2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
saol canım hepımızın kuzularına saglık versın Rabbım ..Adin beyde tam memur cocugu olacak cocukmus ayın on besı yerım onu :) bol bol dınlen evde olmanın tadını cıkar canım sonrada bebegını yasa ınsallah onun her anını doya doya

canım coooook sevndm Rabbm gonlune gore verdı melegıne Allah saglık uzun omur hayrlı hayat versn sıkı sıkı sar kokla kuzunu..saclarının sıyah olusuna bakma onlar dokulur yenı gelenler kumral olur yada sarı benım oglusumunda sacları sıyah ama az kızım kestane saclı beyaz tenlı sacları kapkara dogmustu oglumnun kasları sapsarı yuzu bembeyaz ablasından bıle beyaz sacları kumral veya sarıya donecek dıye beklıyrm snınnkıde oyle olur
canım ya ben bı kac kere catır catır dogurdum yazdım ama nıspet yapmak ıcın degıl hatta ne kadar sezeryan ıstedıgımı soyledım ama ılk noırmal oldugu ıcın buda oyle oldu daha dogrusu rabbım nasıp ettı yoksa catır catır alt tarafım gercekten yırtıldı yanı nispetten degıl ozur dılerm yanlıs anladıysan :KK43: ıns herkes senın gıbı kolay dogurur benm ıcın zordu dogum ama bu mınnak melekler ıcın deger bın kerede deger mılyon kerede Rabbım mucıze verıyor elımıze zaten kolay olmasını dusunmek bıraz yanlıs olur ama ıns herkesınkı cok kolay olsun yada benmkınden kolay deym :)

Yok be canım asla seni düşünerek söylemedim sen kendi hissini söylüyorsun çatır çatır doğuyor bebeler doğumunu anlatıyorsun çok bormal..
Sözüm nispet yapanlaraydı Üzülerek sezaryan olmuş olacak insanın karşısına geçip sen yarım annesin ben tam annecyiö gibi tabur takınıyorlar.. Sana asla değil oh Ahmet Paşa'ya yetişecek bemim kızım da inşallah

Dikişler fena malesef bende de var perine masajı yapamadım korkudan sadece yağ sürüyordum belki erkenden yapsam faydasını görürdüm ama napalım artık :)

Annem babam gelmedi zaten gelemezlerdi kel kör topal olurduk onlarla:)) ablam gelmişti hamileliğimin son Ayında ama doğuma kalamadan döndü 1 Yaşında bebeği var... Kar fırtına vs derken zorlandık..
Eğer eşine güveniyorsan beraber de yaşayabilirsiniz o anları çok Eşsiz ve aile olduğunuzu hissediyosunuz..
Ama aile desteği de çok güzel olur geçebiliyorlarsa gelsinler, benimkiler gelemezdi.. sancılarınçekerken annemi istiyorum ben burada yalnızım diye acındırdım hemşirelere:)))
Bebeğin 40ı çıkınca vs ben tr ye gideceğim inş..
Mobilya almadık arkadaşımızın küçük ebeliği var onu aldık bir de çok uyguna graco park yatak tavsiye ederim insan mobilyaya heves ediyor ama burada onlar Yük oluyor evler mobilyaya göre değil şark ytatakran çok memnun kalırsın..(ki ben Nedret ederdim) chicco dan da ürün Alınca hep emzik biberon veriyor bir şeyler... Inş sen de zevkle yaşar görürsün o günleri :)
Bunlar beşikleriniz 60-70 dolar arası ikisi de.. Tekini almadık kullanıp vereceğiz sahibine :)

Senin de yanında Türk aileler varsa almamaya bak burada herkes halden anlayışlı gerçi bizim Türk değil yabancı arkadaşlarımız verdi:))
canim ya Allah'im anali babali buyutsun, bol bol sutun olsun insallah. bizim de arkadaslar var ama daha cocuklari kucucuk:)) onlar tahta besik almislardi, yatak odalarina koydular, sonra da genis eve gectiler. biz zaten iki yatak odali bir evdeyiz ama bizde yanimiza koyariz ilk zaman. biz de daha karar vermedik bakalim, hangisi uyguna gelirse bakicaz. parrk yataklar da hosumuza gitti bizim. bir de deminlerde annemle konustum, ya puset dedikleri car seat mi ya da portatif yatak gibi bisey var o mu? bisey anlatmaya calisti bana ama ben turkcelerini bilmedigimden ne demek istedigini anlamadim:))
canim ben de doguma esimle girerim zaten, insallah bir aksilik cikmaz da. normalde esimle birlikte altindan kalkariz evellallah ama onlar da gorsun istiyorum bir taraftan. ilk torun olacak onlarin da:)

