey yenmez,,, ( çünkü doğum yapmak çık yorucu bir şeydir bizim 40 gün dinlenmemiz üzülmemiz gerekir ki rahmimiz , vücudumuz kendini toplasın) ,,,
lohusa evine gelen zaten eli boş gelmez,, ama baktın ki eli boş gelmiş alırısn yarım kilo kuru pasta, birde çay,,, tamam oldu bitti,,,
zaten seni ikram yapamadı diye ayıplayacak olanın kendi ayıbıdr,,,,
hiç kasmayın hatunlar kendinizi,,,
bebeklerinizle , kendinizle ilgilenin,,, strese girmeyin,,,,
Günaydın; bu gün benimde kontrolüm var. Ve aynı senin gbiyim bütün gece bebeğimin hareketlerinden uyuyamadım. Karnımın şekli değişmiş. Aşagı inmiş sanki. Kasık ağrısı da var. Hem seviniyorum hem korkuyorum normal doğumu bekliyorum ve yüreğim hep ağzımda... İnş en kolay en hayırlı doğumlarla alırız bebeklerimiZi kucağımıza...İyi geceler kızlar sabah 8 de kontrolüm var ve benim hastalanacakmışım gibi çok sancım var. Belim ve kasıklarım bayağı ağrıyor. Hala uyuyamadım. Bebeğim çok hareketli akşam 9 dan beri hiç durmadı. Maşallah hareket etsinde bu doğum belirtisi mi? Nae yapsam şimdi mi gitsem şurada kalmış 4 saat sabah gittiğimde nst de belli olur mu?
Cnm benimde belim ağrıyo ve adet olucakmışım gibi arada ağrım oluyo ctsi gittiğimde nst ye bağlanmadım ekstra ücret istediler diye önemli ağrım yok aslında ama belim kopacak gibi benimde 14-15ocak gibi olucak sanırım sezeryan olduğu için net tarih vermedi.
kizlar bende carsamba gunu sabah 9 da giriyorum insalah 8 de hastanede olcaz. rabbm hepimizi sag salim kurttarsin insallah..
Kizlar annem geldi bir valiz esya getirmis ablamlar blr iki komsu bir suru yelek ceket ormusler zibinlar coraplar annemde yapmis orgu esya doldu ev yarin hepsini yikarim hayirlisiyla anneannesiyle buyukbabasi bilezik yapmislar nasil guzel durur kimbilir
bizde bekleme olacagini sanmiyorum, bir aksilik olmadikca benden sonra 3 ameliyati daha varmis..hakkimizda hayirlisi canim:)
Ben ilk mesajında cevap yazdım senin cevaplarını sonradan okudum. Sayende hepimiz yeni bişey öğrendik. Belki nişanımız geldi de çoğumuzun haberi yok. Sarı beyaz renksiz çeşitli şeyler geliyor bana da ama ben nişanı pembe bekliyordum.
Hangi sehirdesin cnm senGeceden beri elektrik yok heryerde kar ev buz gibi oldu kızımda erken den uyandı mutfakta tüpleri yaktım işini kahvalti yapıyoruzminione dünkü sorularını cevaplıcam gece gazdan giremedim ahmet gazlandı şimdi de soğuktan lahana gibi giyinik oglumu uyuyup kat kat sarıp yatırdım, ins elektrik bi an önce gelir
Ewet aldım canım cok sukur 10 aralıkta :)canım nasılsın bebegını kucagına aldın mı
Sağol cnm senin de gözün aydın o zaman birde annem iyileşse o gün bayramım olcak allahım yardım eder inşallah ..Gunumuz ayni hakkimizda hayirlisi
canm Allah sabir versin zor valla
ayy cok sevindm valla bak bisi yokmus ne guzel bbisine de masallah
Gozun ydin canim gecmis olsun nnene
Benimki de yolda suan aksam burada olur :)
Masallah sezincim ellerinize saglik coc cici olmus hersey
Gozun aydin canm
işte kışı bu yuzden sevmiyorum bazen gıdıyor ıkı saat gelmıyor cocuk donar yaa dıkkat etmek lazımGeceden beri elektrik yok heryerde kar ev buz gibi oldu kızımda erken den uyandı mutfakta tüpleri yaktım işini kahvalti yapıyoruzminione dünkü sorularını cevaplıcam gece gazdan giremedim ahmet gazlandı şimdi de soğuktan lahana gibi giyinik oglumu uyuyup kat kat sayatırdım, ins elektrik bi an önce gelir
Temizlikci ile kv ev temizliyorsoylendim ama bosa soylenmisim,getirdigi kadin cok superrr cikti valla,dogum oncesi miss gibi olcak evimm
maşşalh kılosu guzelmişGünaydın herkese biz hastaneden geliyoruz benim kizin hiiic dogmaya niyeti yok gibi dr haftaya bi daha gel dedi kilomuz 3571 olmus suyumuz yerinde haftaya cati muayenesi olcambizden hberler bolee doguran var mi gecmise daha bakamadim
Demekki boşa pimpiriklenmemişimBellatrix Lestrange ben de şunu ekleyeyim, nette buldum.
"Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir. Hatta bazı kadınlarda olay çok yavaş ve uzun sürede gerçekleştiğinden anne adayın olayın farkında bile olmayabilir. Mukus tıkaç hamilelik sırasında sıkça görülen akıntıların içinde fark edilmeyebilir."
çatı muayenesi öyle korkulucak bir şey değil,,, birazcık canın yanıyor aslında can yanması değilde,, ilk olduğu için biraz tedirginlik diyeyim,,, ama öyle çok abartılıcak bir şey değil,,,,Günaydın herkese... Geçmişe baktım da artık ağrılar, akıntılarda nişan aramalar falan başladı, sona yaklaşıyoruz ya da başlangıca mı desemBenim de yarın kontrolüm var, çatı muayenesi yapacak doktor, inşallah korktuğum gibi olmaz da rahat atlatırım