2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu önerilerin ilk 2sini yaptım diğerini de yapalım bari:oops:

saol larkincim:KK37:

akşama kadar iş sonra duş sonra yatak dinlendim canım ama heryerim ağrıyor hamlamışım resemn:KK12:

gözün aydın canım maşallah :KK37:

iyi bari demekki sağlıklı olduklarının göstergesi hıçkırık canım :KK37: bende pazrtesi gideceğim yine

Bilmiyorum. Bakalım canim ne diyecek pazartesi 38+6 oluyorum sanci çıkacak mi merak ediyorum

Aynen eşime diyorum gece gelecek bu oğlan...gece oldumu dertler basliyor: )

Gayet normal benim ikinci ama dün eşime korkuyom diye agladim,kucagina alinca geçer diyor...her doğum ayrı bi deneyim Allah yardimcimiz olsun kolay olur inşallah:)))

Aynen gece su gelirse bi anda falan diye korkuyorum ben

Aynen eşime diyorum gece gelecek bu oğlan...gece oldumu dertler basliyor: )

Gayet normal benim ikinci ama dün eşime korkuyom diye agladim,kucagina alinca geçer diyor...her doğum ayrı bi deneyim Allah yardimcimiz olsun kolay olur inşallah:)))
Ay yaa bende agliycam hele su takvim geri saymaya basladiya hergun bi gun daha gitti diyorum napcam beeen :eek:oluyorum yaa:KK61:

Bilmiyorum. Bakalım canim ne diyecek pazartesi 38+6 oluyorum sanci çıkacak mi merak ediyorum

Aynen gece su gelirse bi anda falan diye korkuyorum ben
Ayy bende bide esimin uykusu agir seni uyandirana kadar kv ararim o gelir sen anca kalkarsin diyorum :KK11: dun aksam da diyo uykumlarim kaciyor heran gelcek diye dedi bende hayret ben dogru duzgun uymuyorum ama her kalktimda sen uyuyor oluyosun bu nasil is dıye dalga gectim:KK11: ama kiziyorum kendimce iste

tmm cnm :) perıneyı hıc denemedım ben zaten dogum sonrası lohusa muaynesnde bıle dr dokununca sankı yıne sancı gelecek kadar korkan tırsagn tekıyım dogumlar benı bu hale getrdı cok cesaretlıyımdr aslında:) dıkısler ıcın tavsıyem uzun sure oturma ustune mutlaka karnını sar sıcak tut ki burc sancısı olmasn ben bunda yasamadm kızımda bunaldım sarmadm cok cektm... Bıde on tarafa taharet alma sadece tuvalet kagıdı ıle sıl ıdrar sterıl bısey su degınce ıltıhaplanyr alt dıkıs gec dusuyor ıpler
normal doğumdan sonra tekrar alttan muayene mi oluyor :KK17:

Bugun bizim de kontrolumuz vardi. Hersry yolunda cok sukur. Ne nst ne alttan muayene hic bisey yapmadi doktorum. Basi assada dedi. Normali deniyelim zor gelirse sezaryenle alirim dedi. Ki bilio korkuyorum normalden. Planli sezaryen travma yaratir mi bebege diye sordum. Yani doguma hazir olmamis bebegi birden almak fln. E tabi dedi bu haftalar icinde yaratir ama 38,5 haftadan snra artik istediginde alabilirim rahatlikla bi travma olmaz dedi. Cok istio normali denememi. En azindan suna karar verdim kizlar; oglum ne zmn gelmek isterse o zmn olcak ya normal ya sezaryen. Planli gitmicem. Sadece hastane farki oluo. Sezaryen acibadem normal istanbul florance nightingale. Orda dogum yapan var mi?

dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorum:KK12:dr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye :KK12:ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam ya:KK61:artık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala:KK61::KK61:

