benimde 2 gündür çok sertleşiyor sebebi ne acaba sertleşmenin anlamı neKızlar selamlar. Birşey sorcam gün içinde karni hep sert olan var mi? Yani ara ara kasilmalarim oluyor ama bugün karnın genel olarak sertti sanki,sizde de oluyor mu?
Doktor beklemiyoda tatlim en son 8ine kadar sure verdi. Ben dedi 40tan sonra cok bekletmiyorum komplikasyon artiyo dedi. Esime birinin daha fikrini alsak mi dedim o da basindan beri doktorumuz ayni ikimizde guveniyoruz. Son dakika degistirmek iyi olmayabilir dedi. O da hakli bakalim nasibimde ne varsa artikcanım benimkiler 41+larda doğdu biri +3 biri +4 biri kız biri oğlan belli olmaz sabır işi oluyor biraz normal doğum merak etme hayırlısı olsun
Aynı soru benim de kafamda. Annem gelenlere ne ikram edeceğiz börek meyve suyu falan dedi, ya gün mü yapıyoruz dedim ama bilemedim sora. Sizin kafanızda neler var?kızlar merhaba
bebek sekerim var
çikolatada aldım gelenlere başka ne ikram etmek gerekli bilemedim yardımcı olursanız cok sevinirim
bende simdi annemle kayınvalideme sordum onlarda pasta börek yaparız dediler sanırım normali bu ama karar veremiyorumAynı soru benim de kafamda. Annem gelenlere ne ikram edeceğiz börek meyve suyu falan dedi, ya gün mü yapıyoruz dedim ama bilemedim sora. Sizin kafanızda neler var?
Annem de iki tencere sarma yapayım diyor kayınvalidemlerde geleceklermiş bana bişey demediler ama babamı aramışlar sanırım tek ikramlık değil yemek falanda hazırlamak lazım kurabiye yapıcam bir de ben yanınada hazır bişeyler ikram ederiz bir de bizim burda şeker çikolata vermezler lokum Bisküvi verilir bebek lokumu yemeye geleceğiz diyorlar bile şimdidenAynı soru benim de kafamda. Annem gelenlere ne ikram edeceğiz börek meyve suyu falan dedi, ya gün mü yapıyoruz dedim ama bilemedim sora. Sizin kafanızda neler var?
Tatli tuzlu kuru pasta aldiririm diyorum ben kimin ne zaman gelecegi bellj olmazki cok abartmaya gerek yok bence. Her an taze ikramlik buljndurumayizki. Mevlut filan olsa toplu gelseler neyse deAnnem de iki tencere sarma yapayım diyor kayınvalidemlerde geleceklermiş bana bişey demediler ama babamı aramışlar sanırım tek ikramlık değil yemek falanda hazırlamak lazım kurabiye yapıcam bir de ben yanınada hazır bişeyler ikram ederiz bir de bizim burda şeker çikolata vermezler lokum Bisküvi verilir bebek lokumu yemeye geleceğiz diyorlar bile şimdiden
Kizlar saka gibi ya. Bugun cok oyaladim sizi dertlerimle ama bunu yazmasam olmazdi. Kv ile kp geldi. Sabah kahvaltisindan beri bisey yemedik acliktan oluyoruz yicek ne var dediler yemeklerimi yiyip gittiler ya gene. Ama bebek dogunca gelenlere ikram etmek icin kurabiye yapmista kv yemek yapamamis. Yanlis anlasilmasin ama bebek kurabiyesi degil oyle siradan kurabiye. Sanki bebek dogdu da kurabiyesi eksik kaldi. Alirdik dedim kuru pasta bu tek basina ikram edilmezki yaninda tuzlu bisey olmadan. Merak ettimde diyemiyo ya artik annem basimda yeni bahane bu oldu. Cay falan koy madim bu defa biraz oturup gittiler. Depresyondan onceki son asamamiydi bu guluyorum salak salak. Hayir bebek mi dogdu niye getiriyon kurabiyeyi otur evinde koy cayini yap ekmek arani ye tobe estafurullah.
