2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bır suru alıntı yapmstm gttı idL idL hastane işini naptın doktorun değişmişti sanırım... Ankaradan baya kalabalığız sanırım ocak anneleri herkes kar gördüğüne sevinmiş bende kar yağdığında evde iki cocugunla olmayı hayal etmişti tam da öyle oldu :) @Mrv5534 kizina masallah bizimki sadece opucem diye bunaltıyor bizi tabi bizimki biraz büyük olunca aklı fazla eriyor seninki kıskançlık nedir anlamadan kardeşi oldu masallah o fıstıga oğlunun kontrolde güzel geçen ins @eflalim çoktan kucaklamıstır oğlunu @buğdaytanesi82 de almıştır minnacık kuzusunu ins kollarına A adenmira bazen bazı ınsanlara soyleyince hatalarının farkına vermiyorlar zannediyorlar ki hiç bişey yapmıyrm zaten bü kız kendi kendine yetiyor bence açıkça annen şöyle yada şakayla karışık anlat anne canım daralıyor bi de abimi anlatma o hep boyleydi gibi cümleler kayınvalıdene siz de amma rahatsınz ben hamile gelinim olsa bü kadar rahat olur muydu gibi sen daha iyi tanırsın nabza göre serbet ver ama ben yerinde olsam seni fıseklemek gibi olmasinda esımle iyi bi kavga ederdim sen herşeye oturunca beyfendi daha da rahat davranıyor millet cocuguna gösteriş yapıyoşun kendi cocugna ılgısz davranıyor tamam çok heves etmeyebilir incik cıncık görür erkekler ama ailesine tavrı seni markete yalnız gondermesi hiç olacak işler değil ... Şimdi herşeye yetıyorsun ama bebek olunca herşey daha zor olacak ve ne kavgalar çıkacak sen şimdiden ise el atmalısın gerekirse evde çöp kalmasın inat et o alsın bi erişti bi makarna işini görür senin bırak biraz saf ayağına yat bazen çok akıllı olmak iyi değil insanlar seni kullanır

A adenmira Anlattıklarına çok üzüldüm. Niye geldiler ki hem yardım etmiyorlar hem yük oluyorlar. Ben kendimi zorlasam bile yapamam dediklerini. Kendi yemeğimi bile zor yapıyorum fenalık geliyor çarpıntı oluyorum hep yatasım var. Sen de kendine eziyet etme onlar sana baksın. Bişey yapma ya onlar yapsın ya da defolup gitsinler.

Dayanamadim karnim kücüldü diye dün gece gittim hastaneye cok sükür bise cikmadi hersey yolunda bebek yoluna girdigi icin karnim düstü bende kücüldü diye düsündüm tosuncum ama hem doktoru hem beni sasirtti 38 haftamizdayiz 54 cm olmus masallaaaahhh :nazar: bu gidisle kac dogar acep :KK17:

All bebdende o kdr,yuzune bile dedim sinirlerimi bozuyosun dedim tembel tembel oturman,sopayla dedim tum gucunle dovmek geliyor seni diyorum,bir sucuda yokya iste,ay ne bileyim kocama bile tahammul edemezken eve gelip yicek icecekler hizmet beklicekler hee yok yaa,ben dogurunca annm 1 hafta kaliriz dioda ona bile diyorumki olurda kv de kalmaya kalkarsa ki sanmam babamda kalcak yatcak yer yok bi kere,sana soylermis gibi yapip kavga cikaricam diyorum ki onlarda anlasin cok oturmasinlar,otelmi sandiniz hadi herkes evine oglumla basbasa kalmk istyrm dicem sende anlarsin diyorum,dun hele cinlerim tepeme geldi gorumcem bir haftalik izin almis isten bnm dogum zamanima esim dio gelir yardim eder,bulasik yikamaktan acizz aptal bir kiz,her lafi batar aslaa fikirlerim uyusmaz,bana danismadan alinan fikirlerden acaip rahatsiz oluyorum,Allah kimseye muhtac ettirmesin ama bnm simdiden sinirlerim cok bozuk,bir olay cikarmazsam bravo bana yani

minione minione sende az degilsin ha adama kavga cıkarıcam diye peşinen soylemıssın :) o cadi gorumcen evli olmayıp bide sana akıl veren değil mi aman onun ne hayri dokunacak bi iki kere gelince seni yormayalım ben kendime yetıyorum dersin

