2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba
bebek sekerim var
çikolatada aldım gelenlere başka ne ikram etmek gerekli bilemedim yardımcı olursanız cok sevinirim

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.

Aaa hayirli olsun canim. Gozun aydin. Allah analo babali buyutsun, hayirli evlat olsun insaallah. Nasil oldu dogumun? Uygun oldugunda ayrintilari da bekliyoruz..

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Buklecik tebriklerr..
Ne mutlu sana.
Nasıl geçti doğumun.

Güzel günlerde büyüt insallah.hayirli olsun..darisi basimiza

Bgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff

hayırlı olsun buklecik darısı bizim başımıza inşallah

ayy buklecik inanmıyorum maşallah sana tebrik ederim cnm,Allah yavrunu bağışlasın inşallah

Sicak suda kac dk oturcam canm cesaretim var sukurler olsun :)
Ayni seyleri ba a da soyleiler canim hatta ben acile gitmistim ebe de yapti desti resmen ama hic bisi olmadi bende hurma yiyorum bir haftadir
Bu ara temizlige adadm kendimi
Hafta sonu 3 kere fanfini yptik soylemesi ayiptir
Olmayinca olmuyomus anladim
Hayirlisi ne zmnsa o zamn gelsin
Ama dur bide sicak suya oturayim

hayirli dogumlar diliyorm canm sana
Gozun aydin canm rabbim anali babali buyutsun ins bol sutun olsun yarasin bebegine

Evet canım öyle. Ben doktorumu aradım sordum o nişan dedi doğum yarın da olavilir 3 hafta sonra da olabilir filan dedi bebek ters ama hergün yürüyorum nişan o renk oluyormuş baş aşağı olan bebeklerde rahmin oraya baskı olduğundan kılcal damar çatlarmış ve kanlı olabilirmiş öyle demişti bu arada ben de artık doğurmak isyorum 7kg aldım ama çok ağırlaştım arada braxton hicks de oluyor ama gerçek sancı yok

daha dün saat 5 buçukta sancılarndan bahsediyordun yalancımı gerçekmi diye,kalk şimdi ebe ara diyordun,demekki gerçek doğum sancılarıymış,çok merak ettim ne ara oldu nasıl oldu iyi olunca yaz mutlaka olurmu,sattaşımda doğurdu yaa

çılgın kadınnn

Kizlar saka gibi ya. Bugun cok oyaladim sizi dertlerimle ama bunu yazmasam olmazdi. Kv ile kp geldi. Sabah kahvaltisindan beri bisey yemedik acliktan oluyoruz yicek ne var dediler yemeklerimi yiyip gittiler ya gene. Ama bebek dogunca gelenlere ikram etmek icin kurabiye yapmista kv yemek yapamamis. Yanlis anlasilmasin ama bebek kurabiyesi degil oyle siradan kurabiye. Sanki bebek dogdu da kurabiyesi eksik kaldi. Alirdik dedim kuru pasta bu tek basina ikram edilmezki yaninda tuzlu bisey olmadan. Merak ettimde diyemiyo ya artik annem basimda yeni bahane bu oldu. Cay falan koy madim bu defa biraz oturup gittiler. Depresyondan onceki son asamamiydi bu guluyorum salak salak. Hayir bebek mi dogdu niye getiriyon kurabiyeyi otur evinde koy cayini yap ekmek arani ye tobe estafurullah.

Bende 45 dakika yurudum geldim simdi. 5 katta merdiven indim ciktim. Hergunde sicak dus aliyorum bazen 2 defa. Ev isi de yapiyorum. Ben elimden geleni yapayimda gelmeyene yapacak bisey yok. Rabbim hayirlisini versin
canım benimkiler 41+larda doğdu biri +3 biri +4 biri kız biri oğlan belli olmaz sabır işi oluyor biraz normal doğum merak etme hayırlısı olsun

Tamamen aynı durum ve duygular içindeyiz :) bizimkinin maşallahı var kilosu önde gidiyor. Senin de dediğin gibi 40. Haftayı aşarsa bu sefer kilosundan dolayı normal doğumu önermeyecek doktorlar sezeryana zorlayacaklar diye korkum. En son gittiğimde şu an sezeryanlık durum yok belki kilo alması yavaşlar ya da günü dolmadan doğar dedi ama bekliyoz hala bakalım. Çalışırken sanki işi bırakamadım doğuracağım gibi geliyordu herhalde yorgunluktan tüm gün bilgisayar karşısında oturmaktan ağrılarım oluyordu. Geçen hafta izne ayrıldım o ağrılar da azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…