yemin ederim hamıle kaldığıma pişmanım ya şu kv yuzunden ne bela bir olaymış bu doğum hadisesi,eziyetleriTatli tuzlu kuru pasta aldiririm diyorum ben kimin ne zaman gelecegi bellj olmazki cok abartmaya gerek yok bence. Her an taze ikramlik buljndurumayizki. Mevlut filan olsa toplu gelseler neyse de
Canım ben annemlerin evine geldim öğretmenlik yaptığım yer pek uygun değildi doğum için burda da çok fazla akraba var bi de kayınvalidemler yatılı gelecekler onlarda uzaktan geliyorlar kaç kişi gelecekler ne kadar kalacaklar belli değil şimdiden hazırlanmak lazım sağolsunlar onlarda bebek için taaa nerelerden geleceklerTatli tuzlu kuru pasta aldiririm diyorum ben kimin ne zaman gelecegi bellj olmazki cok abartmaya gerek yok bence. Her an taze ikramlik buljndurumayizki. Mevlut filan olsa toplu gelseler neyse de
aa kimin nişanı geldi whatsapp'ta, ceylan'ın mı? aklıma direkt o geldi günü ileriydi sanki. aptal telefonum yüzünden giremiyorum kiBanada oldu ynisi canim baa oldu simdiye coktan dogurmam lazimdi o zamn kan olmasi lazim ki nisan olsun bi arkadasimiza oldu bugun hatta watspta
Ay ne güzel maşallah...gözün aydın darısı bizlereKızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Benimde öyle bugün dr daydim kafamız iki hafta önde...ama genetik dedi eğer omuzu büyükse problem olur diyo sadece kafadaysa irilik problem olmaz diyor hayırlısı bu arada benimki de 101mm bpd si kizimda öyle doğmuş o zaman dr hiç iri falan dememisti dogurmustum bakalim hayırlısı kolay olur inşallahBgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff
ayyyyyyyy nolur daha fazla yazmaaa yemın ederim sinirlerim bozuldu,kv ile kp nın yuzunden heran doğurabilirim,kendi kv me sinir olurken seninkiler bnmkını bastırdı vallanolurrr cvp ver yaaa bişiler söyleee bu halımde zor yemek yapıyorum de çok ayıppp deee yaa yada ben söliyimmm tel ver
yemin ederim hamıle kaldığıma pişmanım ya şu kv yuzunden ne bela bir olaymış bu doğum hadisesi,eziyetleridelirdik valla yaa
minione ayy canım yaa yeminle sana hastayım :)))) en sinirli anında bile insanı tebessüm ettiriyorsun.Hoş son mesajlarına göbegim sallanarak güldüm amaa :))) ne diyeyimki insan böylelerini anlayamıyor
kesinlikle canım doktorun ne diyosa o canım benimki sadece bir yaşantı kesinlikle doktorlar bizim için en doğru kararları veriyorDoktor beklemiyoda tatlim en son 8ine kadar sure verdi. Ben dedi 40tan sonra cok bekletmiyorum komplikasyon artiyo dedi. Esime birinin daha fikrini alsak mi dedim o da basindan beri doktorumuz ayni ikimizde guveniyoruz. Son dakika degistirmek iyi olmayabilir dedi. O da hakli bakalim nasibimde ne varsa artik
bende aynıyım bide benim bu gun sabah kalktığımda sol kasıgım patlıycakmıs gibi oldukızlar bugün o kadar çok karnım sertleşiyorki taş gibi bi ara rahatlıyor 15 dk sonra yine sert böyle olan varmı
Çok çok çoook beğendim. Eminim oğluşun da Bayılacak canım.Odamızın resimlerini ekliyorum, cicili bicili mobilyalarımız yok ama lojmanda bu kadar yapabildik. Kendi emeğimizle yaptık duvar kağıtlarını, dolap kaplamasını. İnşallah oğlum sever odasını
Eki Görüntüle 1362475 Eki Görüntüle 1362481
Eki Görüntüle 1362483
Eki Görüntüle 1362477
Eki Görüntüle 1362480 Hastane valizimiz kapının yanında bekliyor.
Çok güzel olmuş odası. Güle güle kullanın:)Odamızın resimlerini ekliyorum, cicili bicili mobilyalarımız yok ama lojmanda bu kadar yapabildik. Kendi emeğimizle yaptık duvar kağıtlarını, dolap kaplamasını. İnşallah oğlum sever odasını
Eki Görüntüle 1362475 Eki Görüntüle 1362481
Eki Görüntüle 1362483
Eki Görüntüle 1362477
Eki Görüntüle 1362480 Hastane valizimiz kapının yanında bekliyor.