benimde 8 ocak larkin bakalım biraz acilmam olursa önce suni sancı, olmazsa sezaryen ama son gün 8i. Bakalım daha önce kendisi çıkıp gelmezse. Inşallah gelir diye dua ediyorum bende
bazı bbkler gelişimini geç tamamlar cnm stres ypma sancım tutack diye duşun . Bnde onceden erkn dogurcm diye korkardım şimdi tam 39 uçindeyim bu seferde sancim tutmassa ve suni sanci almk zorunda kalırsam diye endişelenmeye basladım. Bu arada bol yuruyuş açilmayı kolaylaştırıyr ilk dogumumda hergun yuruyuş yaptım ve hiç sancim yokken iki santim açikligim vardı hastaneye gttgmde . Bol bol yuru . İlişkide dogumu tetikliyrmş spermlern içinde bulunan bi madde dogumun baslamasına yardmcı oluyrmş. Merdiven çıkamassın cnm yani bn çıkamyrm kasıklarım acıyr inmek daha mantıklı . Birde narda faydalıymış ve bazı bitkisel çaylarda ama doktoruna sormadanda kullanma . Bnm tecrubelrm bnlar inşllh en kısa zmnda sancn tutar ve dogumn bşlr olmassada hayırlısı bbklern saglıgı herseyden onemli .

Selam guzel anneler.. Dogum yapan arkadaslarin gozu aydin. Benimde bugun son kontrolum vardi.minik kizim 3 kilo olmus. Ama hala donmedigi icin doktor ayin 8 ine spinal sezaryan icin gun verdi. Ve ben cok korkuyorum sezaryandan :KK43: .nasil olacak hic bilmiyorum..ya panik yaparsam ya uyusmazsam ...kizima kavusacak olmanin heyecanini yadayamiyorum suan
Neden o kadar erkene gün verdi kilosu iyi diye mi? Benimki de dönmedi kilosu 3 ü geçik salı randevum var seni okuyunca böyle şaşırdım 8ine çok az kaldı.

ayy kzılar belim ikiye ayrıldı öğleden beri temizlik yapıyorum bebiş gelsin diye:KK70::KK70::KK70:
gelirse de hazırlıklı olalım diye:KK70:
ama ev tertemiz oldu içime sindi valla:KK70: eşimden 150 tl:KK70::KK70: alıyım bari temizlikçi kadına verdik bişi yaramadı bana yarasın bu sefer:KK70:

annişim gelicek :KK71:ablamlar da erken git demişler gel tabi dedim :KK6::KK71::KK71: hatta dedim pazartesi gel hemen :KK71: erken olmazmı diyo olmaz olmaz dedim
babam 5-6 gün sonra gelicekmiş ama adamcağız aç kalıcak evde yalnız:KK51: annem sen toparlarsın öyle gelir babn diyo nasıl da düşünüyorlar :KK37:
nacizane bir tavsiye
bende çok yürüyorum evde iş falan yapıyorum ama hemen kafayı vurup uyuyorum,,, ki hemen kendimi toplayayım diye,,,
çünkü doğuma enerjik girmek gerekiyormuş,,,

Kızlar sezaryan ya da normal Önemi yok evet ben normal istedim ama ypvilexdiim için

Önemli olan sağlıkla bebeğimizi kucağınıza almak çok yumuşak :KK43:(( Gözlerini açtı

Çatır çatır doğurdum diyorlar sezaryan yapanların karşısında bazen çatır çatır dövelim geliyor çünkü ablam normal yapamadı diye çok üzülür insanları düşünmek Lazım vs vs
Herkes ana:)) ALIN benişlerinizi kucağınıza

Kocam Göbek bağını kesemedi. 9 aydır ortada olmayn kaynanana da aradı hayırlı olsun x Kızın dedi manyak.. Ad koymuş kendince ... koydum :))
hayırlı uğurlu olsun,, tebrik ederim,,,,
lütfen kafayı takma başka insanlara,,, stres olm bebişin hisseder,,,, yaz buraya bol bol içini rahatlat ,,,,

