2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok çok çok duygulandim Allah hepimize seninki gibi doğum nasip etsin inşallah canımmmSert acımasız bi hatundum ben ayol.Ne ara oldum böyle. Kanatlarim çıkmak üzere yeminle

Benim cati muayenem de carsamba gunu, korktum sen oyle yazinca, iliski de bile kasiyorum kendimi normal dogum hic bana gore degil...

Canım öyle düşünme bence herkesin kardeşi olmalı kardes çok farklı bişey. Şu an doğum korkuları tavan yapmış olsa da şimdiden dua ediyorum Rabbim önce bu yavrum versin hayırlısı kucagima sonra da ona bi kardes inşallah. Tabi kıskançlık durumları çok zor çevremde görüyorum ama uzun vadede yanında hep bi can yoldasi, dert ortağı olacak

Kizlar ben aslında sürekli takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdım galiba noldu merveye kötü bişey yok değil mi

tatlım boşa gitmesin süslerin normal kolonya koy nolcakki zaten sise süslü. Şekerde normal marketlerde vardiya bulursun bi bak bence. Tuvaleti de esine söyle bebek doğacak gelen giden olur kullanmak isteyen olur de

Hmmm gördüm şimdi bende çok korkmustum neyseki iyilermis

Ne güzel bi doğum olmuş maşallah. Darısı bizlere. Güle güle büyüt tatlım bebegini

Hayl ettiğin figi doğum oldu
Ikınma çok kolay korkmayın wc yapar gibi
Dizleri sevitorum :))

Ahhh canim nasi sevindim anlatamam yaaa :) hadi gozumuz aydin. Darisi bize olsun insaallah. Hem kolay hem guzel bi dogum yapmissin ne guzel. Rabb'im bebeginizi size bagislasin. Acisini gostermesin. Saglikla buyutun insaallah..

saol canım hepımızın kuzularına saglık versın Rabbım ..Adin beyde tam memur cocugu olacak cocukmus ayın on besı yerım onu :) bol bol dınlen evde olmanın tadını cıkar canım sonrada bebegını yasa ınsallah onun her anını doya doya
canım coooook sevndm Rabbm gonlune gore verdı melegıne Allah saglık uzun omur hayrlı hayat versn sıkı sıkı sar kokla kuzunu..saclarının sıyah olusuna bakma onlar dokulur yenı gelenler kumral olur yada sarı benım oglusumunda sacları sıyah ama az kızım kestane saclı beyaz tenlı sacları kapkara dogmustu oglumnun kasları sapsarı yuzu bembeyaz ablasından bıle beyaz sacları kumral veya sarıya donecek dıye beklıyrm snınnkıde oyle olur
canım ya ben bı kac kere catır catır dogurdum yazdım ama nıspet yapmak ıcın degıl hatta ne kadar sezeryan ıstedıgımı soyledım ama ılk noırmal oldugu ıcın buda oyle oldu daha dogrusu rabbım nasıp ettı yoksa catır catır alt tarafım gercekten yırtıldı yanı nispetten degıl ozur dılerm yanlıs anladıysan ıns herkes senın gıbı kolay dogurur benm ıcın zordu dogum ama bu mınnak melekler ıcın deger bın kerede deger mılyon kerede Rabbım mucıze verıyor elımıze zaten kolay olmasını dusunmek bıraz yanlıs olur ama ıns herkesınkı cok kolay olsun yada benmkınden kolay deym :)

hayırlı olsun canım.maşallah sanada.İnşallah bir an önce evinizede gidersin.bizleride o an unutmamış duada etmişsin.İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.bol bol sütün olsun inşallah.

Hepınızı optum bızım uyku zamanı geldı gece kac kere kalkarz oda Ahmet beyın keyfıne kalmıs bakalım... Benm oglus bı kac kere kustu ya ıs yenıdogan reflusu olmaz yanı sureklı kusan cocuklar varya cok zor anne ıcın gecıcı bısey ama sureklı kıyafet degıs falan gunde bı kez kusuyor ıns olmaz .... Bu arada sıze bı kac bılgı yazıcam ama aklınızda olsun dıye yarn yazarm optm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…