2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
A
ayy hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ben senden haber bekliyodum zaten yazmıştım buraya naptı acab diye
darısı bize inş...
mervede doğurdu
gingery de doğurmak üzereydi doğurmuştur belkide

nasılsın peki ayaga kalkabildin mi ameliyat yerin çok agrıyormu
ayağa kalktım çok şükür canım.ameliyat yarim ağrıyo ama hergün daha iyi oluyorum salı günü dikişler alınacak o zaman daha iyi olurum.

Bugün kontrole gittim geldim normal dogum olacak benimki ama cok korkuyorum catı muayenesi yapti öldüm öldüm dirildim hala vajinam agriyo bildigin eli icimdeydi adamin ya 2 parmak falan degil yani :KK43:esimde cok kiziyor sen sezaryen yaptirican zorla kendine diyo hersey normal diyo dr ama bendeki korkuyu ikiside anlamiyor gormuyor:KK61:

Ben de korkuyorum cnm. Ustelik daha alttan muayene olmadim. Planli sezaryen istiyorum o da cok mu hazirlopcu gbi olur bilmiyorum

Edepsiz yazmışım kusura bakmayın :)) sinirlerimi zoplattı hehe

KıLar doğumunuzu hayal edin olumlu olarak ıkınma plasenta çıkışı vs her anı
Inanin öyle olacak gerçekleşecek

Benimki öyle olsu doktoruma ama 10 saatte 2 dk da doğuranlar bar diyordum ama senin doğumun 24-36 saat diyordu br kapak oldu :)))

Elhamdülillah :)))) bebeğim de sağlıklı olsun gelsin kucağıma evimize gidelim yeter inşallah 40. Haftamda Doğdu
hayırlı olsun bebeğin sanada geçmiş olsun

Selam guzel anneler.. Dogum yapan arkadaslarin gozu aydin. Benimde bugun son kontrolum vardi.minik kizim 3 kilo olmus. Ama hala donmedigi icin doktor ayin 8 ine spinal sezaryan icin gun verdi. Ve ben cok korkuyorum sezaryandan :KK43: .nasil olacak hic bilmiyorum..ya panik yaparsam ya uyusmazsam ...kizima kavusacak olmanin heyecanini yadayamiyorum suan

Eki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 :KK45::KK45:Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim

eline sağlık canım çok şahane olmş:)

annem öyle dalga geçiyoki mavi kurdale hazırladınmı diyo
yooo dedım ne yapcamki onu
aaa diyo nasıl yapmassın sen pipisinede takarsın dio bir süs ,bu kdr diyor olmazz artık :KK48::KK48::KK48:

:KK70::KK70::KK70:

Bugün kontrole gittim geldim normal dogum olacak benimki ama cok korkuyorum catı muayenesi yapti öldüm öldüm dirildim hala vajinam agriyo bildigin eli icimdeydi adamin ya 2 parmak falan degil yani :KK43:esimde cok kiziyor sen sezaryen yaptirican zorla kendine diyo hersey normal diyo dr ama bendeki korkuyu ikiside anlamiyor gormuyor:KK61:

geçmiş olsun canım:KK61:

Hepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz

Akşam 8dr hadtanedeydik 10 da odama geçtim sancılar vardı ama söylememeye kararlıydım müdahale etmesinler diye ve beş buçuk gibi suyum geldi şelale gibiymiş sancılar Arttı derken doktor 9 gibi geldi başka Doğumu varmış o bana önceden 24 saat beklicez sonra suni vericem Demişti güzel kızım kandilde geldi babası hep elimi tuttu başına dokundum elhamdülillah..

Her şey düzeldi Sarışın aileyiz ili Taraflı ama esmer ve tüylü vit bebek biraz Sıkıntımız var ama çözülecek inş benden böyle normal doğurdum 9 dan sonra 11 gibi Çoktan kucağımdaydı doktor şaşkın
Gözünüz aydın cnm çok sevindim bol bol süt olsun miniğine :)

Eki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 :KK45::KK45:Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim

annem öyle dalga geçiyoki mavi kurdale hazırladınmı diyo
yooo dedım ne yapcamki onu
aaa diyo nasıl yapmassın sen pipisinede takarsın dio bir süs ,bu kdr diyor olmazz artık :KK48::KK48::KK48:

:))))) çok güzel olmuş ama ya fikri beğendim..

Selam guzel anneler.. Dogum yapan arkadaslarin gozu aydin. Benimde bugun son kontrolum vardi.minik kizim 3 kilo olmus. Ama hala donmedigi icin doktor ayin 8 ine spinal sezaryan icin gun verdi. Ve ben cok korkuyorum sezaryandan :KK43: .nasil olacak hic bilmiyorum..ya panik yaparsam ya uyusmazsam ...kizima kavusacak olmanin heyecanini yadayamiyorum suan
O heyecanı doya doya yasa benim kadar panik korkak olamazsın sanırım ama hersey o kadar güzel gelişti ki spinal oldum hatta anestezi uzmanına sürekli sordum uyuştu mu diye çok stresinden. Sonra bebeğe odaklandım birazdan görücem onu diye tüm korkum geçti çok dua etmiştim ve herkese ettirmiştim korkmayım diye. Şimdi diyorum Rabbim keşke o günü tekrar yaşasam böyle bir his yok yani bebeği bana gösterdiler inanamadım rüya gibiydi suan bile hep o anı hayal ediyorum o kadar etkilendim ve ne diyerek ne bebek çıkış anında hiçbir şey hissetmedim.korkma inan çok guzel

