Canım ipek kirpinin bakımı zor diye biliyorum 2-3 haftada bir dökülrrin yerine yenisi takılıyor boşluklar oluşunca kapatmak için../ aslında çok güzel moral olur ama bakımına düzenli gidebilecek misin bebek olduktan sonra? Malum 2-3 haftada bir işlem yaptırman Lazım zaten paketi sarın alırken de refix denilen tamir zamanını da satıyorlar çünkü kirpikler dökülüyor.. Saç mani pedi masaj ile mi idare etsen acaba? Ben de eyeliner Kalıcı istiyorum kendim beceremiyorum diye ama alerjim tenim var Gözüme cesaret edemiyorum. :))
Canım Nişan gelmesi doğumun yaklaştığının başlayacağının habercisi ama bi haftayı buluyor diyorlar.. Böyle durumlarda anormal bir şey yoksa doktora haber vermemek en iyisi ben de vermeyeceğim :) hatta geçen Nişan sandım eşime söyledim koşa kola doktoru arıyordu heee eşime de söylemiyeyim diyr karar aldım:) çatlıcam sonunda :)
Burada evvelsi gün Yılbaşı yemeği vardı hiçbir şey yapamadım:) daha da yapamam ama hayalim dışarıda havai fişek Işık gösterisini karı koca sarılarak bebrk karnımda izlemekti ama ne gidebilirim ne ayakta durabilirim:) lphısa pijamalarımla evde oturacağım senin var mı bi Planın? :)
Ben sağlı sollu yatıyorum artık umursamıyorum ama yine de olmuyor karnımda çakıl Taşı torbası var sanki
(
Tırnak protezlerini çıkartıyorlar Söke söke ama kirpik protezini sökemedler herhalde:) sadece bilgi formuna yazıyorsun kirpiklerinde protez var diye...
Canım Fulya bebek dostu hastane ama Florence in Hemşireleri çok iyi ve doktorlarının normal doğum yanlısı olması ne güzel ben Alin hanım a gidiyordum daha ilk haftalardan sezaryan diyordu
( ama süper bi doktordu o ayrı :)
Eşim de ikinci bebeği söyleyip duruyor bana önceden istemiyorum diyordum şimdi Hırs bastı:)) ikinci bebeği sen yapıcan diyorum :)) o doğuracak:)) bir de sen bir doğuruyorsun ben doksan diyor doksan kez dövmek istiyorum:))) bir de bi doğursan da kurtulsam bel ağrısından diyor:))) psikolojik olarak onun da ağrıyormuş:))) ama geçecek inş bu günler as kaldı diyip motive etmesi de işime Görüyor arada.. Olabildiğinde gevşek:) kalmaya çalış sen de sinir sana zarar verir kimseye değil elde deil ama çabalayalım yine de:)
Ana dizini evde de kullanıyorlar canım misafirliklerdr vs ablam bir yaşına kadar kullandı çok da memnun kaldı ama mutlaka alınması gerekiyor diye bir şey yok herhalde...
Canımmm maşallah sana ve güzel kızına nasıl da bilinçli BAKIYOR mutlu BAKIYOR annesinin kucağında :))) Gözünü aydın tebrik ederim darısı Başımıza inş :)) gerçek bebek fotosu da insanı bi ayrı hoş ediyor maşallah beneğine ve sana :)
Hahah varsa da yok dedin demek ki:)) ben de olsam öyle yapardım ama eşim ispiyonlardı hain köfte :)))
Ayrıca eşini kabul etmemesi prosedür Gereği olsa anlarım da ona mı kalmış karar vermesi belki bayılmayacsk güç verecek ya da hep anında OLMASINA değil bebek çıkarken yanında olmayana ihtiyacın var alalala kendi işlerini kolaylaştırmak için mi yapıyorlar nedir anlamadım.. Artık hakkınızda Hayırlısı olsun..
Benim memişler yumoş yumoş hiç süt gelecek gibi değil:))
Merve bizde de tık yok seni bahane ediyoruz işte :)) eşim de 2 Ocak kandil i mi bekliyorsun diyor:))) normalde hesap kitap plancıyımdır da:))
Ne zaman doğuracağımızı biz değil Allah ve benekler biliyor :) ya sabır y selamet gerisi lafla zaman geçirmek işte:) sağlıkla kucaklarımıza alalım da her şey boş.. Ama kandilde olsa fena olmaz :)))