[QUOTE="bestemeste, post: 38656079, mesuresini"4"dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorum:KK12:dr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye :KK12:ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam ya:KK61:artık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala:KK61::KK61:[/QUOTE]
Rahat ol canım dua et bolbol "inşirak suresini"okuyabilirsin.Benim günüm sata göre 8ocak ama bebegin gelişimi ilerde gösterdigi için 1ocaga almıştı doktorum.Bekliyorum birileri sordukçada (ailem hariç onlar Türkiyede) sıkıntı yaptım sanki geri rahatlamak için dua ediyorum.eşinle yürüyüşe falan çık olumlu düşün :)

benimde dönmemişti çarşamba günü dönmüş dedi belki seninde ayın 8ine kadar döner
inşallah canım. ama benim doktorun 20 gün öncede umudu yoktu pek döneceğine dair ki dönmedi, dünde yoktu..dönse bile kanala girmede sıkıntı yaşanır bu sefer dedi. ama biz ısrar edince son kez kontrol ederiz sezaryen öncesi dedi. yeri baya dar sanırım benim meleğimin.. bebeğim ve benim için en hayırlısı ve en sağlıklısı ne ise o şekilde olsun doğumda . yapacak bişey yok. alıştırıyorum kendimi sezaryen fikrinede.

Kislar merhaba seviyeli bi facebook grubumuz var katilmak isteyen ocak annelwri bana ozelden msj atabilir grup suanda gizli. :)

Bebisin hayırlı olsun kavusmussunuz darısı bize inşallah:))

Maşallah size gözün aydin...musait zamanda hikayeni yaz olumlu normal dogumlar cesaretimiziarttırıyor :KK66:)

Benimde oyle iğne batirsan geçmez gibi sertlesiyor...dr um herseferinde normal diyor bana kanaman,suyun,san cin aşırı olursa bide bebis hareketlerinde azalma olursa gel dedi..
Sağol cnm ya eşim doktora gidelim dedi bende dur kk sorayım dedim herşeye doktora götürcek yoksa cvbin için tekrar teşekkür ederim :)

slm bizde 2 aydır başladık bakalım geçen ay olmadı bu ay tam yumurtama günümden bir gün önce oldu bat 13 ocak 33 günde bi oluyorm.sat 12 aralık 30 unda oldu sansım nedir bilemiyorum.kızlar yorumlarınızı bekliyorum.

inşallah canım. ama benim doktorun 20 gün öncede umudu yoktu pek döneceğine dair ki dönmedi, dünde yoktu..dönse bile kanala girmede sıkıntı yaşanır bu sefer dedi. ama biz ısrar edince son kez kontrol ederiz sezaryen öncesi dedi. yeri baya dar sanırım benim meleğimin.. bebeğim ve benim için en hayırlısı ve en sağlıklısı ne ise o şekilde olsun doğumda . yapacak bişey yok. alıştırıyorum kendimi sezaryen fikrinede.
tabii kesinlikle önce senin ve bebeğinin sağlığı yoksa ha normal doğum ha sezeryan zaten sonuçta biz bebeklerimiz sağlıklıca kucağımıza alalım doktorlarda bizim için en doğru olan doğum şekline karar verecekler zaten hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah

Hanımlar ben geldim..:))

Bebek kilolarını dinlemeyin Allah Aşkın'a istanbul da da en iyi hastanelerden birine gittik, burada da öyle.. Doktorlar hep bana Tombul halime bakıp 4 kg ve üstü bu bebek dediler:) 40. Haftamda 3 kg doğdu yavruşum..
e hani hata Payı %15ti ya da 200-300 eksik olurdu..

I imspecial canım bebeğim yeşil Saçlı çıksa umrumda olmazdı inan ki resmen benim bebeğim çok güzel bir duygu:) Rabbim ne güzel yaşattı olmayan herkese tez vakitte nasip etsin :)
Küpeye gelince azıcık nazlansın ablası da:) iyi cesaret etmiş. Ben de deldircem Kızımın kulaklarını :)

@Larkin'im herkes doğurduktan sonra yazacağım tüm ayrıntıları:))) elhamdulillah çok çirkin tüylü bi kızım var, darısı senin Mustafa'nı kucağına Almana inş..

Doğumum güzel kolay geçti diyorum ama öyle her şey kontrol Altında modunda değildim:))
Ilk evre çok pis üşütmüşüm karnım ağrıyor givi Sancılı vs geçti dayanmaya eşimi yormamaya çalıştım çünkü sonra ondan destek alacaktım ve hastanede sabah bana suni sancı verip sezaryana almak isteyen bir doktor vardı onlara belli etmemeliydim vs kendimce:))
Derken ikinci evre geldi su kesem patladı kendiliğinden istifra ve ıkınma hissi ile sancılar sıklaştı ve ben epidural verin bana dedim:))) ama epiduralci 9da geliyormuş o geldiğinde açılmam tamamdı ve şansıma 5-6 saat içinde üç dört hemşire ebe değiştirdim..

Hep ıkınma Faslı ile kötü hikayeler var ama hep de en kolay kısım o deniyor derken yaşadım en kolay Kısım o..
Denizde dalgalarla boğuştukran sonda karaya çıkmak gibi:) wc deki okunmanın aynısı. Konuşmayın ıkının sizi yönlendiren Kişiyi takip ederek o kadar.

Hee bir de doğumdan sonra plesanta için ayağa kalkayım mı diye hava atıyordum doktoruma adam yok gerek yok dedi derken er şey bitti ben ayağa Kalktım ve karnımda bit Boşluk dizlerim çözüldü ben yere:)))) gitti benim tüm kahramanlığım:))

Doğum bilmem kaç saat sürse de sancılar vs aşırı üşüttüğünüz belinizin ağrıdığı bir gün gibi geçiyor ki ben hep çıplak gezer ya da sporl sonrası dikkat etmem üşütürüm: aynen öyleydi sonra dayanacağız aktif Kısım daha az sürüyor..

Böyle işte:)

Ikiz annesi ebru cum üzme kendini hiç..
Doğum çeşidinize planımıza karışan insanlar da hasedinden yapıyor ben iyice anladım. Dayımın kızı ablam sezaryan yapınca bir Sürü şey söyledi aynı kız benim normal istediğimi duyunca bu devirde çok gereksiz dedi:)) iyi niyetli olduklarını sanmıyorum tabiki riskli bir durum yoksa ve aranızdaki muhabbete bakarak size bi doğum şeklini tavsiye edebilirler ama siz tercihinizi yaptıktan sonra ya da doğumunuzu gerçekleştirdikten sonra konuşuyorsa iyi niyetli olduklarına inanmıyorum.
canım yerım o kara saclı kızı masallah 3kılo kız cocugu ıcın cok guzel ayy ne suslersın onu sımdı bende dogum hıkayemı yazıcamda herkes dogursun dıye beklyrm bosver yazma sen :) demek sende benm gıbı epıduraalll dıye yalvarıp yapılamayanlar gurubundansın olsun seker bak epıduralsız catır catıt dogurdn :) sen anladın catır catır kısmını :KK66: op kokulu kuzunu
normal doğumdan sonra tekrar alttan muayene mi oluyor :KK17:
evet canım dıkıslere rahmın toparlanmasına bakılıyor korkma en kolayı oydu benm hatta baya sasırdım bu kadar kolaylıgına benım doktor 5.gunde yapıyor bazıları kırkıncı gun
dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorum:KK12:dr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye :KK12:ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam ya:KK61:artık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala:KK61::KK61:
kıyamam sna ben ya ılk catı muayenesınden sonra hatırlarsan gece boyu gecmeyen sancm vardı hatta sıze dedım doguruyrm sanırım korkma dogum sancısı daha duzenlı farklı
Kislar merhaba seviyeli bi facebook grubumuz var katilmak isteyen ocak annelwri bana ozelden msj atabilir grup suanda gizli. :)
arkadasım sen boyle soyleynce yanlıs anlayasım geldı sankı burası bıraz sevıyesız bız sevıyeı yerde yazısıyrz der gıbı uzuldum dogrusu :KK43:

Sağol cnm ya eşim doktora gidelim dedi bende dur kk sorayım dedim herşeye doktora götürcek yoksa cvbin için tekrar teşekkür ederim :)
canım ne guldum haa herseyde kk dan bahsetme sonra kavgalarınızın ana konusu kk dan duydun onlar fişeklıyor olur demedı deme ben kızımda yasadm bunları :)

