- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
saol canım hepımızın kuzularına saglık versın Rabbım ..Adin beyde tam memur cocugu olacak cocukmus ayın on besı yerım onu :) bol bol dınlen evde olmanın tadını cıkar canım sonrada bebegını yasa ınsallah onun her anını doya doya
canım coooook sevndm Rabbm gonlune gore verdı melegıne Allah saglık uzun omur hayrlı hayat versn sıkı sıkı sar kokla kuzunu..saclarının sıyah olusuna bakma onlar dokulur yenı gelenler kumral olur yada sarı benım oglusumunda sacları sıyah ama az kızım kestane saclı beyaz tenlı sacları kapkara dogmustu oglumnun kasları sapsarı yuzu bembeyaz ablasından bıle beyaz sacları kumral veya sarıya donecek dıye beklıyrm snınnkıde oyle olur
canım ya ben bı kac kere catır catır dogurdum yazdım ama nıspet yapmak ıcın degıl hatta ne kadar sezeryan ıstedıgımı soyledım ama ılk noırmal oldugu ıcın buda oyle oldu daha dogrusu rabbım nasıp ettı yoksa catır catır alt tarafım gercekten yırtıldı yanı nispetten degıl ozur dılerm yanlıs anladıysan ıns herkes senın gıbı kolay dogurur benm ıcın zordu dogum ama bu mınnak melekler ıcın deger bın kerede deger mılyon kerede Rabbım mucıze verıyor elımıze zaten kolay olmasını dusunmek bıraz yanlıs olur ama ıns herkesınkı cok kolay olsun yada benmkınden kolay deym :)
Yok be canım asla seni düşünerek söylemedim sen kendi hissini söylüyorsun çatır çatır doğuyor bebeler doğumunu anlatıyorsun çok bormal..
Sözüm nispet yapanlaraydı Üzülerek sezaryan olmuş olacak insanın karşısına geçip sen yarım annesin ben tam annecyiö gibi tabur takınıyorlar.. Sana asla değil oh Ahmet Paşa'ya yetişecek bemim kızım da inşallah
Dikişler fena malesef bende de var perine masajı yapamadım korkudan sadece yağ sürüyordum belki erkenden yapsam faydasını görürdüm ama napalım artık :)