minione minione sende az degilsin ha adama kavga cıkarıcam diye peşinen soylemıssın :) o cadi gorumcen evli olmayıp bide sana akıl veren değil mi aman onun ne hayri dokunacak bi iki kere gelince seni yormayalım ben kendime yetıyorum dersin
hahhahaha çok tatlısın maşallah sana unutmamışsın,31 yaşında sevgilisyle gezsin halen evleneyim dediği yok,kalkmış bana yardım etcekmiş,öyle bilmiş öyle kurnbazki 2 yıldır geziyor,kp istemıyor damadı,memleket meselesi,neyse benm doğurmamı beklıyorki biraz sevinsinler arada ben kaynıyım dıye,mart gibi istemeye gelceklemiş,sen o izin hakkını gitte kendi sözün için değerlendir,ayy herşeye sinir oldum durdum ,kocayada sinir oluyorum,bazen diyorum gül gibi işin vardı,hangi akla mantığa uyup evlendim,yaşasaydım tek başıma 1+1 bir evde:KK48: ama o zmnda boncuğum olmazdı ama:KK60:
A adenmira yine onun yazdıklarını okuyunca benm kocamın sülalesi hafif kaldı,o ne yapsın cnm ya,çok üzüldüm,ama kendini yormasınada kızdım,hiçbir meyva almıcaktın,hiçbir yemek yapmıcaktın,yataktan çıkmıcaktın ,yarın ist a kar gelcek denılıyor,2 haftadır kv bana temizlikçi getircek hiçbir istediğim günü kabul etmedi salladı yarına,yarında kar gelıyormuş,zaten idrar yollarım enfeksıyonlu,gribim,mantarım,birde bu kış günü o camlar silinirken ben umarım hasta olmam,güya iyilik yapılıyor ama herşey batıyor bana yaa,kımseyı hiç bir yardımı istemıyorum
@eflalim @buğdaytanesi aklım hep sizlerde,d,ğer 3.cü arkadaşım kimdi bir türlü onu bulamıyorum
dualarım sizinle kızlar,iyisindir inşallah yaa

Odamızın resimlerini ekliyorum, cicili bicili mobilyalarımız yok ama lojmanda bu kadar yapabildik. Kendi emeğimizle yaptık duvar kağıtlarını, dolap kaplamasını. İnşallah oğlum sever odasını :emir_bebek::KK68:
image.jpg image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg Hastane valizimiz kapının yanında bekliyor. :KK55:

Dayanamadim karnim kücüldü diye dün gece gittim hastaneye cok sükür bise cikmadi hersey yolunda bebek yoluna girdigi icin karnim düstü bende kücüldü diye düsündüm tosuncum ama hem doktoru hem beni sasirtti 38 haftamizdayiz 54 cm olmus masallaaaahhh :nazar: bu gidisle kac dogar acep :KK17:
maşallah uzun bir bebek olacak

Odamızın resimlerini ekliyorum, cicili bicili mobilyalarımız yok ama lojmanda bu kadar yapabildik. Kendi emeğimizle yaptık duvar kağıtlarını, dolap kaplamasını. İnşallah oğlum sever odasını :emir_bebek::KK68:
Eki Görüntüle 1362475 Eki Görüntüle 1362481
Eki Görüntüle 1362483
Eki Görüntüle 1362477
Eki Görüntüle 1362480 Hastane valizimiz kapının yanında bekliyor. :KK55:
Çok güzel görünüyor herşey. Sağlıklı günlerde kullanın inşallah. İçinde el emeği olması yaptıklarınızı daha kıymetli kılıyor.

merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Allah yardimcin olsun canim yaaa inşallah bi an önce iyi olursunuz