Evet kizlar icimi kemiren bsey var. Planli sezaryen.. Gecen hfta bununistedigimi soyledim doktora 17 ocak diye not aldi. Smdi travma yaratir mi bebegime diye kurup duruyorum kafamda. Yoksa sancim gelsin oyle mi olim sezaryen diorum. Ya ben niye boyleyim? Bide siyah emzirne sutyenleri cidden zararli mi yahu? Boya fln zarar mi verir memeye ordan ogluma mi gecer? Bildigin cahil sorulari biliorum ama kitlendim ben dusunemiorum mantikli :KK43:
ben normal doğum istiyorum ama bebeğim biraz tosuncuk olduğu için belki sezeryana dönebilir,,,,,, onun için bekliyoruz paşazadenin keyfini,,, neyse,,,
ama eğer ki doktorum sezeryan derse ben gene de oturup saancılarımın gelmesini bekleyeceğim,, en azından bebek gene istediği zaman gelsin diye,,,,
tabiii bu çok kişisel bir şey ama ben böyle düşünüyorum,,, tabiii kendin bilirsin ,,,

Günaydın kızlar, eşimin babannesi hastaydı vefat etmiş, üzüldüm mü hiç bir şey hissetmiyorum kadın kv me çok ama çok çektirdiği için sevmiyordum yine de Allah rahmet eylesin, tam doğum arefemde çok güzel oldu :KK43: kınamayın böyle düşündüğüm için 3 gün sonra doğum ve her şey üst üste geldi yine ben kendi işimi kendim halledicem belli oldu, kv cenaze evinde olur, eşimin ablası da doğumun olduğu gün geliyor küçük görümcemde ablasından ayrılamaz, ben yine kaldım anneme :KK43: nasipsizim ben gerçekten :KK43:

Süs püs boşuna yapmış oldum anlıycağınız...

Geçmişe bakayım ben

Canım hiç hesap kitap yapma akıl hesap yaparken kader gülermiş sadece olumlu düşün ve doğumuna odaklan. Benim onca Hevesle aldığım kapı süsünü eşim uhuttu ve valizde arabada kaldı alamadık sonradan da:)
Ölüm de Allahtan ama yaşlı beklenen ölümmüş aile için çok da sarsıcı olmaz inş başınız Sağolsun Allah sana eşine güç kuvvet versin..

Bana mi öyle geliyor su ebeler alttan bakma isinde çok acımasız oluyorlar neden böyleler acaba.yani bazen düşünüyorum diyorum ebe erkek olsaydı daha nazik olurdu o_O

kızımın doğumunda ilk sancilarim tutmustu ikinci doğum kolay olur gel bi bakalım belki doguruyorsundur diye beni hastaneye çağırmışlardır.çünkü ben gerçek sancı mi yalancı mi tam kestirememistim.bu gittik hastaneye ebe kontrol edicem dedi içerden ciğerlerimi soktu sanki :KK11: bir de diyor sen Nasil doguracaksin.valla oğlumu da kızımı da çatır çatır dogurdum çok şükür.azcik kibar olsan ölür musun sende :KK67:
Kesinlikle öyleler canım kadın ebeler çok cani oluyor zaten erkek Ebe Dr görmedim daha :))) ama erkek doktorum yumuşacık ve kısa yapıyor. Kadın sanki karnımda düşürdüğü bir şeyi Arıyor her yeri oyuyor:KK43:(

@hihami seninde kandilin mubarek olsun
@eflalim diyorum ki bugun sancim gelse dogursam biz ayarlayamadik bu mubarek gune belki bebekler kendiliginden gelir bugun mevlid k andili...
Ben hep bunun Hesabını yapıyordum eşim de kızıyordu bir de 2 Ocak ama tr ve hurada da aynı tarih 2 Ocak olsun ki hangi gün Doğdu muhabbeti çekmeyeyim bet olsun istiyordum öyle de oldu çok şükür :))

Çok güzelleeeer:)

ayy kıyamam gözuaydın olsun ya saglıkla kucagına almısya onemlı olan o mehmettl galıba oglusunun adı yaramaz hareket sonucu hergece kız dıyordu yerınde durmuyo sonunda kordonu dolams neyse annesıde sezeryan oldu benm hayalım hep sezeryandı :) merveye nasıp oldu dogum sancısı cekmedı deym bna kızmayn ya ben sezeryanı hep cok ıstedm ama yapcak bsey yok dogurdıuk catır catır:KK43: @Mrv5534 o kadar cok sevndm kı heyecanla dogum hıkayesını beklıyrm