Evet kizlar icimi kemiren bsey var. Planli sezaryen.. Gecen hfta bununistedigimi soyledim doktora 17 ocak diye not aldi. Smdi travma yaratir mi bebegime diye kurup duruyorum kafamda. Yoksa sancim gelsin oyle mi olim sezaryen diorum. Ya ben niye boyleyim? Bide siyah emzirne sutyenleri cidden zararli mi yahu? Boya fln zarar mi verir memeye ordan ogluma mi gecer? Bildigin cahil sorulari biliorum ama kitlendim ben dusunemiorum mantikli :KK43:

Benim cati muayenem de carsamba gunu, korktum sen oyle yazinca, iliski de bile kasiyorum kendimi normal dogum hic bana gore degil...
Insllh seninki kolay gecer bana 32.haftamda da yapmisti ama bugünkü kadar acımamıştı idrar yolu enfeksiyonum varmıs acaba ondan mı bu kadar acıdı bilmiyorum ama dr dan geldigimdn beri kasıklarım agrıyor bacagima vurdu agrı üstüne basamıyorum
Ben de korkuyorum cnm. Ustelik daha alttan muayene olmadim. Planli sezaryen istiyorum o da cok mu hazirlopcu gbi olur bilmiyorum
Korkunca daha cok mu acıyor bilemedimki seninde ilk cocuk dimi dr un çatına bakmadn sezaryene evet der mi
geçmiş olsun canım:KK61:
teşekkür ederim canim ck sagol

O heyecanı doya doya yasa benim kadar panik korkak olamazsın sanırım ama hersey o kadar güzel gelişti ki spinal oldum hatta anestezi uzmanına sürekli sordum uyuştu mu diye çok stresinden. Sonra bebeğe odaklandım birazdan görücem onu diye tüm korkum geçti çok dua etmiştim ve herkese ettirmiştim korkmayım diye. Şimdi diyorum Rabbim keşke o günü tekrar yaşasam böyle bir his yok yani bebeği bana gösterdiler inanamadım rüya gibiydi suan bile hep o anı hayal ediyorum o kadar etkilendim ve ne diyerek ne bebek çıkış anında hiçbir şey hissetmedim.korkma inan çok guzel
insallah dedigin gibi olur canim benim icinde.. Ben hep normal doguma hazirlamistim kendimi psikolojik olarak ...ama rabbim boylesini daha uygun gordu demekki..hayirlisi artik.... Dedigin gibi bende kizima odaklanmaya calisicam..

biz de maryland'deyiz. dogu yakasinda. bu arada ben de motherhood maternity'den sutyen almistim, 3 dolarlik yillik bir dergiye uye oldum, verdikleri sample'larin icinde avent'in biberonu vardi :) evet dedigin gibi bizim de buy buy baby'den %20 lik iki kuponumuz var simdi. daha gecen gun de 500 dolarlik mobilya alisverisine 100 dolarlik indirim geldi ama doktoralarimiz bitmek uzere. o kadar mobilya almayiz. bu arada sen park yatak mi aldin besik mi? kusura bakma bir suru sorum oldu ama :) bir de turkiye'den annen falan geldi mi? insallah bir aksilik cikmazsa galiba benim annem babam gelicek:)

Annem babam gelmedi zaten gelemezlerdi kel kör topal olurduk onlarla:)) ablam gelmişti hamileliğimin son Ayında ama doğuma kalamadan döndü 1 Yaşında bebeği var... Kar fırtına vs derken zorlandık..
Eğer eşine güveniyorsan beraber de yaşayabilirsiniz o anları çok Eşsiz ve aile olduğunuzu hissediyosunuz..
Ama aile desteği de çok güzel olur geçebiliyorlarsa gelsinler, benimkiler gelemezdi.. sancılarınçekerken annemi istiyorum ben burada yalnızım diye acındırdım hemşirelere:)))
Bebeğin 40ı çıkınca vs ben tr ye gideceğim inş..
Mobilya almadık arkadaşımızın küçük ebeliği var onu aldık bir de çok uyguna graco park yatak tavsiye ederim insan mobilyaya heves ediyor ama burada onlar Yük oluyor evler mobilyaya göre değil şark ytatakran çok memnun kalırsın..(ki ben Nedret ederdim) chicco dan da ürün Alınca hep emzik biberon veriyor bir şeyler... Inş sen de zevkle yaşar görürsün o günleri :)
Bunlar beşikleriniz 60-70 dolar arası ikisi de.. Tekini almadık kullanıp vereceğiz sahibine :)

Senin de yanında Türk aileler varsa almamaya bak burada herkes halden anlayışlı gerçi bizim Türk değil yabancı arkadaşlarımız verdi:))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    182,5 KB · Görüntüleme: 89
  • image.jpg
    image.jpg
    221,3 KB · Görüntüleme: 86
Pinking Tree Pinking Tree canım yaaa demek normal doğumla aldın kucağına elhamdülillah. Çok sevindim . Allah analı büyütsün.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Rabbim onu size, sizi ona bağışlasın inşallah.