Yok canim pazar günü donicez Allahin izniyle.Doğumum duzcede yani kendi evimde olacak,bu arada tarifi aldim belki sezeryam falan olursam şayet lazim olur :-) :-)
iyi bari canım, sezaryan olmasada yap iç canım normalde de gaz olayı var:) kabız olmamak lazım
Sekerler benım fındık kızımın bugun kulaklarını deldırdı babası ılla ıstıyrm kupe anne dedı babasıda goturdu gelırken apartmanda nasıl aglıyo anne ama cok acıdı dıye kıyamam kuzuma pek yakıstı pek sızın kızlarınzda buyusunde kupe taksın ınsallah ogluslarınzda altını degıstırırken fıskiye gıbı cıs yapsın :)
oyy yerim ben onu küpeli oldu demek
kizlar ya artk insanlara derdimi anlatmaktan gina geldi.doktorumda bugün ben sende normal dogum yapip ikizleri riske atmam dedi.her goren her arayan dogum normal mi sezeryan mi die soruyor.sezeryan olacak deyincee aaa niye normal denemiosn dogumda ters de olsa doner cocuk eskiler nasl doguruyormus neler neler.bitmeyen örnekler sanki ben cok merakliyim kendimi kestirmeye.kendinden örnek vereni mi ararsin akrabasindan cevresinden vereni mi.herkes bi doktor kesiliyor.dogum yaklastikca tribe soktular resmen beni:KK47:
canım benim kimseye derdini anlatma böyle gerekiyor böyle olacak bitti bu kadar açıklamaya çalıştıkça arkası bitmez yorumların, bende sezaryan sonrası normal doğum istiyordım herkes delirtti beni herkes dr kesildi en sonunda kimseye söylememeye karar verdim rahatladım hoş olmayacak normal ama anlıyorum seni deli etmişlerdi beni
Kızlar bişey sorsam? Rapor almaya gittiğim tıp merkezindeki doktor, sezeryanda miyom ameliyatı riskli dedi. Bir de miyomumun 10 cm olduğunu söyleyince gözlerini kocaman kocaman açtı. Daha da büyümüş şimdi aslında ilk başlarda 10 cm idi. Biraz tırstım açıkçası, ne gibi risk olabilir ki? Muayenede doktoruma sorucam ama o daha perşembe günü.
canım genelde yapılıyor diye biliyorum ben dr neden öyle dedi acaba, araştır güzelce iki kere operasyon geçirme boşuna
Mevlid Kandiliniz mübarek olsun
kızlar bugün kontrol vardi hersey olmasi gerektigi gibi gelişmesi iyi dedi doktor bu arada artık haftada bir kontrole gidiyorum
pek giremedim dün 2 gündür agrılarım vardı umarım herkes iyidir geçmişi okumaya çalışıcam şimdi
maşaallah bebeğine
ayy kzılar belim ikiye ayrıldı öğleden beri temizlik yapıyorum bebiş gelsin diye:KK70::KK70::KK70:
gelirse de hazırlıklı olalım diye:KK70:
ama ev tertemiz oldu içime sindi valla:KK70: eşimden 150 tl:KK70::KK70: alıyım bari temizlikçi kadına verdik bişi yaramadı bana yarasın bu sefer:KK70:

annişim gelicek :KK71:ablamlar da erken git demişler gel tabi dedim :KK6::KK71::KK71: hatta dedim pazartesi gel hemen :KK71: erken olmazmı diyo olmaz olmaz dedim
babam 5-6 gün sonra gelicekmiş ama adamcağız aç kalıcak evde yalnız:KK51: annem sen toparlarsın öyle gelir babn diyo nasıl da düşünüyorlar :KK37:
ohh ellerine sağlık, annende geliyormuş gözünaydın canım
benimki de doğumdan sonra gelicekti pazartesine kadar doğurmazsam pazartesi gelicek:rolleyes::KK9:

saol canımcım ablam da epidral yapmış ilk zor olunca 2. yi
ama ben istemicem hiç

maşallah bebeklerinecanım dr u dinle boşver önemli değil doğum şekli sağ saplim doğsunlar yeterki:KK37::KK37:

ay iyiki atmamışım:KK70::KK70:
şahane olmuş çikolatanız:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9: bende gelir gelmez yedim hediyesini sonra çikolatan hemen yedim dayanamadım:confused:

aynn bende i,lk yedim:KK70::KK70:

aynn canım bende gittim geldim insan rahatlıyo
isteme canım zaten sancıyı çekiyorsun açılma oluyor 4 cm o zaman yapıyorlar epidurali zaten o zamana kadar dayandıktan sonra geri kalan açılma çok kolay oluyormuş
Kızlar sezaryan ya da normal Önemi yok evet ben normal istedim ama ypvilexdiim için

Önemli olan sağlıkla bebeğimizi kucağınıza almak çok yumuşak :KK43:(( Gözlerini açtı

Çatır çatır doğurdum diyorlar sezaryan yapanların karşısında bazen çatır çatır dövelim geliyor çünkü ablam normal yapamadı diye çok üzülür insanları düşünmek Lazım vs vs
Herkes ana:)) ALIN benişlerinizi kucağınıza