Canım yeni görüyorum çatır çatır ını:)) seninki bildiğim eyvah eyvah modunda olmuş olsun sağlık olsun bak şimdi bebeğinlr evdesin oldu da bitti maşallah:)))

ya bayanlar ben bebek arabasını bugün alacağım,,,
ik tane araba arasında kaldım biri graco evo,, 900 tl 6,5 kilo (iskelet) , kapanması kitap şeklinde ama tek elle pek kapanamıyor,, ama her şeyi çok güzel,,
http://www.gracoturkey.com/urun/evo-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-chilli
diğer inglesina trigolgy ,, buda 6,5 kilo (iskelet) , kapanması baston şeklinde ve tek elle kapanıp açılabiliyor,, baston şeklinde,, bununda fiyatı 2200 e geliyor oto koltuğu ile,,,, bunu alırsam bir daha baston puset almam diyorum ama 2200 e de kıyamıyorum,,,,
http://www.inglesina.com.tr/tr/trilogy-system.html (bebeport u almıyorum)
siz ne yapardınız???
Benim eşim inglesina yu çok istiyordu arkadaşo önermiş diye ama biz stokke aldık. Hamileliğimin BAŞINDA olsam inglesina alırdım Hevesle paraya kıyıp ama artık gına geldi ve 1 Yaşında ayaknlanam Yeğenim pusete oturmuyor bile sadece dışarıda uyuduğu zaman vs.. Graco da çok güzel duruyor ben şimdi ikisinden birini tercih edeceksem graco alırdım. Ama içinde de kalmasın istediğini al gitsin puset kullanılır illaki:))

nacizane bir tavsiye
bende çok yürüyorum evde iş falan yapıyorum ama hemen kafayı vurup uyuyorum,,, ki hemen kendimi toplayayım diye,,,
Kesinlikle:) aynı zamanda ilk evrendeki sancılarda bile uyur gibi dinlenmeyr devrilmeye bakın. çok kolay doğumun llur inş. Ben hep okuduğum pozitif hikayeler gibi bir doğum gerçekleştirdim Bebeğin başına ilk dokunmak aniden istifra ve ıkınma hissi gelmesiyle etrafın şaşırması gibi vs.. senin de öyle llur inş:)

hayırlı uğurlu olsun,, tebrik ederim,,,,
lütfen kafayı takma başka insanlara,,, stres olm bebişin hisseder,,,, yaz buraya bol bol içini rahatlat ,,,,
Yok canım morfin almış gibiyim şu an ben:) o an doğum heyecanı ile öyle yazmışım hihoyt, şimdi eski kibar halime geri dönüyorum :))

Neden o kadar erkene gün verdi kilosu iyi diye mi? Benimki de dönmedi kilosu 3 ü geçik salı randevum var seni okuyunca böyle şaşırdım 8ine çok az kaldı.
Ocak sonuna kdr beklenebilir bi sıkıntı gözükmüyorsa.n8ine randevu çok iyi niyetli gelmedi bana.

@almilamiray cım eğer normal istiyorsan bence başka bi dr un görüşünü al. Dönmez diye birşey yok

nacizane bir tavsiye
Haklısın Gebeliğin son döneminde bi enerji gelirmiş. Kitapta sakın bu enetjiye kanıp temizlik yapmayın doğumda ihtiyacınız olacak diyor. Benimde bi iki minik işim kaldı bitirip huzur içinde doğumu beklemek istiyorum :)

Hanımlar ben geldim..:))

Bebek kilolarını dinlemeyin Allah Aşkın'a istanbul da da en iyi hastanelerden birine gittik, burada da öyle.. Doktorlar hep bana Tombul halime bakıp 4 kg ve üstü bu bebek dediler:) 40. Haftamda 3 kg doğdu yavruşum..
e hani hata Payı %15ti ya da 200-300 eksik olurdu..

