2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba
bebek sekerim var
çikolatada aldım gelenlere başka ne ikram etmek gerekli bilemedim yardımcı olursanız cok sevinirim

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.

Aaa hayirli olsun canim. Gozun aydin. Allah analo babali buyutsun, hayirli evlat olsun insaallah. Nasil oldu dogumun? Uygun oldugunda ayrintilari da bekliyoruz..

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Buklecik tebriklerr..
Ne mutlu sana.
Nasıl geçti doğumun.

Güzel günlerde büyüt insallah.hayirli olsun..darisi basimiza :-)

Bgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff

ayy buklecik inanmıyorum maşallah sana tebrik ederim cnm,Allah yavrunu bağışlasın inşallah

@mnksc hakkında hayirlisi olsun canım üzülme.. babyforwe babyforwe sıcak suda oturmayi dene dogumu baslatmak için tabi cesaretn varsa canım kırk haftayi doldurunca denersn ıstersen @safransari çok istedin ama kısmette sezeryan var demekki minik kızın ins dogunca da sakin olur
Sicak suda kac dk oturcam canm cesaretim var sukurler olsun :)
sen ne alemdesin babyforwe ? senle ben geçen hafta çatı muayenemizi de olduk,valla kendi adıma beni hiçte tetiklemedi,kan gelebilir dedi dr oda gelmedi :KK48: halbuki aylardır fanfini finfonda olmayınca ben heralde dedim tepki verir ama yok tatlım ya tık mık yok,bugun deli gibi temizlik yaptım,hurma sayısını 2 den 4 e çıkardım,yarında temızlıkçı geliyor,o gunude atlatayım hayırlısıyla sonr a oğluşum gelse,keşke bu cuma doğsa 9 ocakta,aynı gün doğsak oğlumla keşke yaa:KK75::KK74:
Ayni seyleri ba a da soyleiler canim hatta ben acile gitmistim ebe de yapti desti resmen ama hic bisi olmadi bende hurma yiyorum bir haftadir
Bu ara temizlige adadm kendimi
Hafta sonu 3 kere fanfini yptik soylemesi ayiptir
Olmayinca olmuyomus anladim
Hayirlisi ne zmnsa o zamn gelsin
Ama dur bide sicak suya oturayim

Geçmişi okudum ancak sıra bana geldi...1ocakta 40.haftamız doldu yazmıştım aslında 8ocak ama bebek 1hafta önde gidiyordu doktor 1ocaga almıştı.artık 2günde bir kontrol oluyorduk cuma günki kontrolde sancı yoktu bu günkü kontrolümüzde sancılarımız şiddettli degil ama vardı.çarşambaya kadar dogum olmazsa perşembe hastaneye gidicez mecbur.ilk hamileligimdede 10gün geciken kızım,doktorumuzun hastaneye zorunlu yatacagımız haberini verdigi günün akşamı sancıların başlaması ile 16saat sancıdan sonra dogmuştu :))) bakalım hayırlısı inşallah. Dua edin kızlar kendiliginden gelsin yaa benim kızlar çok inatçı
hayirli dogumlar diliyorm canm sana
Gozun aydin canm rabbim anali babali buyutsun ins bol sutun olsun yarasin bebegine

canım ben doğum yaptığım günün sabahı nlsanım gelmişti böyle sumuksu beyaz akıntı içinde bi damarda kan vardı senin yılbasında nisanın gelmiş olsaydı şimdiye baturalp di sanırım pasanin adı kucağında olurdu o sarı akıntı son haftalarda oluyor korkma enfeksiyon kaynaklı olabilir mantarda ama ebe bana son haftalar rahim agzi açılmaya başladığından akıntı olur demişti tabi sen daha iyi bilirsin diğer anılarından çok farklı ise mutlaka dr sor
Evet canım öyle. Ben doktorumu aradım sordum o nişan dedi doğum yarın da olavilir 3 hafta sonra da olabilir filan dedi bebek ters ama hergün yürüyorum nişan o renk oluyormuş baş aşağı olan bebeklerde rahmin oraya baskı olduğundan kılcal damar çatlarmış ve kanlı olabilirmiş öyle demişti bu arada ben de artık doğurmak isyorum 7kg aldım ama çok ağırlaştım arada braxton hicks de oluyor ama gerçek sancı yok

daha dün saat 5 buçukta sancılarndan bahsediyordun yalancımı gerçekmi diye,kalk şimdi ebe ara diyordun,demekki gerçek doğum sancılarıymış,çok merak ettim ne ara oldu nasıl oldu iyi olunca yaz mutlaka olurmu,sattaşımda doğurdu yaa:KK70::KK70::KK70:

Sicak suda kac dk oturcam canm cesaretim var sukurler olsun :)

Ayni seyleri ba a da soyleiler canim hatta ben acile gitmistim ebe de yapti desti resmen ama hic bisi olmadi bende hurma yiyorum bir haftadir
Bu ara temizlige adadm kendimi
Hafta sonu 3 kere fanfini yptik soylemesi ayiptir
Olmayinca olmuyomus anladim
Hayirlisi ne zmnsa o zamn gelsin
Ama dur bide sicak suya oturayim

hayirli dogumlar diliyorm canm sana

Gozun aydin canm rabbim anali babali buyutsun ins bol sutun olsun yarasin bebegine

çılgın kadınnn:KK48::KK48::KK48:

Kizlar saka gibi ya. Bugun cok oyaladim sizi dertlerimle ama bunu yazmasam olmazdi. Kv ile kp geldi. Sabah kahvaltisindan beri bisey yemedik acliktan oluyoruz yicek ne var dediler yemeklerimi yiyip gittiler ya gene. Ama bebek dogunca gelenlere ikram etmek icin kurabiye yapmista kv yemek yapamamis. Yanlis anlasilmasin ama bebek kurabiyesi degil oyle siradan kurabiye. Sanki bebek dogdu da kurabiyesi eksik kaldi. Alirdik dedim kuru pasta bu tek basina ikram edilmezki yaninda tuzlu bisey olmadan. Merak ettimde diyemiyo ya artik annem basimda yeni bahane bu oldu. Cay falan koy madim bu defa biraz oturup gittiler. Depresyondan onceki son asamamiydi bu guluyorum salak salak. Hayir bebek mi dogdu niye getiriyon kurabiyeyi otur evinde koy cayini yap ekmek arani ye tobe estafurullah.

Bende 45 dakika yurudum geldim simdi. 5 katta merdiven indim ciktim. Hergunde sicak dus aliyorum bazen 2 defa. Ev isi de yapiyorum. Ben elimden geleni yapayimda gelmeyene yapacak bisey yok. Rabbim hayirlisini versin
canım benimkiler 41+larda doğdu biri +3 biri +4 biri kız biri oğlan belli olmaz sabır işi oluyor biraz normal doğum merak etme hayırlısı olsun

sanırım aynı günlerimiz,benimde beklenen son gün 19 ocak aramızda 1 gun var muhtemelen sizin sat tarihiniz 13 nisan,verdiğiniz örnekler aynen bana uyuyor,uykuda sağa sola dönerken karnım acıyor artık,bazende o kdr kasıklarımda baskı hissediyorumki,hemen çişim geliyor,onun dışında şu belirtileri bende çok merak ediyorum,ne zmn olcak,hangi gün gelir,40.haftayı geçsin hiç istemıyorum çünkü geçen hafta bnm tombik oğlum 3250 gr dı belkı bugun 3500 i geçti,snra 4 kg yu geçerse ben doğuramam onu normal ya,bende sezeryan olmak hiç istemıyorum,dr umda normal görüyor şimdilik,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Tamamen aynı durum ve duygular içindeyiz :) bizimkinin maşallahı var kilosu önde gidiyor. Senin de dediğin gibi 40. Haftayı aşarsa bu sefer kilosundan dolayı normal doğumu önermeyecek doktorlar sezeryana zorlayacaklar diye korkum. En son gittiğimde şu an sezeryanlık durum yok belki kilo alması yavaşlar ya da günü dolmadan doğar dedi ama bekliyoz hala bakalım. Çalışırken sanki işi bırakamadım doğuracağım gibi geliyordu herhalde yorgunluktan tüm gün bilgisayar karşısında oturmaktan ağrılarım oluyordu. Geçen hafta izne ayrıldım o ağrılar da azaldı.

X