- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
ayy hadi gözün aydınHayl ettiğin figi doğum oldu
Ikınma çok kolay korkmayın wc yapar gibi
Dizleri sevitorum :))
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin yavrucuğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hadi gözün aydınHayl ettiğin figi doğum oldu
Ay caniim cok guzel bi haber bu, gecmis olsunn masallah sanada bebisinede, saglikla evinize donun insallah, nasil heveslendim ya bende dogursammmmHepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
Akşam 8dr hadtanedeydik 10 da odama geçtim sancılar vardı ama söylememeye kararlıydım müdahale etmesinler diye ve beş buçuk gibi suyum geldi şelale gibiymiş sancılar Arttı derken doktor 9 gibi geldi başka Doğumu varmış o bana önceden 24 saat beklicez sonra suni vericem Demişti güzel kızım kandilde geldi babası hep elimi tuttu başına dokundum elhamdülillah..
Her şey düzeldi Sarışın aileyiz ili Taraflı ama esmer ve tüylü vit bebek biraz Sıkıntımız var ama çözülecek inş benden böyle normal doğurdum 9 dan sonra 11 gibi Çoktan kucağımdaydı doktor şaşkın
Hepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
Akşam 8dr hadtanedeydik 10 da odama geçtim sancılar vardı ama söylememeye kararlıydım müdahale etmesinler diye ve beş buçuk gibi suyum geldi şelale gibiymiş sancılar Arttı derken doktor 9 gibi geldi başka Doğumu varmış o bana önceden 24 saat beklicez sonra suni vericem Demişti güzel kızım kandilde geldi babası hep elimi tuttu başına dokundum elhamdülillah..
Her şey düzeldi Sarışın aileyiz ili Taraflı ama esmer ve tüylü vit bebek biraz Sıkıntımız var ama çözülecek inş benden böyle normal doğurdum 9 dan sonra 11 gibi Çoktan kucağımdaydı doktor şaşkın
canımmm gözün aydın .. hayırlı evlat olsun inşallah ..Hayl ettiğin figi doğum oldu
Dinleme canım dinlemesinir oluyorum çok bilenlere yaa.Doktoruna güven çocuklarını tehlikeye atma Bacım. Tamam ben de sezeryandan çok korkuyorum ama derse ki doktorum bebeğin tehlikede gözümü bile kirpmam.kizlar ya artk insanlara derdimi anlatmaktan gina geldi.doktorumda bugün ben sende normal dogum yapip ikizleri riske atmam dedi.her goren her arayan dogum normal mi sezeryan mi die soruyor.sezeryan olacak deyincee aaa niye normal denemiosn dogumda ters de olsa doner cocuk eskiler nasl doguruyormus neler neler.bitmeyen örnekler sanki ben cok merakliyim kendimi kestirmeye.kendinden örnek vereni mi ararsin akrabasindan cevresinden vereni mi.herkes bi doktor kesiliyor.dogum yaklastikca tribe soktular resmen beni
Canim cok sevindim sag salim bebegine kavusmana, darisi basimiza insallah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine.Hepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
biz de maryland'deyiz. dogu yakasinda. bu arada ben de motherhood maternity'den sutyen almistim, 3 dolarlik yillik bir dergiye uye oldum, verdikleri sample'larin icinde avent'in biberonu vardi :) evet dedigin gibi bizim de buy buy baby'den %20 lik iki kuponumuz var simdi. daha gecen gun de 500 dolarlik mobilya alisverisine 100 dolarlik indirim geldi ama doktoralarimiz bitmek uzere. o kadar mobilya almayiz. bu arada sen park yatak mi aldin besik mi? kusura bakma bir suru sorum oldu ama :) bir de turkiye'den annen falan geldi mi? insallah bir aksilik cikmazsa galiba benim annem babam gelicek:)Evet canım sonra gördüm hamilelik cetvelini Dr :) ben nj deyim sen neredesin?
Party city de vs her şey var
Allah tamamına erdirsin
Bebek alışverişi için de buy buy baby vs yapacaksanız mailini kaydettirmindiri indirim kuponu geliyor yüzde 20 büyük parçalarsa onu kullan puset yatak va gibi şeylerde
Allah kurtarsın :)
ay canim simdi gordum bu mesaji :)))) Allah bir avazda kurtarsin insallah, ya da kurtarmistir insallah:))) devam edeyim okumaya, belki guzel haberi yazmissindir bile:)Sancım var suyum gelmedi Nişanı sa boşuna Aradım onda zaman her wc ye girdiğimde o da yok
Nefes al ver :) konuşmamak da güzel geliyor
Üç kez alttan muayene oldum bugün çok şükür Korktuğum gibi değilmiş gerçekten sadecenutanç verici adam yapıyor
12 saatim varmış yani benden hemen haber beklemeyin hemen beklerken aceleci oluyoruz ama vakit varmış ilk doğumlarda özellikle
Şimdi odadaykm eşim aşağıda bana hamile yastığımı çıkarmaya gitti
Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim Allah Razı olsun sizler de sağsalim inş tez vakitte kucağınıza ALIN
amin
Gözün aydın canım,çok imrendim valla Allah bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah. Bebişinle mutlu bir ömrün olur inşallahHepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık, şu bebişler çok bekletmeden gelseler bari yoksa kafalarında süsle doğacaklar bu gidişleEki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim
annem öyle dalga geçiyoki mavi kurdale hazırladınmı diyoÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık, şu bebişler çok bekletmeden gelseler bari yoksa kafalarında süsle doğacaklar bu gidişle
annesi Cok cici olmusmasallahEki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim
Ayyy maşallah hatunn pek beceriklisin valla.Super bayıldımEki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim
Canim gozun aydin hayirli olsun saglikla huzurla buyutursun insllh darisi basimiza seni okuyunca biraz cesaretlendimHepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz