Çok çok çok duygulandimHepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
Akşam 8dr hadtanedeydik 10 da odama geçtim sancılar vardı ama söylememeye kararlıydım müdahale etmesinler diye ve beş buçuk gibi suyum geldi şelale gibiymiş sancılar Arttı derken doktor 9 gibi geldi başka Doğumu varmış o bana önceden 24 saat beklicez sonra suni vericem Demişti güzel kızım kandilde geldi babası hep elimi tuttu başına dokundum elhamdülillah..
Her şey düzeldi Sarışın aileyiz ili Taraflı ama esmer ve tüylü vit bebek biraz Sıkıntımız var ama çözülecek inş benden böyle normal doğurdum 9 dan sonra 11 gibi Çoktan kucağımdaydı doktor şaşkın
Benim cati muayenem de carsamba gunu, korktum sen oyle yazinca, iliski de bile kasiyorum kendimi normal dogum hic bana gore degil...Bugün kontrole gittim geldim normal dogum olacak benimki ama cok korkuyorum catı muayenesi yapti öldüm öldüm dirildim hala vajinam agriyo bildigin eli icimdeydi adamin ya 2 parmak falan degil yaniesimde cok kiziyor sen sezaryen yaptirican zorla kendine diyo hersey normal diyo dr ama bendeki korkuyu ikiside anlamiyor gormuyor
Doğru valla çok güldüm yaNormal dogursan alttan patlak
Sezeryan dogursan ustten patlak
istesende zorlayamazsin gibime geliyor
Benim de o gün olacak sanırım canımBenim cati muayenem de carsamba gunu, korktum sen oyle yazinca, iliski de bile kasiyorum kendimi normal dogum hic bana gore degil...
Canım öyle düşünme bence herkesin kardeşi olmalı kardes çok farklı bişey. Şu an doğum korkuları tavan yapmış olsa da şimdiden dua ediyorum Rabbim önce bu yavrum versin hayırlısı kucagima sonra da ona bi kardes inşallah. Tabi kıskançlık durumları çok zor çevremde görüyorum ama uzun vadede yanında hep bi can yoldasi, dert ortağı olacak@Larkin haklısın canım bende buyuk cocuklara cok uzuluyrdm hatta kızıma haksızlık yapmısım gıbı hıssettm ılk gunler ama ben ona kardes yoldas oyun arkadası olsun aslında guzel bısey degıl ama ahmetı bu sene kıs kızımla evde oturuyumda hasta olmasın bakıcılarda dıye dogurdum ıkısıde buyur dıye hayal ettm ... Kızımda alısmıs artık hatta dun amcasndan donerken babasına kardesımı cok ozledm oda benı ozlemıs mıdır dweyp durmus kardesıyle kapıyı actık optuk kokladfık cok mutlu oldu bıdaha gtme dedık:)
Kizlar ben aslında sürekli takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdım galiba noldu merveye kötü bişey yok değil miCanım psikolojik olabilir, ben de dünden beri yanş mervenin haberini aldığımdan beri sürekli "hareket etti mi?, ay sanki etmedi epeydir gibi, yan döneyim etsin, hah ediyor oh çok şükür" diye takip etmeye başladım.
Bizim daha vaktimiz var, sancı falan da gelmiş değil. Mervenin günü gelmiş sayılırdı, sancısı oldu kaç gün, onun durumu farklı. Sen takip etmeye devam et ama strese sokma kendini.
tatlım boşa gitmesin süslerin normal kolonya koy nolcakki zaten sise süslü. Şekerde normal marketlerde vardiya bulursun bi bak bence. Tuvaleti de esine söyle bebek doğacak gelen giden olur kullanmak isteyen olur deŞekerim kolonyamda alınmadı kaldıadama git al demem de ayıp olur babannesi ölmüş ben ne düşünüyorum boşa süsledim o kadar kutuyu şişeyi
Birde benim klozet bozuk kızlar daha doğrusu iki sene oldu bu eve geçeli içi yeni yapıldı kp in evi biz ödüyoruz tabi masrafını neyse.... yapan adam klozetin sifonunu bağlamamış şaka gibi!! İki senedir ne eşim ne kp im defalarca söylememe rağmen yaptırmadılar bugün yarın diye diye iki sene !!! O kadar
tembeller ki baba oğul, benim gibi tez canlı biri için işkence resmen, babama desem diyorum o da bir sürü laf söyler o kadar adam var binada ben mi yaptırayım derse ki der yüzüme de diyebilir arkamdan da, ben napıyım kızlar 3 gün sonra doğum, sezaryen dikişiyle alaturka mümkün değil kullanılmıyordokuz aydır alaturka kullanıyorum zaten, söylesem mi babama, o da ağlatırsa beni affff şimdi cenaze var ya artık hiç uğraşmazlar bir kv düşünüyor beni kadın da kaç kere dedi o gıcık kocasına eşime, yaaaa ben iyi ki çatlamıyorum sinirden
Bende sancı kasılma hiçbişey yok arkadaşlar ya. Bebeğim 80 ne kadar gelmezse doktor sezaryen le alcaz dedi. Hiç istemiyorum ben sezaryen olmak. Ama tık yok bende sancı kasılma.Bende cok kasiliyorum cok siklasti kasilmalarim eflalim
Hmmm gördüm şimdi bende çok korkmustum neyseki iyilermisKızlar merveden haber vereyim, hastaneye gitmiş açılması ilerlememiş, dr suyunda koyulaşma var kakasını yapmış olabilir demiş, nst ye girmiş kalp atışları zayıflamış bebeğin, dr suni sancı versem olmaz bu durumda sezaryan demiş, spinal sezaryan olmuş, bebek kanala inmiş ama kordonu boynuna ve eline dolanmış ondan açılması olmamış, iki saat küvezde yatmış sonra yanına vermişler, şimdi evdeler ikiside iyiler, telden nete giremiyormuş
Ne güzel bi doğum olmuş maşallah. Darısı bizlere. Güle güle büyüt tatlım bebeginiHepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
Akşam 8dr hadtanedeydik 10 da odama geçtim sancılar vardı ama söylememeye kararlıydım müdahale etmesinler diye ve beş buçuk gibi suyum geldi şelale gibiymiş sancılar Arttı derken doktor 9 gibi geldi başka Doğumu varmış o bana önceden 24 saat beklicez sonra suni vericem Demişti güzel kızım kandilde geldi babası hep elimi tuttu başına dokundum elhamdülillah..