@Girlboymom canım bebeğim yeşil Saçlı çıksa umrumda olmazdı inan ki resmen benim bebeğim çok güzel bir duygu:) Rabbim ne güzel yaşattı olmayan herkese tez vakitte nasip etsin :)
Küpeye gelince azıcık nazlansın ablası da:) iyi cesaret etmiş. Ben de deldircem Kızımın kulaklarını :)

Larkin Larkin 'im herkes doğurduktan sonra yazacağım tüm ayrıntıları:))) elhamdulillah çok çirkin tüylü bi kızım var, darısı senin Mustafa'nı kucağına Almana inş..

Doğumum güzel kolay geçti diyorum ama öyle her şey kontrol Altında modunda değildim:))
Ilk evre çok pis üşütmüşüm karnım ağrıyor givi Sancılı vs geçti dayanmaya eşimi yormamaya çalıştım çünkü sonra ondan destek alacaktım ve hastanede sabah bana suni sancı verip sezaryana almak isteyen bir doktor vardı onlara belli etmemeliydim vs kendimce:))
Derken ikinci evre geldi su kesem patladı kendiliğinden istifra ve ıkınma hissi ile sancılar sıklaştı ve ben epidural verin bana dedim:))) ama epiduralci 9da geliyormuş o geldiğinde açılmam tamamdı ve şansıma 5-6 saat içinde üç dört hemşire ebe değiştirdim..

Hep ıkınma Faslı ile kötü hikayeler var ama hep de en kolay kısım o deniyor derken yaşadım en kolay Kısım o..
Denizde dalgalarla boğuştukran sonda karaya çıkmak gibi:) wc deki okunmanın aynısı. Konuşmayın ıkının sizi yönlendiren Kişiyi takip ederek o kadar.

Hee bir de doğumdan sonra plesanta için ayağa kalkayım mı diye hava atıyordum doktoruma adam yok gerek yok dedi derken er şey bitti ben ayağa Kalktım ve karnımda bit Boşluk dizlerim çözüldü ben yere:)))) gitti benim tüm kahramanlığım:))

Doğum bilmem kaç saat sürse de sancılar vs aşırı üşüttüğünüz belinizin ağrıdığı bir gün gibi geçiyor ki ben hep çıplak gezer ya da sporl sonrası dikkat etmem üşütürüm: aynen öyleydi sonra dayanacağız aktif Kısım daha az sürüyor..

Böyle işte:)

Ikiz annesi ebru cum üzme kendini hiç..
Doğum çeşidinize planımıza karışan insanlar da hasedinden yapıyor ben iyice anladım. Dayımın kızı ablam sezaryan yapınca bir Sürü şey söyledi aynı kız benim normal istediğimi duyunca bu devirde çok gereksiz dedi:)) iyi niyetli olduklarını sanmıyorum tabiki riskli bir durum yoksa ve aranızdaki muhabbete bakarak size bi doğum şeklini tavsiye edebilirler ama siz tercihinizi yaptıktan sonra ya da doğumunuzu gerçekleştirdikten sonra konuşuyorsa iyi niyetli olduklarına inanmıyorum.

Canım hiç hesap kitap yapma akıl hesap yaparken kader gülermiş sadece olumlu düşün ve doğumuna odaklan. Benim onca Hevesle aldığım kapı süsünü eşim uhuttu ve valizde arabada kaldı alamadık sonradan da:)
Ölüm de Allahtan ama yaşlı beklenen ölümmüş aile için çok da sarsıcı olmaz inş başınız Sağolsun Allah sana eşine güç kuvvet versin..

Kesinlikle öyleler canım kadın ebeler çok cani oluyor zaten erkek Ebe Dr görmedim daha :))) ama erkek doktorum yumuşacık ve kısa yapıyor. Kadın sanki karnımda düşürdüğü bir şeyi Arıyor her yeri oyuyor:KK43:(

Ben hep bunun Hesabını yapıyordum eşim de kızıyordu bir de 2 Ocak ama tr ve hurada da aynı tarih 2 Ocak olsun ki hangi gün Doğdu muhabbeti çekmeyeyim bet olsun istiyordum öyle de oldu çok şükür :))

Çok güzelleeeer:)

Canım yeni görüyorum çatır çatır ını:)) seninki bildiğim eyvah eyvah modunda olmuş olsun sağlık olsun bak şimdi bebeğinlr evdesin oldu da bitti maşallah:)))

Benim eşim inglesina yu çok istiyordu arkadaşo önermiş diye ama biz stokke aldık. Hamileliğimin BAŞINDA olsam inglesina alırdım Hevesle paraya kıyıp ama artık gına geldi ve 1 Yaşında ayaknlanam Yeğenim pusete oturmuyor bile sadece dışarıda uyuduğu zaman vs.. Graco da çok güzel duruyor ben şimdi ikisinden birini tercih edeceksem graco alırdım. Ama içinde de kalmasın istediğini al gitsin puset kullanılır illaki:))

Kesinlikle:) aynı zamanda ilk evrendeki sancılarda bile uyur gibi dinlenmeyr devrilmeye bakın. çok kolay doğumun llur inş. Ben hep okuduğum pozitif hikayeler gibi bir doğum gerçekleştirdim Bebeğin başına ilk dokunmak aniden istifra ve ıkınma hissi gelmesiyle etrafın şaşırması gibi vs.. senin de öyle llur inş:)

Yok canım morfin almış gibiyim şu an ben:) o an doğum heyecanı ile öyle yazmışım hihoyt, şimdi eski kibar halime geri dönüyorum :))

Canım çatır catira kızan sendin sanırım değil mi,kesinlikle art niyetle söylenmiş bisry degil hem ablan normal doğumu istemiş sonuçta olmamışsa Allahın takdiri dır yapacak bisry yok.ben boyle normal dogurdum ettim diye konuşuyorum ama mesela bebeğim dönmezse ne olacak mecburen sezeryana alacaklar.sizler de bana katilirsiniz sanırım artik sezeryan doğumlar o kadar fazlalaştıkça ki doktor hastasını müşteri gibi görüyor gidip gelip açıklığa bakmak anneyi kontrol etmek bebeği ko trol etmek zor geliyor yarim saatte kesip biçip alıyorlar paralarını.yada bazı anneler kendileri sezeryan tercih edebiliyor normal doğurup o kadar sıkıntıyı çekince öyle diyebiliyorsun ama ne art niyet var ne de bisry.

Tam takip edemedim senin doğum oldu bitti mi yaniiii :KK19:

Canım çatır catira kızan sendin sanırım değil mi,kesinlikle art niyetle söylenmiş bisry degil hem ablan normal doğumu istemiş sonuçta olmamışsa Allahın takdiri dır yapacak bisry yok.ben boyle normal dogurdum ettim diye konuşuyorum ama mesela bebeğim dönmezse ne olacak mecburen sezeryana alacaklar.sizler de bana katilirsiniz sanırım artik sezeryan doğumlar o kadar fazlalaştıkça ki doktor hastasını müşteri gibi görüyor gidip gelip açıklığa bakmak anneyi kontrol etmek bebeği ko trol etmek zor geliyor yarim saatte kesip biçip alıyorlar paralarını.yada bazı anneler kendileri sezeryan tercih edebiliyor normal doğurup o kadar sıkıntıyı çekince öyle diyebiliyorsun ama ne art niyet var ne de bisry.

Tam takip edemedim senin doğum oldu bitti mi yaniiii :KK19:
elh. Bebeğim Doğdu ilk gecemiz inş.. Şimdi devrileceğim ben De:))

Yok canım ya yanlış anlaşılma olmuş. Kızmadım ben yani daha doğrusu forumda böyle bahsedildiğini bilmiyordum doğum Sancı derken düzenli okuyamadım 1-2 gündür aradan yazıyordum sonra gördüm Gamze çatır çatır dediğini ki o da beni çatır çatır kıymayıp alttan çatlattılar gibi Demiş yavrum:KK66:) nispet yapamamış pekzz
Benim lafım sürekli birbirine nispet yapanlaraydı yani forumdaki Arkadaşlara..: normal sezaryan bizim elimizde değil, sesaren deyip bebeğinin başı gelen var:) ya da benim gibi normal deyip epidural diye bağıran da:))) tamamen forumdan bağımsız daldım konuya kendim doğum yapıp rahatlayınca hangi yolla olursa olsun önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağına almak demek istedim:))

Ay inş anlatabilmişimdir :) hepinizi seviyorum ama bebişlerinizi daha çok seveceğim hayırlısıyla doğsunlar inş:)

Ben doğurdum kızlar :) normal doğurdum :) iyiYiz kızımızla :)
Gözünüz aydın cnm geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) darısı bizlere sabırsızlıkla bekliyorum miniğimi sağ salim alalım kucağımıza allahım korusun meleklerimizi inşallah :)

X