Böyleee her ayrıntısına kadar hikayeni bekliyorum, ama hiçbir detay atlamadan. bayılırım okumaya:KK68:

@eflalim halı gelmedi bugünde maalesef. Yarında gelmezse halısız ekleyeceğim canım.
Bir gün daha bekleyeyim dedim. Delirmemeye çalışıyorum:KK53:
Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin. Kp seviyordur mesela :KK53:
Evet biraz öyle oldu gerçekten, ben hiç yadırgamam böyle düşünceleri. Herkes düşünür aslında böyle şeyler, ama dile getiren ayıplanır. Ama Allah'ın izniyle kv seni bırakmaz, bi yolu bulunur inşallah.

babyforwe babyforwe annen geliyormuş gözün aydın canım, sağ salim gelsinler inşallah.

minione minione o harfleri sen mi kestin çok muntazam çok güzel olmuş yaa:rolleyes:

Herkese yazmak istiyorum ama hiç halim yok. Sabahta pek iyi kalkmadım yataktan, yani özetle bugün kendimi hiç iyi hissetmedim ve hala hissetmiyorum.
Bugün son kontrolümüz vardı. Kilosunu sormayı unuttum:mad: Beyimizin suyu iyi, kordondan akan kanı iyi, hareketleri iyi.
Kasılmalar sancılar normal.
Yani 8 Ocak yine kesinleşti sezeryan için.
Maalesef mi desem ne desem bilmiyorum artık.
Yarın Acıbadem'e anestezi testleri için gideceğiz.

Benim şehzadem normal yolla gelmeyecek bu gidişle. Zaten normali beklesek 40'ı kesin geçerdi. Gayet rahat yani içeride:KK34:
Zaten ne çatıma bakılıyor, ne nst'ye giriyorum, canım sıkıldı bugün biraz.
Normal doğum umudumu koydum kenara...
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Hayırlı kandiller...

Is yap yorul sicak dus yada esinle fanfinifinfon falan
Merdiven cik
sancin baslar belki
Hepsini yapıyorum canım ya fanfinifon hariç. Eşim sarılmiyo bile bebeğin hareketlerinden çok cekiniyo ama öbür türlü duyduğum herseyi denedim deniyorum. Annemde doktorda öncesinden bişey olmaz dedi bugün sorduğumda aniden gelebilir sancı suyun dediler inşallah öyle olur. Hayirlisi deyip beklemekten başka çarem yok artık.

Pinking Tree Pinking Tree canım yaaa demek normal doğumla aldın kucağına elhamdülillah. Çok sevindim . Allah analı büyütsün.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Rabbim onu size, sizi ona bağışlasın inşallah.

Böyleee her ayrıntısına kadar hikayeni bekliyorum, ama hiçbir detay atlamadan. bayılırım okumaya:KK68:

@eflalim halı gelmedi bugünde maalesef. Yarında gelmezse halısız ekleyeceğim canım.
Bir gün daha bekleyeyim dedim. Delirmemeye çalışıyorum:KK53:
Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin. Kp seviyordur mesela :KK53:
Evet biraz öyle oldu gerçekten, ben hiç yadırgamam böyle düşünceleri. Herkes düşünür aslında böyle şeyler, ama dile getiren ayıplanır. Ama Allah'ın izniyle kv seni bırakmaz, bi yolu bulunur inşallah.

babyforwe babyforwe annen geliyormuş gözün aydın canım, sağ salim gelsinler inşallah.

minione minione o harfleri sen mi kestin çok muntazam çok güzel olmuş yaa:rolleyes:

Herkese yazmak istiyorum ama hiç halim yok. Sabahta pek iyi kalkmadım yataktan, yani özetle bugün kendimi hiç iyi hissetmedim ve hala hissetmiyorum.
Bugün son kontrolümüz vardı. Kilosunu sormayı unuttum:mad: Beyimizin suyu iyi, kordondan akan kanı iyi, hareketleri iyi.
Kasılmalar sancılar normal.
Yani 8 Ocak yine kesinleşti sezeryan için.
Maalesef mi desem ne desem bilmiyorum artık.
Yarın Acıbadem'e anestezi testleri için gideceğiz.

Benim şehzadem normal yolla gelmeyecek bu gidişle. Zaten normali beklesek 40'ı kesin geçerdi. Gayet rahat yani içeride:KK34:
Zaten ne çatıma bakılıyor, ne nst'ye giriyorum, canım sıkıldı bugün biraz.
Normal doğum umudumu koydum kenara...
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Hayırlı kandiller...
benimde 8 ocak larkin bakalım biraz acilmam olursa önce suni sancı, olmazsa sezaryen ama son gün 8i. Bakalım daha önce kendisi çıkıp gelmezse. Inşallah gelir diye dua ediyorum bende

X