Her şey düzeldi Sarışın aileyiz ili Taraflı ama esmer ve tüylü vit bebek biraz Sıkıntımız var ama çözülecek inş benden böyle normal doğurdum 9 dan sonra 11 gibi Çoktan kucağımdaydı doktor şaşkın
Hepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
Hayl ettiğin figi doğum oldu
Ikınma çok kolay korkmayın wc yapar gibi
Dizleri sevitorum :))
Kızlar sezaryan ya da normal Önemi yok evet ben normal istedim ama ypvilexdiim için
Önemli olan sağlıkla bebeğimizi kucağınıza almak çok yumuşak(( Gözlerini açtı
Çatır çatır doğurdum diyorlar sezaryan yapanların karşısında bazen çatır çatır dövelim geliyor çünkü ablam normal yapamadı diye çok üzülür insanları düşünmek Lazım vs vs
Herkes ana:)) ALIN benişlerinizi kucağınıza
Kocam Göbek bağını kesemedi. 9 aydır ortada olmayn kaynanana da aradı hayırlı olsun x Kızın dedi manyak.. Ad koymuş kendince nah koydum :))
Çok güzel olmuş ellerine saglikEki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim
saol canım hepımızın kuzularına saglık versın Rabbım ..Adin beyde tam memur cocugu olacak cocukmus ayın on besı yerım onu :) bol bol dınlen evde olmanın tadını cıkar canım sonrada bebegını yasa ınsallah onun her anını doya doyaDoğurmadım canım dahaevdeyim artık ben de. Ne güzel şeymiş bu doğum izni böyle
Benim 15 ocak sezeryan günüm, miyom ameliyatı da olucam aynı anda. Hayırlısı bakalım. Bizimki doğana kadar Ahmet bey abi olacakkeyfinin yerinde olması çok güzel maşallah, Allah kuzucuklarına sağlıklı uzun ömürler versin.
canım coooook sevndm Rabbm gonlune gore verdı melegıne Allah saglık uzun omur hayrlı hayat versn sıkı sıkı sar kokla kuzunu..saclarının sıyah olusuna bakma onlar dokulur yenı gelenler kumral olur yada sarı benım oglusumunda sacları sıyah ama az kızım kestane saclı beyaz tenlı sacları kapkara dogmustu oglumnun kasları sapsarı yuzu bembeyaz ablasından bıle beyaz sacları kumral veya sarıya donecek dıye beklıyrm snınnkıde oyle olurHepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
canım ya ben bı kac kere catır catır dogurdum yazdım ama nıspet yapmak ıcın degıl hatta ne kadar sezeryan ıstedıgımı soyledım ama ılk noırmal oldugu ıcın buda oyle oldu daha dogrusu rabbım nasıp ettı yoksa catır catır alt tarafım gercekten yırtıldı yanı nispetten degıl ozur dılerm yanlıs anladıysanKızlar sezaryan ya da normal Önemi yok evet ben normal istedim ama ypvilexdiim için
Önemli olan sağlıkla bebeğimizi kucağınıza almak çok yumuşak(( Gözlerini açtı
Çatır çatır doğurdum diyorlar sezaryan yapanların karşısında bazen çatır çatır dövelim geliyor çünkü ablam normal yapamadı diye çok üzülür insanları düşünmek Lazım vs vs
Herkes ana:)) ALIN benişlerinizi kucağınıza
Kocam Göbek bağını kesemedi. 9 aydır ortada olmayn kaynanana da aradı hayırlı olsun x Kızın dedi manyak.. Ad koymuş kendince nah koydum :))
hayırlı olsun canım.maşallah sanada.İnşallah bir an önce evinizede gidersin.bizleride o an unutmamış duada etmişsin.İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.bol bol sütün olsun inşallah.Edepsiz yazmışım kusura bakmayın :)) sinirlerimi zoplattı hehe
KıLar doğumunuzu hayal edin olumlu olarak ıkınma plasenta çıkışı vs her anı
Inanin öyle olacak gerçekleşecek
Benimki öyle olsu doktoruma ama 10 saatte 2 dk da doğuranlar bar diyordum ama senin doğumun 24-36 saat diyordu br kapak oldu :)))
Elhamdülillah :)))) bebeğim de sağlıklı olsun gelsin kucağıma evimize gidelim yeter inşallah 40. Haftamda Doğdu
doktor size çatı muayenesi var mı dedi günümüz aynı bana öyle bişey demdiBenim cati muayenem de carsamba gunu, korktum sen oyle yazinca, iliski de bile kasiyorum kendimi normal dogum hic bana gore degil...