2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Anestezici ve çocuk Dr u yoksa sezeryan yapmiyorlar evet
İnşallah normal olur bunlara hic gerek kalmaz
Maşallah canim
Benim de annem geldi bebegin çeyizini serdio hafta sonu
Ablam 2 ay önce göndermişti aldiklarini bir valiz
Bir valizde kaynanamdan gelecek :)
Bebeklerimiz sansli masallah

Şu ana kadar olanlar da sezeryan doğum sayısı normallerin iki katı gibi geldi bana normal dogurmak zor demek ki vlla
Normal doğum sancisi agrisi unutulmayacak bir agri olsaydi 2.yi normal.yapmazdi kimse sanirim canim.
Dayanmak gerek işte o 3-4 saat sanciya

Yastik çok ince bir yastik kullanıyor
Yorgan evin çok soğuk değilse kullanilmiyir canim battaniye kullaniliyor daha çok.

Çok çok iyi yazmisin
Arkadaşlar bence de ne ikram edecem gelenlere diye kaybolan masonlar
Lohusa yanina bos gelinmez, gelinde de çok ikramliklar beklenmez
Kaygi etmesin kimse.

Günaydın; bu gün benimde kontrolüm var. Ve aynı senin gbiyim bütün gece bebeğimin hareketlerinden uyuyamadım. Karnımın şekli değişmiş. Aşagı inmiş sanki. Kasık ağrısı da var. Hem seviniyorum hem korkuyorum normal doğumu bekliyorum ve yüreğim hep ağzımda... İnş en kolay en hayırlı doğumlarla alırız bebeklerimiZi kucağımıza...

Reactions: oas
Geceden beri elektrik yok heryerde kar ev buz gibi oldu kızımda erken den uyandı mutfakta tüpleri yaktım işini kahvalti yapıyoruz minione dünkü sorularını cevaplıcam gece gazdan giremedim ahmet gazlandı şimdi de soğuktan lahana gibi giyinik oglumu uyuyup kat kat sarıp yatırdım, ins elektrik bi an önce gelir

Benim doğuma benzer belirtilerim geçen hafta daha çoktu. Bu hafta sanki yok oldular
Zaten artık Perşembe günü ameliyat günümüz hayırlısıyla

kizlar bende carsamba gunu sabah 9 da giriyorum insalah 8 de hastanede olcaz. rabbm hepimizi sag salim kurttarsin insallah..

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Allah hayırla sağlıkla kurtarsın ikinizi de inşallah...

Yaşasın ananelerrr
Gözün aydın gelmiş annen çok şükür

bizde bekleme olacagini sanmiyorum, bir aksilik olmadikca benden sonra 3 ameliyati daha varmis..hakkimizda hayirlisi canim:)

Amiin canım inşallah

Günaydın anneler

Çok şükür kar yağdığını da tuttuğunu da görebildik bu sene

Bugünde annem gelecek yanıma. Yine ufak tefek işler yapılır.
Yarın yine derin tezmiliğimsi bir şey var evde Hastane öncesi, hastaneden geldikten sonra ev pırıl pırıl olsun inşallah.
Yarın akşamda odayı süslemeye gideceğiz cümbür cemaat inşallah
Vee perşembe sabahı da inşallahhhh kavuşmaaa

canım ben de aslında öyle bekliyordum ama doktoru srayınca öğrendim

Hangi sehirdesin cnm sen

Günaydın herkese biz hastaneden geliyoruz benim kizin hiiic dogmaya niyeti yok gibi dr haftaya bi daha gel dedi kilomuz 3571 olmus suyumuz yerinde haftaya cati muayenesi olcam bizden hberler bolee doguran var mi gecmise daha bakamadim

Sağol cnm senin de gözün aydın o zaman birde annem iyileşse o gün bayramım olcak allahım yardım eder inşallah ..

işte kışı bu yuzden sevmiyorum bazen gıdıyor ıkı saat gelmıyor cocuk donar yaa dıkkat etmek lazım

Gunaydin kızlar agrılarım var hicbirsey yapamıyorum çok zorlaniyorum sanki bebişim daha fazla duramam gelicem diyor bir türlü giremiyorum nete 5 ocak da sezeryan olacak 3 arkadaş vardı sanırım umarım iyilerdir . Dogum yapan herkese hayırlı olsun bol sütünüz olsun. Karnım bayagi asagi indi annemler doğum yakın çık beklemez dediler. Daha dün bebeğimin beşiği ve dolabi geldi annem kv yi kanal kıyafetleri ütüledi dolabı falan sildi ben de birseyler yapmaya çalıştım ama ayakta bile duramadim ki bebeğimin eşyalarını bile yerleştirip hazırlık yapmadım bir hafta önce bile gelseydi yapabilirdim yaaa beim de hafif ağrı var birde hafiften adet ağrısı gibi ağrım var bu belirtiler strese sokuyor beni az kaldı yani. Cuma doktor randevum var cati muayenesinden hiç bahsetmedi ama 38. Hafta oluyor benim de halim hal değil yapar belki. Yarında temizlik var evde kv temizlik icin anlasmış biriyle yarın yapılacak inşallah güzel temizler . Benden haberler bu kadar iyi değilim kızlar geçmişi okuyamicam affedin.

Demekki boşa pimpiriklenmemişim

çatı muayenesi öyle korkulucak bir şey değil,,, birazcık canın yanıyor aslında can yanması değilde,, ilk olduğu için biraz tedirginlik diyeyim,,, ama öyle çok abartılıcak bir şey değil,,,,
derin derin nefes al ve kendini rahat bırak,,, aaa birde idrarın olmasın hiç,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…