Kocam Göbek bağını kesemedi. 9 aydır ortada olmayn kaynanana da aradı hayırlı olsun x Kızın dedi manyak.. Ad koymuş kendince ... koydum :))
olduuuu gıcık kv de sana soran vardı!!
Kizlar kandiliniz mübarek olsun. Ben gunlerdir giremiyorum cok fena griptim annrmlerdeydim annrm.bakti kac gundur bana.daha yeni eve geldim. Dr kontrolum vardi bugün. 13 ocakta dogumum olacak allah nasip ederse sezeryan. Cunku kizimin kordonu boynuna dolanmisti baya.bide kafa çapıda buyuktu riske giremicez.sizler nasilsiniz..dikkay edin grip olmayin berbat bir şey ilacsiz atlatilmiyorda
hayırlısı olsun canım
Eki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 :KK45::KK45:Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim

annem öyle dalga geçiyoki mavi kurdale hazırladınmı diyo
yooo dedım ne yapcamki onu
aaa diyo nasıl yapmassın sen pipisinede takarsın dio bir süs ,bu kdr diyor olmazz artık :KK48::KK48::KK48:
çok güzel olmuş bence hatta bende yapabilirim:)

annene çok güldüm:KK70:
Bugün kontrole gittim geldim normal dogum olacak benimki ama cok korkuyorum catı muayenesi yapti öldüm öldüm dirildim hala vajinam agriyo bildigin eli icimdeydi adamin ya 2 parmak falan degil yani :KK43:esimde cok kiziyor sen sezaryen yaptirican zorla kendine diyo hersey normal diyo dr ama bendeki korkuyu ikiside anlamiyor gormuyor:KK61:
canım korkunu anlıyorum herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok ama kendini ne normale ne sezaryana odaklama, sancın gelsin bir dene normali zaten olmazsa sezaryana hemen alınırsın üzme kendini bu kadar
tatlım boşa gitmesin süslerin normal kolonya koy nolcakki zaten sise süslü. Şekerde normal marketlerde vardiya bulursun bi bak bence. Tuvaleti de esine söyle bebek doğacak gelen giden olur kullanmak isteyen olur de
canım bugün alacak şekeri inşaallah, klozetide bugün dedi ama çok umutlu değilim
Hepınızı optum bızım uyku zamanı geldı gece kac kere kalkarz oda Ahmet beyın keyfıne kalmıs bakalım... Benm oglus bı kac kere kustu ya ıs yenıdogan reflusu olmaz yanı sureklı kusan cocuklar varya cok zor anne ıcın gecıcı bısey ama sureklı kıyafet degıs falan gunde bı kez kusuyor ıns olmaz .... Bu arada sıze bı kac bılgı yazıcam ama aklınızda olsun dıye yarn yazarm optm :)
canım reflüde fışkırır tarzda olur kusması öyleyse reflüdür yok normalse çok emmiştir:)
Selam guzel anneler.. Dogum yapan arkadaslarin gozu aydin. Benimde bugun son kontrolum vardi.minik kizim 3 kilo olmus. Ama hala donmedigi icin doktor ayin 8 ine spinal sezaryan icin gun verdi. Ve ben cok korkuyorum sezaryandan :KK43: .nasil olacak hic bilmiyorum..ya panik yaparsam ya uyusmazsam ...kizima kavusacak olmanin heyecanini yadayamiyorum suan
canım hayırlısı olsun, çok korkma o kadar korkunç değil normalde öncesinde çekiyorsun ağrıyı sezaryanda sonrasında, spinali tavsiye ederim, uyuşmazsan hemen genele çeviriyorlar merak etme
Evet kizlar icimi kemiren bsey var. Planli sezaryen.. Gecen hfta bununistedigimi soyledim doktora 17 ocak diye not aldi. Smdi travma yaratir mi bebegime diye kurup duruyorum kafamda. Yoksa sancim gelsin oyle mi olim sezaryen diorum. Ya ben niye boyleyim? Bide siyah emzirne sutyenleri cidden zararli mi yahu? Boya fln zarar mi verir memeye ordan ogluma mi gecer? Bildigin cahil sorulari biliorum ama kitlendim ben dusunemiorum mantikli :KK43:
canım senin bedenin kararı sen vermelisin tabi ama sezaryanda olsa sancıyı yaşamanı tavsiye ederim bebeğin için sancı çok faydalı, planlı olmasın en azından bence
@Mrssuperfine canım yaaa demek normal doğumla aldın kucağına elhamdülillah. Çok sevindim . Allah analı büyütsün.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Rabbim onu size, sizi ona bağışlasın inşallah.

