2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gecen cuma benimde başıma geldi apar topar hastaneye gittik doktor all-sense diye bi pet onerdi akan suyun amniyon sıvısı olup olmadığını test ediyormuş renk değiştiriyormuş pet.ben kullandım çok rahatlattı beni neyseki iltihapmış akan

Canım uzanmaya çalış ulaşabilirsen eşini ara o gelene kadar uzanki bebek sakinlesin doğum hemen olmuyor zaten ben doğurmadım ama öyle duydum Allah yardımcın olsun

bazen amniyo sıvısı azar azar akabilirmiş hemen bitmezmiş
koku olup olmadığını kontrl e istersen kokulu oluyormuş

Canım uzanmaya çalış ulaşabilirsen eşini ara o gelene kadar uzanki bebek sakinlesin doğum hemen olmuyor zaten ben doğurmadım ama öyle duydum Allah yardımcın olsun
bebekde pek hareket etmedi bugun moralim çok bozuldu oynamıyorda

belimede vuruyor arada ağrı aradım onu gelir 1 saate sanırım
panik olma ilk doğumsa eğer doğum su gelikten çok sonra olur.Benim evim hastaneye yarımsaat uzakta doktoruma sordum suyum gelirde yetişemezsem dedim korkma ilk doğumda sudan satler sonra doğum başlar dedi

göğüs masajı tehlikelli olabiliyor diye duydum çünkü göğüslerin çok fazla uyarılması rahimde istenmeyen kasılmalara ( yada onun gibi bir şey) sebeb oluyormuş diye okumuşdum,,,
Evet canim haklisin bende okudum simdi aman aklindan gecen varsa yapmasin

Uzulme canim bende ayni durumdayim. Aslinda engel bi durumum yok benim ama bizede doktor tjtturdu beklemem diye, esimde domtoru degistirmem diye tutturdu. Kizimda yerinde mutlu hic gelmeye niyeti yok. Napalim nasipten ote koy yokmus. Bazen bizim kotu sandigimiz seyler aslinda bizim icin daha hayirli olabiliyor. Allah yardimcimiz olsun, sagligimiz yerinde olsun gerisi bos

Asya hakli canım amniyo sivisinin kendine has kokusu oluyormuş ben tecrübeli değilim bu konuda hep hastanede patlattılar suyumu.bir anda bosaldiktan sonra hafif hafif sızıntısı da olabilir canım bence fazla yerinden kalkma esin gelesiye dedikleri gibi doğum hemen olmaz zaten.

bebekde pek hareket etmedi bugun moralim çok bozuldu oynamıyorda
Soluna yat o zaman biraz hareket ediyor bebekler denedin mi ben öyle yapıyorum hareketleri azalınca bi dene istersen benim kocam da çok uzaklarda kuzum o gelmeden gelmeye kalkmaz inşallah haftaya bugün geliyor babası inşallah babasını bekler yavrum

Canım umudunu kırmış olmak istemem ama artık zor döner bize 2500grken filan döner diyordu bugün gittik 3200 olmuştu ve artık dönmesi imkansız gibi biliy dedi gerçi benim çok da umurumda diil
Benim de 2600 du cumartesi günü.
Bende bahane ariyirdum diyebilirim. Dr buldun bahaneni diyor :)
Ama esim normal istiyor son kontrolde oda donmedigini görürse ikna olur.

su olma sansı var çunku altını ıslatack kadar geldiyse olabilir . Bnmde ilk dogumumda yarım çay bardagı kadar gelmişti ilk ve ardından surekli bu şekilde gelmeye devam etmişti. Eger su ise tekrar gelneye devam eder sızıntı şeklinde. Sancimda var diyosun bnce bi doktora git . Haftanda daha kuçukmş ama belli olmz yinede.

annel ,

suyum geldikten 3 saat sonra doğurdum pat diye gelmez merak etme.
dinlen sancı aralığına bak sancı öyle pıt pıt vurma gibi değil bir anda dayanılmaz oluyor kaç sn sürüyor bak.
eşin gelince dr gidin ama mutlaka telaş yapma yakının var ise çağır yanına ama yütrü evde bol bol doğumu kolaylaştır

Benim de 2600 du cumartesi günü.
Bende bahane ariyirdum diyebilirim. Dr buldun bahaneni diyor :)
Ama esim normal istiyor son kontrolde oda donmedigini görürse ikna olur.
boşver sen bence eşini sonuçta iki yol da bebeğimize kavuşmamız için bir araç ha normal yolla gelse belki daha iyi olurdu da bizim de şansımız böyleymiş napalm yani

bu arada millet beni arayıp ya da mesaj atıp dha doğurmadın mı filan diyor siniroluyorum napacaklarsa

Kizlar bayadir giremiyorum kizimin kordonu boynuna dolanmis baya, mecbur sezeryan oluyorum sali gunu.dr cok dikkat et hareketlerine dedi elim yuregimde geziyorum bunbi hafta bi bitseydi.. dogum yapan arkadaslara hayirli oksun darisi bizim gibi gun bekleyenlere insallah..

Evet hareket etti yemek yeyince 3 4 saat hiç tik.etmezse gidecem

Bence esin gelince.gidin
biz.ilk.defa doguracaz bilemeyiz ne olduğunu

Aaa tüh haftya sali ya kadar bekleyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…