Bır suru alıntı yapmstm gttı idL hastane işini naptın doktorun değişmişti sanırım... Ankaradan baya kalabalığız sanırım ocak anneleri herkes kar gördüğüne sevinmiş bende kar yağdığında evde iki cocugunla olmayı hayal etmişti tam da öyle oldu :) @Mrv5534 kizina masallah bizimki sadece opucem diye bunaltıyor bizi tabi bizimki biraz büyük olunca aklı fazla eriyor seninki kıskançlık nedir anlamadan kardeşi oldu masallah o fıstıga oğlunun kontrolde güzel geçen ins @eflalim çoktan kucaklamıstır oğlunu @buğdaytanesi82 de almıştır minnacık kuzusunu ins kollarına A adenmira bazen bazı ınsanlara soyleyince hatalarının farkına vermiyorlar zannediyorlar ki hiç bişey yapmıyrm zaten bü kız kendi kendine yetiyor bence açıkça annen şöyle yada şakayla karışık anlat anne canım daralıyor bi de abimi anlatma o hep boyleydi gibi cümleler kayınvalıdene siz de amma rahatsınz ben hamile gelinim olsa bü kadar rahat olur muydu gibi sen daha iyi tanırsın nabza göre serbet ver ama ben yerinde olsam seni fıseklemek gibi olmasinda esımle iyi bi kavga ederdim sen herşeye oturunca beyfendi daha da rahat davranıyor millet cocuguna gösteriş yapıyoşun kendi cocugna ılgısz davranıyor tamam çok heves etmeyebilir incik cıncık görür erkekler ama ailesine tavrı seni markete yalnız gondermesi hiç olacak işler değil ... Şimdi herşeye yetıyorsun ama bebek olunca herşey daha zor olacak ve ne kavgalar çıkacak sen şimdiden ise el atmalısın gerekirse evde çöp kalmasın inat et o alsın bi erişti bi makarna işini görür senin bırak biraz saf ayağına yat bazen çok akıllı olmak iyi değil insanlar seni kullanır