Böyleee her ayrıntısına kadar hikayeni bekliyorum, ama hiçbir detay atlamadan. bayılırım okumaya:KK68:

Nego Nego halı gelmedi bugünde maalesef. Yarında gelmezse halısız ekleyeceğim canım.
Bir gün daha bekleyeyim dedim. Delirmemeye çalışıyorum:KK53:
Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin. Kp seviyordur mesela :KK53:
Evet biraz öyle oldu gerçekten, ben hiç yadırgamam böyle düşünceleri. Herkes düşünür aslında böyle şeyler, ama dile getiren ayıplanır. Ama Allah'ın izniyle kv seni bırakmaz, bi yolu bulunur inşallah.

@babyforwe annen geliyormuş gözün aydın canım, sağ salim gelsinler inşallah.

@minione o harfleri sen mi kestin çok muntazam çok güzel olmuş yaa:rolleyes:

Herkese yazmak istiyorum ama hiç halim yok. Sabahta pek iyi kalkmadım yataktan, yani özetle bugün kendimi hiç iyi hissetmedim ve hala hissetmiyorum.
Bugün son kontrolümüz vardı. Kilosunu sormayı unuttum:mad: Beyimizin suyu iyi, kordondan akan kanı iyi, hareketleri iyi.
Kasılmalar sancılar normal.
Yani 8 Ocak yine kesinleşti sezeryan için.
Maalesef mi desem ne desem bilmiyorum artık.
Yarın Acıbadem'e anestezi testleri için gideceğiz.

Benim şehzadem normal yolla gelmeyecek bu gidişle. Zaten normali beklesek 40'ı kesin geçerdi. Gayet rahat yani içeride:KK34:
Zaten ne çatıma bakılıyor, ne nst'ye giriyorum, canım sıkıldı bugün biraz.
Normal doğum umudumu koydum kenara...
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Hayırlı kandiller...
sağol canım benim nasip işte ne yapalım,kp üzülür tabi:KK53:

odayı bekliyorum ama bak doğurucam ben:KK48:

canım normali çok istediğini biliyorum çokta iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun nasipte varsa olur zaten biliyorsun:KK66:
Canım hiç hesap kitap yapma akıl hesap yaparken kader gülermiş sadece olumlu düşün ve doğumuna odaklan. Benim onca Hevesle aldığım kapı süsünü eşim uhuttu ve valizde arabada kaldı alamadık sonradan da:)
Ölüm de Allahtan ama yaşlı beklenen ölümmüş aile için çok da sarsıcı olmaz inş başınız Sağolsun Allah sana eşine güç kuvvet versin..

Kesinlikle öyleler canım kadın ebeler çok cani oluyor zaten erkek Ebe Dr görmedim daha :))) ama erkek doktorum yumuşacık ve kısa yapıyor. Kadın sanki karnımda düşürdüğü bir şeyi Arıyor her yeri oyuyor:KK43:(

Ben hep bunun Hesabını yapıyordum eşim de kızıyordu bir de 2 Ocak ama tr ve hurada da aynı tarih 2 Ocak olsun ki hangi gün Doğdu muhabbeti çekmeyeyim bet olsun istiyordum öyle de oldu çok şükür :))

Çok güzelleeeer:)

Canım yeni görüyorum çatır çatır ını:)) seninki bildiğim eyvah eyvah modunda olmuş olsun sağlık olsun bak şimdi bebeğinlr evdesin oldu da bitti maşallah:)))

Benim eşim inglesina yu çok istiyordu arkadaşo önermiş diye ama biz stokke aldık. Hamileliğimin BAŞINDA olsam inglesina alırdım Hevesle paraya kıyıp ama artık gına geldi ve 1 Yaşında ayaknlanam Yeğenim pusete oturmuyor bile sadece dışarıda uyuduğu zaman vs.. Graco da çok güzel duruyor ben şimdi ikisinden birini tercih edeceksem graco alırdım. Ama içinde de kalmasın istediğini al gitsin puset kullanılır illaki:))

Kesinlikle:) aynı zamanda ilk evrendeki sancılarda bile uyur gibi dinlenmeyr devrilmeye bakın. çok kolay doğumun llur inş. Ben hep okuduğum pozitif hikayeler gibi bir doğum gerçekleştirdim Bebeğin başına ilk dokunmak aniden istifra ve ıkınma hissi gelmesiyle etrafın şaşırması gibi vs.. senin de öyle llur inş:)

