2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mervecim bebeğin hayırlı olsun sarılığı falanda olmaz inşallah sağlıkla büyüt bebişini
@eflalim seninde bebeğin hayırlı olsun canım sağlıklı huzurlu mutlu bi bebek olur inşallah

Haklisin canim insan uzuluyor tabiki sinirleniyor allah yardımcın olsun sikma canini bebegini dusun mutlu ol

Masallah ikisinede ☺

Hersey cok güzel el emegi göz nuru dahada güzel güle güle kullanin insallah Allahim saglikla huzurla kullanmak nasip etsin

Haklisin canim insan uzuluyor tabiki sinirleniyor allah yardımcın olsun sikma canini bebegini dusun mutlu ol
Insallah oyledir canim zaten bebegimede boyle davranirsa bizi haketmiyo demektir. Bende ona gore davranir hareket ederim. Simdi herseye dogunca aliriz dogunca yapariz diyo bakalim gorcez.

Masallah boyu bayaa uzunmus kilosu ne kadar

sezin_uk canım odanız çok güzel gule gule kullansın yavrucun duvardaki rafta çok hoş biz oturma odamıza bile yaptık bü rafine çeşitlerinden cok kullanıslılar oglusunda kurbağasini arabalarını dlzsln yerim o minik elleri masallah kuzunun odasına :) minione inşallah kurtulursunuz evlenırde gorumcen her yardıma sinir olman normal bü ara herşey gıcık gelir hamilelik bunalttı seni canım ins sağlıkla alırsın kucağına bebıs kafana takacak hicbirsey kalmayacak bebıs her anini dolduracak

Gunumuz ayni hakkimizda hayirlisi
canm Allah sabir versin zor valla
ayy cok sevindm valla bak bisi yokmus ne guzel bbisine de masallah
Günaydın annisler doğum yapcaklar allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah bebişlerinizle sağ salim dönün evinize benim annem geldi hasta ama abim doktora götürcek inşallah iyi olur tez zamanda
Gozun ydin canim gecmis olsun nnene
Benimki de yolda suan aksam burada olur :)
Masallah sezincim ellerinize saglik coc cici olmus hersey
Gozun aydin canm

Merhaba herkese

@eflalim umarim bebeginle ilgili guzel haberler almissindir, bizlerle paylasmaya firsat bulbilirsin..
@Mrv5534 cok heyecanlandirdin bizi ama mutu son sukur:)
sezin_uk oda super civil civil

Nickini yazamadigim dogum yapan diger arkadaslar gozunuzaydin... Bebekleriniz saglikla, mutlulukla buyur insallah..

8 ocak persembe sabah 7 de bende ogluma kavusacagim insallah..Ankara'da kar buz izin verirse tabi
Sanirim Larkin de ayni gun dogum yapacak..Dualar ve sans bizimle olsun..

Bende karda gideceğim kesin doktora :)

3600 da kilosu baya koca bebek oldu tosunum :)
Maşallah canim
Kizlar dr a gittim bugun direk nst ye soktu sanci cikmadi gibi 30,40 civari
Bebegn hareketlri iyi nesesi yerinde cumaya kadar bekleyelim dedi bisey olursa ara hemen dedi
Bide doguramican bu gidisle sen dedi :)
Ay bende doguramicam gibi geliyor
Cunku ara ara sanci baski hiçbirşey yok
Bebek ters hala Dr çarşamba gel sezeryan tarihi belirleyelim dedi ama biz p.tesi yi bekleyecez. O zamana kadar dönmezse artik sezeryan tarihi alacagiz.

ne güzel cogumuz bebisleri kucagina almaya basladi.doktorum banada artk her an dogum olabilir dedi.memleketten annem de kayinvalidemde geldiler.beklemedeyiz ama sanki daha varmis gibi gelio kuzucuklarin gelmesine.ama doktorum 38.haftayi bulmaz dio.artk sizlerdende guzel dogum haberleri gelince cok heyecanlaniyorum gece sabaha kadar dogumu ve bebekleri göruyorum.

Ben 39. Haftaya girdim hala bir belirti yok. Özellikle normal doğum yapmış arkadaşlar bu belirtiler birden mi gelmiş oluyor? Yani her an doğum sancısı ya da su gelip aynı gün doğuma mı gidiliyor? Bir kaç gün önceden kendini belli ediyor mu? Ben de sadece bazen aşağı baskı yapıyor bebek, tabi yeri artık çok dar kendisinin maşallahı var sığmıyor artık :) çıkarın beni burdan der gibi geriliyor bazen. Onun dışında uykuda dönmek istediğimde hafif bir karın ya da kalça ağrısı oluyor. Bunun dışında ciddi bir belirti yok. Günü dolacak doğmayacak diye korkum. Sezeryan olsun hiç istemiyorum, suni sancı daha beter diyolar onu duyunca onu da istemiyorum. Ama tabi herşey isteğimize göre olmuyor. Nasıl hayırlısı ile öyle olsun. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin....

erken değil mi sezeryan tarihi için?

Kızlar selamlar. Birşey sorcam gün içinde karni hep sert olan var mi? Yani ara ara kasilmalarim oluyor ama bugün karnın genel olarak sertti sanki,sizde de oluyor mu?

arkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…