Ben 39. Haftaya girdim hala bir belirti yok. Özellikle normal doğum yapmış arkadaşlar bu belirtiler birden mi gelmiş oluyor? Yani her an doğum sancısı ya da su gelip aynı gün doğuma mı gidiliyor? Bir kaç gün önceden kendini belli ediyor mu? Ben de sadece bazen aşağı baskı yapıyor bebek, tabi yeri artık çok dar kendisinin maşallahı var sığmıyor artık :) çıkarın beni burdan der gibi geriliyor bazen. Onun dışında uykuda dönmek istediğimde hafif bir karın ya da kalça ağrısı oluyor. Bunun dışında ciddi bir belirti yok. Günü dolacak doğmayacak diye korkum. Sezeryan olsun hiç istemiyorum, suni sancı daha beter diyolar onu duyunca onu da istemiyorum. Ama tabi herşey isteğimize göre olmuyor. Nasıl hayırlısı ile öyle olsun. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin....
canım bende oluyor ama tüm gün değil arada böyle taş gibi oluyor sonra yumuşuyor filanKızlar selamlar. Birşey sorcam gün içinde karni hep sert olan var mi? Yani ara ara kasilmalarim oluyor ama bugün karnın genel olarak sertti sanki,sizde de oluyor mu?
arkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam
Nişan o muymuş ki? Ben nişanı kan gibi birşey diye düşünüyordum hatta kana dönük bu nişan gelince 1-2 gün icinde doğum gerçekleşir diye okumuştum. Sizin belirttiğiniz nişan normal bir kadında da olabilir. Üşütme vs sebeplerden koyu akıntı gelebilir.arkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam
Ama daha zamanin var canim senin erken olmazmi sezeryan karari icinBende karda gideceğim kesin doktora :)
Maşallah canim
Ay bende doguramicam gibi geliyor
Cunku ara ara sanci baski hiçbirşey yok
Bebek ters hala Dr çarşamba gel sezeryan tarihi belirleyelim dedi ama biz p.tesi yi bekleyecez. O zamana kadar dönmezse artik sezeryan tarihi alacagiz.
Enfeksiyondan oluyo canim o akintiarkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam
37 oluyorum haftaya canimerken değil mi sezeryan tarihi için?
Canim bebek donmezse hala 25 i gibi aliriz sezeryan tarihini. O zaman 39 haftalık oluyorAma daha zamanin var canim senin erken olmazmi sezeryan karari icin
Dogurcaz ins gunu saati gelince ama insn olsun istiyo artk :d
Enfeksiyondan oluyo canim o akinti
O zamn normal oluor sanirim canim hakkind hayirlisi ins :)Canim bebek donmezse hala 25 i gibi aliriz sezeryan tarihini. O zaman 39 haftalık oluyor
Cevremde de sezeryanlar 38-39. Haftada almislar.
Bebek 7 haftadir dönmedi. 1 hafta daha bekleyecez bakalim.
Benim kiz babasi gibi biraz uyuşuk sanirim :)
Canım ama enfekßiyonum yok ki nişanın geldiği günden bi gün önce bakılmıştı şimdiye kadarki en iyi değerler demişti zaten akıntı şeklinde diilAma daha zamanin var canim senin erken olmazmi sezeryan karari icin
Dogurcaz ins gunu saati gelince ama insn olsun istiyo artk :d
Enfeksiyondan oluyo canim o akinti
İşte doktor bana o nişan dedi rahim ağzında kılcal damar patlsrsa o kanla karışık gelirmiş öyle demiştiNişan o muymuş ki? Ben nişanı kan gibi birşey diye düşünüyordum hatta kana dönük bu nişan gelince 1-2 gün icinde doğum gerçekleşir diye okumuştum. Sizin belirttiğiniz nişan normal bir kadında da olabilir. Üşütme vs sebeplerden koyu akıntı gelebilir.