Yapmak sorun degil kizlar cok sukur gucum kuvvetim yerinde Allah kimseye muhtac etmesin. Hamileligin basindan beri bebegimde hic hirpalamadi beni. Cok sukur tum eksiklerimizi evimin temizligini bile yaptim. Ama bide sacma sapan hareket etmeseler. kocam isinde gucunde biz umrunda degiliz. Baskasina gelince, is yerindeki arkadaslarina bile hediyeler ikramlar cifter cifter ben bebege bisey alalim deyince o neymis ne gerek var zaten 3 ay kullancak, ne gerek var en sonunda da internetten siparis ver diyo. 3 ayda olsa kullancak iste lazim anlamiyo. Kargocularla ahbap olduk.Bide dun diyoki is yerindekiler niye sen hala burdasin diyolarmis karin dogum yapcak yaninda olsana diyolarmis. Gelmis soyluyo bide. 5,30 da cikabilecekken eve 8 de 9 da geliyo. Hadi onlar nede olsa el. Kendi anneme ne demeli persembe ben dogum yapcam sofraya abimle oturduk abimle kalktik karsimda agladi bide. Baban gelirken altin getircek diyo ben napiyim senin altinini torununa hicbisey getirmemis bi corapta mi alamadin icinden gelip, bi guzel sozunde mi yok soylenecek bana abimi anlatiyosun ben bilmiyomuyum abimi. 2 parca bebek kiyafetinin ne agirligi olabilir sirtinda mi tasiyosun babam birakti biz aldik otogardan seni. Bunlar dun bugun olan seyler degil basindan beri boyle ama simdi hepsi ust uste geldi ckk bunaldim. Simdi dusunuyorumda niye katlaniyorum ben bunlsra ne gerek var ne icin. Ha bu arada abimin cok kotu bi durumu yok 31 yasinda ve henuz evlenmek istemiyo. Isi gucu sagligi yerinde cok sukur
Allahin yardimcin olsun canim yaaa ne zor günler yasiyorsun

Maaşallah size

Canlar dün k.valideme gittik dönüşte bir kar başladı her taraf kar oldu mu dedim gece sancim tutarsa ne yapacam o derece cok yagdi.. sabah kalktik yollar açılmıştı annemlr babam götürdu doktora nste girdim sanci yok bebek hareketli
dedim muayene olacak mıyım... nstde sancıyı görünce yapacam dedi :) doğumu tetikliyo diye.:) çarşamba sabah tekrar gidiyorum bundan sonra hafta da 2-3 kez gidecem

Sagol canim saygimdan susuyorum iste ama hele bi dogsun gorsunler torunlarini gidin diycem bide cocugumu cekistirmelerine katlanamicam artik. Kocami bile postalayasim var. Hic sahip cikmiyo bebegede hic heveslenmiyo. Daha bir igne almisligi yok bebege lafini bile etmiyo. Soyle elini kyup tekmelerini bile hissetmiyo. Daha oncede yazmistim ben hastane parasini nasil oducez diye kendimi yiyorum en ucuzunu, gereklisini gereksizini ayikliyim diye. Beyfendi anasina babadina yigenine 500 lira harcadi dun gozumun onunde. Ben annem geliyo pazara gidelim dedim diyede kiyametler kopardi sonra. Kac gundur evde ailesini agirlamaktan ne yag kaldi ne sebze meyve ki onlari bile msrketten bu halde kendim tasidim. Taniyan tanimayan herkes kasiyerler bile soruyo abla yalniz mi geldin bu halde yardim edelim sana diye ama mendi ailem boyle iste. Kimseyi uzmek degil niyetim inanin hamilelik psikolojisinden falanda degil herkesin beni somurmesinden biktim artik. Yazinca buraya biraz rahatliyorum iste nolur kusuruma bakmayin
Ahhh canim erkekler öyle maalesef
Anlayani da var ama çoğu hamilelik psikoloji sinden anlamiyor
Bayan hamile kalimca anne oluyormuş. Erkek çocuk doğduktan sonra babaligi hissetmeye basliyirmus
İnşallah senin eainde bebek doğduktan sonra birseylerin farkina varmaya baslar.

Benim ilk gebeliğim yanlış anlayacağım diye çok korkuyorum. Hoş zaten sezeryan olacağım çarşamba günü ama bir apar topar gitmek var bide hazırlıklı gitmek var.

Benim kızım kanala girmişti ama geçen hafta geri döndü. Doktor senin kız müsaade etmeyecek.

Sonda takılmasından çok çekiniyorum ya.

Her halükarda takılıyormu ki?:KK17::KK17::KK17:
Takilsin ya sonda birsey olmax farketmiyorsun herhalukarda takiliyor

X