2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tatlım neye göre 38 i beklemez dio dr un? sancınmı çıkıyo,çatı muayenesindemi anladı bunu ? biz bugun 38+0 olduk,çarş randevum var,nst de sancı çıkmadı geçen gün,çatıda normal geçti,açıklıktan bahsedilmedi,bebeğin kafasıda kanala inmemişti,ondan soruyorum cnm senın bu durumların nasıl çıkıyor ?

Bende 45 dakika yurudum geldim simdi. 5 katta merdiven indim ciktim. Hergunde sicak dus aliyorum bazen 2 defa. Ev isi de yapiyorum. Ben elimden geleni yapayimda gelmeyene yapacak bisey yok. Rabbim hayirlisini versin

@mnksc hakkında hayirlisi olsun canım üzülme.. babyforwe sıcak suda oturmayi dene dogumu baslatmak için tabi cesaretn varsa canım kırk haftayi doldurunca denersn ıstersen @safransari çok istedin ama kısmette sezeryan var demekki minik kızın ins dogunca da sakin olur

sanırım aynı günlerimiz,benimde beklenen son gün 19 ocak aramızda 1 gun var muhtemelen sizin sat tarihiniz 13 nisan,verdiğiniz örnekler aynen bana uyuyor,uykuda sağa sola dönerken karnım acıyor artık,bazende o kdr kasıklarımda baskı hissediyorumki,hemen çişim geliyor,onun dışında şu belirtileri bende çok merak ediyorum,ne zmn olcak,hangi gün gelir,40.haftayı geçsin hiç istemıyorum çünkü geçen hafta bnm tombik oğlum 3250 gr dı belkı bugun 3500 i geçti,snra 4 kg yu geçerse ben doğuramam onu normal ya,bende sezeryan olmak hiç istemıyorum,dr umda normal görüyor şimdilik,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

bnm valla hep yumurta akı,krem rengi koyu akıntım hep 8 aydır gelıyor,bence nişan denilen şey çok farklı birşeydir,kanla karışık akıntı diye biliyorum bende

A adenmira mutlaka sıcak suda oturmayı dene büyük leğen doldur içine otur küvet varsa daha iyi olur tabi o kadar şey denemısın bide bunu dene ıstersen bide öncesinde esinle fan fıni yapsan daha iyi tabi korunarak enfeksiyon ihtimaline karşı

Nisan her gebelikte gelmiyo ama demi ya da biz anlamiyoruz. Akintim var benimde kokusuz renksiz artti biraz son gunlerde ama kanli hic olmadi. Belkide suyumdur off ya kafamizda deli sorular.

canim benim ikizlerim olacak o yüzden diyo artk sigmazlar zorlanirsin normal dogum da olmayacagi icin.yoksa simdilik sanci falan cikmio nst de.

O zamn normal oluor sanirim canim hakkind hayirlisi ins :)

sen ne alemdesin babyforwe ? senle ben geçen hafta çatı muayenemizi de olduk,valla kendi adıma beni hiçte tetiklemedi,kan gelebilir dedi dr oda gelmedi halbuki aylardır fanfini finfonda olmayınca ben heralde dedim tepki verir ama yok tatlım ya tık mık yok,bugun deli gibi temizlik yaptım,hurma sayısını 2 den 4 e çıkardım,yarında temızlıkçı geliyor,o gunude atlatayım hayırlısıyla sonr a oğluşum gelse,keşke bu cuma doğsa 9 ocakta,aynı gün doğsak oğlumla keşke yaa

Tamam canim onuda deniyim. Fanfinifon olmazda esimi goresim yok zaten oda bebegin hareketlerinden korkuyo. Ama sicak suda oturmayi deniyim. Belki ise yorar. Soyle 2, 3 cm acilmam olsa normal icin sansim olurdu

hadi biraz bebeğinden bahset tatlım ya,neler yapıyor,kaç dk da bir emziriyorsun,günde kaç bebek bezi gidiyor,gece kaç defa kalkıyor,uyurken üstüne ne örtüyorsun,incecık yorganım var,çeşir çeşit battanıyesi,hangisi sence daha uygun,incecik silikon yastığı var,onu kullancakmıyım,ayy daha çok sorum varda aklıma gelenler bunlar

Tamam canim onuda deniyim. Fanfinifon olmazda esimi goresim yok zaten oda bebegin hareketlerinden korkuyo. Ama sicak suda oturmayi deniyim. Belki ise yorar. Soyle 2, 3 cm acilmam olsa normal icin sansim olurdu

sen çok tatlısın ya hurma ye tatlım sende

canim benim ikizlerim olacak o yüzden diyo artk sigmazlar zorlanirsin normal dogum da olmayacagi icin.yoksa simdilik sanci falan cikmio nst de.
ayy ebruliii seni nasıl unutmuşum,halbuki ikizlerini biliyorum benn ,tabi yaa,maşaşllah sizee maşallah,bu ana kdr gelmen bile çok gzl kıloları için genelde face de bile ikizler 32 de 33 de doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam,seninkilerde biri kız biri erkekmi ? ayy geçen cmt avmde gördüm ikiz,daha yenı yuruyorlardı,o kdr gzl giyinmişlerdiki,erkekte kız da bildiğin ay parçası,o kdr güzellerdiki anlatamammm

ayy şoktayım haspinallah,böyle şey görmedim duymadım,arsızlarrrr yazıklar olsunn,gebe kadının yaptığı yemekmi yenir ailecek ya allah tez vakıtte sneı o apartmandan ayırsın,çok çok uzak bir semmtte çok gzl bir evin olsun inşaşşah ne diceğimi bilemedim

Reactions: oas
Sagol canim insallah. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Anladım canım bende gelenlere mahcup olmayasın diye alışveriş yaptıgını zannettim.Yinede sen kendini yorma hiç baktın geldiler kalksın eşin hizmet etsin madem.Canım insan zamanla ögreniyor biliyormusun hayır demeyii.Ne zamanki istemedigin bir şeyi yapmıyorsun kimsede beklenti içine girmiyor.sen wimdi bebegini düşün eşinide takma erkekler biraz geç ögreniyorlar babalıgı benimkide ilkte öyleydi.şimdi ikinci adam yanımdan ayrılmıyor mümkün oldukça karnıma yapışıyor ilkte çocukmuş oda zavallı aradan 7yıl geçti.eminim senin eşinde dogduktan sonra adapte olucak bebege :))

Insallah canim ya esimin ailesi ya da benimki cok umrumda degkl zaten ama esim bu tavrina cocuk dogduktan sonrada devam ederse ki bende etmez diye umut ediyorum. Ozunde iyidir aslinda hoduklugu disinda. Ama ederse o zaman bardak tasar bende tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

Yok canım devam etmez öyle merak etme bence.

Geçmişi okudum ancak sıra bana geldi...1ocakta 40.haftamız doldu yazmıştım aslında 8ocak ama bebek 1hafta önde gidiyordu doktor 1ocaga almıştı.artık 2günde bir kontrol oluyorduk cuma günki kontrolde sancı yoktu bu günkü kontrolümüzde sancılarımız şiddettli degil ama vardı.çarşambaya kadar dogum olmazsa perşembe hastaneye gidicez mecbur.ilk hamileligimdede 10gün geciken kızım,doktorumuzun hastaneye zorunlu yatacagımız haberini verdigi günün akşamı sancıların başlaması ile 16saat sancıdan sonra dogmuştu :))) bakalım hayırlısı inşallah. Dua edin kızlar kendiliginden gelsin yaa benim kızlar çok inatçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…