Banada oldu ynisi canim baa oldu simdiye coktan dogurmam lazimdi o zamn kan olmasi lazim ki nisan olsun bi arkadasimiza oldu bugun hatta watsptaCanım ama enfekßiyonum yok ki nişanın geldiği günden bi gün önce bakılmıştı şimdiye kadarki en iyi değerler demişti zaten akıntı şeklinde diil
Canim benim tecrubem yok ama doktoruma sordum benim hic agrim sizim sancim yok dedim nasil oluyo bu isler onceden belirti veriyo mu dedim. Yok dedi belki bu aksam gelir suyun ya da sancin dedi. Ama hala tik yok benim yarin 40 hafta doluyo. Ama bazen biz anlamasakta acilma olabiliyomus acilman olursa suni sanci veririm dedi bana.Ben 39. Haftaya girdim hala bir belirti yok. Özellikle normal doğum yapmış arkadaşlar bu belirtiler birden mi gelmiş oluyor? Yani her an doğum sancısı ya da su gelip aynı gün doğuma mı gidiliyor? Bir kaç gün önceden kendini belli ediyor mu? Ben de sadece bazen aşağı baskı yapıyor bebek, tabi yeri artık çok dar kendisinin maşallahı var sığmıyor artık :) çıkarın beni burdan der gibi geriliyor bazen. Onun dışında uykuda dönmek istediğimde hafif bir karın ya da kalça ağrısı oluyor. Bunun dışında ciddi bir belirti yok. Günü dolacak doğmayacak diye korkum. Sezeryan olsun hiç istemiyorum, suni sancı daha beter diyolar onu duyunca onu da istemiyorum. Ama tabi herşey isteğimize göre olmuyor. Nasıl hayırlısı ile öyle olsun. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin....
canım ben doğum yaptığım günün sabahı nlsanım gelmişti böyle sumuksu beyaz akıntı içinde bi damarda kan vardı senin yılbasında nisanın gelmiş olsaydı şimdiye baturalp di sanırım pasanin adı kucağında olurdu o sarı akıntı son haftalarda oluyor korkma enfeksiyon kaynaklı olabilir mantarda ama ebe bana son haftalar rahim agzi açılmaya başladığından akıntı olur demişti tabi sen daha iyi bilirsin diğer anılarından çok farklı ise mutlaka dr sorarkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam
Yok tatlim ben bebekle kendim icin aliyodum bazen hamurisi filan cekiyodu canim bazende su bebege kilo aldirir diye konustugumuz meyvelerden. Yemeklikte kendimize kadar. Zaten ne tasiyabilirimki bu halimle. Ama kv uyuyorum bu saatlerde dememe ragmen, her defasinda telefonu uyuyorum anne diye acmama ragmen sabah 10.30 11 gibi ariyo. Telefonu acmamayi denedim bu defada kapima dayaniyo gicik oluyorum. Aksamda tam yemek vakti aramadan etmeden cat kapi geliyo seni merak ettim iyi misin diye sozde. Sonrada kayinpederi ariyo x bunu yapmis gel yiyelim diye. Sonra iste yemek ardindan cay ardindan meyve cerez. Benim aldigi kus kadar seyde bitiyo. En son geldiklerinle cikmamistim markete esim cagirdi bu defa annesi gili diyoki evde ikramlik bisi varmi alip geliyim mi. Alma dedim sinirimden ne varsa onu koyariz her zaman 4 4luk mu olcak. 4 haftadir alisverise mi goturuyon ne olmasini bekliyon yani. Herseyi denedim ya esimlede konustum saygi cercevesinde yapilabilecek herseyi soyledim yaptim denedim. Benim arsizligi ele almam lazim ama karakterimde yok. Bakalim yavrum guc verir belki banaA adenmira Ayy canım yaa bu ne yaz tabiki rahatlıyorsan.Sende hiç bir şey almasaydın madem öyle.Yatsaydın rahatsızım diye çok sinirlendim vallahi günah yani Allah yardım etsinde böyle olmaz.Bu gün yarun dogum yapacak insana gelmeyin o zaman.Canım sana tavsiyem git yat bir güzel herkes otururken kimse hamile bir kadına niye yatıyorsun diyemez.Annen dahi olsa herkes görevini bilmeli.Acıkan alsan yapsın pişirsin yesin ayıptan önce günah.