Yok canım morfin almış gibiyim şu an ben:) o an doğum heyecanı ile öyle yazmışım hihoyt, şimdi eski kibar halime geri dönüyorum :))
sağol canım bu halde bile derdime yorum yapıyorsun:KK60:

ayy o güzelim süsü asamadın mı neyse odasının kapısına asarsın, kızın sağlıkla doğduya hem de gönlünden geçti şekilde daha ne olsun :) kaç saat sürdü şimdi doğumun ben onu anlayamadım :)
Ben doğurdum kızlar :) normal doğurdum :) iyiYiz kızımızla :)
hayırlı olsun sağlıkla büyütün canım
Günaydın annisler dün akşamdan beri karnım taş gibi rahatsız edici normalmi acep :)
canım yat dinlen
Allah yardimciniz.olsun canim bi an önce cikar inşallah alirsin yanına. Koklarsin

Heyecan var mi son 2 gün :))))

Cok şükür canim zor günler. Geride kaldi artik zamanla.duzeniniz oturur yerine

Gözün aydin canim bende pazartesi gidecem doktoru aradik cuma orda olmayacahi için bebegin hareketlerindr bj eksilme var mi dedi yok dedjm her gece pit pit hickirma var tamam o zaman pazartesi sabah gel dedi

Merveye cok selam söyleyin. Benden tebrik editoum kocaman öpüyorum. Onu
olmaz mı baş ağrım bugün geçti dört gündür stresten ağrıyordu, gece sonunda uyuyabildim az da olsa
Merhaba bayanlar.doktordan yeni geldim.SAT a göre 36+2 ultrasona göre 36+5 im.netde iki kere 50 bir kere 75 ssancı çıktı.doktor gün verdi ama sanciya gore erken olabilir dedi.nst de sancıolup bekleyen var mi.
benim çıktı hatta 90 larda ama hala doğurmadım :)
Gunaydin kizlar ya gunler azaldikca beni bi korku basiyor sanki sizde de oluyor mu sole doguranlari okudukca bi cesaretlenir gibi oluyorum sonra yine endise basiyor:KK17:
normal canım bir cesaretlenirsin bir korkarsın doğum anı en güçlü sen olursun ama:KK66:
Hanımlar pazartesıden itibaren kar gelıyormuss bebıslerınızı sıkıca sarmalayınn cıkarken usumesın kuzucuklar...:emir_bebek:
ay inşaallah gelir, oğluma kardeşin kar yağınca gelecek dedik yalancı çıkmak istemiyorum :)
Bugun bizim de kontrolumuz vardi. Hersry yolunda cok sukur. Ne nst ne alttan muayene hic bisey yapmadi doktorum. Basi assada dedi. Normali deniyelim zor gelirse sezaryenle alirim dedi. Ki bilio korkuyorum normalden. Planli sezaryen travma yaratir mi bebege diye sordum. Yani doguma hazir olmamis bebegi birden almak fln. E tabi dedi bu haftalar icinde yaratir ama 38,5 haftadan snra artik istediginde alabilirim rahatlikla bi travma olmaz dedi. Cok istio normali denememi. En azindan suna karar verdim kizlar; oglum ne zmn gelmek isterse o zmn olcak ya normal ya sezaryen. Planli gitmicem. Sadece hastane farki oluo. Sezaryen acibadem normal istanbul florance nightingale. Orda dogum yapan var mi?
canım böyle karar vermene sevindim planlı olmaması bebeğin için en doğrusu inşaallah çok çok kolay bir normal doğum olur yok olmazsa sezaryanın çok kolay geçer inşaallah
canım benim çok etkilenmişsin ondan, dediğin gibi çok sürmez onun acısı, korkunu anlıyorum, normal olacak diye bir şey yok sancın başlasın bir duruma göre dr zaten alır sezaryana, zorla normal doğurtmazlar sen bunları düşünüp düşünüp yıpratma kendini
kızlar ne var ne yok
ne zamandır yoktum, kimler doğurdu :)

merve ve mrssuperfine doğurdu canım

Selam güzel anneler, sabahtan beri yemekle uğraşıyorum üç çeşit yaptım, malzeme almaya gönderdim eşimi iki çeşit daha yapayım, dolaba koyucam bir haftalık yemeğim hazır olsun dedim :) koptu belim, kv cenaze evinde olunca iş başa düştü, bakliyat haşlıyım birde hepsini haşlamamıştım çünkü

