2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın annisler dün akşamdan beri karnım taş gibi rahatsız edici normalmi acep :)

Reactions: oas
Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
Allah yardimciniz.olsun canim bi an önce cikar inşallah alirsin yanına. Koklarsin

Günaydınlar son 5 günüm :) 12 kilo almış bulunuyorum durdum durdum son ay aldım :)

Heyecan var mi son 2 gün :))))

Cok şükür canim zor günler. Geride kaldi artik zamanla.duzeniniz oturur yerine

Gözün aydin canim bende pazartesi gidecem doktoru aradik cuma orda olmayacahi için bebegin hareketlerindr bj eksilme var mi dedi yok dedjm her gece pit pit hickirma var tamam o zaman pazartesi sabah gel dedi

Merveye cok selam söyleyin. Benden tebrik editoum kocaman öpüyorum. Onu

Kiz ne zaman dogurdun sen ben son sayfaya bakmadım ayyyyyy heyecan yaptım su an.... iyi.misiniz

Bebisin hayırlı olsun kavusmussunuz darısı bize inşallah:))

Ben doğurdum kızlar :) normal doğurdum :) iyiYiz kızımızla :)
Maşallah size gözün aydin...musait zamanda hikayeni yaz olumlu normal dogumlar cesaretimiziarttırıyor )
Günaydın annisler dün akşamdan beri karnım taş gibi rahatsız edici normalmi acep :)
Benimde oyle iğne batirsan geçmez gibi sertlesiyor...dr um herseferinde normal diyor bana kanaman,suyun,san cin aşırı olursa bide bebis hareketlerinde azalma olursa gel dedi..

Merhaba bayanlar.doktordan yeni geldim.SAT a göre 36+2 ultrasona göre 36+5 im.netde iki kere 50 bir kere 75 ssancı çıktı.doktor gün verdi ama sanciya gore erken olabilir dedi.nst de sancıolup bekleyen var mi.

Is yap yorul sicak dus yada esinle fanfinifinfon falan
Merdiven cik
sancin baslar belki

bu önerilerin ilk 2sini yaptım diğerini de yapalım bari

saol larkincim

nacizane bir tavsiye
bende çok yürüyorum evde iş falan yapıyorum ama hemen kafayı vurup uyuyorum,,, ki hemen kendimi toplayayım diye,,,
çünkü doğuma enerjik girmek gerekiyormuş,,,

akşama kadar iş sonra duş sonra yatak dinlendim canım ama heryerim ağrıyor hamlamışım resemn

Ben doğurdum kızlar :) normal doğurdum :) iyiYiz kızımızla :)

gözün aydın canım maşallah

iyi bari demekki sağlıklı olduklarının göstergesi hıçkırık canım bende pazrtesi gideceğim yine

canım sıcak suya otur benm kızımda ıse yaramıstı oglumda yaramadı ama kızımda kırk hafta dolmustu bunda otuz dokuzda oturdum ıse yaramadı sunı sancı ıle baslttk o yızden dogumu

Canım OTE="pellinnn, post: 38654087, member: 289346"]Ben doğurdum kızlar :) normal doğurdum :) iyiYiz kızımızla :)[/QUOTE]
Canım geçmiş olsun güle güle büyüt bebegini.Seninle aynıydı günlerimiz biz bekliyoruz hala hafiften belimde agrılar var bakalım hayırlısı.

merhaba hanımlar,

ilk doğumumu 2013 nisan'da, ikinci doğumumu 2014 ekim de yaptım. biri 20 aylık, diğeri 2 aylık iki kızım var.
sizlerin bu bekleme heyecanınızı okudukça eski günlerime dönüyorum, acısı sızısı olsa da insan yine de mutlu bir gülümseme ile hatırlıyor o günleri :)

Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepinize.

@Mrssuperfine canım tebrik ederim :) bende senin gibi normal. Yaparim. İnşallah

Kizlar 3 gecedir 3 lere kadar ayaktayim uyuyamiyorm bi sagdan bi soldan sancim da yok aslında bi anda geliyo gibi geliyor ama yok birsey ne.edecem bilmem
Aynen eşime diyorum gece gelecek bu oğlan...gece oldumu dertler basliyor: )

Gunaydin kizlar ya gunler azaldikca beni bi korku basiyor sanki sizde de oluyor mu sole doguranlari okudukca bi cesaretlenir gibi oluyorum sonra yine endise basiyor
Gayet normal benim ikinci ama dün eşime korkuyom diye agladim,kucagina alinca geçer diyor...her doğum ayrı bi deneyim Allah yardimcimiz olsun kolay olur inşallah:)))

benimde dönmemişti çarşamba günü dönmüş dedi belki seninde ayın 8ine kadar döner

Aramızda yanlış anlaşılma olmadığına sevindim canim.

Demek bebisin seninle artik anlatsana Nasil bi bebek uslu nu çok nu ağlıyor sık sık uyanıyor mu? Oyy hadi bakalım darısı bizlerin başına canım.dün gece öyle kasilmalarim oldu doguruyorym sandım ne yalan soyleyim. Eşime de baktım uyuyor rahatlığa bakar misiniz kesin bebek doğarsa uykusuz kalmayım diye uyku depolaması yapmaya karar verdi,eşim refakatcim olacak çünkü annem de çocuklara bakicak..hastaneden sorun çıkarmazlar inş. Ben de onu stres yaptım çok..offf

canım sıcak suya otur benm kızımda ıse yaramıstı oglumda yaramadı ama kızımda kırk hafta dolmustu bunda otuz dokuzda oturdum ıse yaramadı sunı sancı ıle baslttk o yızden dogumu
Suni sanci açılma yoksa mi veriliyor...günü gecince birde tadı nasıl ilk dogumda kendi acimla dogurdum bunda günüm gecerde suni verirler diye korkmuyor değilim...:/

tmm cnm :) perıneyı hıc denemedım ben zaten dogum sonrası lohusa muaynesnde bıle dr dokununca sankı yıne sancı gelecek kadar korkan tırsagn tekıyım dogumlar benı bu hale getrdı cok cesaretlıyımdr aslında:) dıkısler ıcın tavsıyem uzun sure oturma ustune mutlaka karnını sar sıcak tut ki burc sancısı olmasn ben bunda yasamadm kızımda bunaldım sarmadm cok cektm... Bıde on tarafa taharet alma sadece tuvalet kagıdı ıle sıl ıdrar sterıl bısey su degınce ıltıhaplanyr alt dıkıs gec dusuyor ıpler

Est ben öylesine söyledim merve tutturamadı kandili evet ama kavuştu bebişine biz hala bekliyoruz

Suni sanci açılma yoksa mi veriliyor...günü gecince birde tadı nasıl ilk dogumda kendi acimla dogurdum bunda günüm gecerde suni verirler diye korkmuyor değilim...:/
canım ılkınde benm de kendı sancım basladı ama yınede hastanedre bı sure taktılar sancıyı bunda dırek sunı ıle basladık olaya zaten hafıf doz baslattı dr zor degıldı oncelerı sonra tabı acılma artınca kendı samcım da gelınce bıraz daha zor ama dayanılmıcak bısey degıl korkma bı kere normal dogurdu ıse ıkıncı kez de dogurursun ornek sekıl a ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…