Son iki gün bu gece biraz uyuyabildim şükür, baş ağrımda geçti şükür çok fenaydı

Doğumun olduğu gün hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin beni :) emzirme vs. malum, inşaallah sütüm gelir hiç umudum yok çünkü göğüslerim hala yumuşak uçlarını sıksam mı bilemiyorum artık

iyi bari canım, sezaryan olmasada yap iç canım normalde de gaz olayı var:) kabız olmamak lazım

oyy yerim ben onu küpeli oldu demek

canım benim kimseye derdini anlatma böyle gerekiyor böyle olacak bitti bu kadar açıklamaya çalıştıkça arkası bitmez yorumların, bende sezaryan sonrası normal doğum istiyordım herkes delirtti beni herkes dr kesildi en sonunda kimseye söylememeye karar verdim rahatladım hoş olmayacak normal ama anlıyorum seni deli etmişlerdi beni

canım genelde yapılıyor diye biliyorum ben dr neden öyle dedi acaba, araştır güzelce iki kere operasyon geçirme boşuna

maşaallah bebeğine

ohh ellerine sağlık, annende geliyormuş gözünaydın canım

isteme canım zaten sancıyı çekiyorsun açılma oluyor 4 cm o zaman yapıyorlar epidurali zaten o zamana kadar dayandıktan sonra geri kalan açılma çok kolay oluyormuş

olduuuu gıcık kv de sana soran vardı!!

hayırlısı olsun canım

çok güzel olmuş bence hatta bende yapabilirim:)

annene çok güldüm:KK70:

canım korkunu anlıyorum herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok ama kendini ne normale ne sezaryana odaklama, sancın gelsin bir dene normali zaten olmazsa sezaryana hemen alınırsın üzme kendini bu kadar

canım bugün alacak şekeri inşaallah, klozetide bugün dedi ama çok umutlu değilim

canım reflüde fışkırır tarzda olur kusması öyleyse reflüdür yok normalse çok emmiştir:)

canım hayırlısı olsun, çok korkma o kadar korkunç değil normalde öncesinde çekiyorsun ağrıyı sezaryanda sonrasında, spinali tavsiye ederim, uyuşmazsan hemen genele çeviriyorlar merak etme

canım senin bedenin kararı sen vermelisin tabi ama sezaryanda olsa sancıyı yaşamanı tavsiye ederim bebeğin için sancı çok faydalı, planlı olmasın en azından bence

sağol canım benim nasip işte ne yapalım,kp üzülür tabi:KK53:

odayı bekliyorum ama bak doğurucam ben:KK48:

canım normali çok istediğini biliyorum çokta iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun nasipte varsa olur zaten biliyorsun:KK66:

sağol canım bu halde bile derdime yorum yapıyorsun:KK60:

ayy o güzelim süsü asamadın mı neyse odasının kapısına asarsın, kızın sağlıkla doğduya hem de gönlünden geçti şekilde daha ne olsun :) kaç saat sürdü şimdi doğumun ben onu anlayamadım :)

hayırlı olsun sağlıkla büyütün canım

canım yat dinlen

olmaz mı baş ağrım bugün geçti dört gündür stresten ağrıyordu, gece sonunda uyuyabildim az da olsa

benim çıktı hatta 90 larda ama hala doğurmadım :)

normal canım bir cesaretlenirsin bir korkarsın doğum anı en güçlü sen olursun ama:KK66:

ay inşaallah gelir, oğluma kardeşin kar yağınca gelecek dedik yalancı çıkmak istemiyorum :)

canım böyle karar vermene sevindim planlı olmaması bebeğin için en doğrusu inşaallah çok çok kolay bir normal doğum olur yok olmazsa sezaryanın çok kolay geçer inşaallah

canım benim çok etkilenmişsin ondan, dediğin gibi çok sürmez onun acısı, korkunu anlıyorum, normal olacak diye bir şey yok sancın başlasın bir duruma göre dr zaten alır sezaryana, zorla normal doğurtmazlar sen bunları düşünüp düşünüp yıpratma kendini

merve ve mrssuperfine doğurdu canım
beni de erkenden sezaryene aldılar canım
iki hafta erken doğdu bebiş
hayırlısı inşallah, sağlıklı sıhhatli olmasını diliyorum Allahtan

X